106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jano
    Rendíkül idegesítő ez a trailer.
  • Jano
    http://www.apple.com/trailers/fox/alien_25/large.html
  • Tikal #7401
    Alien director's cut, tud rola vki vmit? :) Hamarosan a mozikban
  • Tikal #7400
    nővel voltál moziban?
  • CSOCSO
    arghh bazze... felkelltem igy reggel ás rájöttem hogy ez a bad boys full10 pontos film:))))))))))))))))) okkké nekemmást jelent mint nektek.. más miatt.. nem fogom elmondani miért.. most még nem:) de teljesen készen vagyok.. bed bojz bed bojz:))))))))
  • HuAn82
    Kill Bill szuper film!Tarantino ismét jó filmet csinált.Szerintem moziban érdemes előszőr megnézi (ott üt igazán), aztán csak letöltögetni. Elég véres...
  • Sephi
    De nincs hova :(

Keresel ra mert a vegen megneztem es a Sometimes September mellet zarojelben valami szoveg utan ez alt Ever September Working Title ... lehet a folytatas vagy a film alternativ cime?
  • CSOCSO
    Bad Boys 2:)
    királyságos volt semmi bajom a filmmel:)))))moziban kéretik meglesni.. ez nem egy sux divx szintű film...
  • [Walaki]D`Lair
    Rakd fel valahová, engem érdekel!

Bazz..DC-n 150TB-ből senkinek nincs meg (igen, százötven terabyte...:)
  • CSOCSO
    perelek!!
  • Tovi
    Kill Bill
    A legnagyobb a végső csata során a zene volt: Santa esmeralda, ha valaki emlékszik még rá. Gyönge nosztalgiám támadt.
  • Sephi
    Na kerem akkor mivel senki sem akarja hogy feltoltsem kedvcsinalonak leirom az elso 5 percet a filmbol :)

Szal kurva jo zene kezdodik kicsit rock beutessel :)
    Majd bemutatja a szereplogardat es minden elsotetul.
    Hirtelen azt latod hogy egy kepernyo jelenik meg ugy egy tenyer nagysaggu es ultra technologikus adatokat mutat. Kivalasztja a hasznaloja a 2000-dik evet es egy piros vonal van kozepen aminek a vegen megjelenik ez a datum 2000 harmadik ho 4-edike majd aszongya hogy aktivalva es kikapcsoja. Majd a kamera eltavolodik a kis kepernyorol es latjuk hogy egy oreg tata tartja a kezeben a kis gepet ami valami palm szamitogepre emelkeztet. Kozul nez es kirohann az utcara es a kamera egyre fojjeb megy es akkor esik le a pofad :) Mert egy oskori piszkos varost mutat be es az utcan emberek jarkalnak es lent kiirja I.E. 1150 !!!!

A film egy oreg tatsrol szol aki az 1150-es evekben el egy September nevezetu telepulesben :) Es birom hogy mutatja hogy bemegy egy roskadt hazba es az alaksorba tele van Tv-ekkel es mindefele modern dolgokkal :)

Majd mutatja ahogy a jovoben egy csalad bekoltozik ebbe a hazban ami fel van ujjitva es a film folyaman a foszereplo megtalaja a titkos alaksort :)

Tovabb nem meselem! Ez a film szerintem utol tudna erni a Visz a Jovobe cimu filmet!!!!!!!! Eszmeletlenul megvan csinalva!! Es kurva nagy a vege! Ha enneka filmnek a rendezoje megnyerte volna a pert es ki adta volna officiel a filmet szerintem oriasi kassasiker lett volna belole es magasrol leszarta volna mindeki a Matrixot is!

Sometimes September a film cime es most mar tudom hogy csak az alamokba jott ki nagy titokban de bepereltek a fileseket akik rendeztek szerzoi jog megesertesert es ezert senki sem tud rola semmit. En egy havernak koszonhetoen szereztem meg aki az is valami haverjetol kapta aki egy videotekaba dolgozott :) Annak is volt egy haverja aki ennel a film cegnel dolgozott tuti onnan van neki meg!

Akit erdekel a film agyon 3 cd-enyi tarhelyet es feltoltom!

