106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bandew
    Nekem az tetszett, hogy a mini Golf áramlatot egyszerűen csak M.G.Á.-nak hívták. :)
  • The Garrett
    Jah meg a teknősök :D Rock on dude!
  • CSOCSO
    a nemo egy aranyos kis mese.. nem a legjobb.. szörny rt és shrek is jobb volt sztoriban és poénokban... én a hülye piros ruhás szuperhőst várom:) angol bemutaton szarrá röhögtem magam.. a magyar bemutato meg természetesen FIKA
  • precision
    Bár amikor a Sullivan-en egyenként mozogtak a szőrszálak az nem volt semmi. U.a. a stúdió csinálta mind2 rajzfilmet, szal nem lehet köztük olyan nagy különbség!
  • precision
    Lehet hogy veri grafikában, de nekem a történet sokkal fontosabb. És nekem a szörny rt. története sokkal jobban tetszett...jobb poénok voltak benne sztem!
  • FREAK
    nekem kevés a 6, azért az átlagnál ez is sokkal jobb volt

nálam kb. egy szinten van a Monsters-szel (grafikában meg simán veri)
  • precision
    Finding Nemo
    6/10
    Nem olyan rossz! De lehetett volna jobb is. Sztem szörny rt. sokkal jobb volt! A vega cápák viszont rulez!
  • Ramza
    Na, ennek örülök, végre egy komoly film!
  • Tikal #8622
    épp most töltöm, remélem megéri :)
  • FREAK
    "kevés szociológiával"

ez félreérthető, helyesen : "egy kevéske szociológiával"

szóval van benne az is
  • FREAK
    Master and Commander (Kapitány és Katona, BROÁF hülye magyarok)

9/10

Hát igen, kicsit magasnak tűnhet, de az helyzet, hogy nem baszták el. Az elején meg a végén van egy-egy komoly csata, a többi a sztori, jó jellemábrázolásokkal, kevés szociológiával, egész jó színészi munkával. Talán egy történész bele tudna kötni pár dologba, én nem. Mondjuk nem hiszek a fossá lőtt hajók vízen való javításának ilyen fokú hatékonyságában, de mivel nem értek hozzá, nem kommentálom. Jó film, nem lesz saját kultusza, de arra az időre tökéletes, amíg az autó szerelőnél gyógyul (pl.). Ja, és szerencsére csak a trailer tűnik hazafiasan csöpögősnek, a film egészében ez fel sem tűnik. A hangulata profi, bár nekem kicsit sekély (ezért nem 10/10), többet is megnéztem volna az igazi tengeri szenvedésből, de így is jó. Igényeseknek is ajánlom.
  • Bandew
    Így visszaolvasva én sem. :D
    Akkor már tök álmos voltam, ezért ilyen hülyeség az egész.
  • Ramza
    Én értem, csak nem nagyon értek vele egyet :)
  • Ramza
    Egyébiránt szerintem a Mulholland Drive viszonylag könnyen dekódolható. Egy percig nem állítom, hogy az lenne a valódi, egyetlen létező értelmezés, ami bennem megfogalmazódott, de számomra érthető. Akit érdekel, az elolvassa a MD topikban.
    Szeretem amúgy az ilyen filmeket, mert úgy szórakoztatnak, hogy közben agymunkára is serkentik az embert, ami manapság nem jellemző - és itt nem csak a filmekre gondolok (bár elsősorban azokra).
  • Ramza
    Egyetértek. És becsüllek a diplomatikusan korrekt hozzászólás miatt :)
  • Tikal #8615
    a film cselekménye annyi hogy van ez a naiv kis csaj, aki álmodja hogy menő szinésznő lesz stb, aztán felébred és kiderul hogy egy szar az élete, többre nem emlékszem mert félálomban néztem, de szerintem azért 5x nem fogom megnézni, annyira nem jo film, csak nem értem a tényleges mondanivaloját, ha muvész film ha nem :))
  • Sephi
    En amikor latom hogy David Lynch rendezte a filmet ma' meg se nezem. Nem nekem valo filmek sajna en nem tudom oket megerteni :(

De szvsz nem csak en vagyok igy a dologgal :)
  • Bandew
    Érti valaki azt, amit írtam? :)
  • Bandew
    A Mulholland Drive egy olyan film, amit logikus gondolkodással nem lehet megérteni. Én eddig ötször láttam. Ugyan nem mondom, hogy tökéletesen értem, de "valahol" mégis. Talán a tudattalanban. Ez egy nagyon érdekes film, amit többször is érdemes megnézni, mert minden egyes alkalomkor más lesz.

