106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Van itt kerem olyan hogy

Frailty

Levity

House Of 1000 Corpses

Na ezek kozul mit lenne erdemes ma este megnezni?
  • Sephi
    En mar evek ota nem indexezek mert ott tele van kritikusokkal es meguntam. SG Foreva!
  • I.C.ram
    Tanuljátok már meg, hogy az Indexen mindent a sárgaföldig fikáznak!
  • Sephi
    Itt az a baj hogy minden ember mashogy viszonyul egy egy filmhez es hat sajnos csakis akkor hiszek egy kritikanak ha mar tobb ember megirt gondolata valahol egyezik.

Nekem pl kurvara teccet a Beautifull Mind mire ott agyon fikazak.... ez van...
  • Blasta
    Hát az index legalább a magyar filmeknél kissé elnézőbb. De itt nem az.
    Azt írták, hogy egy klippsorozathoz írt történetet látunk majd. Dalolnak benne meg egyebek....
    HÁTKÖSZNEM...
  • Mentol
    Igaza van Svejknek! Ne az Index filmkritikái alapján döntsetek egy filmről!
    Szerintem a Magyar Vándor jó kis film lesz. Amit eddig láttam(trailereket), az alapján szerintem egy újabb magyar közönségfilmmel állunk szemben. Mondjuk én még látatlanban is jobbra értékelem mondjuk az Apám beájulna című izénél.
  • I.C.ram
    Indexen, mindent szarrá fikáznak! Én még nem találkoztam olyan cuccal, amiről ne csak szart írtak volna! Komoly!
  • Blasta
    Olvasd el.
    Valahogy a bemutató alapján éreztem, hogy erről lesz szó, amiről írnak...
  • a.carkey
    Nem lenne jó, ha megint egy poénra vett "magyarlejáratós" film lenne. Eleve baromság kiparodizálni egy ilyen dolgot.

• PResident Evil
    mert ?
  • Blasta
    Indexen szarrá fikázzák.
    Jelen esetben tudok hinni nekik....
  • O0D:
    Magyar Vándorról tudtok valamit?

iszonyúan szarnak tűnik így előre.
  • Blasta
    Áááááh, ilyen nincs benne. Csak a maki ráugrik a fáról lefelé lógó főhősre és kanos állapotban próbál akciózni.
    A jelenet humorosra van véve, nincs benne semmi "olyan" :-DDDD
  • Sephi

Aze' azt nem egeszen hiszem hogy egy filmben mutatni fogjak hogy eroszakol meg egy majom egy embert.

Igaz mar egyszer lattam egy filmet ahol egy kicsajszit megeroszakolnak egy Szuz Maria szoborral (amit majig a legbortanyosabb jelenetnek is tartok) szal nem is csodalkoznek annyira.
  • Jano
    Akkor az nem az volt.
  • Jano
    Csak DC-n láttam a 2. részt. :D Majd lehúzom.
  • I.C.ram
    És végül megtörtént az aktus?
  • I.C.ram
    Én láttam egy olyat, hogy Ichi the 1 vagy valami hasonl volt a címe, mintha egy házivideót látnék kibszot szar volt :)
  • harakiri
    hát igen a Battle Royale elég ütős film... mondjuk én Kitano Takeshi rajongó vagyok amúgy is, szóval sejthető volt, hogy jó lesz....
    Látta már valaki a második részét?
  • tomsolo
    Nekromantik.1987

