106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Vat kajnd of minoseg?
  • HuAn82
    Master and Commander

Most csorog lefelé. Valaki látta már? Milyen?
  • Ramza
    Illetve ez alapján csak 124, de azóta már elérte a 150-et az usában.
  • Ramza
    Itt alálsz mindig pontos box office adatokat:
    http://www.boxofficemojo.com/franchises/vs-lotr-ww.htm

Ezek szerint egyelőre 250 millió világszerte, ebből 150 amerikában.
    1 hét alatt...
  • Tikal #9296
    tuuuuulzááááááááááááássssssssss
  • Sephi
    Alitolag a Return of the King eddig majdnem uti az 1 milliard dollar bevetelt... ha' aze' eros tulzasnak velem..
  • Nyiri
    Erdekes, hogy szar lett :]

Unalmas volt :(
  • 0ppika
    Elég érdekes a Jeepers Creepers 2 - Aki Bújt Aki Nem
  • Tikal #9292
    nagyon, én is birom
  • HuAn82
    Jeremy Irons jó színész!
  • Dynamic
    Nekem nagyon házi készítésűnek tűnik, főleg ahogy igazolványkép-szerűen oda vannak hajigálva a fejek.
  • Punker
    a 3 fölső fejet leszámítva király
  • Punker
    ok thx
  • Tikal #9287
    SW3, de gondolom fake... majd meglátjuk nemsoká :)
  • Punker
    de ez milyen film? le lehet tölteni valahonnan? vagy mi ez csak 1 kép?
  • Punker
    :))
  • Tikal #9284
  • HuAn82
    Az egyik nagy kedvencem!
  • Lacc
    Most néztem meg a Scary Movie 3-at, és meg kell mondjam nagyon bejött :D Persze az etalon szvsz a 2. rész, de ez se marad el tőle sokkal. Talán azért mert ebbe nem olyan sok filmet parodizáltak ki, igaz amit igen, azt jól.
  • Punker
    ez mi?
  • Tikal #9280
  • Sephi
    Ugyancsak :) Amikor a kis dagi mondja hogy olyana talajzat hogy akarmlilyen kisseb szikra is felrobathatja az egezszet es ezek raneznek a masikra aki eppen szerel egy bomtat aszitem nem elem tul a jelenetet :))))))
  • Bandew
    Szerintem zsír.
  • [Walaki]D`Lair
    szivemből beszéltél....az a film szar...
  • RelakSfromhome
    Atlantis, az elveszett birodalom

Nem pontozok, mert az ilyen rajzfilmeken mindig hülyére röhögöm magam :D
  • Sephi
    Kerem az infot a Batman Ressurecion -rol ITT lehet megnezni :)
  • Nyiri
    Az elso batman kiraly volt Joker=Jack Nicholson... Ha nem O lesz ujra akkor meg sem nezem :]
  • Dynamic
    Igen Christian Bale lesz az következő Batmanban.A film rendezője Christopher Nolan lesz, akinek a Mementot is köszönhetjük(plusz Insomnia, bár az engem nem igazán fogott meg ) úgyhogy ebből még bármi elsülhet.
  • Blasta
    Christian Bale és igen, volt róla cikk valahol, hogy Ő lenne a következő denevér.
    Másrészt meg azt olvastam az új batmanről (kurvára nem vágyom rá) hogy a címe: Batman Beyond: Joker returns lesz.
    Aztán a fasztuggya...
  • Blasta
    Akarom mondani Bandew kérdezte a rendezőt, nem Sephi....
  • Blasta
    Sephi a rendezőt kérdezte.....:-))))
  • Ramza
    Én meg azt hallottam, hogy az Amerikai psychoban főszereplő színész játssza majd Batman-t - Blastának nagy kedvence, majd elmondja a nevét, nekem nem jut eszembe :(
  • Davidus
    Ben Aflek....
  • Bandew
    De ugye nem Joel Schumacher?
  • Sephi
    Nekem a masodik rez is teccet... Michel Keaton rohadt jo batman volt! Val Kimmer seuuxx es Goergo Clooney is :)

Alitolag a Batman Ressurection ami az otodik rez lesz a szeriaban Ben Aflek -el akarjak Batman-t alakitani.

A filmben a ket gonosz a Scarecrow es a Bolond kalapos lesz. 2005-re igerik :)
  • Sephi
    Payback Mel Gibsonnal... mar negyedszerre nezem meg es maig az egyik legjobb akcio-krimi... rulah film bazz!
  • Ramza
    Most jön a Zombie 4: After death :)

(belenéztem, olyan kurva unalmas az eleje :)))
  • Ramza
    Mai termés:
    Zombi flesh eaters 2:
    az isteni Fulci kicsit már leszállóágban volt a készítésekor, a filmben szépen el lett lopva néhány ötlet innen-onnan. Ennek ellenére igen kemény, bőven nézhető és a zombifilmek amúgy is ruleznak :D Legyen 6/10, kell a hely a Beyondnak a 10 pont tájékán.

Lakótársat keresünk:
    őszintén szólva túl sokat vártam (mint ahogy általában az európai filmeknél többet várok mint egy popcorn mozinál), de nem tetszett annyira. Kicsit erőtlennek éreztem, elbírt volna néhány poént vagy akár komolyabb jelenetet is - így sótlan lett. Egy jelenet volt, ami nagyon tetszett, amikor hatatn dolgoztak azon, hogy ki ne derüljön egy félrekúrás - na az szép jelenet volt a barátságról, összetartásról. 5/10
  • Blasta
    Szerintem is...
  • Bandew
    Az is tuti!!!
    Tim Burton 4ever!!!