106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bandew
    Akárki akármit mond, nekem tetszett a Volt egyszer egy Mexikó. Szerintem nagyon vicces volt, és engem le tudott kötni. Engem inkább az zavart, hogy Banderasnak nem volt most annyira kiélezett szerepe a filmben. Úgy is mondhatnám, hogy olyan volt, mintha Banderas mellékszereplő lenne.
    De ettől eltekintve nekem tetszett.
  • Sephi
    Once upon a time in mexico

SPOILER

- habar a rendezo ugyesen oldotta meg az egyes kamera manovereket amiket lehetne ugy is nevezni enyhen hogy volt benne egy csiaptnyi muveszet , sajnos a film mesze nem jo. Ugyertem tele van szereplokkel hogy mar lassan azt sem tudgyuk most ki kicsoda majd es beszelve arrol a gyenge mukez trukrol amivel meg Benny Hill csinalt jo poenokat.
    A story maga egy atlag baromsag. Boszu. Mar lattunk ilyet. Igaz hogy a szereplo garda jo de hat alig latunk valamit. Jonny Deep csak setalgat bajuszban es a vege fele megfordul ketszer majd Antonio agya a kis stilusat de mesze nem azt amit a Desperados -ban megismertunk. Salma Hayek-nak vagy ot sora van az egesz filmben. Mikey R-t meg minek raktak be? Arrol enm is beszelve hogy ugy elvoltak tulozva azok a fegyverek jelenetek hogyrosz volt nezni. Piacon lovoldozik a gepfegyverel es pont a gonoszokat talalja el mi?

Szal az egesz egy nagy baromsag volt. De megis azert volt benne valami erdekes is. A vege.

Nalam a film 2/10.
  • Nyiri
    En nem lattam, de a konyvet olvasva, biztos szar film lehet. Mivel tuti keves penzbol volt keszitve es a konyvben azert vannak helyszinek rendesen...
  • Bandew
    Állítólag sz@r, én nem láttam.
  • Sephi
    Ti lattatok Rejto Jeno muven alapulo " A Harom Testor Afrikaban" c. filmet amit a Bujtor Pista rendezett? Jofilm?
  • The Garrett
    megvan DVD-n :)
  • Bandew
    Áááááááááá! Hát hogy a fenébe ne!
  • Frank99
    Piedone Afrikába'

Emléxik rá valaki?

tökjóvót...
  • Ramza
    Ezt találtam dc-n:
    Ewoks - The battle for Endor

Emlékszik még rá valaki? :)
  • Dikkma
    Egyébként rájöttem, hogy minden kedvenc filmemben van valami időrendi csavar.
    FCben is ugye. Snatchben a boriszelütős-tejfröccsenős-tejkidobós csavar volt gyönyörű. A Memento meg... :PPP

És a kedvenc könyvem a 22-es csapdája.
  • Dikkma
    Ezt megnézem még vagy 5x.
    Akkor már kb. 1/3-ad annyiszor fogom látni, mint a FC-t láttam.
  • Dikkma
    Igen. De ahogy látom te is ezt mondod, nem? :)
    ___Top1 film EVER___ Fight Club
    És mostantól az én privát listámon #2 a Memento.
  • RelakSfromhome
    Nah, az eredeti Atlantisz-ban ki volt az atlantiszi király hangja?
    Aszittem leesek a székről :)
    Leonard Nimoy (Spock)
  • The Garrett
    én nem várom annyira a lotr rotk-t a story-t ugyis ismerem, max a látvány miatt fogom megnézni, az meg ráér ha olcsó lesz a jegy és nem lesz tele a terem.
  • Sephi
    Szeretnem megragadni az alkalmat hogy idezzek az elobbi telefon beszelgetesembol amit a baratnommel folytattam amikor felhivott a film utan (A meg S) :

- [...]
    A-Kicsim el nem tudod kepzelni milyen fasza volt!
    S-Gondolom mert lattama bemutatoban milyenfasza a jelenet mikor Gandalf lovagol a csataba a mezon es lotte tiz tonna szorny van es valami feny gyulad meg a botjan.
    A-A az kutyafasza ahoz kepest ami mas is van benne!

