106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • b-type
    detto, euro-ban a 21h-st
  • BADE
    Én tegnap este néztem meg a moziban.
  • b-type
    ahüm, spec én igy summáztam, a min3 után...de sajna még a bővített előtt.:)
  • Loál János #9946
    Látta valaki a Gyűrűk Ura 3-mat?
  • b-type
    Gyűrűk Ura, a legjobb. sok kedvenc filmem van (müfajonként), de ami ennyire bejött volna az elvárásaimnak...1se. Ha belefilózok mit zizegtem az első rész előtt, hogy nem tudnak megfelelni a könyvnek és azoknak akik a könyv rajongói.. . pedig adtak a népnek is, + kihagytak,+humorossátették, de mesterien, már csak a bővített kell + a hobbit + 1 szilmarilok szerű, érdemes volt megnézni sok× moziba, megvenni az eddigieket bővitettbe, és mély főhajtás mindenkinek aki ebben a filmben b.milyen szerepet jáccott, micsoda kemény elhivatott munka...
  • Mentol
    Gyűrűk Ura

Zseniális! Ennyi. 10/10
    Azt viszont nem értem, hogyha a közönség egy része ennyire nem fogékony a történetre, akkor mi a faxért ül be megnézni?
    Ja, és tényleg nincs a filmekben homoszexuális jellegű megnyilvánulás. Hogy ezt honnan veszik egyesek?
  • Sephi
    Engem peldaul mesze nem a story kavart fel mert tudtam hogy mi lesz vegulis (konyv) hanem leginkabb azok a tomeg jelenetes es taj effektek es kepek meg maga a rendezes volt csucsszuper.

Ereztette a nezovel a jelenetet a zene pl. Valami eszmeletlen volt soha el nem feledem.
  • FtranX
    jó film, de valahogy nem jön be a történet. Nem szeretem az ilyen elvarázsolt filmeket.
  • csabawarchief
    az lehet :D
  • szurmakotium
    Anal Trainer 5

érdekes ;-)
  • Tikal #9939
    Samsara/szamszára
    nagyon jo film, akit érdekel a buddhizmus vagy a hozzá kapcsolodo témák, nézze meg...
  • BADE
    Már az első rész megnézése után sejtettem,hogy a hobbitok -k,de a 3. részt látva már nincs kétségem felőle:))
    Egyébként ettől eltekintve király lett a film!Most már csak a bővített verzióra kell várni!
  • Sephi
    En meg mozi eloot elemten pisalni! Szal nekem is akola miatt volt gondom de nekem az volt vele a baj hogy elfogyott es nem mertem kimenni venni masikat mert ahogy mondtad nem lehet benne unatkozni. Csak a vegen :)
  • PResident Evil
    énis énis énis !!!
  • HuAn82
    Nekem az utolsó 15 percel a kóla miatt volt csak gondom. Majdnem bepi...tam!
  • HuAn82
    Gyűrűk Ura: A Király Visszatér
    Ma sikerült megnéznem és nagyon szuper film!! Elég hosszú, de egy unalmas perc nincs benne. Nehéz szavakkal leírni, mert ezt valóban látni kell. Az a film amit bűn otthon megnézni elsőre. Előszőr moziban kell megnézni! Gratula a készítőknek!
  • Alien
    Gyűrűk Ura: A Király Visszatér
    Valami fantasztikus, egy MESTERMŰ!!!!!Bővebben a film topicjában már leírtam a véleményem. Aki még nem látta, annak KÖTELEZŐ!!!
  • PAYNE
    Most néztem meg 2 hete a Kapitány és katonát és nem volt rossz.
  • DecenS
    Sziasztok srácok,

kéne egy kis help - az utóbbi pár hétig visszamenőleg kéne nekem, hogy mely filmeket mutatták be itthon a mozikban. Az utolsó hét, amikor nyomonkövettem az volt, amikor a "Nem férek a bőrödbe" c. film bejött. Azóta eltelt minden hét filmbemutatói érdekelnének. Akinek megvannak a pestiestek, vagy valami, kérem ne legyen rest, elég ha csak a filmek cimeit beirja ide...

Hálás köszönet előre is!
  • Jano
    Alien Hunter-t a főszereplő James Spader-re kell érteni, ugyanis ő "vadászott" alienekre a SETI-nél. Ennyi.
  • Sephi
    Gyuruk Ura : A kiraly Viszater

Szo szerint majdnem orgazmusom volt egy ket jelenetnel. Nem tudom leirni velemenyem eskuszom mert itt ragadnek ket orat es nem ferne ki. Egyszeruen fantasztikus.

Viszont....

MIERT OOOOO MIEEEEEERTTTT BASZTAK IGY EL A VEGET?

Ha az utso 15 percet leszamitom akkor joggal mondhatom hogy eletem egyik legfaszab muvijat lattam.
  • The Garrett
    wáááááhááááááá megnéztem a alien huntert
    rövid értékelés 2/10
    Mi a Faxxé ez a címe ha kb 5 percig van benne alien, és akkoris épp barátkozni akar, mikor agyonlövik. + sablonos szar story + gyenge szinészek + egy rakás szar az egész nem ragozom. :D gyorsan delete
  • Takezó
    úgy értettem, hogy nem értem miért jobb látni egy másik ember elképzeléseit EGY ADOTT MŰRŐL, mint a sajátjaidat... de mind1, hagyjuk
  • precision
    Ez így van! Nem is azt mondtam, de te sem azt mondtad:

"nem értem miért jobb egy msáik ember elképzeléseit nézegetni..."

