106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
once upon a time in mexico
háát, gyenge, bár csk a felét néztem mert kurvára csuszott a felirat, nem mintha a párbeszéd annyira fiontos lett volna, de idegesitett, szal gyengus film tényleg.
Nem is értem hogy merték a once upon a time cimet adni a filnek.... -
Hol van benne buzulás bazzeg??? Te nem vagy normális. Attól még hogy TE buzulásnak látod, nem biztos hogy az... 

-
sex azért nincs benne hogy megnézhessék a kis amerikai gyerekek is... amugy meg sex nincs benne de vérengzés meg buzulás az van :) -
Cat #9905 ez egy mese, igy nem is lehet benne szex
mondjatok egy grimm mesét amiben van egyetlenegy szeretkezés! -
Plusz az a hihetetlen fantáziavilág amit Tolkien megalkotott! Egyszerűen zseniális! -
ettől én nem esem hasra, negyedik legjobb film számomra biztos nem ez...trilogiának meg pláne...
Persze annak aki imádja a konyvet meg a stilust, annak nyilván, de nekem ez a film semmi olyat nem nyujtot amire azt mondanám hogy ejha... nem vagyok muvész film párti, de azért el várom egy filmtol hogy gondolatilag meg fogjon és adjon is vmit. Jo persze azt is lehet mondani hogy a filmnek szorakoztatnia kell, de ezt a részét már unom :)
Persze azért a barátságrol mindenféleképpen jo példát állit a GYU, meg a hosieségrol, kitartásrol stb, de mégse kot le :) -
Index egy fos oldal! Nem is értem, hogy miért engedig még működni, hiszen semmi máshoz nem ért, csak a fikázáshoz! Még egy objektív kritikát sem olvastam rajta, meg pozitívat sem! Mekkora trágya egy oldal... -
Ramza #9901 Azt kéne már látnod, hogy a világ szerint ez minden idők negyedik legjobb filmje és a legjobb filmtrilógiája! -
azt kéne már látnod hogy ez nem az index szuleménye.... más forumok is foglalkoznak ezzel ,sot maguk a szereplok is.... -
Ramza #9899 Mivel ez a legjobb rész. -
Ramza #9898 Ismerem a gondolatokat, kb. háromszor végigolvastam már az említett cikket.
Az Index legendás a filmkritikáiról
, de ez eddig a csúcs...
-
hátha az első két rész tetszett, akkor ez is fog.... -
na b@zz jól elvetted a kedvem a filmtől 

az első 2 részt láttam és tetszett, de most hogy bogarat adtál a "fülembe", nem tudok majd rendesen a filmre figyelni
-
index cikkbol van :) -
Ramza #9894 #9889-re ment. -
Ramza #9893 Erre már inkább nem is írok semmit :)
(mindketten jobban járunk) -
errol van szo, talpnyalo csicska.... -
megpropálhatsz meggyozni, pl abban egyetértek hogy "sokkal értékesebbek, mint sok okosabb", a tobbi már csak mese :) -
Takezó #9890 Frodó sztem is 50 körül van.
Nekem nem a kedvencem Samu, csak sztem tényleg van ilyen fokú barátság... főleg egy ilyen ostoba kis szar, szolgai lelkületű genny (mint Samu) érezhet ilyet a gazdája irányt ;) -
hát ha tolkien nem buzisnak irta a konyvet (amiben vitatkoznak még a rajongok is) akkor peter jackson minek csinálta buzisra? Tényleg elég kevés a női szereplo, meg a noi érzelmek, inkább samu meg frodo fut ezerrel.
Gandalf ráadásul még buzi is, mármint valojában, az életben....
szal nem az a baj hogy érzelmes a film, meg csoopogos, de akkor hol vannak a csaaajooook? :) Utolso epizodban pl van vmi "tunde jelenet" a szerelmével? :) -
Ramza #9888 Annyira védem amennyire az értékítéletem szerint kell :)
Amúgy felnőttnek számítanak (Frodó 50 körül van ha jól emlékszem, de ennek utána kellene néznem).
Kicsi az intelligenciájuk? Lehet. Mégis
- sokkal értékesebbek, mint sok okosabb
- ők mentik meg a világot
- a bátorságuk annál nagyobb
- lehetne sorolni estig
De minek? Meg leszel győzve? Nem. -
Ramza #9887 Erről beszélek :)
Erőteljesen buzi hajlamúaknak annak tűnhetnek
-
vazze, akkor nem csak nekem tunt fel, lol -
egyébként jo látni mit vált ki egy kis szurka piszka egyesekbol ha kedvencuket bántják... ugyhogy nyugi, csak kérdeztem
-
hehe, ne szivjátok mellre srácok, azért annyira nem kell védeni :)
egész film alatt ez ment: jaj frodo, jaj gazdám, csöpögőőőőős...
Egyébként ezek a hobitok most gyerekek vagy már felnottnek számitanak, mert az intelligenciájuk elég kicsi, pl a másik két hobitnak is, akik pipafűvet szivnak :) -
http://index.hu/kultur/mozi/hobbitszex/ -
Takezó #9882 az igazi barátságot kevered a homoszexuális vonzalommal.. -
Ramza #9881 Nem csókolja meg, és sem a filmben, se a könyvben nem köcsög.
Ellenben erőteljesen buzi hajlamú emberek számára annak tűnhet
-
samu megcsokolja végre a foszereplot (neve nem ugrik be)? ugyis mindig buzult a kis
. :) Nem is értem a szerepét, a konyvben is ilyen kis faszjanko samu?
-
tökös csaj
vmi pópos
meg kedvencek temetője
meg hp2 félig.... -
Jah. Mondjuk engem nem zavart volna, ha nem a mi sorunkban ül, mert akkor nem ment volna el mindig előttünk! -
Áááááááááááááá de nem bírom ezt!
Mondjuk nem tehetnek róla, DEAKKORISIDEGESÍTŐ a fél óránkénti pisi... -
Westenden is így volt! Lekötötte őket a film, azért nem dumáltak! Leszámítva egy kiscsajt aki félóránként ment ki a wc-re, pont előttünk ment el mindig... -
Vettem egy literes üditőt és adtak egy posztert. Aragornos van ezen a héten...kiscsajjal nem lehetett megdumálni hogy Gollum-osat adjon...na mind1, ez se rossz. Vmelyik lány ismerősömnek majd jó lesz... :)) -
Ramza #9874 Ja, és egy pozitívum: ilyen csendes, normális, kulturált telt házas közönséget még életemben nem láttam! -
Én már egy héttel a film előtt megvettem a helyszínen a jegyet (westend). Utsó előtti sorban ültem a haverommal, középen...szal a hely is sirály volt :) -
Ramza #9872 Az egyes teremben az első sor kivételével telt ház volt.
A telefonon rendelt jegyemet meg elkeverték :( (úgy kellett könyörögni, hogy kapjak másikat...) -
Sokan voltak az Új Udvarban? -
Ramza #9870 Nekem sem a hosszúságával volt bajom, reggelig elnéztem volna a filmet, annyira élveztem! -
Na de
! Sokan vannak akik még nem látták!