106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Ramza
    az bizony lol film a javából :)
  • Ramza
    " Gondolom, a harmadik részben majd elmegy megint 140 perc mindenféle csatával, aztán majd a tizedik részben végre sikerül elpusztítani a gyűrűt.:-)"

Azért erre muszáj rákérdeznem: ezt mennyire írtad komolyan?
    Arról hallottál már, hogy ez egy könyvadaptáció, aminek három része van?
  • Dynamic
    Most nézem az HBO-n ezt a Mars szelleme c. Carpenter filmet.
    Ilyen ultrafos filmeket adnak hétköznap a helyi városi tévékben főműsoridő után.Broáff!!
  • PResident Evil
    hmm... tegnap megnéztem az Animátrixot... hm... sztem nagyon jóóó, és nem is vagyok egy mátrix fun, de ez érthető, kellő komolyságú, és ANIMÁCIÓ.... ezt nagyon hiányolom a mai műsorokról... (Segítség hal lettem powa :P)
  • zaki
    én az Alien 4-en azért elég rendesen paráztam, bár a 3-at nem láttam, a többit igen
  • zaki
    én meg már komolyan gondoltam :)
  • Jano
    100m? Rég halott vagy. 20m max.
  • CSOCSO
    :) hjooo.. csak mondtam valamit.. azért nem kell szószerint érteni:)))))))))))))
  • zaki
    "még Dunába se mertem bemenni"

:DDDDD
  • CSOCSO
    nah ezaz... alien ota az a film amin praázni és izgulni tudtam... más film nem nagyon van sajna..:( és az alienen is csak 10 éve paráztam.. de az bennem maradt. hja és a cápa filmek is:) az se ma volt de joideg még dunába se mertem bemenni...no meg most se usznék be viccből 100méternél messzebb egy óceánban:))))))
  • zaki
    Jelek-et én is láttam, na az egy nagyon jó kis film volt (szerintem), végig lehetett izgulni
  • CSOCSO
    drímkecsör... ööh.. eh hát nem erre számítottam...
    egészen izgalmas volt addig amig meg nemmutatták azt a férget... utánna már nem nagyon tudtam izgulni.. esküszöm ma már csak az a jo paráztató ha nemtudod miről van szó.. ( pl a Jelek c. film kurvajo volt)
    de ez se volt végülis rossz...
  • zaki
    mikor jön a király visszatér?
  • zaki
    be is szerzem ezek után az 100
  • Csaba
    Hát akkor szerezd meg a másodikat, mert garantáltan kiesel az ablakon a fotellel együtt, akár nyitva van, akár csukva...:-) Olyan csatajelenetek vannak, hogy azt érzed, menten átrobognak rajtad a lovak:-)
  • zaki
    hát itthon nem lehetett megmaradni a dübörgésben, ki is nyitottam az ablakot be ne törjön
  • Csaba
    Nem tudom. Lehet, hogy sokat vártam tőle, mert én még csak most láttam az Hbo-n, és annyit hallottam már róla, és valami iszonyű nagy filmre számítottam, szóval, lehet, hogy ezért nem tetszett annyira az első. A második viszont pörgősebb volt, több "eksön", több látványosság. Ezt meg pont úgy kezdtem nézni, hogy nem vártam túl sokat tőle, de hát így van ez.:-)
  • Csaba
    Nekem a Pearl Haborból az eleje tetszik csak, amíg nem mennek el a háborúba. Tök muris a szemvizsgálat, meg ahogy összemelegedik a nővérrel a főszereplő, de amint elmennek a csatára, az már nem tetszik annyira....
  • Davidus
    Szerintem meg pont fordítva..... Persze azért a Two Towers nem pocsék de gyürü szövetségén valahogy jobban érezni a gyűrűk ura feelinget:)
  • Csaba
    Én meg pont most fejeztem be a Két toronyt,szintén Dvd-n. Tökre tetszett, az első rész az pocsék volt szerintem, de ez a második, ez megacool lett! Képek tökéletesen szépek, a hang meg. Hát, majd szétment a ház a dübörgésektől. Tök jó.

