106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • BaLeeX
    Ezen szerintem nem kell vitatkozni, jól megfogalmaztad a lényeget.
  • Laalee
    tomb raider 2
  • tomsolo
    vazzzzzzzz....... szombaton vót az m1-en a Dolly Roll!!!!!!!! ott mi vót.....:)

Dolly lilla sztreccsnadrágban és fekte körömcipőben fehér zokniban...... vááááááááááááááá!!!!!!!!!!!
  • Ramza
    Na ezen el lehet vitatkozni hosszan :)
    Szerintem: egy skizofrén gyilkos néhány évvel ezelőtt egy motelben meggyilkolt több embert. Nem úgy, nem azokat, akik a film első órájában szerepelnek!
    Miután elkapták, egy pszichiáter felismerve azt, hogy hasadt személyiségű, az ilyenkor használatos gyógymódot választotta, megpróbálta a személyiségek számát leredukálni (ezt ha jól tudom valóban így csinálják). Azt a folyamatot élte meg úgy a páciens, ahogy a film "moteles" jelenetei bemutatják (valószínűleg az elkövetett gyilkosságok hatására helyezte a beteg ezt a folyamatot abba a környezetbe, amit a film bemutat). Az egyes halálesetek a különböző személyiségek "elvesztését" jelképezik. A film által bemutatott történet valójában egy több éves gyógykezelés eredménye (nem másfél óra alatt zajlottak le).

A többi úgy gondolom innen evidens.
    Lehet vitatkozni :)
  • Ramza
    Hétvégén:

Charlie angyalai 2: a megalol első rész után nem vártam sokat, természetesen nem is kaptam. A lányok szépek, a sztori vicc, az akciók jól meg lettek csinálva. Az első résznél picivel jobb. De ez így összessgében kevés... (5/10, a lányok énlkül 3 körül lenne)

Avalon: jajj, most mit csináljak ezzel a filmmel? Igazság szerint nagyon tetszett, de ez is csak az elmúlt években divatos "mátrix-való világ" dolgot mutatja be új szemszögből. Mindemellett az összes "mátrix-koppintás" közül a legművészibb, leghangulatosabb film, ráadásul a Twin Peaks után a legjobb filmzenével rendelkezik, amit valaha hallottam. Sokan írták, hogy ez egy élő szereplőkkel előadott anime - valóban az. A legvégét őszintén szólva nem teljesen értettem (az utolsó 10 másodpercet). (7/10)
  • tomsolo
    a pussy mindig jó!!! :D
  • Madmaxx
    hmm elöbb láttam a Best of Pink Pussy-t! Egész jó volt
  • Bandew
    De rohadt nagy übergáz ez a 13kísértet!!!!!!!!!!
  • CSOCSO
    Ghost Ship... fuhh:) nem féltem.. nem i'edtem mög...öööh.. azért elszórakoztatott...a vége nagyot üttött:)))))) mikor vitték fel az aranyat a hajóra:) rofl:)))))
  • Augustus Gigo
    pedig az előzetesek alapján jónak tűnt:(
  • Jano
    Popcornhorror.
  • Jano
    Ne várj túl sokat!
  • Augustus Gigo
    MA lesz este a 13 kísértet az HBO-n kiváncsi vagyok rá!
  • The Garrett
    TEgnap v. tegnapelőtt néztem meg a HELLSIGN -t.
    komoly 1 film!
  • Tikal #6753
    szerintem először nézd meg :)
  • Bandew
    Haggyámááááá! :)
  • Jano
    Halálos képlet (Silent assassins)

Mindenki nézze az RTL Klubon MOST!
  • Augustus Gigo
    nagyon vontatott volt sztem is a pite3
  • Bandew
    Megnéztem az Amerikai pite-az esüvő-t.
    Hááááááááááát!!!! Elég közönséges, de azért van benne pár jó poén!
    3/10
  • CSOCSO
    degeciiiiiiiiiiiiiiiiii:)))))))))))))))))))))))))))))))))
  • zaki
    én most fogom itthon megnézni házimozin a gyűrük urát, biztos fasza lesz
  • Augustus Gigo
    LOL
  • Jano
    Törjön ki a frász! ertéel

