106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    AZTA!
    Meglepődve olvasom!!!! :-DDDD
    Jópont!
  • zaki
    ja, az nekem is nagyon tetszett :)
  • Sephi
    Jo de nekem egy hue 15 megas file kellet a havertol aki fent volt eppen es ke oraba telt amig letoltottem mert mindeki toltott felfele :))) Amig ugye fel nem fogtam miva'
  • Sephi
    Az uj Monte Cristo Grofja 8/10 ? Jezusom en elmentem moziba es az elso felora utan felaltam es idegesen kimentem. Soha se hajjak semmit rola tobbet! Aszontak hogy egyik legjobb MC adaptacio! Igen? De jo bazz hogy kicsit semmi koze nincs a storyhoz? Ilyenek hogy Valentine aki Villford lanya volt a filben Villford apjanak a felesege?:)
    Meg Danglars aki a konyvben a foszereplo az az elso 20 percnel emghal? Hagyal mar! Akkora kamu egy film volt en soha de sopha ne is hajjak rola tobbet
  • PResident Evil
    valahonnan előkapartam az Apádra Ütök c filmet, hát elég kellemesen nevettem rajta :)
  • CSOCSO
    Balhé
    (Crime Spree)

nekem bejött:)) egész jo filmecske!
  • Takezó
    HÁt nem tom a Kóla, puska, sültkrumpli sztem egy kicsit amerikaiaknak készült amerikai problémákról. Ami viszont tényleg 1 rakás fos volt, az a Ken Park. Úristen, ennyi beteg embert... egyszerűen csak azzal akartak pénzt keresni, hogy mindent megmutattak, amit más nem... Nem hiszem el, hogy a beteg emberek aránya ilyen magas legyen Amerikában!
  • precision
    Lehet! De én most röhögni akarok egy sort, asszitem vmi jó kis vígjáték :)
  • Ramza
    Pedig nem árt néha értelmes filmeket is megnézni :)
  • precision
    Dokumentumfilm? Huh, akkor még jó hogy nem kezdtem el letölteni! Asszem akkor kihagyom!
  • Ramza
    Amúgy dokumentumfilm, tavaly ez nyerte az Oscart a dokumentum kategóriában.
    Nem rossz, a céljaival egyetértek, az eszközeivel kevésbé (itt-ott aránytalanul jeleníti meg a véleményeket, néhány helyen bizonyíthatóan hazudik és gyakran túl hatásvadász a vágása, pl. egy ember két beszédét úgy vgták össsze, mintha egyszerre, egy helyen hangzott volna el).
  • precision
    Thx a választ! Lehet, hogy lekapom! :)
  • cSuwwi
    Meg kell osztani dolgokat ez a fontos, de hogy mit, az más kérdés. Olyan cuccost kell megosztani, ami a többieknek nem lehet fontos, pl. utifilmek, saját felvételek (a filenévben is), linuxhoz cuccok, vagy csak simán track01.mp3, movie.avi, ilyesmi. Bár az utóbbi 2-t általában nézik én bannolnak. Mivel velem is folyamatosan kiba*ztak, muszáj voltam így lépni... Sorry! :)
  • I.C.ram
    LOL ez a TV2-t :) Belphegor előzetesben Sophie Marceau nevét úgy ejtik, hogy Szofi MÁRCAÓ :D
  • Sephi
    Egy idoben nem birtam a DC-et mert mindig kellet sheringolni es ahanyszor akartam letolteni valamit mindig az volt hogy toltotek fel tolem es igy tok lassan jott le nekem. Igy atneveztem minden filet szamokkal :))) es leirtam melyik szam micsoda. Igy nem tudta letolteni oket mert nem tudta mit tolt :)) De szemet voltam hihe :)
  • Ramza
    Ha az alábbi két kérdésből legalább egyre igen a válasz, akkor szedd le, nem fogsz csalódni:
    - utálod az amerikaiakat?
