106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
bourne identity
nagyon jo kis film...4/5 -
Én ezt tudom, de az aggódó anyuka, aki meglátja, hogy a gyereke ilyet néz, az máshogy gondolja és botrányt kavar az egészből. -
Ramza #9703 Nem akarok lelőni fontosabb jelenteket, de szerintem nem ezért lett "hírhedt" (már ha egyáltalán az), ugyanis a film nagyon nem erről szól, ez csak egy apró adalék a vége felé. -
Nincs kedvem különösebb véleményhez:
Underworld: 6,5/10
Equilibrium: 6/10 -
Én nem mondtam, hogy botrányos (nekem legalábbis nem), csak azt, hogy botrányszagú. Ezalatt azt értem, hogy azért lett hirhedt, mert mondjuk két fiú smárol benne. -
Ramza #9700 Amúgy nem annyira botrányos, semmi olyan durvulás nincs benne mint pl. a Ken Parkban. -
Ramza #9699 Igen, majdnem sírógörcsöt kaptam :(
Az egyik legjobb dráma, amit az elmúlt években láttam!
Így is lehet "tinifilmet" csinálni... -
Köss bele a helyesírásomba :) -
Itt van: Evan-t játszó színész -
Na, meg is találtam!
Willie Garson -
IMDB-n megnézed. -
Nem férek a bőrödbe (Freaky Friday)
Kiscsajnak kurva aranyos arca van, már csak emiatt érdemes végig nézni a filmet. Bár szinészi játékban alul marad az anyját alakító szinésztől egy kicsit, aki tényleg istentelenül jól alakítja a tinédzsert :))
DE... Nem tudja valaki, hogy ki játsza Even-t, azt az alacsony kopasz, szemüveges idegbeteget? :)
Rohadt vicces a csávó, szeretnék még beszerezni néhány filmet, amiben esetleg szerepel :) -
a vege a legjobb -
Tegnap láttam egy kis részletet az Anyádat is című mexikói filmből. Hát tényleg elég botrányszagú. Kivácsi leszek majd a Harry Potter 3-ra, hisz ez a rendező rendezi. -
Takezó #9691 Szépen kérlek, mondd meg, hogy melyik hozzászólásomban általánosítottam! Köszi -
Ramza #9690 Még annyit: tudod manapság, amikor a sok kis furkó ember nem olvas könyveket, nem jár se színházba se múzeumba, akkor a művészetnek egyetlen lehetősége van: a mozin keresztül beférkőzni az erre még fogékony emberek agyába és szívébe. Abba a kevésbe, ahova még lehet... -
Ramza #9689 Megnéztem az Animátrixot megint.
Nagyon durván odaveri a második (általam egyébként igencsak túlpontozott :) részt.
Nem pontozom, mert van benne 10 pontos és 4-5 pontos is. -
Ramza #9688 "amit mondtál jól hangzott, de értelme semmi nem volt..."
És ezt még te mondod egy ilyen kijelentés után? :) -
Az első rész még úgy ahogy jól lett átültetve a 20 századba, de a második az valami kegyetlen nagy faszság.
A veszedelmes viszonyok pedig tényleg alap film!! :-) -
Naaaaa, ezt nevezem én rövid, de tömör, lényegretörő kritikának....
Tudsz Te ha akarsz :-DDDDDDDDD
-
Te beszélsz általánosításokról???
-
Ez a Kegyetlen játékok 1-2 egy nagy baromság. A Veszedelmes Viszonyok az tényleg jó film, a K.J. csak lemásolta azt, hogy a tinik is "értsék". -
Karib-tenger kalózai kijött már DVD-n? -
Ja! Most kapcsolok! Szal azok a reszek amik total ki vannak vagva azok zene kene legyen mi? Jaj de idegesitett neha :) -
Takezó #9681 Se a kategórikus kijelentések, se az általánosítások (ld. a Tiéd) nem az értelmes ember ismérvei ;) Na jóéjt -
Semmi baj nincs azzal, hogy nem szereted a művészfilmeket, de te nem ezt mondtad, hanem kijelentetted, hogy a művészet nem a moziba való. -
Takezó #9679 :) Hát látod, sztem két hiba is van ezzel kapcsolatban...
1) Ilyet nem csak a primitív emberek mondanak. Például én is ilyet mondtam ;) Jó, persze ez nem győz meg, ami érthető is, hiszen nem ismersz. Az talán inkább, hogy ha belegondolsz, az emberek különbözőek és innen már az is könnyen elképzelhető, hogy biza 1-1 értelmesebbnek nevezett ember is gondolhatja úgy, hogy a "művészet nem a moziba való".
2) A primitív embereknek miért nincs a moziban a helyük? Ott van például a Bad Boys 2, vagy a 2F2F... nos, azokat nem feltétlenül értelmiségiek nézegetik. -
"Úgy érzem, a művészet nem a moziba való..."
Ilyet csak primitív emberek mondanak. Erre a mondatodra reagáltam. Többet nem segítek, rakd össze magad! -
Takezó #9677 :))) Azért, mert nem szeretem a művészfilmeket, nem tudom, miért ne lennék a moziba való... amit mondtál jól hangzott, de értelme semmi nem volt... -
Nem is bíztam benne, hogy érteni fogod
-
kegyetlen játékok KETTŐ
ha jól sejtem ez az EGY-nek az előzménye
nem ? -
Takezó #9674 Hát ezt most nem értettem... -
hat mostansag semmit.. de ezt a kill bill csajt nagyon futtatjak... most a pearl harbouros kolokkel van egy filmben -
Valami állat kivagdosta a zenéket, mert egy másodperc Neo nincs a letölhető film alatt. -
Úgy érzem, te nem vagy moziba való... -
Takezó #9670 Nem tom sztem ha a tragédia és a dráma, meg a művészi elemek helyett még több vígjáték és akció lett volna benen, jobban tetszett volna. Úgy érzem, a művészet nem a moziba való... -
Na megneztem a Kontrol c. magyar filmet.
Igazan velheto ez tragi komedianak is. Van benne minden ami negativum egy kis pozitivummal belekeverve. A muveszi elemek nagyon jl el vannak talalva benne es a humor felsofoku. Ilyen temerol film meg nem keszult es igazan elvezet volt vegig nezni az egeszet. Vigjatek , akcio , tragedia es drama egyben.
Es megint egy magyar film amiben nem csalodtam! -
Barbershop
Ice Cube :)
Hihetetlenül nagy POZITÍV "csalódás" volt. :) Elég régóta megvolt a "kópia" :), de nem volt kedvem soha megnézni. De ma megtettem és nagyon nem bántam meg. Máfél óra IGAZI szórakozás volt. Nem tudom, hogy mikor tetszett ennyire egy tipikusan ami film.
Egy fodrászüzletről szól, amely mindig apáról fiúra szállt.
Az utolsó örökös azonban nem becsüli meg.
Jó szereplők, sztory, rendezés, mellékszereplők. Volt mondanivalója. A mellékszereplők között megtalálható az először a "Romeo Must Die"-ban felűnt kövér feka srác, aki üde színfolt és szórakoztató minden filmjében. Itt is ... :)
(Anthony Anderson)
Szerintem ne hagyja ki senki. "Az Utolsó szamuráj"-os Cinemában volt róla egy kisebb előzetes, ha vkit érdekel ...
Ja és lesz 2. rész is! -
Ha nem tunne el a hang neha itt ott meg nezheto is lenne... -
abból még jó idejig csak kamerás verzió lesz szerintem...