106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    De lehet az a baj hogy csak 2003 ban neztem meg ezt a 1988-as filmet. Az is lehet de nekem nem igazan mutatott semmit. Nekem a Csodalatos elme 10000x jobb volt mint ez. Lehet en vagyok tokelutott marha de arujatok mar el hogy ebben a filmben megis mi olyan jo? Vegig mutatja hogy a rosz es a kapzsi gyerek hirtelen atvalt joszivu lovagga mert a batya megvaltoztatta. Dustion Hoffman nagyon jol jaccot de a film nekem nem mutatot semmi ujjat. Egy Paulo Coelho kony is 1000 jobb mint ez (ha a jo es a rosz harcat akarjuk leirni)

Szal ne nezzel mar tiszta hulyenek mert nekem ez a velemnyem rola es szarok en ra hogy a fel foldgombnek teccet mert igy vehetjuk a remek Matrix 3-mast is ami ugye a fel foldtekenek teccet a masiknak meg nem.
  • Punker
    nézem a Kárhozottak Királynőjét de nem túl meggyőző, miért van az hogy az új vámpírfilmek mind gagyik????
  • Tikal #10156
    lehet, lol
  • Ramza
    Így van. RM kb. 8,5/10 nálam.
  • Ramza
    Kevered valakivel
  • Punker
    régen én is sok horrort néztem de ettől még tudok értékelni más filmeket is....
  • Tikal #10152
    nem, horroron :)
  • Punker
    Rainman 2/10????????
    ember te rambón nőttél fel vagy mi bajod van??????
  • Tikal #10150
    fuuuj
    5ös film :)
  • Dynamic
    Szerencsére a nézők többsége nem így gondolta:P
  • Sephi
    Megneztem az este a Rainman c. filmet Dustin Hoffmannal es Tom Cruise-val mert mar mindeki mondta mekkora nagy film meg miegymas de nekem azert ennyira nem teccet. Sot a vege tok szar volt. 2/10.
  • redy
    az agy = egy
  • redy
    Sziasztok!
    Bocs Véletlenül idetévedtem agy letöltés miatt, de 505PWD Permission denied hibaüzenetet kapok csak a letöltés elkezdése helyett. Tud vki segíteni, hogy esetleg még hol kell bejelentkezne???
    Köszi
  • Kandurex
    Alap! De lehetőleg a szinkronos verziót nézd. Nagyon jó kivételesen.
  • Bandew
    Amugy boldog születésnapot Zaki!!!
  • Bandew
    Jay - "Nem élveztem Pete beléd, esküszöm..."

Hát én ezen :-D
  • Ams
    kurva nagy! :D
  • zaki
    jó film? már vagy 1 éve megvan cd-n, ez az 1etlen film, ami megmaradt kiírva valamiért, eddig nem nagyon foglalkoztam vele, de lehe, hogy meg kellene néznem :)
  • Kandurex
    "Krisztus haver"

Üt! :DD
  • Kandurex
    DOGMA.

Már a film 2 percében a szőnyeget martam a röhögéstől, kihagyhatatlan.

7,5-10!
  • Tikal #10138

de jo neked :)
  • KennyG
    dvdn.
  • KennyG
    de igen, ha mondom! :D
  • Tikal #10135
    nem hiszem :)
  • Mike at home
    itt picit olcsobb
  • Mike at home
    http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=2194&VID=5838348447044522
  • Mike at home
    varni kell amig lesz akciosan

fel ev
  • Tikal #10130
    nagyin nagy film, de már nem emlékszem rá :)
  • Kandurex
    "Üldözök valakit...Nem! Engem kergetnek!" Rulez film! :)
  • The Garrett
    nos megnéztem a mementot

Igaza volt dikkinek tényleg egy...egyedülállló film. Talán ez a legjobb szó rá. Nézze meg mindenki!
    Egy kérdésem lenne, aki látta és mindent értett: Sammy (az orvos akiről mindig mesélt)... Nos aki látta az írja meg nekem valójában kicsoda volt az az ember. nem akarok szpojlerezni szal nem írom le kire gondoltam.

Köszi előreis!
  • Stranger
    Van egy régi film amit már rég meg akarok szerezni, de nem jut eszembe a címe. Arról szól, hogy a főszereplőnek a felesége terhes és éppen szülni készül. Emberünk pedig az ország másik végéből tép hozzá egy Challengerrel, nyomában a rendőrséggel. Asszem még egy Charger is felbukkan a filmben. Ki tudja a címét?
  • Tikal #10126
    a jo a rossz és a csuf létezik vmilyen verzioban, találkoztatok már vele?
  • Tikal #10125
    a sztori nem gáz, csak nem eredeti, de a zene jo :)
  • Blasta
    Az igen brutál múvi!
    De DVD-n én nem venném azért meg, mondjuk nem vagyok egy nagy vásárló...
  • zaki
    végülis nem nagyon érdekel, mivel megvan DVD-n is, eredeti nyelven az igazi
  • Ramza
    És jön az Isten városa is, szintén bőven 5000 ft alatt.
    Annyi jót hallottam róla igényes filmnézőktől, meg kellene venni azt is.
  • Ramza
    Igen, pláne, hogy csupa híres színész játszott benne, akiknek mindig ugyanaz a hangja, és éppen ezért az ember úgy megszokta, megszerette őket.
  • Punker
    hát igen ez sajna ilyen, 1 hangot 3-4 átkonvertálni és tömöríteni nem igazán lehet minőségromlás nélkül :((
  • Punker
    tényleg jó lenne hozzá a szinkron mert annak a filmnek jó volt a szinkronja, nem úgy mint a mai filmeknek amiknek 90%-ban élvezhetetlen még a mozi szinkronja is tv-ről nem is beszélve :(
  • Ramza
    Persze, én is csak erre tudok gondolni.
    Más. Most néztem, hogy kijött nagyon olcsón a Sekély sírhant (igaz, extrák nincsenek rajta)
    Azt hiszem meg kellene venni azonnal (nálam all-time top10-es film)