(ekkor razott at a hideg mert ha mar az aszony asozngya hogy jo egy film akkor tenyleg az mert neki jo izlese van)

S-Dehat kicsim hogy beszelsz?

• Sephi
    Amen amen amen !!!!
  • Bandew
  • Loál János #9810
    Most már nem csak Blasta az ellenséged! :D
  • Bandew
    ÉS IGEN EZAZEZAEZAZ!!!!!!!!!!!!
    HOLNAP GYŰRŰK URA!!!!!!!

Bocsi Blasta, de teljesen fel vagyok pörögve, és nem bírok magammal.
  • Takezó
    nah azt már jobban megértem :))
  • Sephi
    Veszekszik a fene nekem mind a kettonagyo nagyon teccet de inkabb a FC volt egy csoppet jobb.
  • Sephi
    Dehogy is! Megyunk majd kapalni a nagybatyammal es alig varom!
  • Ramza
    Ne kezdjünk erről veszekedést, mind a kettő durva jó film.
  • Sephi
    Aszt akarod mondani jouember hogy a Fight Klub jobb mint a memento?
  • Loál János #9803
    Ne kezdjétek már megint! :D
  • Takezó
    a király visszatérre vágysz ennyire? :)
  • Sephi
    Mat csak 48 ora es a szkebe ulok es pop-corn a kezembe es a kola a masikba ahjahaahaaahaa!!!!
  • Dikkma
    Megnéztem tegnap Mementot.
    Baszki terabrutál-kurvajó volt. Majdnem Fight Club magasságokban jár a film.
    Zseniális.
  • Takezó
    Remélem gépen nézed meg és nem moziban! Én sajnáltam azt a rugót, amit rá költöttem. Azzal tették eladhatóvá, hogy olyan dolgokat mutogattak, amit nem szokás, vagy ami mondjuk kevésbé guszta (pl a srác, mikor kiveri...)
    2/10
  • Loál János #9798
    DE! :D

Na ja, a tökös amcsizás nem ruled, de a Stand by me-s visszaemlékezés ruled in da film! :D Mondjuk nehezen jön össze nálam a kettő, de azért egy 4.5-et megér nálam 10-ből a film.

Bájdövéj: tegnap ettem valami bogyót az erődben, és azóta egyfolytában fingok, meg büfögök, puffad a mellkasom, és a hasam. :-DDDDD
  • Blasta
    Én nem tituláltam szarnak, az első fele totál tetszett, csak mikor átment testrablós meg rivalizáló katonás maszlagba akkor kezdtem kicsit besokalni.
    Annyi ilyet láttunk már....
    De amúgy jó lett volna.
  • Loál János #9796
    Úgy emlékszem mindenki totál szarnak titulálta itt az Álomcsapdát. Szerintem messze nem olyan szar.
  • Tikal #9795
    basic
    nem nagyon kaptam el a fonalát, de nem rossz, bár john travoltátol tobbet várnék :) 3,5/5
  • hen-tes
    jóvanna !!
    én arról még nem hallottam
    mostanába nem sok filmet nézek !!!
  • Sephi
    Alitolag... holnap nezem meg a Ken Park -ot... haver aszonta hogy durva. Mejg meglassuk :)
  • Tikal #9792
    én nem tudok semmiféle pontozási rendszerről

• The Garrett
    akkor ezentúl íhy fogunk értékelni
    ......................... -jó film delehet:
  • Jano
    :D Ugyan, csak észrevételeztem, hogy egyetértetek Tikal-lal, mégha ez egy laikusnak nem is tűnik fel elsőre. :D
    Anno volt eszmecsere a pontozásról, és a nagyobb skála mellett többen adták le a voksukat a reálisabb osztályozhatóság lehetősége miatt.
    Én speciel nem is szoktam pontozni. :)
  • Bandew
    Mi lenne, ha áttérnénk a százalékos értékelésre?
  • Takezó
    köszi :))) értem én azt, csak gondoltam én is szavazok és ez a megszokottabb forma, nem?