106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Ramza
    Sajnos most boncolgatni nincs időm, mert el kell mennem, de röviden: nagyon tetszett.
    A legjobban a történet tarantino-s összeszerkesztése, a karakterek ábrázolása, a döbbenetesen jó zene és a HANGULAT jött be.
    Ez az ember képes a szarból is várat építeni! (és ezt most jó értelemben írtam)
  • Ramza
    "Nekem nincs elég intelligenciám, hogy megvédjem magamat."

:DDDD
  • Blasta
    Nekem a Kill Bill már a legelején megadta az alaphangulatot.
    Valami alapigazság hangzik el a legelején.
    Majd utána:
    "Klingon közmondás" :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Ramza
    Persze, egy kicsit nyilván túloztam. Van benne valami, ami kiemeli a hasonló filmek közül, de ezt a valamit vehették volna erősebbre, és akkor jobban tetszett volna.
    R-től úgy istenigazából csak az Alkonyattól pirkadatig első 3/4 órája tetszett :)
  • precision
    Kill Bill-ről mi a véleményetek? Nem túl sokat beszélgettünk róla...
    Nekem nagyon bejött! Jól váltakoznak benne a gyomorösszeszorító és a poénos részek! DE már korábban leírtam a véleményem, de nem túl sokat beszéltünk a filmről, pedig sztem megérdemli, mert nagyon rlz. film! :)
  • Blasta
    Torkon kell szarni mások véleményét.
    Fikázzanak, szóljanak be. És? ;-)
    Meg tudod védeni magad, vagy nem?
  • Blasta
    "Amúgy nálam a Toy Story-k, a Szörny Rt. és a Finding Nemo mind topon van (sőt, az Eszeveszett birodalom is majdnem befér közéjük), nem tudnék dönteni köztük. Mindet hatalmas alkotásnak tartom."

EBBEN MEG ÉN ÉRTEK EGYET VELED 100%-osan!
  • Blasta
    AZ egy dolog, viszont volt benne pár komoly (tarantino rulez) poén. Meg érződik az egész filmen tarantino kezecskéje.
    Csak ezért lett valamivel jobb mint bármi másik Z kategóriás cuccos...
  • Ramza
    Jó, ebben igazad van, csak éppen gyakran van az, hogy egyöntetű itt mindenkinek a véleménye valamiről, és ha jön egy eltérő, akkor az illető ki lesz röhögve, le lesz hülyézve, stb. Én ezt szeretném elkerülni :)
    Amúgy nálam a Toy Story-k, a Szörny Rt. és a Finding Nemo mind topon van (sőt, az Eszeveszett birodalom is majdnem befér közéjük), nem tudnék dönteni köztük. Mindet hatalmas alkotásnak tartom.
  • Galy
    kábé...
  • Ramza
    (hogy ezért mit fogok kapni :)))))
  • Ramza
    Hát, kövezzetek meg, de ha a Desperadoban nem játszott volna két híres színész, akkor a legutolsó Z-kategóriás szutykok között emlegetnénk, és a tv2-n menne a Krokodil 7 és a Véres ütközet 4 között.
  • Blasta
    Miért kell félni egy befikázástól?
    Ez a véleményed és kész.
    Én telibefosom kinek tetszik és kinek nem az én véleményem.... :-)
  • Ramza
    Eddig nem mertem Finding Nemo ügyben leírni a véleményemet, mert féltem a befikázástól, de örülök, hogy leírtad helyettem. Kb. 100%-ban ugyanazt gondoljuk róla.
  • Blasta
    JAHOGY JAAAAAAAAAAA!!!!!!
    Értem már, nem figyeltem a smiley-kat :-DDD
  • Blasta
    Hát nemtom.
    Én tuti hülyén érezném magam egy Spykids 3 vetitésen.
    Szines-szagos csilli-villi szupergyerekmegmentiavilágot filmet nem tudok tolerálni, akár Salma, akár bármilyen jó picsa játszik benne.
    Salma amúgy más normálisabb filmekben többet is mutat magából, szal....
  • Bandew
    Azt csak viccből írtam, mert te azt írtad, hogy van benne egy csomó poén, amit a kicsik nem vágnak le. :D
  • FREAK
    vannak filmek, ahol senkit nem érdekel a sztori, a látvány/zene/pina/pasi miatt ülnek be rá (pl. Mátrix 3, T3, Final Fantasy stb)

