106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Evil
    az megy a tv n, de itt van a vinyon is 6 resze.
  • I.C.ram
    Ugye mindenki a Rémálom az Elm utcában-t nézi???? :DD
  • Evil
    Leon a profi tetszett nekem is, Jan Darc francia film volt?Az is bejott.
  • FtranX
    azért mostanában a legjobb flmek az amcsik közül kerülnek elő, nem?
  • FtranX
    Nekem eddig egyedül a Leon a Profi tetszett igazán. A mindenki által istenített Taxi-t (1,2) nem bírtam végignézni. A Louis De Funet filmeken egyenesen elalszom. A Szállítót meg 15 perc nézés után letöröltem. :(

Ugyan így vagyok a német filmekkel is.
  • Davidus
    A francia filmek sokkal bátrabbak mint pl az amcsik. Mondjuk ez érthető mert ők nem a 60IQ+hamburger piacra készítik a filmeket:) Az USA-ban Ilyen képi világgal ami a Vidocq-ban van kb 10 dollárt hozott volna a film:)
  • Blasta
    Ez az egyik legjobb francia film, a Farkasok szövetsége után.
    Komoly képi megjelenítés, komoly sztori (thriller/krimi, eksön), jó forgatókönyv.
    Fasza kis film, ajánlom.
  • FtranX
    lehet télleg jó, de nekem rossz tapasztalatom van a francia filmekkel kapcsolatban. majd ha tudom, megnézem
  • Blasta
    Bizony!
    Nagyon jó film! De már nemsokára vége.
  • Bandew
    Pedig iszonyat jó világa van. Utoljára ilyet az Elveszett gyerekek városa-ban láttam. Persze az is francia film. :)
    Ráadásúl ez az első digitális.
  • Davidus
    Tevedés:)
  • FtranX
    akkor asszem nem sokról maradok le....
  • Davidus
    Egy francia film Zserárd Töpörtyű főszereplésével.
  • CSOCSO
    vidockot meguntam hamar
  • FtranX
    mi az a "Vidocq"???????
  • Bandew
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá!!!!!!!!!!!!!!!!
    Már megint lemaradtam a Vidocq-ról!!!!!!!!!
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Tikal #8574
    csupa jo film azt se tom mit nézzek freddy/vidok/időzsaru
  • Kandurex
    fredi
  • FtranX
    Időzsaru
  • FtranX
    most megy az időzsari Vandammal a Csigán! azt látta már valaki?
  • Blasta
    Júúúúj, mit nézzek.
    Freddit, vagy a vidokot az écsbíjón? Láttam már mindkettőt.
  • CSOCSO
    rémálom az elm utcában... retek klubb:))))
  • Tikal #8568
    Identity
    tetszett :) 4/5
  • FtranX
    még hogy a légzsák életet ment! :DD
  • FtranX
    Vazze! Egyből ez a repülős jelenet jutott eszembe amikor egyszer felszállás után az Airbus jobb oldali motorja elkezdett furcsa mély búgó hangot hallatni. Egy pillanatra meghűlt bennem a vér...
  • CSOCSO
    Nah.. Ghost In The Shell sorozat utcso részét is meglestem...ppff.. nagyon tetszett.. tök szép volt benne a zene.. én sak azt tudom ajánlani MINDENKINEK.. hog vegyenmagán erőt.. nyugodtan töltse le azt a 22 részt ami most kint van.. komolyan mondom minden második résznek komolyabb témái vannak mint a mostani filmeknek.. nembeszélve azenéről stb.. eszméletlen zsír anime-t lehetne összerakni ebből a 22 részből...minden részben volt olyan ami isteni.. áárgh:(( már alig várom a Ghost In The Shell 2-t...
  • CSOCSO
    hja.. bár annyira gagyi ahogy végigfolyik a benya meg az ilyen tipikusan átlátszó hülyeségel egyike:)) azok LOL ak szvsz...
  • cSuwwi
    A vége se kutya, amikor a csajt ki akarják szabadítani a kocsiból a tűzoltók, majd beleáll a csaj fejébe a műanyagcső. Brutál ;) A liftes is yo volt szerintem, amikor lefejezi a csajt, csak ilyen poén már a resident evil-ben is volt... ;)
  • CSOCSO
    a legjobb a második részben az autopályás rész...szvsz ha lenne valami közuti baleset oscar akkor ez a jelenet kapná.. eszméletlen zsír lett
  • Tikal #8561
    azok nagyon jook voltak :) főleg a buszos meg a vonatos...

de mikor a furdobe esett a srác az is jo volt...
    lehet azért tetszett ennyire mert semmi infom nem volt a filmről, még a stilusát sem tudtam. Pl a lezuhan a repülő az nagyon jo jelente volt, még a katasztrofa filmekben sem csinálták meg ilyen jol, életszagu volt, főleg hogy csak belső képek voltak, igy a néző se tudott semmit csak amit az utasok, cool :) bár közben nekem is eszembe jutott hogy milyen hangja volt a 747-esnek mikor felszálltunk, nyekergett nyikorgott tényleg :)
  • FtranX
    A második részen még jobban lehet röhögni! Az utolsó jelenet a legjobb, mikor a srácot 6 felé vágja a drótkertés. :DDDDDD
  • Dynamic
    Hát a halálesetek elég LOLok voltak.Akár az is lehetett volna a film címe, hogy "Durván megdögleni".
  • FtranX
    Jó film, csak hiányzik belőle az a borzongató félelem, amit szeretek. Én inkább röhögtem az idióta haláleseteken. :))
  • Tikal #8557
    Final Destination
    még az elején azt hittem vmi szar horror lesz, aztán mégse, jo film volt :) Volt para mert kész voltam és egyedül néztem, szoval izgi volt :)
    4/5
  • FtranX
    egyetértek! csak a sorozat után szabad megnézni!
  • The Garrett
    TEgnap este megnéztünk haverokkal a kontrol-t.
    Ma beültünk suli után és megnéztük ujra. Asszem ez mindent elárult.
    Az elmult kb 5-6 év legjobb magyar filmje.
    Ilyenkor sajnálom a rendezőt, aki egy ilyen filmért máshol híres lesz, nálunk meg... :/
    Szerintem az első magyar film ami TÉNYLEG megállná a helyét bárhol a világban.
    1 dolog még: most akkor ki nem volt igazi ember? MErt erről mentek még a viták a 2. megnézés után is.
  • Ramza
    Ahogy mondani szokták: ez is egy vélemény
  • Ramza
    Igen, de meg ne nézd a sorozat nélkül magában!!!
  • Blasta
    ez egész estés múvi?
  • FtranX
    Épp most néztem meg a Neon Genesis Evangelion - End of Evangelion moviját.
    biztos meg kell még vagy 2x nézni, mire teljesen megértem....
    amúgy No 1. anime!