106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bandew
    Jószomszédi iszony

Egész jó kis vígjáték volt, bár nem az a fajta, ami sokáig megmarad az emlékezetemben. De azért sokszor megnevettetett. Mondjuk pont olyan hangulatban voltam, mikor néztem, hogy ilyesmi vígjátékot akarok nézni.

70%
  • Bandew
    B kategóriás???

Végül is abban az időben csak úgy ömlöttek a science fictionok nem???
  • Davidus
    Nekem az Ed Wood jutott rüla eszembe:)
  • Jano
    !!!
  • The Garrett
    Garden of Love ot látta valaki?
    állítólag ilyen jófajta német belezősvérehorror :)
  • Tikal #10356
    hogy érted hogy nem nekunk valo?
    biztos nem a hamburger zabáloknak valo :)
  • Sir Quno Jedi
    Mivel ezt csak Wells alapján írták (próbálták modernítani és amerikanizálni), ezért nem csoda !
  • Sephi
    Tan azert voltam ily ideges mert holnap akartam megnezni mivel imadom Kidmant aszitem a jouember leirast ir hogy kb milyen :)

De de mind1 most ma' cseszhetem...
  • KennyG
  • Ramza
    Csöndben maradok.
  • PREMIERE1
    TV2, tegnap este, késő este:

Világok háborúja (HG Wells) 1953

Micsoda egy ...

Irtó "B" kategóriás sci-fi volt, de annyira rossz, hogy az már jó. :)
  • Sephi
    :))))

Akkoris azt nem olvastam :)))
  • Laalee
    wow nehéz volt rájönni hogy mit fog takarni a hozzászólás :D
    "ja a film befejezése:"
  • Sephi
    Altalaban ilyenkor anyazni szoktam. Mijafaszert nem irod ki hogy SPOILER? Lehet valaki vegig szeretne izgulni a filmet nem? Pahh.... mar bisztos nem nezem vegig a harom orat ha tudom mi a vege nem?
  • O0D:
    ja a film befejezése:
    A lakosok úgy döntenek hogy feladják a lányt, mert csak a bajt hozza majd rájuk. Megérkeznek a hívott autók, és kiderül egy maffia főnök lánya mászott ide, aki félt átvenni az apjától a hatalmat. Egy rövid megbeszélés után a hatalmat fel is használja, "vannak olyan helyek, amik eltünésével jobbá tehetjük a világot", és már lángol is az egész tanya :)))))
    "Vannak dolgok amiket magunknak kell elintézni" és a lány revolverrel lövi tarkón a helyi okostónit..
  • Davidus
    Gyorsan nézzétek a TV2-t mert valami nagyon durva UFO-s fil megy:)
  • O0D:
    Dogville

díszletek: kölcséghatékony értékelés: 0/100 hossz: 3 óra

Úristen ezt a filmet nehogy végigüljétek! Még ha valaki nagyon elvakult, annak sem ajánlom!!!!
    Nos az egész egy nyomortanyán játszódik (történet szerint), a kivitelezés borzalmas. Végig, teljes 3 órán keresztül egy kicseszett színpadon játszódik, amire krétával vannak felfestve a házfalak,... ajtó sincs, de a színészek nyitják az ajtót és az recseg is hozzá. Borzalom!!! Ami még festve van: egy kutya. a körvonala van felfestve a fekete színpadra, és ugat, meg csontot is adnak neki.

Történet: na ez az amiért nem mínusz pontot adtam a filmnek. Csak kár volt 3 órán keresztül elhúzni, ami belefért volna fél órába. Egy menekülő félben nő érkezik a teljesen zárt közösségbe, akit Nikole Kidman alakít. Pár hónapig él itt, ahol először csak befogadják, majd a tanya kurvája lesz, minden férfi hozzá jár estére..

• Sephi
    Macskafogo - na megint vegig rohogtem masfel orat :) Ezt a rajzfilmet soha nem lehet megunni :)

Szerintem tok fasza lenne ha valaha is csinalnanak folytatast igaz ha nem baszak el.

