106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
hogy ez az új Majmok bolygója milyen gagyi az nemigaz.... -
csak a film zenénél a zenekészitoség nem azt jelenti hogy o komponálta a zenét vagy játszotta, hanem hogy pl osszeválogatta a jelentekhez stb, nemde? :)
-
Ramza #9989 Az 50% mondjuk sok, de tényleg gyakori. -
Ramza #9988 Azt, amit a filmzenék 50%-ában alkalmazni szoktak.
Ld. Mártix reloaded (original music by Don Davis, és a 19 számból kb. 3 az övé) -
jaaa, ééértem
-
? Akkor mit jelent az hogy original music by The RZA, és nem az RZA :) -
Ramza #9985 Februárban jön.
Az RZA meg kb. semmiért sem felelős :)
(a filmzene legrosszabb számáért és a hangeffektekért - vicc nélkül!) -
apropo: a jo, a rossz és a csuf létezik ez vmilyen verzioban?
csak mert a hét mesterlovész most jott ki dvd-n -
sssz, privát ftp 
dc-n keress rá, hátha -
Honnan lehetne leszedni?Én leszedtem egyet,de a hang nagyon sistereg,magyarul élvezhetetlen! -
Ém már nem is írok semmit a LOTR3-ról, mert már eléggé ki lett tárgyalva.De baszki...ez valami eszméletlen!A 3 rész közül a legjobb.Teljesen le vagyok nyűgözve!KÖTELEZŐ!!...és persze moziban.
10/10 -
ja most nem rég jott ki egy elég jo svcd verzio a filmbol :) -
Sokan irták hogy sok volt a vér, már vmi rosszra számitottam, de szerintem nem volt olyan sok a vér hogy idegesito lett volna, pont jo volt. -
a filmzenét találtam meg, hogy kijott :)
de remélem vol 2-re nem kell hat évig várni, az már két star wars film
bang bang, nyito szám hatalmas, a filmzene kulon pontozást kiván 5/5 :)
Ha minden igaz akkor a zenéért The RZA a felelős, rap szakmában nagy mágus de nem gondoltam volna hogy ilyen jo film zenét csinál.
-
Aze' ennyire ne olvassa' utana vazz... szal amit te laatta' az a Vol.1 volt es hamarosan jon majd a Vol.2 is.
Turelem! -
Ramza #9974 Igyekszem majd pótolni, mert szégyellem, de nem láttam ezeket. -
na már meg is találtam
-
Kill Bill
ennek igy van vége? vagy vmi vágott verziot látam, ooh?
Amugy nagyon jo film, van filmzuenéje nem? -
Lars Von Trier már csak ilyen. Nézd meg a Táncos a sötétben-t, vagy a Birodalom sorozatot, na meg a Hullámtörést. Azok is királyak. -
Ramza #9970 Dogville - csak az nézze meg, aki képes befogadni egy elvont háromórás drámát! Aki nem, az ne is próbálkozzon, 20 perc után ki fogja kapcsolni és habzó szájjal jön majd ide fikázni! :)
Pontozni valahol 2 és 8 között lehet :) Én képtelen lennék korrekten bepontozni, kavarognak a gondolatok, vban, ami nagyon tetszett, van ami kevésbé.
A vége nagyon bejött, és addigra hozzászoktam a film "különlegességéhez" is. Nagyon-nagyon formabontó, furcsa és egyedi alkotás. -
Hogy hogy? Van rajzfilm? Hol en nem halottam meg rola es neten se talalok infot rola. Szvsz nincs is. -
"már a rendezo se tudja mit akar" Néha már én is erre gondoltam amikor láttam egy-két ilyen "remekművet". 
"(szamszára/ samsara)" még nem láttam. -
nekem se mind, ami nagyon elvont, már a rendezo se tudja mit akar, de ez nem olyan volt... (szamszára/ samsara) -
Jah!
-
Nem helyesírásra gondoltam, hanem az ilyen filmekre. Nekem nem jön be. -
szerintem neked ugyanannyi fáradtság utána járni ennek a neten, mint pl nekem lenne.
Internet
A világ megismerhető.
-
DecenS #9963 Hajlandó lenne valaki segíteni...? Nagy kérés...?? -
helyesirási hiba van még benne :) -
művész filmek
bocs...
-
INtacto -t látta valaki? jó film? -
pont az nincs benne? :/ -
Nem érdekel a téma, mint mondtam nem én találtam ki hanem sok más ember a világon, sok más forum, sok más cikkiro, maguk a szinészek is nyilatkoztak rola, szoval nem az én agyszuleményem.
De mint már irtam az ilyen filmek értékei már nagyon ujat nem mutatnak, barátság meg jo lelkuség, ezek már olyan dolgok amiket nem kell bemutatni, de szerintem nektek sem, de mivel te ilyen beállitottságu vagy téged jobban megfog egy ilyen film mint engem.
Tegnap egy ugymond muvész filmet néztem, de 100x jobb volt mint az eddig látott gyuruk ura (3.még nem láttam), és a témája számomra fontosabb volt mint hogy lássam ahogy frodo megmenti a világot.
-
A Megye megtisztítását kivéve igen. -
Batka #9956 Hali! Bocs ha offtopic, de Discworld filmeket honnan lehet letölteni? (A rajzfilmre gondolok). Köszi előre is a helpet!
Amúgy a Gyűrűk Ura télleg jó, de nem Frodó a legszimpatikusabb szereplő szerintem. -
ugyanazlett mint a könyv vége? :D -
Először is tisztázzunk valamit Tikal. Nem tom miből gondolod, hogy homoszexuális vonulata lenne a filmnek (vagy a könyvnek), de ez egy oltári nagy baromság. Nekem az egyik kedvenc szereplőm Samu. Egyáltalán nem nyálas! Egyszerű hobbit, aki egész életében Frodó kertésze és barátja volt. Ez egy egyszerű szolgahűség. És igenis Samu volt a legbátrabb, legkitartóbb, hobbit a műben (Frodót leszámítva). A buzuláshoz visszatérve pedig: Képzeld el, hogy mondjuk háborúban vagy, és a legjobb barátodat, elfogják és megkínozzák. Ha te kiszabadítod, akkon nem kezet fogsz vele rázni, hanem átöleled és megcsókolod. Ez a (igaz) barátságnál természetes. Ha ezt te nem tudod átérezni, akkor filmet sem érdemes értékelned.
AMÚGY A FILM VÉGE AKKOR IS KIRÁLY VOLT!
-
De kár! -
Ramza #9952 Állítólag csak karácsonykor jön! -
már adják? :D -
Én kénytelen voltam ebben a gyökér egri Urániában megnézni.