dúva!!!!!!!4 amatör német horrorfilm!!!!!444444 :DDDD
  • Loál János #10381
    Az Ichi valami elcseszettül istenkirály film. :D
  • SaVaGe
    Való igaz, viszont erősen érződik a két film (Ichit még nem láttam, nemsoká pótlom ;) hatása a Kill Bill-en, ezért is volt Tarantino a filmje premierjén BR pólóban és ezért is válogatta be a BR Chigusáját a KB-be Gogo szerepére.
  • Penta
    Sajnos nem erről szól a film
  • Sephi
    My Little Eye nekem nem teccet annyira van annal jobb is.
  • Ramza
    Te helyesírástalan
  • Ramza
    Oké, akkor az nem az.
    Mert megijedtem, ugyanis az Eye-ról elég jókat hallottam.
  • Sephi
  • Loál János #10374
    Micsinálnak a malymok az emberekkel???
  • Penta
    Amazonas kincseit ne nézzétek meg. Hallottam hogy vicces film, meg hogy majmok erőszakolnak meg benne embereket, gondoltam megnézem. Az elején még bíztatóan indul, hozza a Szállító szintjét, aztán elkezd laposodni a film, a végefelé már kifejezetten idegesített, hogy gyakorlatilag egy rtl akciófilmet nézek ezer forintért. Még Christopher Walken és a platós Barkas, mint díszlet se tudta megmenteni a filmet. Bánom :(
  • tomsolo
    My little eye
  • Ramza
    Nem tudod mi az eredeti címe?
    Ez nem a The eye című film?
  • Ramza
    Nem kötözködni akarok, csak két dolog:
    - a Kill Bill ötlete és a forgatókönyv nagy része a Battle Royale előtt kb. 5 évvel megvolt.
    - elsősorban az Ichi the killer hatásai érezhetők a filmen (ami szintén későbbi a KB alapötleténél :)

De amúgy BR tényleg nagyon jó film.
  • tomsolo
    én tegnap megnéztem az "Én pici szemem"-et. Ahhoz a hype tengerhez képest ami a borítón volt hogy: "az ördögűző óta nem volt még egy ilyen félelmetes film" stb.. egyáltalán nem volt vmi nagy thriller.

Ami teccet benne az néhány egyedi kameramozgás volt valamint a sztori alapötlete, DE sokkal többet és jobbat ki lehetett volna hozni belőle... ráadásul a vége egy elég nagy LOL szerintem... (A CUBE 1 pl sokkal jobb mindezekben...)

értékelés: 4/10
  • SaVaGe
    Tegnap megnéztem a Battle Royale-t, nem csodálom, hogy nem jutott mozivászonra Japánon kívül, tényleg iszonyatosan brutális. Látszik a Kill Bill-en, hogy Tarantinot legfőképpen ez a film ihlette, bár a BR-hoz képest nem is tűnik olyan véresnek. Iszonyatos részletességgel bemutatják szinte mindegyik gyilkosságot és a játékosok között szövődő kapcsolatokat, ki hogy adaptálódik az adott helyzethez. Mindenkinek ajánlom, aki fogékony az ilyen típusú filmekre.
  • Ramza
    Ettől függetlenül szvsz nézd meg mindenképpen.
    Nem véletlenül olyan hosszú, amilyen, a hangsúly a kapcsolatok alakulásán, a személyiségek változásán van - a vége valóban üt, de ettől függetlenül lesz azért meglepi, nyugi.
    És felkészítésnek: nagyon súlyos alkotás minden szempontból, erre készüljön fel mindenki, aki meg akarja nézni.
  • Sephi
    Itt a kulcsszo a "csattano"! De ha nem is lenne az. Akkor gondold el ugy hogy megnezel egy filmet vegig izgulod majd ha teccet par honap tan ev utan megint megnezed a kedvesedel vagy akar egyedul vagy haverokkal viszont mar tudod hogy mi lesz a vege de legalabb az elso alkalmat vegig izgultad.

En nem hiszem hogy neked teccene hogy alig varsz megnezni egy filmet amirol oly sok jot halottal es akkor spontan veletlenul valaki lelovi a vegen a poent.
  • Ramza
    Csak röviden:
    Hellraiser 2 - nálam az egyik etalon horror-műfajban, bár most kb. hatodszorra itt-ott egy kicsit vicces volt, de összességében nagyon szeretem 8/10
    Texas Chainsaw Massacre 2003 - erről most íhrhatnék egy fél oldalt, de inkább mégse. Maradjunk annyiban, hogy az első 1 órában az gondoltam, hogy kiváló remake lett, de az utána következő kliséhegyek alapján maximum közepest érdemel. Kár érte. 5,5/10
  • Ramza
    Többször miért nézel meg egy filmet, ha már elsőre megtudtad a végét?
  • Sephi
    Nos mivel mar tudom a veget miet neznem meg... a vegen a csattano fontos nem? Oh jaj... na mind1... bocs a spontan haragert de kicsit felidegeltem magam...
  • O0D:
    "bisztos nem nezem vegig a harom orat ha tudom mi a vege nem?"
    egy jó filmet nem azért nézne meg az ember mert nem tudja mi a vége...