106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Fuck, nemá :-DDDDD
    Ja télleg má
    r beugrott a főcím. :-DDDDD

[ÉG MINT A REJSZTÁG] :-)
  • Ramza
    AZT láttad :D
  • Blasta
    Ja JÓHÜLYE VAGY APÁM!!!
    Ezt a nem létező 3 éves kisöcsém is vágja :-DDDDDD
  • Blasta
    HUÁÁÁÁ, a Bloodlust kéne nagyon...
  • Ramza
    hülye vagyok, az utolsó négyrészesnek semmi köze ehhez :(
  • Ramza
    De akkor ez alapján bármelyik film nyálas, amiben a szerelem valahogy ábrázolva van? Vagy maga a "szerelem" nyálas? :)
    Mert szerintem teljesen "emberi" dolog volt, amit csináltak, ők csak el szerettek volna tűnni minél messzebbre innen a rákba, erre meg ez volt az egyetlen lehetőségük.
    Amúgy ezek vannak:
    Title Total Year
    Vampire Hunter D 1 1985
    Vampire Hunter D: Bloodlust 1 2001
    Vampire Hunter the Animated Series 4 1997
  • Blasta
    Igen, a "gonosz" elhalálozása nem a hagyományos értelemben vett gonosz volt. De ezt már D is levágta a végén....

Nekem a film tetszett, csak azért csöpögött a végén az űrhajó indulás meg az igaz szerelem stb...

Van abból több rész, vagy csak az az 1 készült?
  • Dynamic
    mert?
  • Ramza
    A WD-nek mondjuk nem csak a vége...
    Ellenben a VH:D-t én a végén sem éreztem csöpögősnek, happy end meg szerintem végképp nem volt. Érdekes történet volt, nem biztos, hogy a "hagyományos értelemben vett rossz" halt ott meg a végén.
  • Dynamic
    MATRIX SPOILER

Hm...heppi end?Biztos vagy benne?És mitől halt meg Smith.Szerintem nézz át a HW-re és olvasgass a Matrix topikba, mert nem szeretnék itt spoilerkedni:)
  • Blasta
    Hát azért a Wonderful Days vége KŐKEMÉNY CSÖPÖGÉS VOLT.
    A Vampire hunter D vége is elég nyálas volt.
    A többiben amit láttam nem volt nyálas rész, ez tény...
  • Ramza
    ez tény!
  • Blasta
    Amúgy a legjobb a Matrix 1 óta, bár még nem láttam a revolutions-t
  • Ramza
    amiből max. 2 "klasszikus" anime :DDDD
  • Ramza
    Úgy látszik más animéket szoktunk nézni :)
  • Blasta
    9 film...:-D
  • Tikal #7925
    ja ami mangás meg animes az az ANIMATRIX, nézd meg, ez egy film :)
  • Blasta
    Tipikus hálivúdi=nyálas ez eddig oké.

A mangás/anime-s hasonlat elég kemény, bár az anime-k köztudottan szeretnek jó nyálasak lenni :-D
  • Ramza
    csak egy kérdés (a spoiler utáni részt nem olvastam el) - hogyan lehet valami "mangás" és tipikus hollywoodi, valamint nyálas.
    Amellett, hogy gondolom animét akartál írni, fel kell tennem a kérdést: láttál már akár egy darab animét is???
  • Tikal #7922
    végülis erről van szo két napja hogy nem beszélünk a filmről legalább hétfőig... ezt be is tartották eddig...
    Ezért kérdeztem legutobb: elég értelemes a társaság ehhez?

Ja, van egy Matrix Revolutions topic azoknak akiknek kényszeredett fikázási rohamuk van
  • Loál János #7919
    Oké.