    - utálod a fegyvereket?
  • precision
    Bowling for columbine-t (kóla, puska, sültrumpli... v. vmi ilyesmi :-)) éredemes leszednem? Jó film?
  • FtranX
    na ilyet én is bőven tapasztalok.
  • cSuwwi
    Illik/Nem illik. Én a Kölyköket 3 hete 15 embertől is csak nagy nehezen 2 nap alatt tudtam levadászni. Mert megszakították állandóan, meg kivették a megosztásból, meg faker, stb. :((
  • FtranX
    Régebben én is sokat töltöttem le DC-ről, mostmár azonban csak keveset, mert nagyon meg tudja nyírbálni a chellós 15 gigámat. (ugyebár nem illendő megszakítani mások letöltéseit)
  • Ramza
    Jó, de nekem 20 éves elfeledett horrorok kellenek :D
  • cSuwwi
    Bármelyik hubról szedhetsz le jó cuccost. Ajánlom a kolit, az most a legnagyobb :)
  • cSuwwi
    Valami valamiért! :) Aztán nézd át ezt a lapot a biztos kezdéshez: DCHUN
  • Ramza
    Adsz majd nekem privátban olyan hub címet, ahonnan jó horrorokat szedtél le?
  • Ramza
    oké, köszi a biztatást, mindenképpen meg fogom próbálni.
    Gond csak annyi, hogy nagyon teli vagyok (120 gigán 10 gb szabad hely), és emiatt most nem tudnék mit leszedni :)
    Törölni kellene a szutykokat, csak sajnos gyűjtőszenvedélyem van, és a legrosszabb filmeket sincs szívem letörölni :(
    (Bár a Darkness Falls és hasonló "minőségi filmek" röpülni fognak ma este, én már látom :)
  • cSuwwi
    Off:
    Én sem olyan régóta nyomom, de eddig nem volt semmi problémám vele. nagyon sok filmem onnan van. nem kell félni, nagyobb hubokon. pl. Koli, ahol általában 4-5000 ember van, észre sem vesznek, hacsak nem hallatsz magadról a közösben. Szóval próba cseresznye, szerintem "megér egy pillantást" :))
  • Loál János #9071
    Én is idegenkedtem egy ideig, de igazából semmi ok nincs rá. Meg kell tudni a HUB szabályait a honlapjáról, és semmi gond. A kliens is sokkal egyszerűbb, mint ahogy gondoltam, az se probléma. De ha bonyolult lenne, akkor is megéri. :)
  • Ramza
    Ja, semmi, csak az, hogy nem értek hozzá, soha nem használtam és félek tőle :(
    Amúgy megosztással nem lenne gond, 40-50 gigát simán be tudok vágni közösbe, aminek nagy része ráadásul unikum lenne (híres, alig megtalálható japán filmek és ritka horrorok).

Szóval csak annyi, hogy félek, valami hülyeséget csinálok és kivágnak rögtön :(
  • Ramza
  • cSuwwi
    Miért mi bajod a dc-vel? Csak 2-3 GB anyag is elég, nem kell rögtön a legnagyobb hubokra menni. Persze így nagyobb a valószínűsége, hogy nem egy T1/3-asról fogod leszedni, hanem csak egy DSL-estől...
  • Loál János #9065
    Vagy magyarul Tűpárnaarcú.
  • Blasta
  • Blasta
    pinhead
  • Loál János #9062
    Pinhead.
  • Ramza
    :)
    Hellraiser
  • Bandew
  • Ramza
    Jajj, sejtettem, hogy nem fogom megúszni dc nélkül :(
  • cSuwwi
    A kölykök a dc-n megvan, és is onnan szedtem. Elég húzós film, de érdemes megnézni. Nemkicsit pedofil...
  • harakiri
    aha!!
    http://www.avp-movie.com/
  • Blasta
    Tréleeeeeer?
    AvP?????
    Már itt tart?