106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jano
    Miért, szerinted miről szólt a film? A "zombik"-on kívül?
  • Augustus Gigo
    moziban megy ez a film?
  • I.C.ram
    Megnéztem a Malibu's Most Wanted-et. Ritka egy szar film egy az egyben Ali G in'da house. Egy poén viszont marha jó volt: Lövöldözik a csávó mint az állat, erre megkérdezi a feka csávó, hogy ezt hol tanultad, erre a főszereplő: GRANDT THEFT AUTO 3 :DDDDDDD Utána meg elkezdtem vitatkozni, hogy adja már kölcsön neki PS2-re :D
  • Tikal #6808
    zombi vagy nem zombi nem tök mindegy, nem ez a lényeg :)
    Eredeti verziot láttam, a hangulat jo volt, de a zombik mindent elbasztak
  • Jano
    Csak nehogy megint vita legyen...

Egy szál zombi nincs a filmben. Halottak vannak, illetve fertőzöttek.

Ha a szinkronos verziót láttad, akkor nem csodálom, hogy nem igazán tetszett a film.
  • Tikal #6806
    28 nappal később

Mivel a resident evil után láttam ezt a filmet, meg amugyis sok mindent hallottam rola ezért azt kell hogy mondjam nem egy nagy szám Szal lehet befolyásoltak a vélemények de nekem ez csak egy zombis film :)))
    3,5/5
  • Dynamic
    Csatlakozom az "ezt jól megszívtuk" táborba.
    Én is beszoptam...Már én sem nézem meg.
  • tomsolo
    mélységesen egyetértek....

• Blasta
    ...mert ugye nem elég egy-két "ezarésznemtetszettmert" vagy "ésazmilyenszarvoltamikor"-t ellőni, NEEEEM, a film CSATTANÓJÁT volt muszáj lelőni, elvéve a többi embertől a felfedezés örömét, hogy ők is levágják 20 perc után, hogy ki a gyilkos....

klafa
  • Ramza
    És fél órája lejött a Wrong turn is, állítólag Just before dawn remake, úgyhogy már nagyon várom, hogy este megnézzem.
    Valószínűleg tanúja leszek, hogy hogyan lehet egy közepes slashert még jobban elbaszni 21 évvel az eredeti után...
  • Ramza
    A Hasfalmetszőkben is a nagypapa a csúnya, tegnap néztem meg :)
    Van benne félbevágott ember, késsel átszúrt torok, fejbelövés, ilyesmi.
    Igazi mestermunka.
  • Pempő
    Csinálj úgy, mintha nem olvastad volna, és nézd meg!
  • Jano
    Hát nem helyes, pázze!
  • Pempő
    Darknessel nekem is azt a bajom, hogy nem volt kimondottan eredeti, és már a film első egyharmadában levágtam, hogy a nagyfater a hunyó (helyes, ha ilyesmiket leírunk egy filmes topikba?), de ennek ellenére mi is élveztük, pedig általában megbánom, ha moziba megyek.
  • zaki
    a ravasz, az agy, és két füstölgő puskacső-vet láttad?
  • BaLeeX
    A Blöff szinkronját nagyon eltalálták. Mondjuk angolul nem tudok talán ezért nem is élveztem annyira felirattal, de szinkronnal nagyon. Szőke András hangja már magába is poén. :)
  • zaki
    tegnap este megnétem a Blöfföt, meg a Kört. nagyon bejött mindkét film, a blöfföt még 1 párszor biztos +nézem
  • Laalee
    a film telis tele van klisével, amikor 20 percel előre tudom hogy a nagypapa lesz a gonosz, akkor kezdek elgondolkodni hogy valóban izgalmas e a film... sötétben megjelenő lidérceket is láttunk már jópárat, a bevillanó véres falak sem a kreativitás mintái...

