106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Torry #10034 Ha hasonlót akarsz de jobbat akkor nézd meg "A Ravasz az Agy és két füstölgő puskacső" -t ez a Blöff előző "része". -
Én csak most láttam a Blöfföt, (nem tudtam, miről maradtam le). Végig röhögtem rajta, nagyon király film! :)) -
Takezó #10032 Tolkien azt jelentette ki, hogy a Világháborúval nincsen kapcsolata a műnek... De a Megye, az 1 az 1-ben Anglia -

-
Ennek ellenére a Két Torony bővítettjánek extra cd-je is tele van történelmi összehasonlítással. -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ettől tudok még kiakadni!!!!!!!!!!!
Azoktól a hülye elemzőktől, akik egy műbe mindenféle marhaságot beledumálnak!
Tolkien (ő maga) egyértelműen kijelentette a Gyűrűk Ura bevezetőjében, hogy a műben nincs semmiféle történelmi mögöttes jelentés. Slussz-passz! Ha egyszer ő mondja, akkor az úgyis van. Erre jön pár köcsög hülye, akik csak azért is elkezdik, a "hű de okos vagyok, ez ám így van ahogy mondom" okoskodásaikat.
Ááááá, de tiszta ideg vagyok ettől!!!!!!
-
az 1-hez is ilyesmi DVD-t. -
Fedezzük fel világunk és A gyűrűk ura trilógia legendás eseményei közötti izgalmas párhuzamokat!
1.Ismerjük meg a történelem "kelletlen hőseinek" örökségét, és azt,milyen elképesztő módon hasonlítanak Aragornhoz
2.Vessük össze Gandalf és más bölcs tanácsadók szerepét, valamint Frodó és Samu meghitt barátságát történelmi megfelelőkkel.
3.Izgalmas filmrészletek szemléltetik,hogy egyes történelemformáló események miként tükröződnek abban,ahogyan a filmben a bátorság és a bajtársiasság mindent legyőzve diadalt arat.
Egyébként régebben kiadtak -
Történelmi áttekintései? Pontosan mi is ez? -
Tényleg gagyi film volt. -
Nem a polgármestert, hanem (SPOILER) az ürgét, aki ha évekkel késöbb az USA elnöke lenne, akkor kilőné a rakétákat.
Vagy polgármester volt? -
Az nem az a film,amikor a csávó a végén puskával leszedi a polgármestert? -
Stephen King - holtsáv.
Gyenge, unalmas, érdekes, de középszerű csattanóval.
Miért olyan híres az ürge? -
De nem rossz csak rövid:(
+2700 Ft vagy 2600?,már nem emlékszem. -
Az csak a Vox-os,amiben a Király Visszatér történelmi áttekintései vannak! -
reggel néztem meg a volt egyszer egy mexikót, hát mit mondjak eléggé tré volt, a felénél el is aludtam, de asszem nem fogom megnézni a 2. felét, mert az 1. fele nagy lol volt -
Jah valóban király film!
-
"The Lord Of The Rings - Return Of The King -: 7 / 10"
Nézd meg moziban is, és akkor ennél jobb értékelést adsz elő!
-
Underworld -
Spoiler ...
Nos vegre egy olyan vampiros film amin nem aludtam el! Ez magasan veri azt a baromsag Blade-t is mert ennek lealabb van jo storyja es nincsenek benne orbitalis tulzasok. Egyetlen tulzas tan az egesz filmben az akkor van amikor Salena kettevgja Viktor fejet de az meg siman felal es elohuz ket kest is es csak aztan fogja fel mivan es kette esik a feje:) Az hulyeseg volt de amugy a filmrol csak jokat lehet mondani! Tessek megnezni! -
nekem azért a GYU3 10/10 -
Emlékeim szerint arra kb 3 / 10 adtam
"nagy" film -
ok -
ööö...öö..."nem értékelhető" nem azt jelenti, hogy rossz...csak a valóságot nem szoktam értékelni...ennyi -
Kóla, Puska, Sültkrumplival mi bajod? -
Ramza #10008 Azt már láttam, ezt még nem, és meg akartam nézni.
Bár legszívesebben x-aktákat néztem volna, de az asszony nem engedte :) -
Mozis hétvégém volt :) /tömören/
Kóla, puska, sültkrumpli: Nem értékelhető
Hóhatár: 5,4 /10
Kontroll: 7 / 10
Sinbad -Legend Of The Seven Seas-: 6 / 10
The Lord Of The Rings - Return Of The King -: 7 / 10
The Thing: 7 / 10
Good by Lenin: 4 / 10 -
tegnap a pokoli lecke jobb volt, m2-n :) -
3-t simán megérdemel volt benne 1-2 jó effekt. -
The Core - A mag
A szokásos elpusztul a világ, és egy csapat önfeláldozó tudós megmenti a Földet. Elég elcsépelt. Az sem segít rajta, hogy most a Föld magjába mennek. Szokás szerint majd mindenki kinyiffan, persze az egy szem női szereplő, nem. Persze a Föld megmenekül és a végén mindenki örül
Aki eddig nem látta, ne is nézze meg
osztályzat: 2 -
Ramza #10003 Dolores tegnap a gagyi2-n: már régen meg akartam nézni, mert Stephen Kingnek talán ez a könyve lóg ki a leginkább az életművéből.
Hát, a könyv jobb volt (mint ahogy az esetek 99%-ában...)
5,5/10. -
Hát a szombat esti Hasrrison Ford film tök jó volt.
Pedig már láttam -
Hadd legyek az elso aki gratulal!!! -
10000 -
2 -
1 -
m.b. -
1. Szerintem ugyanoda érkezett vissza, a rádiós manus is felismerte hogy "azonosítatlan űrrepülő menjen ide meg oda".
2. Még ha mi korunkba is érkezett vissza MIÉRT MAJMOK VANNAK? :DD -
Ramza #9994 Általában szvsz nem azt jelenti, hanem azt, hogy a főcímzenét ő csinálta.
De pont a KB esetében van abban valami, amit írsz, mert T. kikérte a kungfu-mániás RZA tanácsát :) -
Időben nem ugyanoda érkezett vissza, mint ahonnan eljött. A mi korunkba érkezett, nekünk meg még nincsen szuperspéci űrbáisunk. :-D
AMugy lehet, hogy a törött űrbázisről, mentek oda, nem tom. Itt az idő nagyon össze van kavarva, szal sok magyarázat lehet. -
Jah én is azt néztem most. Szerintem is jobbak az előző részek...
De azért arra kíváncsi vagyok, hogy ha előrement a faszi az időben, aztán vissza ugyanoda a film végén, akkor mi az istenért voltak a Földön majmok az emberek helyett? Vagy az egy párhuzamos dimenzió volt? :)