106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jano
    Jó, oké. Sajnálom, ideges lettem.
  • Coine, The A&O
    Ti kezditek a kötekedést, régebben is ti kezdtétek.
    Nekem meg bizony van merszem ezt megemlíteni. Ez kb., olyan, mint amikor a buszon egy részeg csöves üvöltözik melletted, zavar. Eldöntöd, hogy szólsz vagy elviseled.
    Eléggé nagyképűek vagytok itt a fórumon, persze, aki úgy érzi, hogy ez rá nem vall...
  • Sephi
    Istenemre eskuszom hogy nem rosz szandek volt csak felbaszot a teny hogy bazi nagy piros betukkel irtad mintha gyilkosagot kovettem el :(((((
  • Jano
    Elmondtam amit gondoltam. Le is zártam. Béke veled.
  • Bandew
    Elég lesz gyerekek.
    Meddő vitába ne bonyolódjunk bele!
  • Sephi
    De te neked velem volt bajod nem? Akkor minek szolt bele az a masik? Mi koze neki hozza akkor? Ez a problem! Mert ezt el lehetne intezni nyugival is de nalatok ha nem balhe es szidkolozas ugy nem jo
  • Jano
    Ezt mondd nyugodtan Sephinek is.
  • Jano
    Te kotekszel. Én kértem valamit indulatosan, de alá is tudtam támasztani, hogy teljes joggal, Sephi lenézően "kezelte le" a szituációt. Sosem voltam vele rosszban, nem tudom miért tette, naná, hogy kiállok az igazamért.
  • Coine, The A&O
    stílus
  • Jano
    Ha te 100%-os képet alakítottál ki rólam (így értettem a mondatodat), akkor nagyot hibáztál, de én még soha sem anyáztam senkinek. Többet között a F1 topikban sem!
  • Coine, The A&O
    Szeretnek kötekedni az tény, valahogy múlatniuk kell az időt, továbbá mindig úgy érzik, hogy az ő igazságérzetük sérült a legjobban, ezt persze korrigálni kell.
  • Jano
    Egyetértett velem, és kiállt mellettem. Személyesen is ismerjük egymást Blastával, és nagyon jó gyereknek tartom (mivel az), hasonlóan gondolkodunk néhány dologban. Problem?
  • Coine, The A&O
    köszönöm gratulációd, de a rólad kialakított 100%.-os pozitív kép sem igaz annyira...
  • Jano
    Mivan? Sumahert utálom, nem a többi fórumozót. Gratulálok.
  • Sephi
    Ja az semmi de nezd meg keresd ki a Forum-ok kozt a Blasta es Jano kulcsszavakat es nezd meg milyen szep topikokat talalsz. Es meg merjed Blasta rolam alitani hogy kotekedos hulyegyerek vagyok. Azert kicsit meglatszik kit nem kamal a nep es kivel nincs semmi baja. Mar meg ne haragudj.

Coine figyuz? Egyebkent ezeket a dolgokat a Blasta es a Jano direkt csinaja?
  • Sephi
    Ehh orvendek. Na felolem kapec a tema mert mar nagyon unom mivel ugy ahogy ti is tudtok mindig kotekedni en is tudok mindig viszapofazni csak itt egy baj van hogy en nem emelkszem hogy egy rosz szot is irtam volna rolad meg Blastarol de ti mindig tudtok arogansak es ironikusak lenni.

Itt ha az ember veletlenul es akaratlanul csinal valamit ami a nagyerdemunek nem teccik azonal felnapos anyazas kezdodik (lasd Blasta elozo kotekedese velem).

En nem alitom hogy angyal de becsulet szavamra hogy nem akarok soha kotekedni es nem akarok undok lenni de veletek nem lehet mashogy. :(
  • Coine, The A&O
    Forma1 topicban milyen anyázásokat vágsz le te "szent" ?
  • Coine, The A&O
    jóarc powa
  • harakiri
    Úgy látszik tökéletes lett az inkognitód Janó!! :D
  • harakiri
    :))
  • Jano
    Úgy, hogy én vagyok Loál János.
  • Sephi
    Jano akkor te most hogy is kerultel bele a temaban? Mert nem igazan ertem mert tudtomal hozzad se szoltam :(

Ami a lenyeg! En leirtam a filmrol a velemenyemet es nem azzal a szandekkal hogy spoilert csinajak. Bocsanat! Nem kell elolvasni. Erre jon az okos Blasta es belemkot es Loal Janos se hagya magat!

Most oszinten itt nekem ,attol eltekintve hogy alitolag spoilereztem , mi hibam is van?