Ez lehet egy könyv, egy élmény amit leírnak egy forgatókönyvbe...stb.,
  • Takezó
    Precision: nem minden film van meg könyv alakban...
  • precision
    Ha így nézed minden film egy másik ember elképzelése nem? Minden filmet vki kitalál, vki elképzel, és utána alkotja meg. Ha meg a világ zavar téged, akkor még egy csomó film van ami a fantáziára épül, nem a valóságra (pl.: csillagok háborúja). De nem az a lényeg. Hanem a mondanivalója!
  • Takezó
    olvasgasd a könyvet, ha arra vagy kíváncsi... nem értem miért jobb egy msáik ember elképzeléseit nézegetni...
  • Tikal #9921
    lehet, de én már ott el vesztettem a fonalat amikor salma hayekkal osszeláncolva leugráltak a ház tetőrol :) Ennyi akcio elég is vot :)))
  • precision
    Gandalfot alakító színész köztudottan homoszexuális. Téma lezárva, innentől kezdve felesleges ezen vitatkozni! :)
  • Tikal #9919
    "ezeken az értékrendeken talán már tul vagyok... :)"

Lehet, hogy ez a baj.

inkább nem érted mit akartam ezzel.....
  • Laalee
    mexiko szerintem pont a masodik felétöl lesz jó, az eleje unalmas.
  • Tikal #9917
    "Nem Frodó és Samu kapcsolata lenne az első olyan fiatal úriember és szolgája-viszony a világon, ahol az úr és a szolga egy kicsit egymásba habarodnak. De Tolkien sehol sem írt arról, hogy kapcsolatuk szexuális jellegű lett volna, sőt az olvasók még abban sem értenek teljesen egyet, hogy egyáltalán elhelyezett-e ilyen utalásokat a szövegben." Gandalfot alakito szinész nyilatkozta...
    Egyébként nem azt mondom hogy tényleg buzulnak, csak azt hogy elég sejtelmesek ezek a jelenetek...
    de inkább hagyjuk a témát :)
  • Ramza
    Na látod erről beszélek...
    Valaki jön, és be akarja bizopnyítani neked, hogy ezek nevetségesen szar, gyenge filmek. Meg fog győzni? Nem. Kiröhögöd.

"ezeken az értékrendeken talán már tul vagyok... :)"

Lehet, hogy ez a baj.
  • Tikal #9915
    ez igaz
    de sex alatt nem azt értettem hogy premier plánban tunde cickok legyenek....
  • precision
    És a szereplők azt mondták, hogy buzultak a filmben? Haáát, én nem hinném, hogy ezt a kifejezést használták. Mély érzelmek vannak a filmben, pl.: barátság, szerelem, félelem, irigység, bátorság, bosszúvágy, öröm, bánat...stb., És emelett még hihetetlen a látványvilága is. Ezért zseniális ez a film!
  • Ramza
    Két kérdés:
    - ha nem is láttad a harmadik részt, akkor miért írsz róla?
    - az általad látott részekből tudnál példát mondani "buzulásra", vagy csak az egy szem index cikkre tudsz hivatkozni?
  • Tikal #9912
    a filmek a miket felsoroltál inkább vannak nálam a negyedik helyen mint bármelyik gyuru film.... :)

"Én még olyanról nem hallottam, hogy valaki csak azért ülne be rá, hogy akciófilmet lásson"
    valoban, azért ulnek be hogy mesét lássanak... általában a mesék jo értérendet tukroznek, és ez jo is, csak mondom nekem nem jott be, ezeken az értékrendeken talán már tul vagyok... :)
  • Ramza
    Szex azért nincs benne, mert kurvára semmi szükség nincs rá, nem pedig azért, hogy a kisgyerekek is nézhessék.
  • Ramza
    Na látod én meg attól nem esek hasra, hogy száz emberből kettőnek nem tetszik, és az a kettő pl. te vagy megy az indexes cikkíró.
    Ha "gondolatilag" nem fogott meg, azt sajnálom. Ez nem a film hibája, az emberek többségét megfogja. Én még olyanról nem hallottam, hogy valaki csak azért ülne be rá, hogy akciófilmet lásson. Úgy tűnik, hogy a film által bemutatott értékek számodra nem jelentenek sokat.
    Nyilván mindig lesznek emberek, akiknek a legjobb film se jó. Kapott az elmúlt napokban elég kemény kritikákat pl. a Fight club, ismerek olyat, aki utálja az Amerikai szépséget és rengeteg ismerősöm szarnak tartja a Keresztapát, nézhetetlennek a Memento-t, stb. Ettől még ezek nem lesznek rosszabb filmek.
  • Tikal #9909
    ja, kérlek ne menjunk át személyeskedésbe, mert az elég primitiv modja a beszélgetésnek.... szereplok is nyilatkoztak a témárol, szal nem én vagy az index találta ki.