az egyetlen értékelhető poén a csattano volt a végén, amikor rossz kocsiba száltak be, de igazábol ez is egy kismillioszor eljátszott klisé.
  • Jony
    Ez már biztos lement, de szerintem a 2-ik rész kicsit képregényes, gondolok erre a vastagszájú bantunégerre meg a fluke-es jelenetre. Amikor először megnéztem nagyot csalódtam, aztán másodszorra már kezdtem megbarátkozni vele mivel rájöttem hogy totál nyitva áll a film a 3-ik részre. Szóval kicsit olyan a 2.-ik mintha egy folytatásos film első része lenne vagy mi.
  • Jony
    Csak akkor azt nem értem minek erőltetik, főleg a magyar tv-ken nagyon kiváncsi lennék ezt személy szerint ki találta ki. Már ezeket a karikákat. Undoritó hogy bármilyen film van akkor ez ott trónol arról nem is beszélve, hogy megpróbálják különböző barátságos hangnemben bemondani. Na attól már tényleg csömöröm van és feltételezem ha normális emberek élnek hazánkban akkor az egész országnak.
  • Ramza
    Oké, persze, nyugodj bele, itt a fórumon kevés olyan film van, ami nm osztja meg az embereket.
    Majd szépen novemberben megint lesz több napos "háború" a Mátrix-al kapcsolatban :))))
    (kisebb filmeknél pedig a viharok is kisebbek)
  • Jony
    Egyébként izlések és pofonok itt úgy látom előjön. Nem egyedül néztem a filmet és mindkettőnknek nagyon bejött. Lehet olyan hangulatom volt vagy a fene tudja, nekem tettszik ez a film úgy ahogy van. Igaz nem kell IQ bajnoknak lenni, hogy előre tudd mi fog következni de azért volt benne 1-2 meglepi jelenet. Na meg ezt a csajt most látom először és eléggé bejön az ábrázata, főleg a szája az nagyon ott van.
  • Ramza
    Sajnos döbbentes a következetlenség ezen a téren.
    A legkönnyedebb x-akták részeket is beverik piros 18-as karikával, míg néhány ostoba akciófilm (másfél óra alatt négyszáz halottal) 12-est vagy semmit nem kap. Valóságsókban 12-es karikával basznak este hétkor.

Én már meg sem lepődök ilyeneken.
  • Jony
    Csak azt vártam hogy ti is megbotránkoztok ezen.:D Már aki látta.
  • Ramza
    De szerinted honnan tudná bárki is, hogy az intelligens bácsik miért nem tették korhatárossá? :)
  • Jony
    Hát bocs, úgy érzem ha beirok egy fórumba totál olyan dolgot ami vág a témához meg nem is hülye kérdés, várok egy teljes 24 órát és senki nem válaszol csak egymással beszélget aztán ez 2-3 szor előfordul, akkor már lehet egy ilyet kérdezni, szóval bocsesz vegyük úgy hogy szeliden érdeklődtem.:D
  • Ramza
    Azt nem értem, hogy mit játszod itt állandóan a sértődöttet.
    Nem azért nem válaszol senki a kérdésedre, mert nem akar, hanem azért, mert talán fogalma sincs.
    A műfaj "vágásáról" annyit, hogy lesújtó kritikákat (is)kapott a film, úgyhogy félek, hogy a 6/10 közel korrekt ("A Darkness - A rettegés háza jól bevált kliséket bárgyú történetben felvonultató, felejthető, erőltetett darab, amelyből még a bölcs esztéták által sokszor emlegetett egészséges borzongás is hiányzik.").

Vagy az a megjegyzés nem tetszett, hogy szar horrorok vannak mostanában? Pedig bizony szarok vannak... A Cruel World Team (magyarok a srácok, jól nyomják) jobb horrorokat készít minimum költségvetéssel, mint mostanában szinte bárki.
  • Jony
    Már bocs de te akkor nem nagyon vágod ezt a műfajt. De azt megmondhatná valaki hogy lett ez korhatár nélküli, vagy itt csak a régi tagok beszélgetnek egymással. Elhúzok ám nem fontos nekem itt erőlködni.
  • Laalee
    6/10 talán... de csak azért mert ebben a műfajban ritka szar filmek vannak mostanában
  • RelakS
    Tegnap sasoltam a Folytassa Henrik!-et. Szokásos angol hummancs.

7,5/10
  • Pempő
    Hiba!
  • Lynx_TWL
    nem hellsing?
  • Augustus Gigo
    HANGULAT EZERREL ! KICSIT DRÁMAI HATÁSOKRA KONCENTRÁLNAK BENNE,NEM AZ AKCIÓRA!
  • Bandew
    GYŰRŰK URA - A KIRÁLY VISSZATÉR (TRAILER)!!!!!!!!!!!!!!!
    Mindenkinek ajánlom!!!!!
  • Blasta
  • Augustus Gigo
    mivan?
  • Jony
    Ezzel a darkness-el kapcsolatban egy dolgot nem értek de azt nagyon. Hogy a fenébe lehet ez a film korhatár nélkül. Szerintem ez mindenképp valami tévedés.
  • Jano
    Tegnap nem mentem el moziba, és nem néztem meg a Darkness-t!

?/10
  • Ramza
    Oké, csak bennem volt a félsz, hogy esetleg valamit nagyon máshogy látok és lekapnak a tíz körmömről :)
  • Jony
    Főleg a főszereplő csávó, na az mekkora antiszinész...