106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tikal #8838
    igazad leeht, de filmkritikában csak vélemény van :)
    neked tetszik a jp2, nekem nem ( mert szar is )
  • The Garrett
    blasta ilyen. MEg kell szokni :))
  • Bandew
    Igen észrevettem (úgy általában), hogy a fórum egyre jobban elfajúl. Itt most nem pont rád célzok Blasta. Egyszerűen ha valaki nyit egy új topicot ami már van, akkor rögtön elkezdik anyázni. Egyszerűen felháborító. Mindenki olyan "nagyképűnek" tartja magát, mert már régen fórumos. Kezdetben bezzeg ők se tudták mi a dörgés. Nem is csondálom, hogy alig vannak új fórumosok, hisz rögtön széttépik őket, pedig szerintem sok inteligens ember van kötük. Az, hogy valaki nem nagyon jártas a fórumban, vagy az internetben, az nem az eszétől függ. Ne mindegy, visszatérve Sephihez (), szvsz teljesen igaza van. Egyszer szóltam is az érdekében (persze le lettem ugatva), de úgy látszik nem sokan olvasták (hopp most jut eszembe: Sephi tartozol egy sörrel ). Azt nem mondom, hogy a vita gáz, mert az hozzá tartozik egy ilyen témához, de az nem arról szól, hogy a másikból hülyét csináljunk.
    Szal ennyi.
  • Blasta
    Azért mert Neked nem az tetszik, ami ebben a topikba látogató embereknek.

Figy.
    Próbálok udvariasan és nem bántón fogalmazni, de ha folyton kerülgetem a kását, sose lépsz tovább ezeken a dolgokon.

Szal. Az objektivitásra próbállak rávezetni! Hogy tudd, mit miért értékelsz.
    Nem swarcenegger szinészi játéka teszi azt a filmet mondjuk jóvá, hanem azok a klisék, amiket a tisztelt hálivudi urak a faszán elkészített forgatókönyv szerint nyomatnak a szallagra egymás után megfelelő mennyiségben és minőségben. Ez nem swarcit minősíti, hanem a készítőket. Erre Te benyomod, hogy swarci jó szinész. Hát nem az. Ezt egyszerüen fogadd el, ez egy TÉNY!
    Egy megnyerő faszi, megnyerő küllemmel és izmokkal. Lehet, hogy jobb politikus lesz mint színész. Mind1.

A lényeg, hogy tudd mit és miért értékelsz....
  • Sephi
    Nem akarok veled vitatkozni es snekivel sem de utalom hogy nekem soha nemlehet igazam :(
  • Sephi
    Latod ha ismernel engem akkor tudnad hogy nalam a a "bogaram" az joakaratu es jopofi alapu ertelemmel el. Igen erzekeny vagyok es nem talalom igazsagosnak azt hogy ha nekem emgvana velemenyem valamirol akkor azt mindig le kell szarni.

Nem is irok en mar semmit sem...
  • Blasta
    Basszameg, már hetek óta nem basztattalak és ma sem én kezdtem, csupán a válaszodra reagáltam!!!!!!!!!

Másrészt DIREKT figyelek arra, hogy Te egy érzékeny ember vagy és próbálk úgy fogalmazni, mitöbb oktató jelleggel rávezetni a tényekre, amiket nem veszel észre, még nem figyelsz, ami adódhat a korodból vagy az inteligenciádból, erre még nem jöttem rá.

De én tényleg nem bántani akarlak Téged!!!!!

