106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tikal #7647
    hát ezé nem néztem én meg, csak kiváncsi lettem volna a modszerre amivel lejutottak, mivel most ment egy jo dok film erről a discoveryn és a tudos bácsik sehogy sem tudnak előre jutni a kérdésben, gondoltam hollywoodban jobban megfizetik a tudosokat és ők már tudják a titkot :)))) ÁÁÁÁÁ
  • Blasta
    Asszem erre gondolsz:
    THE CORE - A MAG

Én csak az első 30 percet bírtam, aztán amikor elindultak a föld mélyébe kikapcsoltam és letöröltem. Szánalmas.
    Valami vonattal mennek le a földbe, ami maga elött tünteti el a földet vagy mi....

ÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Tikal #7645
    nem tudok konkrétabbat mert ez a film lényege azt hiszem, vmi ásomasinával a föld közepébe, mint ahogy Verne megálmodta :)
  • Ramza
    Valami konkrétabbat róla esetleg?

(mondjuk ha ennyiből nem ugrik be, akkor lehet, hogy nem láttam)
  • Tikal #7643
    Volt egy film ami arrpl szolt hogy tudos bácsik elindultak a föld mélyébe, közepébe hogy megmentség az emberiséget...
    aki látta elmondaná nekem hogy hogyan jutottak le oda és hogy minek mentek? megnézni nem akarom mert tul szar lehet :))
  • Blasta
    Hogy mit? :-)
  • Blasta
    Jujmá télleg.
    Hát milyen otromba világban élünk. Argh... :-D
  • tomsolo
    szivesen :DDD
  • Tikal #7639
    Neo lesz a megválto, a proféta :)
  • Ramza
    Jujj, nem becsúszott ide is egy?
  • Ramza
    Oké, amúgy igazad van, én is utálom, amikor valaki szmájlikba takarózva küldi el a másikat
  • Blasta
    Ja télleg ottvan!
    AKKÓ ANYÁZZ NYUGODTAN! :-DDDDD
  • Ramza
    Na ezt viszont elképzelhetőnek tartom :)
  • Ramza
    Oké, konkrétan a mátrix-a-mátrixban dolgot nem lőtték le annyiszor, de hasonló típusú filmből azért akad több is (13. emelet, eXistenZ, Dark City, Avalon, Cowboy Bebop amik hirtelen eszembe jutottak, és remélem, hogy egyik slusszpoénját sem látom viszont a M3-ban)
    Szerintem egyébként nem feltétlenül utal minden jel erre, vagy ha mégis, akkor reménykedem, hogy szándékos terelés volt a fiúktól, hogy annál nagyobb legyen a végén a döbb.
    A szmájlit én is beleraktam :)
  • Blasta
    Amúgy szerintem a revolutions-t úg yössze fogják kavarni, hogy legalább 3-4 befejezést lehet majd kisilabizálni ha gondolkodik rajta az ember.
    Wacsovszkiék meg röhögnek majd a markukba, mert ők se tudják mi a vége :-D
  • Blasta
    1. A poént max 2-3szor lőtték le
    2. Minden jel erre utal
    4. Beraktam a smiley-t
    5. Kihagytam a 3-at.
  • Ramza
    Hát ha magát a "mátrix" sztorit nézzük (azaz a "melyik is a valóság" témát), akkor én sem a Mátrixra szavazok, hanem inkább az Avalonra.
  • Ramza
    Na erről beszélek...
    Még nem láttad, de még csak nem is tudsz róla semmit, mégis azt feltételezed, hogy egy ötvenszer elsütött poént képesek csak kihozni belőle :)

(ha így lesz, megkövetlek, és én leszek a leghangosabban anyázó :()
  • Blasta
    Reeves!!!!!!!!!!!!
    Arg
  • tomsolo
    oks.

Keneau Rives nem szép embőr de gavallér!!!!!!!!!!!!!!!
  • Blasta
    Nem, ez nem elég, ebbe nem tudok túlzottan belekötni :-D
  • tomsolo
    elég legyen annyi hogy én speciel az egész mátrixosdit úgy és annyira útálom hogy fúúúúúúú...amit talán az indokolhat hogy előtte megnéztem a dark city-t amit meg nem.

• Blasta
    Jöhetneeeeeeeek! :-DDD
  • Bandew
    Igen szerintem is.
  • tomsolo
    "mint a kristálytiszta első"

erről olyan sok flémes gondolat jut eszembe hogy még én is megijedtem...
  • Blasta
    Úgyis mátrix-a-mátrixban lesz a film poénja, szal... :-DDDDDDDDD
  • Ramza
    Hát ezzel kapcsolatban azt gondolom, hogy meg kellene várni a harmadik részt az ítélet-alkotással, mert addig nem tudhatjuk, hogy a kicsit kaotikus gondolat-halmaz összerendeződik-e koherens egésszé, vagy megmarad annak, ami most.
  • Tikal #7620
    Talán csak annyi a baj hogy tul sok okosságot akartak beleszőni, nem kérdés hogy keleti filozofia rejlik az egész film mögött, de nagyon szarul jött le....
  • Ramza
    Ready 2 flame :)
  • Ramza
    Jah.
    Kb. így:
    "Túl sok volt az akció és kevés a mélyebb beszélgetés, de azt a keveset meg nem értettem."