Igazából az a gáz bennük, hogy az egész tulajdonképpen a gyűrű elpusztításáról szól, de elment két igen hosszú rész, és még csak a közelében sem jártak a küldetés teljesítésének, magyarán, húzzák, mint a rétest. Gondolom, a harmadik részben majd elmegy megint 140 perc mindenféle csatával, aztán majd a tizedik részben végre sikerül elpusztítani a gyűrűt.:-)
  • zaki
    Pearl Harbor? nekem tetszett, neked mi a bajod vele?
  • zaki
    az ma néztem meg itthon a Gyűrűk Urát házimozin, és és és vááááá valami ultrabrutálisan jó volt, meg is veszem a Két Tornyot
  • I.C.ram
    kb. Pearl Harbour szinten van.
  • I.C.ram
    Dehogy jó! Nem más mint egy kitalált történet, amerika "jóhírének" öregbítésére! Úgy utálom az ilyen filmeket, ahol mindig csak az egyik oldalt dicsérik agyon.
  • tomsolo
    én láttam, szegeny zoli:(((((
  • Laalee
    15 percig én is eljutottam, aztán elaludtam :D de addig tetszett a képi világa
  • Ramza
    Valaki nem nézte tegnap éjszaka a Felhők a Gangesz felett című filmet?
    Én már régebben láttam, de kevés hitelesebb film van szvsz a hernyóról mint ez. És szegény Ternyák Zoltán utolsó filmje volt :(
  • Galy
    ja, szerintem nézd meg!
  • Ramza
    Elkezdtem tegnap este nézni a Wonderful days-t (bár csak 15 percet).
    Húvazz, ez valami eszméletlenül gyönyörűen van megrajzolva!
    Nem is emlékszem így hirtelenjében szebb animére, pedig egy-kettőt már láttam.
  • Ramza
    Aki elbír 160 megát és jót akar látni, az töltse ezt le:

Batman - Dead end

És kezdje el nézni, de úgy, hogy előtte semmit nem olvas el róla. Összesen 8-10 perc az egész.
  • Guest
    U-571 jó film? Csak mert most kezdődik a TV2-n.
  • Blasta
    Nem hinném, hisz a plakátokon is meg a hirdetésekben a neten mindenhol Kill Bill néven megy a film.
    Nagy badarság lenne leforditani.
  • Tikal #6914
  • Ramza
    "Tehát ha hasonlonak nem neveznéd a két filmet, akkor mégis minek? :))"

Pl. nem-hasonlónak :)
    Amúgy oké, értelek én, csak konkrétan hasonló témájút írtál, nem hasonló ténetvezetésűt, úgyhogy csak vedd apró kiigazításnak :)
  • Tikal #6912
    A koppintás nekem is leesett mikor a filmről olvastam, de azért megnézem majd.
    A memento nagyon tetszett anno, egy párszor megnéztem, néha el is tévedtem benne
  • Tikal #6911
    "A Memento és az Irreversible között a történetmesélés módján kívül az égvilágon semmi hasonlóság"
    erről beszélek, az volt a célom hogy valakinek eszébe jusson a film, a mementohoz hasonlitottam, mert a történetmesélés modja (jelen esetben ez a legfontosabb a két filmeben) hasonlo :)
    A célom elértem, megtudtam a másik film cimét, thx érte

Tehát ha hasonlonak nem neveznéd a két filmet, akkor mégis minek? :)) Persze ezerféleképpen meg lehetett volna fogalmaznom a kérdést, de ez volt a legkézenfekvőbb, és mint látod célravezető is volt :)
  • zaki
    azért mondtam, hogy ijesztegetős filmek
  • Ramza
    Drogos operatőr, vágó és "trükkfelelős", ezen kívül semmi pozitív :)
  • Blasta
    Pontosan.
    Az irreversible csak lekoppintotta a Memento történetvitelét. De a Mementonak a sztorija is olyan, hogy a visszajátszás teljesen frankó és nem csak "reklámfogás".

"EZ A FILM VISSZAFELE VAN FORGATVA, ILYEN MÉG NEM VOLT" :-)))
  • Ramza
    Hát szerintem ezek (a Kőr kivételével) a műfaj legrosszabbjai.