106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Blastával ne veszekedj filmről .. felesleges.. kis csodabogár....;)mármint Blasta.. néha azt se értem minek ül be a moziba....
    bár az tuti hogy az M1 nagyon ott van.. talán 9 pont...
    az m2... hát inkáb 5 pont mert azért jol nézett ki meg minden... de tényleg énis unatkoztam..főleg a bulizos, szexelős résznél...meg vhogy az urákulum utánni harc se volt az igazi....
    pl emlékezzünk csak mekkora cool volt a neo vs smith harca lent a metroban... tök zsír volt mindeki ámult bámult.. és negyed ennyie nem cicomázták ki.....nah mindgy.. amugy ma este megyek matrix 3 azni.. haver látta aszondta jó közepes...hmm :(
  • Blasta
    Kötözködjél...OKOSSSS :-DDDD
  • Ramza
    Lehet, hogy nekem nem sikerült megértenem a T3-at, de nekem semmilyen alapigazság-felrúgás nem tűnt fel.
    (azon kívül persze, ami gyak. minden időutazós filmben előjön - de amíg nem vettem részt ilyenben, addig nem tudom, hogy melyik időutazás-felfogás bugmentes :)
  • Gery1980
    A T sorozat szvsz úgy ahogy van sántít, mert ezzel az időutazással saját magukat cáfolják.Onnantól, hogy a fogalom létezik, elég ha csak visszahúznak az időben annyira, hogy a Skynet elkészíti a prototipusokat, ezzel már biztos, hogy megjelenik a magasfokú AI, odaküldenek egy sereg robotot, azok lezúzzák a veszélyesnek tartott elemeket, valahol létrehonak egy gyártósort, és rövid időn belül már emberek sem lesznek, ugyanis az akkori technológiával képtelenek lettek volna felvenni a versenyt a terminátorokkal:D
  • Blasta
    Neeeeeem.
    Az időutazós dolog eleve bonyolult, de a 3. résszel az eddig lefektetett alapigazságokat és a film szabályait rúgták fel....
  • Ramza
    Amúgy a T3 esetében egyértelmű a pénzszerzési vágy, de a M eleve ilyen hosszúra lett tervezve, sőt, azt is már régen lehetett tudni, hogy a film az Animátrix-al és a játékkal alkot csak kerek egészet.
  • Ramza
    Terminátor 3 túlbonyolítva?????????????

"ebből nem lehet egyértelmü storyline-t kihámozni."

Ezt miből gondolod?
    És ha nem lehet egyértleműt, az gond? Nálam csak ez plusz két pontot jelent minimum... Hány filmet tudnék mondani az elmúlt évekből, aminek az összerakásán ennyit kellett gondolkozni? (/me számol...jujj, elég hozzá két kéz :()

Ja, M2 - igen, ezzel mondjuk kicsit bajban vagyok, mert ha a harmadik résszel hasonlítom össze, akkor nem 1 ponttal rosszabb, hanem sokkal többel. Ha viszont egy átlag 7 pontos filmmel, akkor jobb számomra... szóval kicsi a tizes skála :)
    Amúgy nekem elsőre szimplán tetszett, másodszorra majd megőrültem a moziban, úgy szenvedtem, harmadszorra viszont nagyon tetszett. Hihetetlen, hogy a pillanatnyi lelkiállapot mennyire meghatározza a film-élményt :(
  • Blasta
    M2-n én UNATKOZTAM BAZZEG!
    Szó szerint.
    Az a film akkor se jött volna be jobban, ha önálló film lett volna.
    Uncsi volt és elbaszott. A tükkök miatt kapta a 4 pontot...
    Nem, írtam, hogy sok minden nem világos, de nekem az az elméletem, hogy bárhogy is csavarjuk, akárhányszor nézzük meg, ebből nem lehet egyértelmü storyline-t kihámozni.
    Túl lett bonyolítva, ugyan úgy mint a Terminator. Az is a 3. résszel lett teljesen összekutyulva. Az összekutyulás pedig nem azért történt, mert annyira mély értelmü a sztori, hanem azért mert LÓVÉ KELLETT A PRODUCEREKNEK!!!!! :-DDD

• Ramza
    Ja, most olvastam a véleményedet.
    M2 8 pontja azért annyi, mert ezernyi hibája és hiányossága elenére még mindig szarrá ver egy átlag filmet. Ne csináld már dzsí, nézd meg, hogy miket szoktál 4 pontra pontozni - azért ugye te sem gondolod komolyan, hogy azokkal egyenértékű a M2? Csak azért pontoztad le ennyire, mert nagyok voltak a várakozásaid az első rész után, és nem teljesültek (ami majdnem mindenkinél így volt).
    Az itt-ott lyukas sztori: ezek szerint neked sikerült 100%-ban megérteni első megnézésre? Szerintem nincs élő ember a földön, akinek igen... Az, hogy gyártogattok a M fórumban egy elméletet, és az lyukasnak tűnik, még nem jelent semmit...meg kell nézni háromszor, addigra talán összeáll a kép.
  • Blasta
    8 pont a M2-re????
    BÁTOR :-DDDDD