FBI-tag kérdezi Michael J. Fox-ot, hogy miért reszket? Nem tudja a bunkó, hogy szegény Parkinsonos?!?!?!?!
  • Bandew
    Neked is jukas a zoknid? :DDD
  • Jony
    Én se értem a pontozást, a mesterséges feketejuk szerintem nem rossz ötlet. Szóval egyedi a film és megvan a hangulata is rendesen. Nameg az nagyon jó poén amikor kivülről lapogatja valami az acélajtót úgy hogy már hajlik befele erre megszólal a csávó a sarokból, hogy engedjük be.:DD
  • Jony
    Hehe! Elolvastam a dvd boritót és nem vettem ki. Mivel a következő szöveg van rajta: "olyan zseniális filmek rendezője mint a 13 kisértet és a ház a kisértethegyen." vagy valami ilyesmi.. Úgyhogy nem nyaltam be mert mindkettőt láttam félig /addig birtam megnézni/ és mindkettő gagyi, de nagyon.
  • CSOCSO
    oviapu.. egész aranyos volt...edinek kéne megenn valami fasza beverli saru filmet cisnálnia:))))
    arghh

hja ki volt az elite ovodában az a fiatalcsaj? a főbanya segédje?? argh nagyon jo kis bula !!!! mondjátok meg anevéééééét
  • Bandew
    A Jelek tényleg jó volt, de a Kör meg a Sejt az két külön téma. A Körben szerintem az volt a legfélelmetesebb, hogy nem lehetett igazán tudni mivel néznek szembe. Ez egy ismeretlen erő volt, ami úgy szedi áldozatait, hogy nincs menekvés, és szószerint a rettegéssel öli meg őket.
  • Dynamic
    Nem én mondom, hogy gyenge a sztori, hanem azok akiknek nem tetszett.Ezért is írtam idézőjelbe.
    Nekem, mint mondtam bejött.
  • CSOCSO
    nekem az ilyen eldeformált kőr meg sejt, meg a többi baromira alapbol nem tetszik...
  • CSOCSO
    gyenge sztori:( miért kell nektek mindíg valami magaslatos isteni áldásos film amiben megváltják a világot.. mennyire valosznű hogy az ufok nem a víztől félnek???és szerintem pont azért volt jo mert csak alegvégén mutatták meg hogy kik vannak jelen.. no meg a gyerekzsúros részlet über volt nagyon!! huhh
  • CSOCSO
    :(( jo neked hogy paráztál...most csak a szellemhajo van.. de aszontátok az is hülyeség..:(
  • Dynamic
    A Jeleket anno sokan fikázták, pedig szerintem is rohadt jó film.A látszólagos "gyenge" történet mögött(amit sokan kifogásoltak) legalább mondanivaló is van a filmben.
  • Bandew
    Szerintem azért a Kör igazán félelmetes volt, és végig tele volt feszültséggel. Ami még nagyon para volt számomra az a 6. érzék, meg a Temetetlen múlt.
  • CSOCSO
    horror??most... .. őőőh??..... egy horroron félni kéne vagy hányni kéne a gusztustalan jelenetektől???
    én 10 éve láttam az alieneket.. azota nem féltem sem horroron semmi más filmen.. hja igen.. a JELEK c. film!!! nah az kurvajo volt!! semmit nem mutattak és azon tuttam parázni.. nagyon tetszett...se 28 nap.. meg fear.com meg ring meg stb stb st .. ilyenek szerintem tök gagyik

hja meglestem a minden6ót.. mondjuk lehet hogy mondtam már:( szerintem tök jó volt:)
  • PResident Evil
    mondom :)))
  • Bandew
    Szerintem a Kör is nagyon jó volt és félelmetes. Mondjuk amikor előszőr néztem meg egy csomó dolgot baromságnak találtam benne, de másodjára már egy csomó dolog összeállt. Bár azért így is van benne pár f@szság. Mondjuk a kiccsávó. Az rohadtúl idegesített. Mi a fenétől olyan qrva okos??? Meg folyton rébuszokban beszél. ÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Az idegeimre ment. De azért a film az király volt.
  • Dynamic
    No mindegy.Ettől függetlenül kíváncsi volnék Jony véleményére a Ghost Ship végét illetően.
  • Galy
    izé....megfeledkeztél rólam...
  • Blasta
    Ugyan!
    Nem lehet mindenki tökéletes! :-DDDD