:D
  • Tikal #7918
    pedig lesz Shrek 2 :) majd nézd meg azt is...
  • Blasta
    www.microsoft.com/downloads/freeapps/exchange/server.html
  • I.C.ram
    Szerintem meg a Pixar tök gyermeteg szarokat csinál, míg a Dreamworks olyanokat csinál, ami nem csak a -10 éves korosztálynak szól.
  • Loál János #7914
    loál™
  • Blasta
    Shrek nekem se jött be, megértelek...
    De PIXAR RULEZ! :-D
  • Blasta
    Szerintem meg kéne nézned egy Toy Story 2.-t, vagy egy szörny RT-t.
    Ezekben tényleg olyan poénok vannak (az érzelmi rész mellett term.) hogy fetrengsz tőle, mert felnőtteknek csinált poénok. Ráadásul azt birom a pixar-ban, hogy egy rakás "koppintást" raknak sikerfilmekből a filmjeikbe, de teljesen jól jön le az ő filmjükben.
    Tényleg Jano, meg kell nézned! Én is megnéztem a Hellraiser 1-2-t, bizony! :-D
  • Loál János #7911
    Pl. Shrek. Olyan srác állította, hogy volt egy akkora poén benne, hogy negyed óráig nem bírta abbahagyni a röhögést, akinek mindig adtam a véleményére. Miatta is néztem meg. Sajnos. Fapofával unatkoztam végig az egészet. Aztán megkérdeztem a srácot, hogy melyik is volt az a nagy poén, de nem tudta megmondani. Elküldtem a búsba. :DDD
  • Loál János #7910
    Nekem viszont ez az a műfaj, amitől sikítófrászt kapok.
    Sosem szerettem az egyestés rajzfilmeket, az animációs filmeket pláne.
    Szóval haggyatok!!! :DDD
  • Blasta
    Nekem éppen az nem jön be.
    De Bruce, a "humánus" cápa viszont RULEZ!
  • Ams
    A bálnás jelenet üt:DD
  • Blasta
    Nemtudom, mint már írtam anno, egyszerüen nem fetrengtem a röhögéstől mint pl. a szörny rt vagy a toy story poénjain. Lehet, hogy csak rossz passzban néztem meg és nem tudtam helyesen értékelni.
    Ice Age maximálisan gyerek kategória, a film elején és végén bolondozó SCRAT-en kívül egy "felnőtt" poén sincs benne. Gyerekeknek tökéletes, nekünk egyszeri kategória.

Dory pl. nekem már kifejezetten idegesítő volt. :-DDDD
  • Ramza
    Dory-ba meg egyenesen szerelmes vagyok :P
  • Ramza
    Értem mire gondolsz, de szerintem nem lett annyira nyálas, ilyen szempontból a Disney (nem Pixar) összes és az Ice age viszi a pálmát...
  • Ams
    sztm is jó...
  • Blasta
    Igen, nagyon bájos, nekem már túl bájos volt....
    De tetszett.
  • Gery1980
    Amit el tudok mondani, az az, hogy egy vizuális fektekkel már tényleg zavaróan teletűzdelt, hiányos, kiséé erőltetett és érzelmileg túlfűtött alkotást láttam tegnap ami legalább annyi kérdést vet fel mint amennyit lezár.Majd ha már többen megnézték akkor jöhet a kivesézés, de nem akarok semmit előre lelőni, így inkább csendben maradok és bevárom a többieket.Nekem kicsit csalódás volt, és inkább maga a történet miatt kialakult gondolataim miatt vagyok kicsit elfogult az alkotással és próbálom megérteni, hátha tényleg van valamiféle csavar, valami mély magyarázat, de így elsőre inkább csak egy gyengécske befejezés ami megint egy rakás pénzt hoz a producerek zsebébe:)
  • Ramza
    Megnéztem a Finding Nemo-t.
    Ezek a Pixarnál nagyon tudnak valamit...
    Nagyjából a Szörny rt-vel van egy szinten nálam, szóval etalon a nyugati animációs filmek között.
    Bájos, és ezt most kivételesen maximálisan jó értelemben írom.
  • Bandew
    Én csak holnap tudom megnézni.
  • Blasta
    Tuti, hogy wacsovszkiék sem tudják mi a vége! :-)))
    Én ma nézem 8-kor.
    Véleményt csak holnap mondok...