106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A Better Tomorrow I-II-II.
Így egyben elég durva volt megnézni, de megérte!
Chow Yun-Fat legjobb filmjei, bár a 3. rész már nem John Wood, de az is hasonlóan jó, mint a megelőzőek. -
Secondhand Lions - hat na szal egy kedves kis vigjatek aminek a vege elegge meghato. Egy film amit erdemes egyszer megnezni de nem tobszor. -
Új faj :) -
Na meg megnéztem az Úf faj-t, hogy az mekkora kaka -
szerintem ritka pocsék egy film volt -
Én attól készültem ki leginkább, hogy a csajszi neve SZERÁFIN volt.
BROÁÁÁÁÁÁF :-D -
Ramza #10274 Szerintem is egész jó film. Ha az első órát vesszük, akkor nagyon jó. Ha a második órát, akkor minősíthetetlen szar.
Összességében tehát közepes :)
Bruce Willis pedig hetvenhatodszor is eljátssza ugyanazt a figurát, ezért tehát túlságosan ne dícsérjük meg... -
Ramza #10273 Ez az IGAZI farkasemberes múvi, a párizsi csak közepes folytatás:
American werewolf in London -
jó kis film az! :) -
Az a gagyi? Menyjetek már!
Mekkora blamázs az a film... -
Takezó #10270 Egy amerikai farkas Párizsban:
jó poén :D 5/10 -
Egy Amerikai Farkas Párizsban este ment a HBO-n. Sokadszorra is tetszett. 6-7/10 -
nezd meg most -
lehet, hogy majd valamikor azt is megnézem, bár arról még annyi jót sem hallottam mint a nap könnyeiről, vagy a katonák voltunk-ról -
Nekem nagyon bejött, nem sokkal utána néztem meg a Fegyverek szavát ami szerintem a közelébe sincs. -
megnéztem a nap könnyei c. filmet. nem tudom velem van a baj, vagy most mi van, mert olvastam kritikákat a filmről, és ott össze-vissza fikázzák, holott sztem egy egész jó film... ha osztályoznom kellene akkor olyan 6.5-7/10. bruce willis is ott van, nem tom miért kell őt is fikázni. holnap meg a katonák voltunk c. filmet szeretném megnézni, arról sem olvastam sok jót, de most már nem nagyon érdekelnek a kritikák -
LOÁL! -
Most néztem meg a Kör-t, előszőr (kicsit lemaradtam). A film után kb. 2 perccel csörgött a telefon... Nemkicsit rámjött a para. 
Az egyik haverom volt, szerencsére. ;) Mi lett volna, ha azt hallom, ...seven days... ;) -
az a feliratosban van szerintem, mert itt ez volt! de tök min1 mert akkor is jó poén... :D -
nem megnyúztál? vagy az csak a feliratosban van? -
"megöltél egy GEPÁRDOT?!" :D -
jaja nagy film
-elloptál 1 buszt 1 vak nőtől??? -
Cooltúra az egyik kedvenc vígjátékom!!! Mivel betegen itthon maradtam, ezért már vagy ezredjére megnéztem... nálam 10/8,5 -
MONKEY ISLAND A KIRÁLY!!! -
Nana, Monkey 1-2-nek nagyon király grafikája volt. -
intim részek !naon loál film :D
dzsoni inglis :DDD az is kész -
az vicces, hogy a járművek mindig felrobbannak.
az a jelent nincs meg, amikor a busz elindul a lejtőn a szakadékba, még csak az első kerek lóg ki, de már felrobban? bitztos nem volt pénzük másik buszra -
a letépettkezű meg tök vicces :) -
szerintem az ürcsata tök kafa
csak egy kis beleélés és képzelet kell
miért, pl. a Monkey Island 2 milyen jó, pedig csak egy pixelhegy, és max a maszatokból képzeled el a szereplőket, dolgokat a játékbban -
A 2. és a 3. akkora egy ormótlan fassság!!Nem hiszem el, hogy ezeket kölyökorunkban beszoptuk
-
A Story of Ricky alapmű. -
Jah, én egyszer végignéztem de a végére teljesen szétmentek az idegeim :D -
Ez is nagyon kemény!
Utoljára ilyet a Mortal Kombat 3-ban láttam, Goronál :) -
Azon a hangeffektesen úgy röhögök, hogy alig kapok levegőt :DDD -
Kihagytad a Power Rangers sorozat darabjait. Azok büntetnek nagyon! :) -
hogy lehet szidni az army of darknesst ? :D -
Ramza #10242 marketing-gondolkodás nélkül -
Na ez a baj, gondolkodás nélkül :DD -
És végül:
Japán sci-fi, ahol az űrhajót két kapanyéllel irányítják és fapallóval támadnak a lézerágyú mellett. -
Ramza #10239 Toxic Avenger is rulez.
Mi a bajod ezekkel az alkotásokkal?
Ezek leaglábbb "őszinte" filmek igényeseknek marketing-háttér és -gondolkodás nélkül