106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Ramza
    Cabin Fever - nekem végülis tetszett, de hihetetlen, hogy mennyi filmből lopkodták össze a jeleneteket. Ami pozitívum benne, hogy néhány részben visszaköszön a nyolcvanas évek horrorjaira emlékeztető hangulat, ami manapság ritka. Ami negatívum, hogy iszonyatosan lassan indul be, az ember elalszik a 30-ik percben :(
    Nálam 6/10, de aki nem rajong az ilyen horrorokért, az nyugodtan vonjon le 2-3 pontot, mert nem fog tetszeni neki.
  • Galy
    na végre megnéztem a huászoldzsert tegnap

hát...
  • Blasta
    Elkezdtem ezt a The Order-t, csak elaludtam rajta.
    De csak azért, mert kurva álmos voltam.
    Majd ma vagy holnap befejezem...

Vagy nem te láttad?
  • Ramza
    Szerintem ezt senki ne nézze meg, még a fanatikus horrorosok se :(
    Ennél rosszabb zombifilmet nem nagyon csináltak soha :(
  • Ramza
    Ja, ezt írtam én is :)
  • CSOCSO
    nekem tetszett..leginkább a mimikák tetszenk az ilyen filmekben..pl amikor a kis teknőcöknek meséli pizsi hogy elrabolták a fiát.. erre szemilla megszolal hogy: Nemmondod?? hát kész..LOL az a hal... shrek jobb volt.. ez igaz
  • CSOCSO
    702 megás azhemm.. egész jó minőség..
  • Blasta
    Inkább ne folytasd!
    Nem éri meg az időt...
  • Tikal #9132
    elkezdtem nézni a charlies angels-t, de a 10.prcnél abbahagytam, néh bánom hogy ilyet leszedek :) azé holnap lehet megnézem...

finding nem - elég gyerekes, de hát gyerekeknek is készult, shrek jobb volt....
  • Sephi
    Naugye :)
  • VinylToy #9130
    A medál (The Medallion)

Jackie Chan film...egyebet nem tudok elmondani...nézhető, nem fogott meg annyira! :)
  • cSuwwi
    Az mpeg volt, mpeg4 asszem... A DVDScreener a jobb minőségre.
  • Dynamic
    The House of Dead

Egyelőre 40 percig bírtam, ha nagyon unatkozom akkor majd talán végignézem.Egy nagy rakat bullshit, tele idióta és nagyon szar vágásokkal, bugyuta és nevetséges jelenetekkel.Pl. menekülnek a szigetről a hajóhoz.A hajó fedélzetén egy csomó zombi mászkál, de a hülye fickó annyira el akar menekülni, hogy teljesen logikátlan módon a vízbe ugrik és a hajóhoz úszik...Közben a nagy fightingban az is kiderül, hogy a szigeten ragadt modellcicák egész jól tudnak zombikat karatézni.Meg 5 percenként pár másodperces bevágások a játékból...áhh kész az egész film.
    Csak Jürgen Prochnow rajongóknak:)
  • cSuwwi
    Ami a DC-n van az 1CD-s az DVDScreener 700 mega, volt egy 920 megás is, de azt kitiltották a Koliról. :)
  • Blasta
    "...where did you get dose eeeeeeeeyes"

ÁÁÁÁÁ
  • Blasta
    AZ egy faszság volt...:-DDD
  • Tikal #9124
    az egynek nem normális volt a vége :)
  • Blasta
    Megnéztem a Dzsípörsz Krípörsz 2-t!!!!
    Bizony!
    És szerintem jobb mint az első volt!
    Sima tinihorror, se több, se kevesebb, tele egy nagyrakás klisével. De legalább nem vágták le senkinek félbe a fejét egy szögesdróttal, majd nem csúszott szét az egész szép lassan.... :-DDDD

Csak azt nem vágom, hogy mi köze volt a JC 1-ben megszólaló nótához??? Ebben semmi utalás nem volt arra a számra, ami ugye a film címe is volt.

De egyszer simán nézhető a film. És normális a vége is...
  • CSOCSO
    dc++ on van fent dvdripes...
    legalábis a neve.. nem dvdrip de jobb mint a többi.. minőségre kb 3,5/5...talén 4/5
    szedj le 20 megát.. divfixel meg less bele..
  • Tikal #9121
    mennyire jo minoségu a verziod? mi a neve? :)
  • CSOCSO
    kill bill rulez! cool film.. jo zene... és az anime rész is isteni
  • Blasta
    Én is fennhagyom a DC-t, mert ritkaságohoz ideális na! :-D
  • Loál János #9117
    Loál, bizti béna vagy DChez!