Könyörgöm, ha már azt a keveset sem, akkor a többel mi lett volna a helyzet?
    Az a gond (még ha a többség ezt nem is vallja be), hogy az első rész úgy volt megcsinálva, hogy kristálytisztán lejött a történet egy 9 éves gyereknek is minimális gondolkodással első megnézésre.
    A második részben pedig ezek a szemetek képesek voltak beletenni elsőre érthetetlen, kétértelmű beszélgetéseket! A mocskok!

Amúgy hogy ne gondoljátok azt, hogy annyira elfogult vagyok, elmondom, hogy nekem is sokkal jobban tetszett az első rész, és szerintem is röhejesen sok volt a második részben az akció (merthogy azt maúgy sem szeretem túlzottan...). Ugyanakkor Magyarországon durva nagy divat lett fikázni a Mátrix második részét. Sok embernek meg sem kellett néznie, előre tudni lehetett, hogy szerinte ez szar lesz.

Azzal pedig végképp nem értek egyet, hogy nem serkentette a második rész a gondolkodást (igazság szerint ezerszer jobban, mint a kristálytiszta első...), vazz, hasonlítsátpk már össze a "tartalmat" azokkal a filmekkel, amiket emberek nap mint nap dícsérnek itt a fórumon. Had ne kelljen példákat mondanom ilyen filmekre, mindenki vágja mire gondolok.
  • Blasta
    Magyarán nem azért fikáztuk a reloaded-et mert nyitva hagyott egy rakás kérdést, vagy mert gondolkozni kellett rajta, hanem mert a KÖZELÉBE SEM ÉRT AZ ELSŐ RÉSZNEK! :-D
  • Kandurex
  • Laalee
    nem attol volt matrix fikazas, mert serkenti a nézőket, hogy gondolkodjanak és maguk fogalmazzák meg a válaszokat, hanem mert szar volt a film
  • Ramza
    A Mátrix - Forradalmakról mesélt Neo, Trinity és Morpheus

"Amikor arról érdeklődtek tőle, megválaszolja-e a Forradalmak a sorozat kérdéseit, Fishburne azt felelte: a legnagyszerűbbnek azt találja, hogy a film igazából nem ad kész válaszokat, hanem arra serkenti a nézőket, hogy gondolkodjanak és maguk fogalmazzák meg a válaszokat."

Ez alapján borítékolni lehet, hogy Magyarorszgon és az SG fórumon ismét fikázásoktól hangos M-kritikákat hallhatunk majd
  • Dynamic
    Beépített szépség: Csak annyit mondok Sandra Bullock.Számomra érdekes ez a színésznő, mert semmi bajom nincs vele(sőőt elég jó nő:), de egy olyan filmje sincs ami tetszett volna.
    Talán a Demolation Man.Az is a megnézhető kategóriából.
  • Ramza
    Hmmmm... ez felkeltette az érdeklődésemet, érdekes lehet.
  • Ramza
    No az előző napok termése:

Rémálom az Elm utcában 3: ez úgy maradt meg sok évvel ezelőttről, hogy egy jó film. Hát sajnos nem az, még a szériából sem tartozik a jobbak közé. (5/10).

Beépített szépség: soha nem értettem, hogy miért csinálnak ilyen filmeket. Oda lehet tenni a Doktor Szöszi mellé... na jó, annál azért biztosan jobb (4/10).

Ki vagy te? (Who are you): koreai romantikus vígjáték :) Ők azért még ezt a LOL műfajt is meg tudják közelíteni kevésbé nyálasan, mint az amerikaiak. Ennek ellenére a sztorit ezerszer láttuk már más címmel. Jóindulattal 6/10, de inkább kevesebb.

Vírus: na ez egész tűrhető volt, de voltak benne teljesen felesleges részek (helikopteres üldözés minek?), ráadásul szintén láttam már egy-két teljesen hasonló filmet. 7/10, de csak a színészek miatt, mert valójában nem ér ennyit.
  • KennyG
    Stalker (1979)
    bazz, tegnap 23h-kor kezdtem nézni de a film felénél már kezdtem befelé fordulni és keresni egy "zsilet" pengét, hogy felvágjam az ereim! :)
    Csakis azoknak ajánlom, akik szeretik erősen filozófiai jellegű filmeket.
    Gyöngyörű képek, fasza zene (elégé ambientes ahhoz képest milyen régi film!:D), de csak erős idegzetűeknek.
  • comet
    The italian job(olasz meló) királyos lett...
    Környezet, velence és LA is nagyon el lett találva :D
  • Augustus Gigo
    Volt egy hasonló film amit jáccottak, asszem Futureball, A dane caine/supermen/volt a főszereplője, és ott is vmilyen játék volt, ami hasonló volt a rollerballhoz.