106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • RelakSfromhome
    MATRIX REVOLUTIONS

9,5/10
  • Sephi
    Holnap nezem meg a Matrix Revolutions :) Haver ma nezte meg es aszonta leeset a poafaja hogy mik vannak benne :) Aszontam hogy segitek neki lent tartani a pofajat ha nem meseli el es hazakudtem ;)
  • Sephi
    Nakerem Sinbad : Legend Of Seven Seas : nagyon jo kis rajzfilm es a poenok is teccetek! Rohadt jol meg van csinalva a grafika benne levezetes :) Egyetlen bajom volt az egeszel ami szerintem akkor se szabad szo nelkul hagyni , es pedig az jelenet az elejen --SPOILER-- amikor megy a nagy csata a polippal es mind a ket hajo szarra torik de amikor Sinbad viszater a viz felszinere minda ket hajo kifogastalan alapotban van mintha nem is tort osze semmi. Aze vazz....
  • FREAK
    Italian job 2CD-s verzióhoz milyen hang kodek kell?
  • precision
    Öööö...nem azt mondtam hogy attól lett skizofréniája, hanem, hogy azóta van neki...:-) De tökmind1...nem az a lényeg, hanem az, hogy szar kritika, és kész.
  • Bandew
    Seggbe kúrta egy rendőr, és ettől skizofréniája lett???

Kéremszépen, ezt hívják fantáziának. :P
  • precision
    Hát elolvasgtam az indexen lévő kritikát. Hát mitmondjak...
    Szerintem aki írta, az egy elmebajos gyökér állat, akit kiskorában seggbekúrt egy rendőr, és azóta skizofréniája van...és ebben a filmben vezeti le a feszültségét, mert fingja sincs az egészről. Kajak olyan kérdéseket tesz fel a kritikában, amikre a film megadta a választ. Olyan értetlenül áll az egész témához, hogy az szinte már fáj. Ha nem érti, az nem azt jelenti, hogy rossz. Nem érti és fikázza a filmet...az ilyenektől kapok hányingert.
  • precision
    Ez a 10/10 a matrix trilógiának együttesen szólt, bár a revolutions is megérdemli lazán :-)
  • precision
    Matrix Revolutions

10/10

Szinte csak ismételni tudom az előttem hozzászólót. Nagyon jó film, a kritikusok meg azért fikázzák, mert az a feladatuk, hogy fikázzanak...azért kritikusok. Gyökerek!!! Nagyon fasza film, nézze meg mindenki!!!!
  • Dynamic
    Matrix Revolutions

10/10

Elmehet a picsába a sok fikamagazin(mozinet,index stb.) és kész!
  • zaki
    lehet, de engem halálra fel tudnak idegesíteni az ilyen kis gerinctelen mocskok :(
  • Bandew
    Szerintem csak kamázik.
  • Tikal #7881
    Rossz álmok - The Gift
    a cim forditáson kivül jo film volt... :)
  • Tikal #7880
    van egy olyan topic hogy MATRIX REVOLUTIONS, majd menj oda okéé??
  • Blasta
    Szerintem ez tuti kamu...
  • Loál János #7878

:D
  • ollie
    nagyobb?
  • Loál János #7876
    Nincs ekkora orrom. :D
  • zaki
    elmész a jó kurva anyádba te kis unreg picsagyümölcs
  • precision
    Hát ja, én is abban reménykedem...
  • precision
    Azt már láttam, nagyon jó kis film :-)
  • ollie
    én most láttam az Olasz Meló-t. Elmeséljem a végét? :P
  • ollie
    Te amúgy télleg úgy nézel ki, mint a logón?
  • ollie
    ehehe, én a mondat felénél nem olvastam tovább, mert éreztem, hogy baj lesz...
  • Loál János #7869
    Kár idegeskednetek, ez kurvára szándékos volt!
    Abban reménykedem, hogy talán nem igaz, csak egy "kis" bosszantás...
  • precision
    BAZZEG NEHÉZ LENNE ODAÍRNI HOGY SPOILER...QRVA ÉLETBE!!!
  • KennyG
    és Jen Tilly roxxx!
  • KennyG
    ja kira film érdemes megnézni! :)
    korábban már volt 1-2 párszor a TVben, aszem az HBOn.
  • Ramza
    Ugyanezt akartam én is ajánlani :)
    Azt hiszem ez könnyen tartható.
    Aki nem bírja ki, hogy le ne írja azt, hogy Agent Smith egy vírus és Zion a mátrix és a mátrix a való világ, az menjen a Mátrix topikba, ne ide írjon

(mielőtt valaki belém kötne: a fentieket most szoptam a kisujjamból)
  • Blasta
    Egyértelmü...
  • Blasta
    Szerintem az 1 hét matrixtalanitás egyáltalán nem sok, de a hétvége is bőven elég.
    Azért gondoltam 1 hetet, mert nagyon sokan akarják megnézni és egyáltalán nem biztos, hogy tudnak a hétvégéig jegyet foglalni rá...
  • Bandew
    Szerencséd, hogy ezt is spoilerbe raktad. :D
  • csabawarchief
  • RelakSfromhome
    Holnap megnézem!

ELMESÉLJEM ?!
  • SoDI---
    Figyelem, az Index-es Mátrix 3 kritika erősen spoilerez a végén, én nagyon megbántam, hogy elolvastam, ha jót akartok, ne olvassátok el! :-(
  • Bandew
    Semmi.
    Én azt írtam a #7840-nél, hogy CSAK spoilerrel írjatok.
  • Dynamic
    Szerintemn felesleges ezen problémázni.Ha kiírom, hogy

SPOILER!
    ide meg a szöveget...bla...bla...bla

akkor mi a gond?

• Bandew
    Az biztos, hogy ha valaki lelövi a poént, akkor én meg se nézem a filmet.
  • SoDI---
    Szal ez az egy hét erős túlzás. Aki nagyon kiváncsi rá, az megnézi az első három napban. Aki meg nem kíváncsi a filmre, azt a három nap (szerda-csüt-péntek) után meg nem zavarja a spoiler. Minden esetre hétvégéig tényleg kuss mindenkinek...
    Utána meg már lehet dumcsizni nagyban.
  • SoDI---
    LEGALÁBB EGY HÉTIG NE NYOMASSON SENKI SPOILERT

Ez azért túlzás. Egy csütörtöki zh-m miatt én se fogom holnap megnézni, de szerintem hétvégén már lehet nagyban spojlerezni, ugyanis ha szerdán nem, hát csütörtökön, ha csütörtökön nem, hát pénteken, ha akkor nem, hát szombat délelőtt már egész biztos megnézi mindenki, akit zavarna a spoiler.