106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Lacc
    Godzilla örül. No comment.
    Fantasztikusan koreografált verekedés. Figyeljük meg a cigánykereket a végén, aminek semmi értelme sincs.
    Egy mutáns macska (értsd. egy kesztyűbáb) megtámad egy furgont. Figyeljük meg a hangeffekteket mikor borul le a furgon.
    István a mutáns letépi Laci karját, aki ezt csak később veszi észre.
  • Ramza
    Army of darkness rulez.
    Ez tény, nem vitatéma :)
  • Lacc
    Engedjétek meg hogy berakjak ide egy kisebb válogatást a filmtörténelem egyetemes faszságai közül:

A dicső hercég és a.... láncfűrész
    Godzilla meghazudtolja a fizika törvényeit
    Gamera az óriásteknős, a papírdenevér és a japánok esete
  • Ramza
    Egy noname senki, aki mostanában - sokak társaságában - hozzájárul ahhoz, hogy a horrorfilmes műfajt tönkrebasszák.
  • Mike at home
    ja igen es megneztem a Running Free-t (szabad mint a szel) ami szep mese, de nagy marhasag. tele van targyi tevedesekkel
  • Mike at home
    Uwe Boll

ez ki?

• Sephi
    Komolyan az elobb akartam irni ennek az Uwe Boll-nak egy levelet (aki a HOTD -et rendezte) hogy megis hogy meri magat rendezonek hivni?

Engem annyira felhaboritott ez a film hogy remiszto! Es ami a legborzasztobb hogy o csinaja a Alone In The Dark filmet es a Bloodrayne-t is.

Bazzeg....
  • Mike at home
    a 2001 Urodusszeia mar nem nekunk valo
    tul lassu es ettol unalmas

csak erre emlexem:
    elromlott a radar kimegyek megcsinalom, skiment, beszalt egy kompba, es ment, ment, meg mindig ment, tiz perc, meg mindig nem ert oda

ma ezr a filmet osszesuritenek 15 percben
  • Sephi
    Ken Park - na errol vagy irok ket oldalt vagy semmit. Izlesek es pofonok de kotelezo darab olyanoknak akik azt hittek hogy egy rendezo sem fogja megmutatni az igazat.

House Of The Dead - ha valaha valaki errol a filmrol pozitiv cickket fog irni azt en megyek es lelovetem. Ez nem film! Ez egy baromsag.
  • I.C.ram
    Csak az a baj, hogy egyszer jó az időzítés, egyszer meg nem.
  • Roll
    Az nem megoldás hogy a film frame rate-jét virtualdub-bal átkonverálod gyors.
  • I.C.ram
    Valaki segítsen ebben pls! Fontos lenne!
  • Tikal #10226
    2001 Űrodüsszeia

Mit szándékozol tenni Dave? Dave, Dave! Hagyd abba Dave!

:) a hangja nagyon jo volt hal-nak
  • Ramza
    Ez Mao-n SEM februárban lesz sajnos :(
    Eltolták mindenhol a bemutatókat, május tájékán kapunk belőle.
  • I.C.ram
    Valaki tud a Bride of Chuckyhoz egy jól időzített feliratott adni? A feliratok.hu-s egyetlen magyar felirat félre van időzítve, de állítólag van egy másik magyar felirat is, csak nemtom hol.
  • precision
    Ez M.o.-n is februárban lesz?
  • RelakSfromhome
    Most nézem a kontroll, hát nem semmi a gyalogkakukk első feltűnése :D
  • Jano
  • Jano
  • Blasta
    Én láttam és ajánlottam is a 2 slasher rajongónak. Bár inkább thriller, de azért ők is jól ellennének rajta :-DDD
  • cSuwwi
    Wazz, 1x megjelenik nekem, frissítés után meg nem. Aztán megint megjelenik. Suxx :(
  • cSuwwi
    Helyesen: ;))

• Bunyós Pityu
    Magasfeszültséget látta walaki? A János főleg nézz meg!
  • Tikal #10215
    miért tesznek 3 halott szereplot a plakátra? és amugy se februárban lesz :)
  • Ramza
  • Sephi
    Scary Movie 3

Jaj anyam... miert ooo miert kell nekem egy ilyet vegig nezni? Mar a kettes es baromsag volt de ez...

Igaz felrohogtem parszot de azert mar kurvara eroltetett volt.
  • wizy
    jajajajaja:-))) Rohadtjó a film, bár moziba még nem láttam, csak gépen. De akkor is...
  • mukika
    Lord of the Rings: Return of the king nálam 10/10-es a skálán! B@szott jó kis film.
  • precision
    Megnéztem a 2 filmet!

-Kontroll: Nekem nem nagyon tetszett, nem tudom mit ájuldoznak tőle olyan sokan! Az tény, hogy az alapötlet izgalmas, de néhol tulságosan is unalmas a film. Bár lehet hogyha megnézném kicsit jobb minőségben jobban tetszene, mert vmi gagyi version-t sikerült beszereznem (ronda kép, hang gyakran elmegy...stb). Én egy olyan 5/10-et adnék neki!
    -Remény rabjai: Sok jót hallottam már a filmről, így nagyon kiváncsian ültem le megnézni! És nem csalódtam, tényleg nagyon jó film. Hihetetlen érzelmi világgal rendelkezik a film. Egyik kedvenc filmem lesz én úgyérzem, mert igaz h 2:20 körül van a film, de nem unatkoztam rajta. Igazi, mély érzések, jó sztori, és hihetetlenül jó színészi alakítások. 9/10!
  • precision
    Igen, egyik barátom ajánlotta, azt mondta h kegyetlen jó film...már kiváncsi vagyok rá, eddig még csak jót hallottam róla:))
  • Ramza
    Akkor te vagy az imdb?
  • Alien!
    szal a remény rabjai nálam benne van az első 2-ben....óriási film!!!!!!!
  • precision
    Én ma fogom megnézni a Kontroll-t és a Remény rabjai-t. Majd írok véleményt estefelé v. holnap reggel!
  • Punker
  • BADE
    Ja és az Olasz Meló!Na az is egy marhajó film.
    Nekem jobban bejött,mint az Ocean11.
    Szereplők:Edward Norton,Mark Wahlberg
    Ráadásul pont ott forgatták az elejét,ahol nyáron jártunk.
    Jó érzés volt Tv-n újra látni azokat a helyeket:))
    Szintén:7/10
  • zaki
    én már 2X láttam, nagyon jó kis film, és cool a vége :)
  • Blasta
    Hollywood homicide

2/10
    Le se töltsétek!!!
  • BADE
    Tegnap néztem meg a Pókerarcok című filmet.
    Szereplők: Matt Damon,Edward Norton
    Aki szereti a kártyajátékot,annak érdemes megnéznie.
    Értékelésem:7/10
  • Sephi
    Bake de annyire elbaszni egy filmet! Es nezd meg mert az egesz szereplogardat imadom! Dehat ekkora baromsagot hogy lehet csinalni???
  • precision
    Ma néztem meg a medál c. filmet...bár ne tettem volna! :)
    Nagyon rossz film, unalmas és gagyi a történet...ez még nem is lenne baj, hiszen a Jackie Chan filmekben nem ez a lényeg! Na de itt a harci jelenetek is ultragagyik voltak szal nem volt benne semmi jó! Szal nagy csalódás volt....
    2/10, ez a kettő Jackienek szól, merthát azért mégis csak az egyik kedvenc színészem!