David Lynch pedig egy annyira elborult elme, hogy zseniális filmeket tud csinálni. Nem az agyával csinálja őket, ezért kijelenthetjük, hogy a film cselekményét ő sem "érti". Már ha ez a szó azt jelenti, hogy az ember tökéletesen el tudja mondani a filmet.

Na úgy látszik ezt én sem tudom megmagyarázni. :D
  • Blasta
    Én is néztem már hülyének rendezőt bizonyos filmje miatt, de úgy vagyok vele, hogy biztos nem elég kifejlett a humorérzékem és a szürkeállományom.
    Nem nekem csinálták azt a múvit (hogy ez melyik film, azt nem árulom el :-DDDDD)
  • Blasta
    A helyzet az, hogy attól mert valami számunkra túl magas, attól még nem kizárt, hogy a dolog készítője tisztában van a készült művel.
    Ha belegondolsz, vannak olyan matematikusok, akiknek az agya járását egyszerüen képtelenek vagyunk mi átlagemberek követni.
    Ugyan így van ez a művészekkel is.
    Attól mert nem érted, még lehet értelme.
  • I.C.ram
    ÉN azt még moziban láttam kb. 2 éve. Szerintem ez már betegesen elvont. Nem szeretem az olyan filmeket, mikor azthiszik a rendezők, hogy attól lesz menő egy film, hogy ők maguk sem értik a lényegét.
  • Tikal #8608
    mulholland drive

érdekes volt.
  • zaki
    Donnie Brasco: nagy kedvencem...
  • cSuwwi
    Nem volt rossz, én is élveztem, csak valami hiányzott belőle...
  • CSOCSO
    a pánikroomot is moziban lestem.. nekem bejött...
  • cSuwwi
    én a pánikszobát láttam délután (kicsit megkésve), tűrhető mozi volt, most éppen egy másik klasszikust töltök, remélem lejön reggelre a Donnie Brasco ;)
  • CSOCSO
    tök nem is hallottam rolla.. csak mentünk moziba és hallottam ahogy dübörög minden az egyik teremből.. nézem mi megy bent.. farkasok szövetsége.. nah.. akkor ezt megnézzük.. mondtam.. és megnéztük:)))))amikor a kiscsaj felfelé néz sikitozik és visszaemléxik ahogy bebújik a lyukba az nagyon komoly rész volt.. kirázott a hideg
  • CSOCSO
    a farkasok szövetséges nagyon zsír film!!
  • Evil
    mint a szel
  • Bandew
    Na úgy néz ki megmurdált.
  • Bandew
    Rémálom az Elm utcában
    Nem is tudtam, hogy játszott benne.
  • FtranX
    HOL?
  • Bandew
    BAZZEG EZ A JOHNNY DEPP!!!!!!!!
  • FREAK
    szerintem lazán 1/10

az egy dolog, hogy KIZÁRÓLAG sablonokra épül, a rendezés szörnyű, a vágások a 80-as évek elején készült akciófilmeket idézik, de ezek az ultragagyi CG trükkök/jelenetek.... kritikán aluli

Stallone soha nem volt ilyen mélyponton, de Burt Reynolds sem büszkélkedhet ezzel a szereppel. Jobban járt volna a világ, ha ez a film nem születik meg.
  • Bandew
    AZ ELVESZETT GYEREKEK VÁROSA

Kötelező francia film, Jean Pierre Janet rendezésében (Amelie csodálatos élete).
    Hihetetlenül brutális nyomasztó hangulatú "zöld" film. Minha a gyerekek rémálmában lennénk.
    Ha ez a film nem lenne, a Vidocq se lenne ilyen mint most, az tuti.
  • Bandew
    Na ma nagyon szopok filmügyileg. Előszőr ugye lekéstem a Vidocq-t, aztán meg a Rémálom az Elm utcában-t. Még egyszer sem láttam az első részt, a többi meg nagy kaki. Gondoltam megnézem ezt, de már csak bekapcsolódni tudok. :(
  • FtranX
    horroris generalissimus :))
  • Evil
    az megy a tv n, de itt van a vinyon is 6 resze.
  • I.C.ram
    Ugye mindenki a Rémálom az Elm utcában-t nézi???? :DD