106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • G_ArchAngel #9502
  • mukika
    már azon a fejen röhögtünk ezerrel, azt a rohadt még amokor most is eszembe jut rám jön a nevethenék!! :PPPP
  • Blasta
    Ja, az mega király volt... :-DDDD
  • Bandew
    Terminátor 2.
    :P
  • mukika
    Az tök poén volt. Aba Botond egyébként, a BKV vezérigazgatója.
  • RelakS
    Belenéztem a Controll elejébe..

HÁBAZEEEEE!!!! Ki az a f@sz, és mijafaszé dumál fél órát, hogy az ellenőrök nem is olyan buzik, mint a filmben?!?
  • RelakS
    Nekem az első film, amit az első videónkon láttam az vagy svarcitól a Kommandó, vagy Sly-tól a Túl a csúcson :)
  • Jano
  • Punker
    Ken Park
  • Nyiri
    Underworld=Blade + 1-1,5 fok.
  • hen-tes
    izé
    nálam még mindig a kegyetlen játékok !
  • Ramza
    Ha horrort akarsz, javaslom inkább az Undead-et, a 28 nap után az az év horrora.
  • Ramza
    Ja, kihagytam: 9/10 :)
  • Ramza
    Megnéztem végre 17 év után életem első videofilmjét.
    Ugyan egy csomó dologra teljesen máshogy emlékszem, de hihetetlen élmény volt.
    Lehet, hogy nem "A" legjobb, de mindenképpen az egyik legjobb horrorfilm, amit valaha készítettek.
    The beyond a címe, bár Jano-n kívül nem hiszem hogy érdekel valakit, ő meg úgyis látta :)

Most jön a Life force, ehhez is sok gyerekkori élmény kapcsolódik, kiváncsian várom.
  • mukika
    nem rosz film. megnézem a Freddy Vs. Jason-t. az jó lesz szerintem.
  • FtranX
    ja télleg! (28 Days Later)
  • mukika
    aha. de az 28 nappal késöbb. LOL :)
  • FtranX
    28 nap után-t láttad már?
  • mukika
    holnap mit nézzek meg? melyik filmet töltsem le?
  • zaki
    hát ja, mert pl a gyűrűk ura, vagy a matrix jó példa erre
  • mukika
    oyna=olyan
  • mukika
    ez igaz. mondjuk a sztorija se oyna bazi nagy. de nem tom megvan a sajátossága. egyedi film.
  • Bandew
    Ha sokáig forgatják, akkor vagy jó vagy rossz (készítőktől függően), ha voszont gyorsan forgatják, akkor semmiképp sem lesz nagyon jó. Legalábbis ilyen gyorsan nem lehet maradandót alkotni.
  • zaki
    ja, hallottam, ahhoz képest van pár film, ami sokkal hosszabb ideig forgattak, és egy nagy 0 a fülkéhez képest
  • Bandew
    10 nap alatt forgatták
  • mukika
    nem lehetett marha drága film!!! Olyan szép tájak voltak benne nem??? :P
  • zaki
    nekem nagyon bejött a film, elég pörgős volt, nagyon cool kis thriller, bár a szinkron nem volt vmi csúcs, de jó volt
  • mukika
    Most néztem meg a Fülkét. Nem olyan rosz film. Bár a kezdés ritka szar, di mikor megcsörren a telefon egyböl jobb lesz. nálam tizes skálán 8-as.
  • mukika
    Kóla, puska, sült krumpli. Eléggé megrázó film. Látszik hogy valójában milyen Amerika, milyen a kormányuk. wazze 6 éves kisfiú már fegyverrel öl! végül mi lett a kissráccal? azt nem mondták el... eléggé megrázó volt, de ezt idáig mindig is lehetett tudni. ezek tények voltak. és azok az összehasonlítások más országokkal, azok az adatok!? nem volt semmi. És a háborús adatok???? Még egy ok, hogy utáljam Amerikát!! Bár idáig se volt a szívem csücske!!!!
  • Gandalf51
    1etértek
  • zaki
    most néztem meg itthon házimozin a Kémjátszmát, elég cool, pörgős film volt, nem nagyon lehetett rajta egy kicsit sem unatkozni. egyedül az kicsit nagyopn b*szta a csőrőmet, hogy nyugat-németországként tűnt fel Budapest a filmen, de hát ez van
  • mukika
    ok. :)
  • Punker
    mert nálluk voltam (vittem DVD-t másolni)....
  • mukika
    JA!!! értem... me hogy?
  • Punker
    Bade : #9462;#9464 ezeket én írtam.
  • mukika
    nemsokára nézem. milyen nick-ről?
  • Punker
    akkor nézzd meg, ja és én írtam délután Bade nick-jéről.
  • mukika
    persze azt tom. Dukomentumfilm amely az USA és az agrszió kapcsolatáról szol. Kiváncsi vagyok naon.
  • BADE
    jó film, érdemes megnézzni, csak ne a szokásos amerikai tucat akciófilmet várd.
  • mukika
    De anyira nem rosz ugye?