106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
De lehet az a baj hogy csak 2003 ban neztem meg ezt a 1988-as filmet. Az is lehet de nekem nem igazan mutatott semmit. Nekem a Csodalatos elme 10000x jobb volt mint ez. Lehet en vagyok tokelutott marha de arujatok mar el hogy ebben a filmben megis mi olyan jo? Vegig mutatja hogy a rosz es a kapzsi gyerek hirtelen atvalt joszivu lovagga mert a batya megvaltoztatta. Dustion Hoffman nagyon jol jaccot de a film nekem nem mutatot semmi ujjat. Egy Paulo Coelho kony is 1000 jobb mint ez (ha a jo es a rosz harcat akarjuk leirni)
Szal ne nezzel mar tiszta hulyenek mert nekem ez a velemnyem rola es szarok en ra hogy a fel foldgombnek teccet mert igy vehetjuk a remek Matrix 3-mast is ami ugye a fel foldtekenek teccet a masiknak meg nem. -
nézem a Kárhozottak Királynőjét de nem túl meggyőző, miért van az hogy az új vámpírfilmek mind gagyik???? -
lehet, lol -
Ramza #10155 Így van. RM kb. 8,5/10 nálam. -
Ramza #10154 Kevered valakivel
-
régen én is sok horrort néztem de ettől még tudok értékelni más filmeket is.... -
nem, horroron :) -
Rainman 2/10????????
ember te rambón nőttél fel vagy mi bajod van?????? -
fuuuj
5ös film :) -
Szerencsére a nézők többsége nem így gondolta:P -
Megneztem az este a Rainman c. filmet Dustin Hoffmannal es Tom Cruise-val mert mar mindeki mondta mekkora nagy film meg miegymas de nekem azert ennyira nem teccet. Sot a vege tok szar volt. 2/10. -
redy #10147 az agy = egy -
redy #10146 Sziasztok!
Bocs Véletlenül idetévedtem agy letöltés miatt, de 505PWD Permission denied hibaüzenetet kapok csak a letöltés elkezdése helyett. Tud vki segíteni, hogy esetleg még hol kell bejelentkezne???
Köszi -
Alap! De lehetőleg a szinkronos verziót nézd. Nagyon jó kivételesen. -
Amugy boldog születésnapot Zaki!!!
-
Jay - "Nem élveztem Pete beléd, esküszöm..."
Hát én ezen :-D -
kurva nagy! :D -
jó film? már vagy 1 éve megvan cd-n, ez az 1etlen film, ami megmaradt kiírva valamiért, eddig nem nagyon foglalkoztam vele, de lehe, hogy meg kellene néznem :) -
"Krisztus haver"
Üt! :DD -
DOGMA.
Már a film 2 percében a szőnyeget martam a röhögéstől, kihagyhatatlan.
7,5-10!
-

de jo neked :) -
KennyG #10137 dvdn. -
KennyG #10136 de igen, ha mondom! :D -
nem hiszem :) -
itt picit olcsobb -
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=2194&VID=5838348447044522 -
varni kell amig lesz akciosan
fel ev -
nagyin nagy film, de már nem emlékszem rá :) -
"Üldözök valakit...Nem! Engem kergetnek!" Rulez film! :) -
nos megnéztem a mementot
Igaza volt dikkinek tényleg egy...egyedülállló film. Talán ez a legjobb szó rá. Nézze meg mindenki!
Egy kérdésem lenne, aki látta és mindent értett: Sammy (az orvos akiről mindig mesélt)... Nos aki látta az írja meg nekem valójában kicsoda volt az az ember. nem akarok szpojlerezni szal nem írom le kire gondoltam.
Köszi előreis! -
Van egy régi film amit már rég meg akarok szerezni, de nem jut eszembe a címe. Arról szól, hogy a főszereplőnek a felesége terhes és éppen szülni készül. Emberünk pedig az ország másik végéből tép hozzá egy Challengerrel, nyomában a rendőrséggel. Asszem még egy Charger is felbukkan a filmben. Ki tudja a címét?
-
a jo a rossz és a csuf létezik vmilyen verzioban, találkoztatok már vele? -
a sztori nem gáz, csak nem eredeti, de a zene jo :) -
Az igen brutál múvi!
De DVD-n én nem venném azért meg, mondjuk nem vagyok egy nagy vásárló... -
végülis nem nagyon érdekel, mivel megvan DVD-n is, eredeti nyelven az igazi -
Ramza #10122 És jön az Isten városa is, szintén bőven 5000 ft alatt.
Annyi jót hallottam róla igényes filmnézőktől, meg kellene venni azt is. -
Ramza #10121 Igen, pláne, hogy csupa híres színész játszott benne, akiknek mindig ugyanaz a hangja, és éppen ezért az ember úgy megszokta, megszerette őket. -
hát igen ez sajna ilyen, 1 hangot 3-4 átkonvertálni és tömöríteni nem igazán lehet minőségromlás nélkül :(( -
tényleg jó lenne hozzá a szinkron mert annak a filmnek jó volt a szinkronja, nem úgy mint a mai filmeknek amiknek 90%-ban élvezhetetlen még a mozi szinkronja is tv-ről nem is beszélve :( -
Ramza #10118 Persze, én is csak erre tudok gondolni.
Más. Most néztem, hogy kijött nagyon olcsón a Sekély sírhant (igaz, extrák nincsenek rajta)
Azt hiszem meg kellene venni azonnal (nálam all-time top10-es film)