106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Augustus Gigo
    matrix revolutionson röhögött még nagyon sok ember a moziban, olyan részeknél, ahol nem is volt értelme/trinity halála, mifune kapitány halála stb../
  • CSOCSO
    :))))))))))))))
  • HuAn82
    Én is kifogtam két ökröt,minden sz@ron röhögtek. Komolyan fontolgattam,hogy felállok és véresebb jelenetet csinálok mint ami a filmben van.
  • precision
    Én is csak egy-két jeleneten/beszóláson röhögtem, nem az egészen. Azért voltak benne olyan részek (majdnem az egész film) amikor csak néztem, olyan brutális volt. Ott tényleg nem volt min nevetni (pl. mikor az elején kinyirja a néger csajszit, meg pl. amikor a kórházban kinyirja az ápoló fazont az ajtónál). De tény, hogy voltak benne poénos részek is :)))
  • Punker
    az az
    BHD amúgy frankón meg van csinálva de nekem nem jött be annyira....
  • Tikal #8502
    hát abban ha jol emlékszem nem volt olyan sok akcio, de legalább szinvonalas volt , swat közelébe sem ér... kár hogy igy elcseszték
  • Punker
    A Nincs alku iszonyat nagy film itt pihen a polcomon a dvd......
  • Tikal #8500
    igen, ő volt a tuszejtő, the negotiator a film cime vagy mi :)

Black Hawk Down - BHD
  • Punker
    a Nics alku-ra gondolsz? amúgy a BHD minek a rövidítése?
  • CSOCSO
    juj.. kezdem kapizsgálni miről beszélsz..szemjuel dzseko volt a túszejto.. ugye?
  • The Garrett
    Finding nemo. Jó kis film, tökjó délutáni szórakozás. A végefele még apám is röhögött.
  • Bandew
    Nem az a vicces, hogy levágja a karját, hanem az, hogy vagy egy hekto vér kispriccel rajta. :D
    Bár ez nem tom miért is vicces. :D
  • Tikal #8495
    ja, csak ma 2003 van... egyébként olyan Shaftes beutések is voltak, de nem illet a filmhez...
  • CSOCSO
    gratulálok neki.. ha otthon meg megvágja a vajkéssel magát akkormeg sikitozik...
    a feka fehér shogun filmeket láttátok? éni gen..igaz vay 10 évvel ezelött és semmire nem emléxem:)) sőt mégkönyvben mai napig megvan.. 3 könyv---
  • Tikal #8493
    én is azt vártam hogy olyan lesz kb mint egy BHD, csak SWAT stlusban, de esküszüm még az a régi film is jobb volt amiben egy irodaházban ejt tuszul a csávo embereket, mert kiakarták rugni, és hivnak egy közvetitot, jo szinész, de nem jut eszembe a neve :)
  • Punker
    mivel a film alapja a 70-s években ment azonos című sorozat......
  • Punker
    szerintem azon röhögött hogy úgy ömlött a vér mint a tűzoltó tömlőből.....
  • Tikal #8490
    ha jol emlékszem az jo volt, de a többi siralmas, ilyen 70-es évek stilus vagy mi, kurvára nem illet a filmhez, az volt a baj hogy tulságosan ilyen hirados stilust akart a rendező, szoval ilyen életszagut, de nagyon szar lett
  • CSOCSO
    lesd meg.. de ne mozban
  • Punker
    :((((((((((((((((((((
  • Bandew
    Nálam akkor is a Shrek a tuti. Már sírtam rajta a röhögéstől. :)
  • CSOCSO
    most mi a szarért nincs itt amit írtam????... szovala kill billhez annyit hoygnem röögtem.. vhogy nem tudtam olyanokon röögni hogy egy csajnak levágják a karját.. nemtom mit lehet az ilyenen nevetni.. mikor voltama mozbian egyikc saj röhögött mindenen.. hát kurva idegesítő volt.. viszont a lucy liu és a fenéknáspángolás samurai karddal szvsz gáz volt és nem nevetséges...
  • Tikal #8485
    az sikerült a legszarabbra, a technikai rész....
  • CSOCSO
    ugy van:) hatalmas arcok:)))
  • Punker
    na akkor döntsétek el hogy jó film vagy nem jó film
    mert ha nagyon gagyi lett akkor nem nézem meg, bár engem ebből a filmből inkább a technikai rész (fegyverek, behatolások, stb) érdekel....
  • Blasta
    Szörny Rt-ben szvsz iszonyat poénok vannak. Olyanok, amiket egy kisgyerek egyszerüen nem tud értékelni. Olyan fejek, megjegyzések, amiket csak a felnőtt korosztály értékelhet.
    Persze a kicsik is jól szórakoznak rajta, nem tagadom...
  • Blasta
    Ez a DVD screener elég fos, de azért nézhető.
    A SWAT végén pl. nem sikerült többszöri visszapörgetés után se megértenem, miért halt meg a főgonoszbácsi.
    Pedig még le is lassítottam. Egyszerüen nem láttam az okát, miért....tt be a ......t alá :-DDD