Bezzeg nekem van privieftépém, és DCzek is.

Ami nincs, az a free disk space. :-DDD
  • Blasta
    Kőkemény 1500 mágyár forintot csengettem le érte, MERT TELIK RÁ, szóval befogod homeless geci! :-)))
  • Galy
    rulz film
  • Kandurex
    SWAT. 6/10
  • Ramza
    Nagy a pofád tegnap óta mióta kaptál alamizsnának egy hozzáférést, mi? :D
  • Blasta
    Pfffffffffff
    DC Sux!
    Privát FTP a rula! ÁMÁTŐR :-))))
  • Blasta
    Nalátod!!!!
    A Titkárnő pl. egy kurvára igényes és egyedi film!
    Élvezet nézni. A kiscsaj marhajó (és a feneke is :-DDD)
    Örülök, hogy tetszett...
  • Ramza
    Amúgy köszi mindenkinek a DC-s buzdítást, belekezdtem, bejön.
  • Ramza
    Megnéztem a The ordert. Több dologban igazat tudok adni Sephinek, anno a "videotékás korszakomban" rengeteg hasonló filmet láttam, tipikus tékás film, igaz, a jobb fajtából.
    A színészek jók, de a történet kicsit vontatott, és volt egy olyan érzésem, hogy nem tudták eldönteni, hogy komoly filmet készítsenek vagy egy könnyedebb, szórakoztató thrillert.
    Ami megfogott, az a Sin-eater ötlet, szerintem hatalmas, bár nem vagyok benne biztos, hogy még soha, sehol nem szerepelt...
    Összességében nézhető, közepesnél egy csöppet jobb (5,5/10 - bár ha egytől osztályzunk, akkor ez pont középérték).
  • Sephi
    Na kerem a film cime Secretary

Mit lehet errol a filmrol mondani? Azt hogy ilyet tuti nem latott meg senki. Annyiba valosul meg hogy erdemes megnezni plane az olyan embereknek akik kedvelik egy kicsit a szado dolgokat :) A film tok poen igaz nem vigjatek csak eszmeletlenul titokzatos es hihetetlenul erdekes! Megeri megnezni!

SPOILER -ek kov a film leiresaban...

Szal a film egy csajrol szol aki miutan megvagja magat a szulei asziszik hogy ongyilkosagot akart magan elvegezni es bezarjak szanatoriumban. A film akkor kezdodik amikor a csaj kijon es a novere hazasaodik. A csaladja igen gyotrelem mert az apja iszakos az annya meg kicsit nincs valami rendben a fejevel. Ezert a csak elemegyen egy gyorsiro tanfojamra es aztan talal az ujsagban egy hirdetest minthogy keresnek titkarnot.

Tobbet nem irok mert irany a melo!!!!! :)))))
  • CSOCSO
    nah.. leszedtem a kill bill-t értelmes minőségben:) jol meglesem megenn
  • Sephi
    Te amig leteznek jo FTP-ek nem kell nekem DC :)

• cSuwwi
    OFF:

Nem tool bonyolult. Megkezded a letöltést, majd kilépsz a szerverről, és nem lesz több leecher. Vagy kis látogatottságú hubra mész, ha ismerőstől töltesz. :)
  • CSOCSO
    Finding nemo... meglestem megenn..még mindíg tök zsír film...ez a szemilla meg fergetes:)) amikor a kisteknösöknek meséli pizsi hogy mi történt.. ők meg ledöbbennek erre szemilla is rákérdez mintha nemtudná: komolyaaan?

há kész majdnem leestem a székről..
  • Sephi
    Hogy neheto e? Nem is tudom... tipikusan valassos muvirol van szo. Amolyan Stigmata feleseg akar lenni. Egy bibliaba megemlitett bun eveorol szol. Szerintem nem valami erdekes a muvi de egyszer megnezheto :)
  • Nyiri
    Scary Movie 3: Szerintem kurva jo film, lett. Regota nevettem ennyit. A poenok kurva jok. Persze volt egy-ket sablonos, de a tulnyomo tobbsegben kurva jo volt. Ajanlom mindenkinek. 8/10.
  • Ramza
    The order - látta valaki? Vélemény? Nézhető?
  • PREMIERE1
    Nekem bejött, mert végre nem az egysíkú unalomig ismert story volt és pont ezért tetszett. A homokos Chamberlaine-es változattól pl. hánzyi tudtam volna. A magyar Sándor Mátyást is hasonló irányba vitték el ... :)