106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
az megy a tv n, de itt van a vinyon is 6 resze. -
Ugye mindenki a Rémálom az Elm utcában-t nézi???? :DD -
Leon a profi tetszett nekem is, Jan Darc francia film volt?Az is bejott. -
azért mostanában a legjobb flmek az amcsik közül kerülnek elő, nem? -
Nekem eddig egyedül a Leon a Profi tetszett igazán. A mindenki által istenített Taxi-t (1,2) nem bírtam végignézni. A Louis De Funet filmeken egyenesen elalszom. A Szállítót meg 15 perc nézés után letöröltem. :(
Ugyan így vagyok a német filmekkel is. -
A francia filmek sokkal bátrabbak mint pl az amcsik. Mondjuk ez érthető mert ők nem a 60IQ+hamburger piacra készítik a filmeket:) Az USA-ban Ilyen képi világgal ami a Vidocq-ban van kb 10 dollárt hozott volna a film:) -
Ez az egyik legjobb francia film, a Farkasok szövetsége után.
Komoly képi megjelenítés, komoly sztori (thriller/krimi, eksön), jó forgatókönyv.
Fasza kis film, ajánlom. -
lehet télleg jó, de nekem rossz tapasztalatom van a francia filmekkel kapcsolatban. majd ha tudom, megnézem -
Bizony!
Nagyon jó film! De már nemsokára vége. -
Pedig iszonyat jó világa van. Utoljára ilyet az Elveszett gyerekek városa-ban láttam. Persze az is francia film. :)
Ráadásúl ez az első digitális. -
Tevedés:) -
akkor asszem nem sokról maradok le.... -
Egy francia film Zserárd Töpörtyű főszereplésével. -
vidockot meguntam hamar -
mi az a "Vidocq"??????? -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá!!!!!!!!!!!!!!!!
Már megint lemaradtam a Vidocq-ról!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!! -
csupa jo film azt se tom mit nézzek freddy/vidok/időzsaru
-
fredi -
Időzsaru -
most megy az időzsari Vandammal a Csigán! azt látta már valaki? -
Júúúúj, mit nézzek.
Freddit, vagy a vidokot az écsbíjón? Láttam már mindkettőt. -
rémálom az elm utcában... retek klubb:)))) -
Identity
tetszett :) 4/5 -
még hogy a légzsák életet ment! :DD -
Vazze! Egyből ez a repülős jelenet jutott eszembe amikor egyszer felszállás után az Airbus jobb oldali motorja elkezdett furcsa mély búgó hangot hallatni. Egy pillanatra meghűlt bennem a vér... 
-
Nah.. Ghost In The Shell sorozat utcso részét is meglestem...ppff.. nagyon tetszett.. tök szép volt benne a zene.. én sak azt tudom ajánlani MINDENKINEK.. hog vegyenmagán erőt.. nyugodtan töltse le azt a 22 részt ami most kint van.. komolyan mondom minden második résznek komolyabb témái vannak mint a mostani filmeknek.. nembeszélve azenéről stb.. eszméletlen zsír anime-t lehetne összerakni ebből a 22 részből...minden részben volt olyan ami isteni.. áárgh:(( már alig várom a Ghost In The Shell 2-t... -
hja.. bár annyira gagyi ahogy végigfolyik a benya meg az ilyen tipikusan átlátszó hülyeségel egyike:)) azok LOL ak szvsz... -
A vége se kutya, amikor a csajt ki akarják szabadítani a kocsiból a tűzoltók, majd beleáll a csaj fejébe a műanyagcső. Brutál ;) A liftes is yo volt szerintem, amikor lefejezi a csajt, csak ilyen poén már a resident evil-ben is volt... ;) -
a legjobb a második részben az autopályás rész...szvsz ha lenne valami közuti baleset oscar akkor ez a jelenet kapná.. eszméletlen zsír lett -
azok nagyon jook voltak :) főleg a buszos meg a vonatos...
de mikor a furdobe esett a srác az is jo volt...
lehet azért tetszett ennyire mert semmi infom nem volt a filmről, még a stilusát sem tudtam. Pl a lezuhan a repülő az nagyon jo jelente volt, még a katasztrofa filmekben sem csinálták meg ilyen jol, életszagu volt, főleg hogy csak belső képek voltak, igy a néző se tudott semmit csak amit az utasok, cool :) bár közben nekem is eszembe jutott hogy milyen hangja volt a 747-esnek mikor felszálltunk, nyekergett nyikorgott tényleg :) -
A második részen még jobban lehet röhögni! Az utolsó jelenet a legjobb, mikor a srácot 6 felé vágja a drótkertés. :DDDDDD -
Hát a halálesetek elég LOLok voltak.Akár az is lehetett volna a film címe, hogy "Durván megdögleni". -
Jó film, csak hiányzik belőle az a borzongató félelem, amit szeretek. Én inkább röhögtem az idióta haláleseteken. :)) -
Final Destination
még az elején azt hittem vmi szar horror lesz, aztán mégse, jo film volt :) Volt para mert kész voltam és egyedül néztem, szoval izgi volt :)
4/5 -
egyetértek! csak a sorozat után szabad megnézni! -
TEgnap este megnéztünk haverokkal a kontrol-t.
Ma beültünk suli után és megnéztük ujra. Asszem ez mindent elárult.
Az elmult kb 5-6 év legjobb magyar filmje.
Ilyenkor sajnálom a rendezőt, aki egy ilyen filmért máshol híres lesz, nálunk meg... :/
Szerintem az első magyar film ami TÉNYLEG megállná a helyét bárhol a világban.
1 dolog még: most akkor ki nem volt igazi ember? MErt erről mentek még a viták a 2. megnézés után is. -
Ramza #8554 Ahogy mondani szokták: ez is egy vélemény
-
Ramza #8553 Igen, de meg ne nézd a sorozat nélkül magában!!! -
ez egész estés múvi? -
Épp most néztem meg a Neon Genesis Evangelion - End of Evangelion moviját.
biztos meg kell még vagy 2x nézni, mire teljesen megértem....
amúgy No 1. anime!