106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kandurex
    Jah hát látom más is :
  • Kandurex
    elsőre azt olvastam Tesco..:p
  • The Garrett
    eszméletlen durva volt látni az egész folyamatot, és szerintem elég hitelesen ábrázolva ... grrrrrrr
  • Bandew
    Jaja, nagyon brutkó.
    A csaj volt a legsokkolóbb.
  • zaki
    én még nem láttam, de biztosss megfogom nézni!
  • The Garrett
    EHhh megnéztem a requiem for a dreamet...
    FILM ILYEN HATÁSSAL RÁM MÉG NEMVOLT.
    egyszerűen szavakba önteni nembírom mit éreztem a film vége fele... valami olyan nyamasztó élmény volt hogy az nemigaz.
    komolyan mondom mindenki nézze meg aki nemlátta!!!!!!!
  • Bandew
  • zaki
    +néztem a Hulk-ot. nem is pazarlom rá a szót: ritka szar film volt, bár sok jóra nem számítottam, de akkor is
  • Ramza
  • Ramza
    Nem hiszem.
    Egy ilyen mélyen filozofikus, első megnézésre nem (vagy alig) érthető filmnél mindenképpen szükséges az előzmények ismerete.
    Legrosszabb esetben keressél rá a neten - több százezer fórum foglalkozik az alternatív értelmezésekkel, a mély tartalom boncolgatásával, és azzal a kérdéssel, hogy kik is valójában a vicces fekák.
  • The Garrett
    simán én se láttam az egyet :D
  • zaki
    amúltkor meg akartam nézni a retekklubbon az 1et, de annyira sux volt a szinkron, hogy inkább kihagytam
  • Tikal #8246
    kettonek semmi koze egymáshoz :), de a harmadik rész előtt mindenképp nézd meg, mert ott derulnek majd ki dolgok :)
  • shaba23 #8245
    nem
    de
    talán
  • HuAn82
    igen
  • zaki
    sztetek meg lehet úgy nézni a bad boys 2-t, hogy nem láttam az 1et?
  • Bandew
  • The Garrett
    Beeed BoooyZ Duáá... jó kis vígjáték volt, többet röhögtem mint izgultam rajta szal jót szórakoztam végtére.
    beeeeeed boyyz beed boyz Wacsigonadú :)
  • shaba23 #8240
  • zaki
    lol, előszőr azt olvastam, hogy tesco, mondom milyen film lehet az a teszkó, vmi gazdaságos film :PPP
  • shaba23 #8238
    Ehh..Letöltöttem a Teso című filmet és gondoltam rábutulok...ez azonban nem jött össze csak félig, mivel SVCD s azzal szívat, hogy nem full képernyős...kb 15x15cm-es kocka a kép a monitor közepén. Minden más normálisan megy kivéve ezt 9es WMP 9es kodekkel+az uccsó pack
  • zaki
    na, megint +néztem a ponyvaregényt, de most dvd-n házimozin... hihetetlen a film, nem is találok rá szavakat :)
  • Ramza
    Igen, ezen még én is mosolyogtam :)
  • Bandew
    Én is épp ezt akartam beírni. :D
  • The Garrett
    M2 filozófia? :D
  • Lynx_TWL
    ja jó film volt az, csak rókabőrös lez már sajnos a téma:)
  • Dynamic
    The Pianist - A zongorista
    Már régóta meg akartam nézni.Most végre sikerült és nagyon tetszett.10/10
  • Lynx_TWL
    matrix - film
    reloaded - látvány és pénz
    revolutions - látvány és pénz :P
  • Ramza
    Igazság szerint azért szeretem kicsit a második részt is, mert - mint ahogy már többször írtam - nagyon nem szeretem általában az akció-filmeket, és talán ez volt az első olyan, ami akciófilmként tetszett. És emiatt közel került a szívemhez, bár soha nem fog annyira közel kerülni, amenyire az első és a harmadik, amik szintén teljesen különböző stílust képviselnek.
    A harmadik rész is tele van hibával, felesleges akció-jelenetekkel a vége felé, de valahogy mégis megvolt a katarzis a végén, ezért gondolom 10-es filmnek. Meg lehetett volna jobban is csinálni, de ennyi erővel mindent meg lehet.
  • Ramza
    Igen, ezzel egyetértek!
    Annak idején végülis tetszett a második rész, de az csak egy akciófilm volt, semmi több :(
    A végén volt egy jó záró-negyedóra, de az önmagában kevés azért...
    Pláne a harmadik részhez képest tartom most gyengének, ahol az első 61 percben nincsen akció (csak 1-2 perces jelenetek).
    Azt mondjuk el tudom fogadni, amikor azt írja valaki kritikának, hogy a 2-3-ik részeket egybe lehetett volna olvasztani, de végülis nem katasztrofális így sem a kép.
  • Tikal #8227
    Nem hittem hogy vége az egésznek, de szerintem jo volt hogy valamenyire a fantáziánkra bizták a dolgot, mellesleg mikor megláttam hogy repül Neo, meg legyőzi az ugynokoket, egyértelmuen arra gondoltam hogy mostmár no problem... persze örültem volna a folytatásnak de számomra a 2 elég gyenge. Mégpedig azért mert szerintem rosz uton indultak el: probáltak látványilag még nagyobbat alkotni, több akcio, legdrágább jelenetek, leghosszab autos üldözés stb és az elsőhöz képest már nem tudtak annyira lekötni ezek a jelenetek, és egész film alatt azt vártam mikor lesz már vmi rágcsálnivalo az agyamnak is, amin lehet gondolkodni, de hiába vártam, a története nagyon lapos lett, ilyet én is tudtam volna irni, semmi fordulat, kivéve hogy a végén megállitotta a robotokat...szvsz :)
  • Ramza
    Nem sok horror van, ami ilyen jól áll
  • Ramza
    Bár ez esetben tényleg nem fogta akkor vissza a forgatást, mert apró szerep...
  • Ramza
    Lehet, hogy rosszul tudom, de szerintem a nagycsöcsű amazont játszotta volna.
  • Ramza
    Oké, elhiszem.
    De akkor személyeskedés nélkül visszakérdezek: tényleg volt olyan ember, aki az első rész megnézése után azt hitte, hogy 3 ügynök kinyírása után sitty-sutty megszűnik egy több száz éve uralt rendszer?
    Szerintem ebben nem a folytatás lehetősége volt, hanem egész egyszerűen egy prequel az egész első rész, egy bevezető, olyan, mint egy 1000 oldalas könyv első fejezete.
    Csomó dologra van utalás az első részben, amit még csak meg sem mutattak.
  • Blasta
    Hát nem....
  • Gery1980
    Azért Niobe így sem lett rossz:DD
  • Tikal #8220
    és aaliyah mi lett volna a matrixban?
  • Blasta
    Meghalt az orákulumot játszó színésznő, meg Aalijah is, aki Niobe-t játszotta volna...
  • Ramza
    A Dawn of the dead minden idők egyik legnagyobb zombifilmje, ennek a remake-je készül most.
    A 28 nappal később lopott tőle, nem ez a 28 nappal későbbtől...