De lehet, hogy erről is az operatőr tehet
  • Blasta
    Elképzelhető.
    De a rendezéssel nekem gondjaim nem voltak. A zene meg kifejezetten bejött, amikor a teszt alatt hatolnak be a repcsibe! Az egy jó szám volt :-D
  • Punker
    Megnéztem újra a Sztálingrádot iszonyat durva film semmi happy end meg ilyenek, + királyul meg van csinálva...
  • Bandew
    Hát, szerintem a Szörny Rt. is inkább "ari".
  • Tikal #8477
    The Order, látta már valaki? érdemes leszedni?
  • Tikal #8476
    operatőri munka szerintem nulla, olyan home videos stilus meg hirados stilus keveréke volt ami szerintem nem illett a filmhez, plusz ez a rendező sem egy nagy szám, ja és a zene is fos :))
    tegyuk fel ha ridley scott megcsinálja ugy mint a BHD-t akkor 9-et kapott volna, nem? :))
  • zaki
    hát én dvdscreenerbe legutóbb a pirates of the caribbean-t láttam, és az nagyon cool volt :)
  • Blasta
    SWAT

6/10

Nem volt vele különösebb probléma, de különösebb extra sem.
    Egyszer nézhető, komolyabb hibákat nem találtam, talán az operatőri munka zavart néha.
    Nem rossz, de szerintem moziban sokkal jobb.
    Tipikus Popcorn mozi, de legalább a nézhető kategóriából...
  • Blasta
    Hát az túlzás, hogy jó.
    Éppenhogy nézhető szvsz.
    Most ért le...
  • Blasta
    Ezt mondtam én is. :-)
  • precision
    Ja igen, az anime rész is istenkirály volt! Jó megoldás volt :)
  • precision
    Megnéztem a Kill Billt! Vérfürdőre számítottam mielőtt beültem a moziba...de ez azt is felülmúlta. Nagyon jó kis film, hiába ez az eddigi legvéresebb film amit láttam, mégis röhögtem rajta. Ez a Tarantino tud vmit! A legnagyobb beszólás sztem amikor a végén a Lucy Liu-val harcol, és megskalpolja, beszól a Lucy Liu: ez tényleg Handsori Hamzo (v. vmi ilyesmi, sorry de nem jegyeztem meg a japán fószer nevét)! Na hát azon szarráröhögtem magam! :-)
    Jók voltak a zenék, bár a japán-beatles mjúzik nem volt az igazi...bár röhögni lehetett rajta rendesen! :)
    Uma Thurman is nagyon jól játszott...jó színésznő. Kiváncsi vagyok a 2. részre.
    Én adok neki egy 8-ast a 10-es skálán! :)
  • zaki
    nem folytatás, illetve az. olvastam, hogy azért lett ez a film címe, mert Tarantino, Sergio Leone 3 western filmjéhez hasonlította (egy maréknyi dollárért, pár dollárral többért, a jó a rossz és a csúf), mert elvileg trilógia, de külön-külön filmnek is lehetne őket nevezni. Ezért lett a címe volt egyszer egy Mexikó, mert így akart tisztelegni Rodriguez Sergio Leone előtt. a filmet még nem láttam, de azt tudom, hogy van már dvdscreener ami elég jó minőség
  • Alien!
    Némot én is megnéztem,de ez inkább az "ari" kategóriába sorolható...Nem említhető egy lapon a Shrekkel v. a Szörny Rt-vel amiknek kifejezetten felnőtt poénjai voltak....Inkább gyerekmese. Igyhát számomra annyira nem volt bejövős...Olyan Jégkorszak szinten mozog a film.