Nálam
    M1 9.5
    M2 4
    M3 6 (az elnyújtott, összekavart, itt-ott lyukas sztori miatt). Egyébbként fasza kis sci-fi filmet láttam tegnap...
  • Ramza
    No, rövid, spoiler-mentes Mátrix vélemény:
    - megkaptam, amiért mentem, egy-két gáz résztől eltekintve - volt benne számomra egy 20 perces mélypont - nagyon tetszett, a második részre szvsz minden szempontból ráver, az elsőnél vabn amiben jobb, van amiben rosszabb.
    Nagyjából így néz ki nálam a végső értékelés:
    M1 - 9,5
    M2 - 8
    M3 - 9

A végét - bevallom férfiasan - első megnézés után nem értem.

Az Index kritikusának pedig tudom ajánlani a Nemzetbiztonság bt-t, esetleg valami romantikus vígjátékot Sandra Bullock-al
  • Blasta
    Ez tény! Nekem is így jött be...
  • Ramza
    Várható volt (lévén, hogy a japán Ringu 0 és Ringu 2 már évek óta elkészült)
  • Ramza
    Na látod ebben még egyet is értünk!
    Annyira gyönyörűen volt megrajzolva, hogy ha feledtetni nem is tudta a gyenge sztorit, de mindenesetre ellensúlyozta.
  • Blasta
    Akit érdekel az eléggé hosszúra sikeredett revolutions kritikám, az a topikjában megtalálja. Spoiler veszély természetesen!!!! :-)))
  • zaki
    ja, azt tudtátok, hogy lesz Kör 2? most hallottam a rádióban
  • zaki
    már láttam :)
  • precision
    Taxisofőr-t is nézd meg...kegyetlen jó film, De Niro egyik legjobb alakítása!
  • zaki
    15 perc-et és a Ronin-t holnap nézem + :)
  • Sephi
    Nekem a 15 perc hirnev es az Analyze This/That :)
  • zaki
    eddig kb 10-et láttam :P
  • zaki
    elhatároztam, hogy +nézem az összes De Niro filmet :P
  • Lynx_TWL
    ha már De Niro akkor Éjszakai Rohanás:)
  • zaki
    Emberek látta valaki a szajré című filmet? szerintem jó volt, nem bántam meg, hogy meglestem a filmet, mivel az 1ik kedvencem szerepel benne ((De Niro), de mégegyszer nem biztos, hogy megnézném. kicsit uncsi volt az eleje, de a film 2. felétől már izgalmas volt, E. Norton jól eljátszotta a fogyatékos takarítót. a film vége király volt, volt benne pár csavar :) csak azt nem vágom most, hogy a híradóban azt mondták, hogy értéktelen amit elraboltak, akkor most mi van? ezek szerint nem lett De Niro 6 millió dolcsival gazdagabb, ugye?
  • zaki
    nekem is tetszett, hétfőn láttam a filmet :)
  • Lynx_TWL
    igen pont mondani akartma, hogy végén mobytól ment az extreme ways... és a stáblistánál kb 7 szám volt, ezért is csodálkoztam ezen a listán:)
  • Dynamic
    valóban:)
  • Dynamic
    Például a film végén is azt hiszem egy Moby szám ment, úgyhogy ezt én sem értem.Na mindegy, ez van:)
  • Lynx_TWL
    elsőnél abc sorrendben van:)
  • Lynx_TWL
    thx
    ..hmm stáblistánál egy számot se láttam innen :)
  • Dynamic
    Érdekes itt más a trackek sorrendje...
  • Dynamic
    Bourne Identity Soundtrack
  • Lynx_TWL
    Bourne Identity (A Bourne-rejtély)
    kéne a soundtrack listája
  • CSOCSO
    wonderful days pl nekem tetszett..azaz kellemes csalódás volt. mert azt vártam hogy valóban nagyon szar lesz.. de a nagyon szép grafika és a szép zene és a közepesen gyenge sztorival is azért jo kis film..
  • CSOCSO
    sajnos igy máááár szar beülni akármire... álltalában ha nekem aszondják egy zenére hogy hűűűű meg ha vagy filmre.. akkor az nem lesz olyan:( jó vannak persze kivételek..
  • Sephi
    Mikel? En nem ertem mit zagyvalsz osze testvir :))) Legyel ma' erthetobb pls!!!
  • Bandew
    Shrek a legkirályságosabb!!!!
  • Blasta
    Fuck, nemá :-DDDDD
    Ja télleg má
    r beugrott a főcím. :-DDDDD

[ÉG MINT A REJSZTÁG] :-)
  • Ramza
    AZT láttad :D
  • Blasta
    Ja JÓHÜLYE VAGY APÁM!!!
    Ezt a nem létező 3 éves kisöcsém is vágja :-DDDDDD