Most mi bántót írtam? Mégcsak nem is fogalmaztam illetlenül, ellenben a te "bogaram"-oddal, ami igenis illetlen megszólítás! Bár nem nekem írtad, ez tény.
  • Sephi
    Ehh:) Mihez kepest szelsoseges? Azert mert nekem nem az teccik ami neked?:)
  • Sephi
    Tudod Blasta az a baj hogy ti elvezitek ezt a dolgot es nem probalod meg hogy kedves es megerto is legy neha hanem csaka roszat es a gunyolodast probalod kivaltani magadbol. Igen vannakilyen emberek akik cak igy tudnak elni. En oszinten szolva nem erzem hogy megerdemelem toletek ezt a magaviseletet. Miert jo az hogy amit te mondasz az mindig elindit egy ozont ami mindig valakire raeesik es akkor a tobbi okos is egyetert veled es a masik tok szarul erzi magat?

Nem akarok kotekedni most tok komolyan kerdem... miert elvezed maga a tenyt hogy amiutan elolvasom egy valaszodat ugy erzem magam mint a legnagyobb szar a vilagon?
  • Blasta
    Legközelebb smaller képeket plíz. Elrondítja a topikot!
    Amőgy ez már tölthető lefele jó minőségben?
  • Blasta
    Nincs harag, egyértelmű! Már mi is csipázzuk a stílusodat! Kissé SZÉLSŐSÉGES, de ilyen is kell :-DDDDDDDD
  • Blasta
    De nemííííííííííís anyázunk!!!! :-DDDDD
  • Sephi
    Ha' ja de ti engem anyaztok bazz nerma filmet :) Eros celzasokat szoktam olvasni ami a muveletlensegemre es a roszizlesemre utal... de az a baj hogy ti dontitek el ezt a tenyt.
  • a.carkey
    Timeline.

Nagyon ütősen megcsinált film.
    Richard Donner rendezte és minden a helyén van. A szereplők a 2Fast and 2Furious, a Band of Borthers és más filmekből kerültek ki.
    A csata és ostromjelenetek az eddigi legjobbak amit láttam. A Joan of Arc (a Milla Jovovichos) ostromjeleneteit simán veri.

Könyvben is jó volt, ebből sokminden visszaköszönt a filmben. Játékban is volt anno, és Bill Brown zenéjével megtámogatva elég jó kis játékélményt nyújtott PC-n, bár rövid volt.
    De nem hiába egy Michael Crichton könyv-filmadaptáció. A pasi ötletei a Jurassic Parktól, az ER-on át eléggé ütöttek mindig ...
    Az időutazásos filmek mindig is érdekesek, ha jók, de ezt érdemes megnézni, már csak az ostromjelenet miatt is ... :)

Az USA-ban kicsit bukott a film. De mit várunk az IQ betyár amerikaiaktól. Ahol egy 2Fast and 2Furious siker, meg egy SWAT, ott nincs ki pár kerék ... :-)

• Tikal #8824
    tőlem anyázhatsz de ne engem, hanem a filmeket
  • Sephi
    ooo pusztuja' ma' el vazz :) Mar haamrosan ide se merek irni semmit ... ha nekem teccik es (altalban) nektek nem akkor leanyazatok. De ha en lemernek anyazni egy olyan ami nektek teccik akkor megint en leszek leanyazva :))) Ez olyan erdekes :)
  • Sephi
    O hat ismerlek en titeket na :) De azert kijelenthetemaz allaspontomat de mostanaban azt vettem eszre hogy akarmit mondok vegul az van hogy entok hulye vagyok es nem ertek semmihez. Ehez annyit tudok hozzaszolni hogy meg szerencse hogy ti ertettek a filmekhez es egyszeruen zsenik vagytok :PPPP

Nafene... szal mind1 nekem hogy most hogy fogtok megalazni engem mrt mar nem zavar mert kezdem megszokni :)

Felreertes ne essek en nem haragszok senkire es roszat se akarok senkinek! Csopp roszindulat sincs bennemakar hiszed akar nem!
  • Tikal #8821
    JP2 höz hasonlo filmet még én sen látta, ritkán készul ekkora szar :)
  • Blasta
    "Szal igen bevallom Swarczi akcio filmes de akkor is nekemteccik a feje na. "

