106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Nezd meg nem fogod megbanni. En meg mindig a hatasa allat vagyok...
  • Dynamic
    Identity spoiler

Nem.De azt már előre megmondtam, hogy a "narancsos" csaj megtalálja a kulcsot, a fickó újra ölni fog, a legvége stb.
    Ehhez még rutinosnak sem kell lenni.
    Annak mindenestre örülök, hogy nem valami misztikus final destination-szerű vagy valami szellem magyarázattal "oldódott" meg.
  • Ramza
    Ezek szerint te végig tudtad mi lesz a dupla csattanó a végén.
  • Dynamic
    Identity
    Én még csak most láttam.A film utolsó 20 percét leszámítva(persze tudom, pont ez a lényeg) tetszett.De a vége tele volt 3-ad osztályú előre kiszámítható klisékkel.Ez szerintem elég sokat rontott a minőségen.
    6/10
  • Ramza
    Látom kiakasztott mindenkit az a "film" :))))
  • Ramza
    Nem, ez Tim Burton világhírű animációs (bár inkább gyurma) filmje 93-ból :)
  • Ramza
    Én a Time adjuster-t használom.
  • Dynamic
    Pl. Subtitle Studio
    (a lényeg kimaradt:))
  • Dynamic
    Nem elég a felirat tologatása ha más FPS-on megy a felrat és film.Valamilyen subtitle editort kell használni.
  • Bandew
    Koala player!!!
    Ezzel el lehet tolni a feliratokat, ahova csak akarod, sőt még filmnézés közben is egy bizonyos billentyűvel.
  • Blasta
    Kösz, már megvan a progi.
    Csak nem sikerül megoldani a konvertálást.
    Sux
  • Blasta
    Valaki tudna abban segíteni, hogy én felirtot szeretnék IGAZÍTANI a filmhez. Milyen progival csináljam?

Ha lenne progim, akkor a DMT-s underworld-nek megcsinálnám a feliratát a CD1-hez, mert a cd2-höz lehet leszedni már jót a feliratos oldalról.
    Nos?
  • Blasta
    Azt a filmet már rég meg akartam nézni, csak elsiklottam felette.
    Ment a mozikban is nemrég. Na majd leszedem jól.
  • I.C.ram
    Ez valami horror a golden age-ből? :)
  • BlackWolf
    KEn parkhoz nem fuznek commentet
  • Sephi
    Matchstick Man -

Nicolas Cage a foszereplo. Konnyen elarulhatom hogy ez lehet ez ev legjobb filmje ilyen kategoriaban. Cage eszmeletlen nagyot alakit a filmben. Minde a maga helyen van es a vegen a csattanok eszmeletlen jora sikerultek. Bar a film kozepe fele mar lehe gyanitani mi lesz a vege , a rendezo meg tud minket meg lepni a vegeig.

Egy gyornyoru es talan meghato tortenet ez ami jol el van talalva es foleg jol van megfilmesitve.

Mindenkinek kotelezo!
  • Ramza
    Wow, köszi, ez jól jött nekem is.
  • Ramza
    Amúgy most fejeztem be életem egyik legnagyobb filmjét, szerintem a filmművészet egyik csúcsa: Nightmare before christmas.
    Biztosan jól le leszek szólva, de ennyire könnyedén még életemben nem vágtam rá egy filmre, hogy 10 pontos, tökéletes...
    Ez valami tömör gyönyör számomra. Ezt a filmet nekem készítették.
  • Dynamic
    http://fek.az/feliratok
  • Ramza
    Amíg nem működik szinte sehol :(
    Dc-n rá lehet keresni, ha nem zsír új a film, akkor lesz fent felirat.
  • Sephi
    Gyerekek mostanaban hol lehet feliratokat talalni a neten mert a regi www.felirat.us mar nem muxik
  • Ramza
    Majd kölcsönadom a Burial gruond-ot, megérted miért sokalltam be :)
    Mondjuk láttam már keményebbet (nem is egyet), csak egyszerűen sok volt így egymás után :D
    Amógy ez az a film, aminek semmi, (de tényleg semmi!) sztorija nincs: felkelnek a halottak és ölnek. Miért? Nincs megmagyarázva. Történet? Az nincs. Színészi játék? Az sincs.
    Szóval nem egy Fulci film, na :)
  • Bandew
    Mi bánt?
  • Jano
  • Blasta
  • Bandew
    Igen, én is pont ezt akartam mondani.
  • Ramza
    Ehh, faszom televan, karácsony alatt 4-5 zombifilmet néztem meg, és most lett időlegesen elegem :)

Ez volt az utolsó csepp a pohárban :)
    Burial ground - 80-as olasz gyönyörűség :)

Szeretnék mostmár nem zombis horrort látni, mert egy ideig sok(k) volt.
  • FtranX
    nemtom, de ha nincs semmi, akkor inkább hagyják el! Gondolom ceruza-lézer-nek se hiányolod a hangját. :)))
  • The Garrett
    hmm télleg jó szine lett :D
  • Tikal #9351
    fekák birják a meleget, nem tudtad? :)
  • HuAn82
    Hmm.. turbólézert zenével? Milyen zenét tennél be helyette? Pl.techno?
  • HuAn82
    Ő bírja mert amerikai kemyénytökű f@sz@gyerek!
  • FtranX
    A hangokat nagyon szépen helyettesíteni lehetne a zenével. (mint pl. a rajzfilmekben)
    Amúgy csak azért hiányoznának a hangok, mert megszoktad.
  • The Garrett
    jah meg eszembe jutott: mikor a néger kimegy manuálisan leoldani a VERGILIUS ról a részeit... odakinn 9000 fok.. a ruha 3000-t bír.. akkor nem az a természetes hogy első pillanatban szarráég? :P
  • FtranX
    meg a Star Trek-et. :) Ennek ellenére minden részét megnézem. :D
  • The Garrett
    ha a spec effekteket nézzük azokközt is volt 1-2 nagyon gagyi rész :/
  • The Garrett
    Nah akkor ami nekem nemtetszett. Elvonatkoztattam attól, hogy ez lehetetlen... mert elvégre sci fi... de akkoris vannak benne baromságok:

pl a függőlegesen, légüres térben lefelé zuhanó henger hogy csapódik vízszintesen a "talajba" és csúszik azon végig.

Egyátalán, hogy kanyarodik a henger a tömör sziklában? és hasonlók ...
    Meg volt 1-2 szereplő akit nemértettem.. az elején még néger titkárnő hirtelen a repülés irányítás legfontosabb embere lesz, ő főzi a Kv-t, meg visszaszámol... a pentagon neki tartozik beszámolóval a titkor programokról...

Ilyen és ehhez hasonló idegesítő hülyeségek...
  • HuAn82
    Én úgy emlékszem, hogy a néger f@szi aki a hajót (most nevezzük annak)tervezte is lehülyézte a filmben. Tehát az ugymond okostojást még a filmben megcáfolják.
  • HuAn82
    Ettől függetlenül valakinek még bejön. (nekem sem tetszett a film).
  • Tikal #9341
    ők csináltak azt hiszem elsonek ilyet, és george nem akarta hogy a csaták uncsik legyenek, hát tett bele hangot... elvégre ez nem az 2001:urodusszeia :)))
    egyébknt ennek nincs vmi remakje vagy felujitása, mert hallottam vmi ilyesmit...