Valaki el tudgya nekem arulni hogy a rajzfilben annal a jelenetnel amikor a kis cica enekli a dalt azon a bulin... na az letoltheto e rendes minosegben mert valami eszmeletlenul teccik !
  • Dynamic
    Bulcsú
  • Sephi
    Igen az az mert minden egyes TB filmben meg van az a misztikus halali effekt. Nezd meg a Big fish-nek is a plakatyat! Egy postarol letszik hogy TB alkotas :)

Egyebkent a Kontroll c. magyar filmben a foszereplo az Bucsu vagy Bulcsu ?
  • Dynamic
    Az Álmosvölgyről nem is beszélve...Egyszerűen rohadtul bejön a hangulata, meg a hogy is mondjam...az atmoszférája:))
  • Sephi
    Azert kicsit furcsanak tartom hogy a Big Fish-t nem Jonny Depp jacca a foszerepet hanem Ewan McGragor (nem irtam le jol a nevuket tudom) mert szerintem az jobb lett volna bar na...
  • Sephi
    Big Fish mivel Tim Burton alkotas nalam mar alapbol kotelezo darab. Ollokezu Edward es Batman 1 ,2 szerintem majig a lgejobb filmek az o teren. Hogy meglatszodott a Batman 3 -mon hogy nem o rendezte baszus.
  • cSuwwi
    Megnéztem én is a Donnie Darko-t. Hjja, érdekes film volt :) De asszem' sikerül megérteni elsőre (legalábbis a nagyját) :)
  • Dynamic
    Ja igen!Abban a formában amit én írtam kissé hihetetlen:)
  • Ramza
    Pontosabban: az első heti bevétele nagyobb volt, mint azon a héten a LOTR3-é :)
    Nem mindegy.
  • Ramza
    Jók ezek a találgatások :)
    Én még 2002-ben láttam moziban a "Beszélj hozzá"-t, tényleg gyönyörű és kötelező művészfilm.
  • Dynamic
    Én erre a Big Fishre vagyok nagyon kíváncsi.Kissé szürrealistának és elvontnak tűnik a képi világa, imádom az ilyeneket.Ráadásul mindenhol az egekig magasztalják és azt hiszem az első heti bevétele több volt mint a LOTR 3-é(azt hiszem)
  • Takezó
    asszem tavaly januárba jött be... de még én se láttam, meg kék nézni
  • Blasta
    Hja, Almodóvar film? Az tuti nem lehet rossz...
  • Dynamic
    Egy hónapja ment/megy a mozikban.
  • Blasta
    Open range

6/10

Egész jó kis western Kevin Costner és Robert Duval szereplésével! Nyugis, tartalmas, és a végén még látványos is.
    Minden esetre ne várjon senki adrenalin bombát, ez nem az a film. Ha jól emléxem a 3/4 részében nincs is lövöldözés. Egy darab sem. Ettől függetlenül jó kis western.
    Csak a végén nyáladzanak keveset, azt kihagytan volna. Elnyújtották. Amúgy tetszett.
  • Blasta
    Ez új film?
  • Sephi
    Hable Con Ella (Speak to her) - nos szerintem ez az a film amit nem zabad az eletben kihagyni. Kurvara meghato volt es borzasztoan teccet. Ez az elso spanyol film amit lattam (bisztos volt mas is csak nem emlekszem ra) de valami eszmeletlen volt. Mindekinek csak ajanlani tudom. Nagy csatanok vannak benne. Kotelezo darab!
  • Sephi
    Evolucio : en nem tudom de ez a film akarmilyen butasag is en annyit tudok rohogni a hulye poenokot hogy az nem igaz. akarhanyszor nezem mindig elrohogom magam szerintem tok jo :)

Out Of Time : kellemes vasarnap delutani muvi Denzel Washingtonnal. Erdemes meg nezni de othon es nem moziba :)
  • cSuwwi
    most már én is megnézem magamnak, ha ilyen sok emberkének bejön :)
  • GregSB
    Sokan ajánlották a Szeretni boldulásig c. filmet, ezért tegnap megnéztem a hobon. Nagyon tetszett. Ahogy elindult a film azt hittem egy tipikus tini-szerelmes film lesz, hát kellemesen csalódtam benne :)
  • Satchfan
    Donnie Darko...
    Dicsértétek, hát megnéztem én is...
    Húb@zzzzzzz.
    Nem semmi a film. Kezd összeállni a dolog, de még azért kell egy kis idő. Lehet,hogy még 1x megnézem. Tök kész vagyok tőle.
    10/10 !!

• Bucser
    Dark City tetszett nagyon bejövős:)) Szerintem alap klasszikus alkotás. Dűnet (David Lynch/ Kyle Maclahlan) imádom aztán John Woo-tól Chow Yun Fat főszereplésével a Bérgyilkos az egyik nagy kedvencem valamint szerettem nagyon a Monthy Pythonokat. És persze ott vannak még a Kevin Smith filmek=)))))))))))
  • Sephi
    Az egyetlen film amin en intenziven rohogtem az a Cat's On Wall c. film volt :)