106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • vizes
    Valóban nem intellektuális humor, de a két főszereplő a kedvenceim közé tartozik és jól elidétlenkednek.
    Hétköznap este néztem meg, meló után igazán jól esett egy kis kötetlen marhulás.
  • Blasta
    Szerintem is jópofa, bár kb. 3-szor nevettem fel a filmen.
    Abszolute könnyű kikapcsolódás, de aki egetrengető poénokra vágyik, az ne erre üljön be...
  • vizes
    Pofa be!

Mármint a film címe. Kellemes kis vígjáték, másfél óra könnyű kikapcsolódás.
    Szerinte érdemes megnézni ha jót akarsz röhögni.
  • Jano
    Nikki Cox !
  • tomsolo
    Run.Ronnie.Run

http://us.imdb.com/title/tt0258100/

ezen szétröhögtem magam annyira geci poénok vannak benne :)
    dzseki csen unfanoknak a vége miatt meg egyenesen kötelező!!!

az imd 6,5 adott én 8-at :)
  • zaki
    megnéztem tegnap az A.I. mesterséges értelmet: hát nem tudom, nekem ez az 1. spielberg film, ami nem tetszett, pedig csípom a sci-fi-ket, de ez nem tetszett. megnéztem a traffic-et is, az viszont nagyon ott volt, ha osztályoznom kellene akkor 8/10
  • PREMIERE1
    Medallion -1/10
    Rainman 2/10

Az Underworld meg tetszik.

Szerintem ne pontozd!
  • Sephi
    The Medallion - szal errol a filmrol nem tudok nyilatkozni a jo izles hatarain belul.

Bakee mekorra allatsag. -1/10
  • wizy
    csak hogy legyen valami, ide is beszólok:-) jó sok hozzászólás van:-)
  • Bandew
    Jézusom, már két napja semmi!
  • precision
    Nem volt olyan rossz film ez a die another day, de vmi iszonyatosan szar volt benne. Halle Berry magyar hangjának mafaxért tették be Liptai Claudiát??? Olyan sux volt, hogy az már embertelen, egyáltalán nem illett neki! Én még anno eredeti nyelven láttam a filmet, úgy kb. 1000x élvezhetőbb volt, ezzel a liptai izével élvezhetetlenné vált számomra!
  • Sephi
    Night of the living dead kene nekem az a film melt lattam par bemutatot rola :) Enyhe brutal :)
  • zaki
    hát köszi, akkor nem valószínű, hogy megnézem
  • Jano
    Jaaaaaaaa! Jó.
  • Punker
    nem kell felrobbania, de azért legalább kicsit piszkos lehetne miután becsapódik a "mocsárba" :))))
  • Jano
    Miért kell 1 autónak 1 ütközéstől/becsapódástól mindjárt felrobbanni? Vegyetek vissza az akciófilmnézésből! :D
  • Punker
    vazze akkor ezentúl csak dokumentum filmet nézz, Bond-t nem azért nézz az ember hogy realisztikus dolgokat lásson...
  • BADE
    Akármilyen puha azért 1000 méter magasből nem hiszem,hogy csak belefúródik.Másik:
    Minden tárgy kirepült a repülőből(nehéz tárgyakra gondolok),de Bond + a másik csávó megrendülés nélkül ütötték egymást.
  • Punker
    te tényleg hitetlen vagy vagy bazze :)))
    amúgy a kocsi a rizsföldbe csapódott ami viszonylag "puha"...
  • BADE
    Most néztem meg a 007 - Halj meg máskor című iszonyat nagy gyökér filmet.Az értékelésem 0/10.Pl egy kocsi 1000 méter magasból kizuhan a repülőgépből,erre orral belefúródik a földbe,hát érdekes.Észszerű,hogy fel kellene robbannia,de nem ez minden képzeletet felülmúl.
    Emiatt a szar film miatt most rémálmaim lesznek:D
  • Ramza
    És még mindig nem jött le az Erotic nights of the living dead! :(
  • Ramza
    Hát én is a fintorgók táborát erősítem :(
    Látszik, hogy nagyon össze akartak izzadni egy újabb Blöfföt, de nagyon nem sikerült.
    Egyszer mindenképpen meg lehet nézni, még vicces is itt-ott, de hiányzik belőle az a valmi, amire azt mondod, hogy "húbazz, de jó film volt".
    Nálam az ilyen klasszikus "hatpontos" :)
  • Sephi
    Down With Love - ekkora baromsagot :) Nem eri meg az ido.
  • HuAn82
    Jah, király film!
  • Tikal #10174
  • Sephi
    Jaj errol megint feleves nyitatlehet nyitni. Nem fogok! Neked az teccet nekem meg ez ozt punktum.
  • Davidus
    elég gyenge film
  • zaki
    samuel jackson, és a csávó az alul semmiből? nem láttam még, pedig meg volt. ha megnézted majd írj róla pár szót pls, thx :)
  • a.carkey
    Blöff szinű "múvi" . Kötelező! :D
  • Kandurex
    Tárgytalan, megzavart a magyar fordítás: A hetedik mennyország

nagyon lol, egyre jobban tetszik a filmek átmagyarítása..(
  • Kandurex
    51. állam -ról hallott már valaki valamit? Semmi infót nem találok róla ?(
  • Dynamic
    Lehet, hogy nem tetszett a film, mert nem a stílusod vagy mittudom én, de szar filnek titulálni azért eléggé lol.Egyébként csak az a jó film ami újat mutat és egyáltalán mit jelent az, hogy újat mutatni?
  • Tikal #10166
    nem kell sajnálni, én se mondtam neked hogy sajnállak mert nem jott be neked az esőember...

mi is a mondanivaloja a filmnek? (csodalatos elme)
  • Sephi
    Ha te neked ennyi jott le abbol a filmbol akkor sajnalak. Bar minden embernek mas mas az izlese.
  • Tikal #10164
    ööö, remélem te is....
  • Sephi
    Mondom hogy ez is baj lehet hogy ilyen keson neztem meg de nekem semmi ujjat nem mutatott fel a film.

"a csodálatos elme történét is letudnám irni ilyen egyszerüen, egy okos pali szerelmeskedik, broáááf...."

Remelem most csak viceltel baze mert ha nem .... ajaj....
  • Tikal #10162
    a csodálatos elme történét is letudnám irni ilyen egyszerüen, egy okos pali szerelmeskedik, broáááf....
  • Punker
    Egyértelmű hogy rosszkor nézted meg, ha a Csodálatos Elme tetszett akkor ez is tetszett volna ha nem 15 évvel később nézed meg mint ahogy készült...
  • a.carkey
    "Pofa Be!"

Jean Reno és Gerard Depardieu krimi komédiája. :)
    Depardieu egy idióta, de nagy erejű rabló. Sík hülye. Lekapcsolják és dutyiba kerül. Ott a vezetőség próbálja őt elhelyezni, de miután nem lehet leállítani a mondókáját, a "Pofa Be!" sem használ, így állandó konfliktusai vannak. Elküldik a francba, miután ez sem használ, tettlegességig fajul a dolog. Ezt többször eljátsszák, míg Jean Renonál köt ki. Az meg nem küldi el. :)
    Érdemes megnézni! A legutóbbi "Balhé" mellett ez is bizonyítéka annak, hogy a franciák - bár náluk is ritka a nyereséges francia film - még mindig tudnak jó filmet csinálni.
  • Kandurex
    Lehet, hogy tényleg rosszkor nézted meg. Az a film rám nagy hatással volt akkoriban. Kifejezetten tetszett.