106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ja, ezzel én is így vagyok.Mindig is inkább gusztustalannak találtam ezeket a régi horrorokat, ahol szakadnak a testrészek, meg ömlenek a belek, mint rémisztőnek.
Viszont van egy jópár olyan film ami ijesztő, annak ellenére is, hogy nem zombikkal,őrült gyilkosokkal vagy mészárosokkal operálnak. -
Az a király!!!!!!!!!!!!! :DDD -
Ramza #7685 Amúgy valahogy úgy vagyok ezekkel, mint mások a Bud Spencer filmekkel (könnyed szórakozás számomra), úgyhogy hidd el, nem vagyok büszke arra, hogy szeretem a horrorokat, de hát ez van. -
Ramza #7684 Hát...mások vagyunk. Szerintem pedig az Alien lol. -

Amugy mi szorakoztat bennük? Ilyen rémiszgetős filmek közül egyedül az alien stilusuak jönnek be... de mikor meglátom hogy a sirbol másznak elő ilyen romlot arcok, azt nem birom :)
Persze a Hullajó az tényleg hullajo volt :) -
Ramza #7682 Ez a jelentet minden részben benne van :D
(de komolyan!) -
Ramza #7681 Amúgy egy horror sincs benne, mert amellett, hogy elszórakoztatnak, nem tartom őket filmtörténeti jelentőségűnek (merthogy nem azok :) -
Szerintem is, az egyik kép ami az agyamba égett :) az az volt mikor egy láncfűrészes debil kerget vkit a mezőn.... :) -
Ezt gondoltam, mert nincs benne a tizes listádban sem, szal kikövetkeztettem okés? :-DDD -
Ramza #7678 Nem is azért írtam, mert azt hinném, hogy "ez" a film, csak hogy lássátok, megvan az ellentétes vélemény is.
Szerintem amúgy nem kiemelkedő a TCM első része sem, csak egy igen jó kis stílusteremtő horror (7/10). A többi része sajnos katasztrófa :( -
Na ezaz :-DD -
Ramza #7676 Ja, hát az egész cikk az! :) -
Ramza #7675 Amőgy ha jól sejtem, akkor te sem az első, hanem a harmadik vagy negyedik részt láttad, nem? -
Nem a film giccses, hanem a szöveg :-) -
Ramza #7673 Nem giccses, a legkevésbé sem.
De hal jól emlékszem, akkor már egyzer megbeszéltük, hogy nem láttad :) -
Értem én hogy ujdonság volt ez a stilus , meg hogy adjunk a városiaknak, de vhogy nem köt le :)
Még ha a Bundy gyerekről készült volna a film akkor megnézném, elvégre lenne vmi alapja....de igy csak egy rendező szadista elméjének a megnyilvánulása :) -
A tisztelt szerző ezekszerint még nem látta/olvasta az Amerikai Psycho-t.
(annak ellenére, hogy sokaknak nem tetszett a film, iszonyatos nagy mű az őrültségről, de főleg a könyv) -
Khmmm.
Nos igen.
"A puszta őrületnek ez a csodálatos mesterműve egyedülálló, és csak pörög magányosan a saját tengelye körül, mint Leatherface a film végén, az izzó napkoronggal a háta mögött, berregő láncfűrésszel a kezében."
giccs
-
csak ha a másik fél is beleegyezik :D -
Ramza #7668 Baltával kergetni nőket szerintem teljesen normális! -
Ramza #7667 (mondjuk ez azért már egy kicsit nekem is túlzás) -
Ramza #7666 Ajánlott olvasmány a Texas chainsaw-t kritizálóknak -
Ezt a filmet azt hiszem láttam: A texasi láncfűrészes mészárlás vagy legalábbis egy hasonlo ciműt, szoval kérdem én mi a jo ebben? Meg volt egy msáik abban meg vmi faszi nőket csábitott fel a lakásába utána meg baltával meg mindenfélével kergette őket, ez normális?
-
Ramza #7664 Ezek hülyék, vazzeg!
"a mostani trendnek megfelelő naturalisztikus ábrázolásnál"
LOL! A tinihorrorok korában ilyen hülyeséget leírni!
Kb. háromévente ha készül egy darab naturalisztikus horror :( -
De nem így mondtam, mert megakartam sérteni a lelkivilágod! :D -
Ramza #7662 Azóta aludtam rá egyet, és amellett, hogy valóban nem zombik, mégis azok :D -
Inkább ugy kellene mondanod hogy: "más az izlésed mint az enyém", és akkor nem sértenéd meg a lelkivilágom
-
-
Szar az izlésed. -
Zombi/nemzombi flém START :-DDD -
Az utolso zombi film amit megnéztem az a 28 nappal később, és többet nem is nézek meg, mert szarok
-
Ramza #7656 Amúgy jön minden idők egyik legjobb zombifilmjének a remakeje (az isteni Romero-tól a Dawn of the dead).
Ez most csak úgy eszembe jutott. -
Ramza #7655 én úgy meg szeretném nézni már régen :( -
Megnéztem az UNDEAD-et! Olyan szar, hogy az már jó! :D Nézzétek meg! :DDD -
Nem értem mért mondjátok
Hiszen a MÁV-nak is van ilyen vonatja
-
Ramza #7652 Szerintetek? :) -
:DDD -
Remélem a smileyt véletlen felejtedted le. :D -
Lehagytad a szmájlit vagy komolyan mondod? :) -
Ramza #7648 Én ezt teljesen hihetőnek tartom!!!