Eszmeletlen muvi!!!!!!!!
  • Bandew
    Most nézem az Ami sok az sokk című filmet. Betegre röhögöm, magam rajta.
  • PResident Evil
    Nemzet Biztonság Rt.

nagy lol film...

3/10
  • Kandurex
    Elit alakulat 1-10 (most értem a végére)

9 / 10 értékelés.
  • dikki*yysw
    Miért, az MI-nek MI volt az értelme? :)
    Lehet, hogy túl durvaszövésű lelkem van, de szerintem suxxolt.

A KILL BILL meg jó volt, de nem a vér miatt. Sőt a vérszökőkút volt a legnagyobb hibája, az nem tetszett. Szeretek a realitás talaján maradni (hm, talán ezért nem tetszett a MI).
  • Tikal #7385
    eszemfuttatás alatt tudod azt értem hogy van értelme a filmnek vagy csak legyen jo véres. film minőség mit jelent? hogy szépek a szinek? :)
  • dikki*yysw
    Az eszmefuttatás és a film minősége között van összefüggés? Eztnem tudtam :-)
  • Tikal #7383
    A.I szar, Kill Bill király? Bár még az utobbit nem láttam, de nem számitok nagy eszmefuttatásra :)
  • dikki*yysw
    Bourne Identity

jó vót.

fear dot com

kevésbé.

Mesterséges Értelem

egyenesen szar.

KILL BILL

király!
  • Galy
    valéaha ...kezdek úgy írni, mint Csocso :)))))
  • Galy
    áhh, mind suxxx

viszont tegnap végre hozzájutottam a Vándormadarakhoz.

ez a legjobb természetfilm, amit valéaha láttam!!!

tökéletes!
  • Bandew
    Ja szerintem is. Meg az első két Batman film.
  • CSOCSO
    :) és a többi meseadaptáciok tetszenek? mert szvsz az ÖSSZES meseadaptáciobol ez a legeslegjobban sikerűlt!!!
  • Galy
    naaa! pókember rulez! :)))))))
  • Ramza
    Nem pontozom, mert lehetne 3 és 9 pont között bármennyi...
  • Ramza
    A hét mesterlövész - rulz. Yul Brynner pedig isten :)
  • Bandew
    Azt nem mondtam, hogy nincs benne csihi-puhi. Akkor az nem is lenne Hulk.
    De láttad már az uccsó két Batman filmet? Vagy a pókembert?
    Na, azok szarok!
  • Galy
    lehet, hogy ma még beszólok stólbucinak is?

• Galy
    szar csihi-puhis képregény adaptáció lett :)
  • Loál János #7371
    Vagy túl sok Jackie Chan filmet néztem??? :-DDD
  • Loál János #7370
    Reméltem, hogy legalább Snipes, meg Rhames bácsi produkálnak valami szépet (az összecsapást néztem a végén), de nem nagyon sikerült. Fényezik örökké ezt a Snipest, hogy így küzdősportok, meg ekkora mester... Pffff...
  • Blasta
    Azt jól teszed.
    Abszolut semmilyen nyomot nem hagy az a film.
    Gagyi...
  • Loál János #7368
    Ja, tegnap láttam egy keveset a Vitathatatlan végéből. Tesóm nézte, és eléggé unott arccal ült a képernyő előtt. Én a színészek boxtudására való kíváncsiság miatt akartam megnézni, de azt hiszem mégis inkább kihagyom.
  • Loál János #7367
    Sajnos nekem a vége nagyon nem tetszett. Meg az eleje se. Pedig a közepe kurva jó volt! :-DDD
  • Bandew
    Nekem a Hulk igazán bejött. Azt hittem, hogy egy szar csihi-puhis képregény adaptáció lesz, de egész jó lett.
  • Sephi
    Nem talalok helyet ahova feltoltsem!

Ha add valaki helyet feltoltom!

Mar fel barati korrel megnezettem a filmet es mineki el van ajulva tole :))) En ma4 szer lattam!!!! Anyaadd de jo!!
  • Guest
    Van ott angol felirat is az említett filmhez...
  • zaki
    feliratok.hu
  • Galy
    neki ehhez nincs köze, ugye...:D