106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A Lilja 4-Evert látta valaki? (Most lehetett az indexen meg az origón kritikát olvasni róla) épp most töltöm le, érdekel, mire számítsak... -
jol szétzuzzák az audit a végére :) -
de a lancfuresznek vaddiszno hangja van -
Tom Cruise? Az előzetes alapján lesz benne "néhány" túlzás amit a motorokkal csinál. Egyszer meglehet nézni. -
ehh és most jön az uj fast and furious szintű film..csak motorokkal:)) hát lol volt:))) csak az hiányzott mág hogy áétváltozzanak robotokká a mocik..pff:) -
Eddig egy film sem volt, ami élethűen adta volna vissza egy megtörtént eseményt. Kell a népnek a látvány, a vér, a sok akció. -
nézd meg a shogun-t:) abban mik voltak:) jesszus,,, -
de en ugy tudom ,hogy ez megtortent esemenyeket dolgoz fel, marmint a lancfureszess csoka, ergo nem kene ennyire elrugaszgodni a valosagtol.
Vagy tevedek?
-
Kill Billben, meg Sofie levágott karral túlélt egy kb félórás mészárlást, egy autókázást, egy legörgetés a domboldalról, és egy infúzióra kötésnyi időt is :) -
Tesó
Nem rossz film.Az első felén 100 méterről látszik, hogy Guy Ritchie koppintás.Bár itt kissé furcsának tartottam olyan szereplők bemutatását is akikről azt gondoljuk, hogy szerepük lesz a filmben,ellenben csak ott és akkor az egyszer szerepelnek.A második fele, amikor átmegy romantikázásba már kevésbé humoros szerintem, de alapvetően szórakoztató.Innen tipikus "szeretlek, nem szeretlek, végül úgy is jóra fordul" jellegű a történet.Az utóbbi idők "amatőr" filmjei közül mondjuk a Moszkva Tér jobban tetszett(bár érdekes módon a végére a romantikus rész ott is elfáradt), de aki szereti a magyar filmeket annak ez is tetszeni fog.
7.5/10 -
megneztem a Texasi lancfureszes meszarlas legujabb feldolgozasat es azt kell hogy mondjam jobb lett mint a FvJ.Itt nehanyszor a szivbaj kerulgetett, bar legnagyobb sajnalatomra innen sem maradt ki a "fel oraig kergetek egy tinilanyt" reszt.Egyes reszek is erthetetlenek szamomra pl hogyan elhet valaki egy frissen levagott labbal 10 perc nel tovabb?Mintha lesozta volna a sebet a csoka, dehat akkor is.
No en ajanlom a horror rajongoknak. -
-
ma reggelre le is jött ;))))))))))))))))))))))))))))))))) -
már kijött, van már dvdrip belőle kb 1 hete asszem -
jóvammáááá na:)))))))))))
F2F a kocsik miatt
bad boys meg miami miatt... xxx.... egyszer jó vót...f2f et se fogom mostansá meglesni.. bad boys talán ha kijön dvd-n... -
na majd csak holnap nézem +, mert most látom, hogy 8 után lenyomja az 1-es a Rain Man-t, thx az info-t emberek
-
-
Kedvenc. -
Ramza #7999 Az (is) a jó az európai akciófilmekben, hogy sokkal valóságosabbak a jelenetek, emberközelibbek, reálisabbak, elképzelhetőbbek.
Nem trükkökkel, cgi-vel, faszomtudja-mivel dolgoznak, hanem "megcsinálják" a dolgokat.
Szóval ilyen szempontból tényleg én is kedvelem őket. -
Ramza #7998 Elég jó film nagyszerű színészekkel (akik nélkül - gonosz leszek - nem lett volna több ez a film egy erős közepesnél).
-
nézd meg, király :) legjobb autosüldözések, jobb mint a Matrix2-ben, szerintem még mindig europában készülnek a legjobb autos kaszkadör jelenetek... szvsz -
Ronin milyen film? látta valakee? -
Matrix Revolution
4/10
Hát nem is értem kéremszépen. Uncsi volt. Röhejes.