itt most nálam a látvány/pina páros érvényes

• Blasta
    Stallone bácsi mint főgonosz. MEKKORA LESSSZZZ!!! :-DDDDD
  • Blasta
    Hát az a te bajod :-DDDDD
  • FREAK
    rulez, Spy Kids 3D-re kíváncsi vagyok :D
  • Blasta
    Mostanság a Spy Kids-szel szerzett magának "hírnevet"...
  • Blasta
    Robert Rodriquez - Desperado pl.

Ez a mostani filmje lényegében a desperado folytatása.
  • FREAK
    mé, van neki régi is? ki az? :D
  • Blasta
    Akkor jó.
    Rodriquez új filmjét meg ne nézd moziban!
    Egy fos!
  • Blasta
    Azt ugye vágod, hogy ha nem értesz egy rakat poént, akkor nem a filmben van a hiba! :-DDDDDD
  • FREAK
    ja, ma reggel 10-kor Corvinban, 4 másik ember társaságában :D

4 széket foglaltam el :D

de tényleg nem gáz, egyáltalán nem jön le ez a szuperhős hazafi téma... tény, hogy a kapitány kattant, de van a filmben jellemfejlődés, és az általad idézett (jellegű) mondatok messze nem olyan drámai pillanatokban hangzanak el, mint a trailerben (2 dobpergés, üstdob és nagyzenekari összbaszás között)
  • Bandew
    Szerintem nem is volt vicces. Egy csomó poént nem is lehetett érteni.
  • Blasta
    Szörny Rt-ben is volt egy rakat olyan poén, amit a kicsik kurvára nem vágnak le.

Nekem az jobban bejött. Ennyi
  • Blasta
    Wow.
    Pedig a trailer és a rádiós reklámok alapján ("a lehetetlent csak a bátorság győzheti le" BROÁF) messzire elkerültem volna a filmet.
    Na akkor megnézem.
    Moziban láttad?
  • Bandew
    Szvsz ami eddig tökéletesen megállta a helyét minden korosztályban (bár nem egész estés hanem sorozat) az a Tom&Jerry. Annyira jól meg vannak csinálva szivatások, hogy gyerekként röhögsz a bénaságokon, míg az érettebbek a fekete humort látják benne. A zene pedig tökéletes.
  • Bandew
    Nemrég arról volt szó, hogy a Szörny Rt. mennyire inkább felnőtteknek készült. Szerintem egyáltalán nem.
  • CSOCSO
    hát az a hal is LOL:) szenilke..
  • CSOCSO
    l amikor a Bad Boys 2 ben a kubai házba mennek..és laurence probálja meggyőzni a kubaiakat szép szoval akkor ezt üvöltözte: Meghoztuk a zöldkártyát.. hát a haverommal sikitozva visongtunk.. miközben az angol verzsönben tök gagyi szöveg volt...
  • FREAK
    nem volt kaki, csak az inkább szólt gyerekeknek

kétlem, hogy a Nemoban a kiskrapekok levágták a mélytengeri ragadozóhalas részt, vagy különösebben értékelték a medúzás akció látványát

sőt, szerintem a szenilis halcsaj poénjaihoz is érettebb kor kell, nem azért meg olyan összetettek, hanem mert sokkal viccesebb, ha ez ember pontosan tudja, mivel jár a rövid távú memória elvesztése

• CSOCSO
    jah:) tááp..tááp..táp:))))) jo a magyar szöveg.. csak néha rosszul fordítják..
  • Bandew
    Azért a táp az jobb
    Az "sirályosabb" :D
  • Ramza
    mine, mint "enyém"
  • Bandew
    Tényleg az angol verzióban mit mondtak a sirályok? A magyarban azt kiabálták, hogy "táp", ha valami kaja volt a közelben. Az tök vicces volt, csak kiváncsi vagyok, hogy angolul melyik az az "á" hangzás, ami kaját jelöl, vagy valami hasonlót.
  • Bandew
    Nekem is jobban tetszett. Számomra (meg ne sértsek senkit) a Szörny Rt. egy nagy kaki volt.