106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
G_ArchAngel #9502
-
már azon a fejen röhögtünk ezerrel, azt a rohadt még amokor most is eszembe jut rám jön a nevethenék!! :PPPP -
Ja, az mega király volt... :-DDDD -
Terminátor 2.
:P -
Az tök poén volt. Aba Botond egyébként, a BKV vezérigazgatója. -
Belenéztem a Controll elejébe..
HÁBAZEEEEE!!!! Ki az a f@sz, és mijafaszé dumál fél órát, hogy az ellenőrök nem is olyan buzik, mint a filmben?!? -
Nekem az első film, amit az első videónkon láttam az vagy svarcitól a Kommandó, vagy Sly-tól a Túl a csúcson :) -

-
Ken Park -
Nyiri #9493 Underworld=Blade + 1-1,5 fok. -
izé
nálam még mindig a kegyetlen játékok !
-
Ramza #9491 Ha horrort akarsz, javaslom inkább az Undead-et, a 28 nap után az az év horrora. -
Ramza #9490 Ja, kihagytam: 9/10 :) -
Ramza #9489 Megnéztem végre 17 év után életem első videofilmjét.
Ugyan egy csomó dologra teljesen máshogy emlékszem, de hihetetlen élmény volt.
Lehet, hogy nem "A" legjobb, de mindenképpen az egyik legjobb horrorfilm, amit valaha készítettek.
The beyond a címe, bár Jano-n kívül nem hiszem hogy érdekel valakit, ő meg úgyis látta :)
Most jön a Life force, ehhez is sok gyerekkori élmény kapcsolódik, kiváncsian várom. -
nem rosz film. megnézem a Freddy Vs. Jason-t. az jó lesz szerintem. -
ja télleg! (28 Days Later) -
aha. de az 28 nappal késöbb. LOL :) -
28 nap után-t láttad már? -
holnap mit nézzek meg? melyik filmet töltsem le? -
hát ja, mert pl a gyűrűk ura, vagy a matrix jó példa erre -
oyna=olyan -
ez igaz. mondjuk a sztorija se oyna bazi nagy. de nem tom megvan a sajátossága. egyedi film. -
Ha sokáig forgatják, akkor vagy jó vagy rossz (készítőktől függően), ha voszont gyorsan forgatják, akkor semmiképp sem lesz nagyon jó. Legalábbis ilyen gyorsan nem lehet maradandót alkotni. -
ja, hallottam, ahhoz képest van pár film, ami sokkal hosszabb ideig forgattak, és egy nagy 0 a fülkéhez képest -
10 nap alatt forgatták -
nem lehetett marha drága film!!! Olyan szép tájak voltak benne nem??? :P -
nekem nagyon bejött a film, elég pörgős volt, nagyon cool kis thriller, bár a szinkron nem volt vmi csúcs, de jó volt -
Most néztem meg a Fülkét. Nem olyan rosz film. Bár a kezdés ritka szar, di mikor megcsörren a telefon egyböl jobb lesz.
nálam tizes skálán 8-as.
-
Kóla, puska, sült krumpli. Eléggé megrázó film. Látszik hogy valójában milyen Amerika, milyen a kormányuk. wazze 6 éves kisfiú már fegyverrel öl! végül mi lett a kissráccal? azt nem mondták el... eléggé megrázó volt, de ezt idáig mindig is lehetett tudni. ezek tények voltak. és azok az összehasonlítások más országokkal, azok az adatok!? nem volt semmi. És a háborús adatok???? Még egy ok, hogy utáljam Amerikát!! Bár idáig se volt a szívem csücske!!!! -
1etértek -
most néztem meg itthon házimozin a Kémjátszmát, elég cool, pörgős film volt, nem nagyon lehetett rajta egy kicsit sem unatkozni. egyedül az kicsit nagyopn b*szta a csőrőmet, hogy nyugat-németországként tűnt fel Budapest a filmen, de hát ez van -
ok. :) -
mert nálluk voltam (vittem DVD-t másolni).... -
JA!!! értem...
me hogy?
-
Bade : #9462;#9464 ezeket én írtam. -
nemsokára nézem. milyen nick-ről? -
akkor nézzd meg, ja és én írtam délután Bade nick-jéről. -
persze azt tom. Dukomentumfilm amely az USA és az agrszió kapcsolatáról szol. Kiváncsi vagyok naon. -
jó film, érdemes megnézzni, csak ne a szokásos amerikai tucat akciófilmet várd. -
De anyira nem rosz ugye?