Komolyan mondom, nekem a második rész is jobban tetszett. -
KennyG #7994 lófaszt az én 2 rongyom, én fizettem a jegyeket gecc! [#ejnye1
-
megnéztem a 15 perc hírnév c. filmet. hát mit mondjak, eléggé elgondolkodtató... bemutatja a film a való világot, ami eléggé gusztustalan... nagyon jó film volt... aki nem látta, feltétlenül nézze + -
De magát a helyet gyűlölöm:D
Westendel karöltve vezetik a listát:DDD -
Pláza 9-es terem Rulzik. :-) -
Ja és hátsó sor bal közép, pláza 9-es terem, szal az előadásra nem volt panasz:D -
Télleg???
Az Új Udvarban nézted Te is?
Vazze, már ott voltunk jó korán, csak lementünk a bevásárlóba cigiért.
:-))) -
Ramza #7988 Na, hát nagyjából én is így gondolom.
De a többség nem... -
Én úgy néztem természetesen, premier, feliratos....2 rongyom bánta vaz:DDD -
Az első részben lefektették az alapigazságokat, megismertettek a felszínnel, jó hogy ott még nem volt min agyalni, viszont gondolatébresztő volt.A következő részekben már leásnak és kibontakozik a téma, ez asszem egyértelmű:) -
Ramza #7985 És egy jó tanács:
Aki tudja, eredeti nyelven, feliratosan nézze meg a Mátrix 3-at!!!
Gáz a szinkron :( -
Ramza #7984 Ja, tényleg, csoda, hogy össze nem futottunk, mert ugyanott, egymás után néztük meg tegnap a filmet :)
A motoros filmbemutatónál majdnem sírva fakadtam...
Viszont a Trója azt hiszem igen komoylan fog rulezni, ha el nem basszák. -
Ramza #7983 Nem vitatkozom vele, Blasta nagyon jó span, és a legtöbbször valóban egyetértünk.
Ha nem értünk egyet, akkorpedig tiszteletben tartjuk a másik ízlését, elő szokott fordulni.
M2: szerintem (bár ezt már írtam korábban is) a film egyik legjobb jelenete volt a táncolós rész, de megkockáztatom, hogy a filmtörténelem egyik legerotikusabb ötperce. Magánvélemény persze.
A M1-el mostanában az a gondom, hogy amellett, hogy imádom, és valahol a sorozat legjobb tagja, szinte semmi gondolkodásra nem késztet, egy 12 éves gyerek levág mindent, ha odafigyel. Én nem feltétlenül ezt várom egy filmtől, és ebben pl. még a retyibb második rész is agyonveri az elsőt. -
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, azt én is láttam...:DDDDDDD
El is felejtettem bazzeg....MEKKORA SIRALMAS FOS:DDDDDDDDDDD -
Mellesleg Ramza-val eléggé egyirányu az érdeklődésünk és a filmélvezeti küszöbünk.
Nem ugyan az, de nagyon hasonló.
Csak én néha nehezen fejezem ki amit igazából akarok :-DDDDDD -
Én csávókám azért megyek moziba, mint mindenki más: SZÓRAKOZNI!
Azt meg kénytelen leszel elfogadni, hogy mindenkinek MÁS jelenti a szórakozást!
BIZONY!
Ha én torkonfosom a szar hálivudi filmeket, akkor torkonfosom őket, mert egyszerüen nem képes a 80%-uk lekötni. Ezalatt értem az M2-t, a hülye Fast and Furious filmeket, az XXX-t a Bad Boys 2-t meg a többi szarfos filmet.(most láttam az ilyen filmek rendezőjének vagy producerének új MEGPRODUKCIÓJÁt. Illetve a bemutatóját. Most jönnek a motorok. Faszom ezekbe a faszkalapokba. Speedgéppel a vonat tetején százezermilliárddal meg ilyen jelenetek. BROÁÁÁÁF) -
Blastával ne veszekedj filmről .. felesleges.. kis csodabogár....;)mármint Blasta.. néha azt se értem minek ül be a moziba....
bár az tuti hogy az M1 nagyon ott van.. talán 9 pont...
az m2... hát inkáb 5 pont mert azért jol nézett ki meg minden... de tényleg énis unatkoztam..főleg a bulizos, szexelős résznél...meg vhogy az urákulum utánni harc se volt az igazi....
pl emlékezzünk csak mekkora cool volt a neo vs smith harca lent a metroban... tök zsír volt mindeki ámult bámult.. és negyed ennyie nem cicomázták ki.....nah mindgy.. amugy ma este megyek matrix 3 azni.. haver látta aszondta jó közepes...hmm :( -
Kötözködjél...OKOSSSS :-DDDD