Na ez már egy objektív vélemény!
    Én Stallone-val vagyok így. Valahogy bejön a feje.
    A Copland-ben meg egyenesen imádtam!!!!!!
    OSCART ÉRDEMELT VOLNA AZÉRT A SZEREPÉRT!!!!!!!!!!!!!!!
    (az ő képességeivel :-DDDDDDDDD)
  • Blasta
    Sephi, csak szólok, hogy nem célszerű filmes témában pl. Ramzával SE vitatkoznod, mert nem álltok egy szinten.
    Mást értékel egy filmben mint Te!
    Maradjunk annyiban, hogy Ő OBJEKTÍVAN képes a filmeket elemezni, értékelni, Veled ellentétben.
    És ennek csak az lesz a vége, bhogy nem érted meg mit mond és besértődsz!

Csak a saját tapasztalatomból beszélek és nem baszogatni akarlak. Csak szerintem nincs értelme ezen vitatkoznod Ramzával.

Elmondtad, hogy NEKED teszett, Neki nem, oszt KÉSZ. :-)

Másrészt viszont: ha LEBOGARAMOZOD, ne csodálkozz, ha szana-szét fog szopatni!!!!!!!!
  • CSOCSO
    ma lestem meg az event horizont... vhonnan ismerős volt a film aztán akkor ugrott be hogy láttam már amikor a filmben mondták hogy a tűz milyen szépen folyik súlytalanságban...amugy nem mondom hogy szar film de nem tetszett.. ez az a film amit nem tudnék pontozni...
  • Bandew
    Mit akassz? Schwarzi a király!!!
  • Sephi
    Na jol van ma' vazz ha' itten akarmit irok bele lehet kotni szal essen ratok egy zongora:)))

Szal igen bevallom Swarczi akcio filmes de akkor is nekemteccik a feje na.

A Session 9 meg jo horror film? Latod az neked teccet nekem meg egyenesen baromsagnak tunt. Nem kell ezert engem elitelni hogy "NEKEM" teccet a JP2 es "NEKED" nem.

En meg oszinten bogaram nem lattam a JP2-hez hasonlo filmet. Csak ugy mondj egyet ami jasonlit ra pls :)
  • CSOCSO
    hát az én tévémből is az szol..pfff..LOL eléggé
  • Tikal #8814
    mellesleg megjegyzem hogy a tudathasadásos alakitott a legjobban a filmben, igazi személyiség változásokat figyelhettunk meg rajta, nagyon jo karakter :)
  • Bandew
  • Bandew
    Igen. Az egyik énje a Gyűrű hatása alatt áll. Mondjuk a másik is, csak abba még van némi erkölcs és együttérzés.
  • Tikal #8811
    halál a szigetlakokra? ez vmi célzás ? :))
  • Tikal #8810
    gyuruk urában az a kis golem vagy mi tudathasadásos volt? nem nagyon értettem az elején miért csinálja :)
  • Bandew
    Azt hittem behalok, olyan film kezdődik most az RTL Klubbon:
    A sziget neve: Halál!!!!!!!!!!!!
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • The Garrett
    jajj tudom valami halálos gyorsaság vagy halálos sebesség vagy gyilkos sebesség vagy ilyesmi..
  • FREAK
    UnderWord?
  • mukika
    Dumb ée Dumberer 2 :) Nekem bejött.....
  • Blasta
    LOÁL :-DDD
    Nem néztem
  • Ramza
    35 kilóval könnyebb verzióban :)
  • FREAK
    legjobb volt a szereposztásban LARRY FISHBURNE :)
  • Loál János #8800
    8800, csak úgy.
  • Loál János #8799
    (Tenksz!)
  • Blasta
    mosmé? :-DDDDD

(második smiley ÜT. Az elsőt meg IMÁÁÁDOM)
  • Blasta
    Háááááááááát igen.
    Az már színház a TV-ben! :-DDDDD
    Elég hard mű!
    Ezt a rendezőit még nem is láttam...