En tudom mi! Az a hibam hogy ide irok :) Mert itt alig varjak hogy bele kossenek az emberbe! Komolyan Jano most akkor te ki vagy mert nem ertem miert baszol most le te is engem :(

• Jano
    Fejfájásod lesz? És miért? Szerinted olyan sok itt a rossz ember, hogy mindenki veled kötekszik, téged bánt? Elgondolkozhatnál ki lehet a hibás! Tudod, van is az a vicc, amikor a manusz szembe megy a forgalommal az autópályán...
  • shaba23 #7251
    ezt nem értem...
  • Jano
    Nem talán, hanem tuti.
  • Jano
    Azt hiszem ez jó lesz! :D
  • Jano
    Kötekedés...

Életemben nem kötöttem bele soha senkibe, itt a fórumon sem. Jelen esetben sem tettem azt, ez valami önvédelem-duma lehet részedről.
    Lehet, hogy kéne nyitni egy spoiler-topikot.
    Abba most nem megyek bele, hogy kinek mit jelent a spoiler, az én megítélésem szerint sajnos tényleg ellőttél néhány dolgot a filmből, amit nem kellett volna. Én kiakadtam ezen, de nem szidtam senkidet, sőt, téged sem, csak harsányan annyit kértem, hogy ne legyen többször ilyen, illetve ha mégis, akkor úgy kezdd a mondandódat, hogy felhívod rá a figyelmet. Azért volt erőteljes a kifakadásom, mert nem először fordul elő topikon belül (és persze nem csak tőled), hogy túl sok infót olvasok a film főbb részeiről, ami megöli az élményt. Nem tudom mit nem lehet ezen érteni.
  • shaba23 #7247
    és filmet néztek mostanában?
  • Sephi
    Blasta-val es a maga fele emberekkel az a baj hogy elkezdenek kotekedni es akarmit szol hozza nem hagyak abba soha szal nincs is ertelme viszavalaszolni nekik mert mindig ki tudnak talalni valamit. Nah ha ez egyesek szorakozasa :) Ha nincs jobb dolga :)
  • Sephi
    Igen beavalom az a vege dolog az mondhato spoilernek.

Jah es Blasta egyszer kivanom hogy szemelyesen talizunk csak mi ketten mert ugyaltom te azonkivul hogy kotekedjel es okoskodjal mast nem nagyon tudsz es szeretnek neked elmagyarazni egy ket dolgot. Ne hari de most ebben a temaban ki a fene szolt tehozzad? Mit kotekedsz most velem?

Jaj elegem van ebbol a topikbol :((((((((((
    Eskuszom ahanyszor ide tevedek mindig fejfajasom lesz :(

bye...
  • HuAn82
    Én sem találtam benne spoilert amitől hanyat vágnám magam.
    Ja a végén sluszpoen...talán.
  • Blasta
    Hallod Jano, ez már nem vicc!
    Legközelebb ne olvasd el amit őkelme ír!
    Nagy érvágás ez neked, tudom! De ha gondolod, akkor én átolvasom az üziket és kiszűröm belőlük a "lényeget", összegzem és tálalom fogyasztható formában, nehogy lemaradj ezekről a remekművekről.

NA??????????????????
  • Sephi
    Ehh jovan bazz milyen sluszpoen ez? nahtudod mit? hagyuk oksa? Kotekedjel a szemetesbacsival nem velem es maskor ne olvassal el semmit amit en irok oksa?

Tema lezarva.
  • Galy
    Libionfi-t látta valaki?

mi a f@szról szól???
  • Loál János #7240
    Csak, hogy örülj.

#7208 "A vegerol mar ne is temazunk mert amikor Jason UJRA kijon a vizbol es Freddy mosojog ha' vaaz... "

Ez mi a rák, ha nem a slusszpoén lelövése? Erről beszélek.
  • Loál János #7239
    #7233 "még véletlneül se tudjak előre semmi jelenetet"

Tehát: nem akarom tudni Freddy mit mondott Jason-nek, Jason alárúgott-e Freddy-nek, vagy a hülyefejű statiszta belenézett a kamerába. SEMMIT.

Téma lezárva.
  • Sephi
    Meg se nezd! En nekem se kellet volna.

Aki Freddy meg Jason muvi fan azok nezzek meg mert nekik tuti tecceni fog :)

• Tikal #7237
    mivel ugysem fogom megnézni a filmet ( kivéve ha majd lesz egyzser HBO-n ) ezért elolvastam sephi irását, és nem találtam benne spoilert ( szvsz), csak jelenetek leirását, de ettől még nem tudtam meg nagy titkokat ugy érzem és a filmhez sem hozta meg a kedvem az irása :)
  • Sephi
    Jouember!:) ha el se olvastad honnan tudod hogy spoilert tartalmaz? Csak szolok hogy nem tartalmaz spoilert! Siman 4 jelenetet ami szerintem tulzas volt de azok mesze nem csatanok es nem fontos elemek a film tortenetehez! meg csak ra se vezetnek!
  • Sephi
    Az lehet spoiler igen de mondom szeritnetek mi spoiler abbol amit en lentem irtama filmrol?