106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Éljen a magyar szinkron !!
Ilyen állat szövegek csak a magyar fordításban vannak.
- Akkor a nyúl baszhatja?
- Ne mááá. Élesbe hátulról? -
igazad van mert fölösleges összehasonlítgatni mnd kettő nagyon nagy film. -
A ravasz az agy az más stílusú mint a Blöff. A Blöff humora kicsit közönségesebb mint a ravaszé..
Mikor elmegy a dagadt a fekához eladni a füvet és kér egy narancslevet... utánna meg le akarja tenni az asztalra.... És ezt 2 szer eljátsszák... Meg a bobby (angol rendőr) a furgon hátuljában. És a Brem Gun mikor mennek a fűért... Teljesen más a hangulata a filmnek... kicsit betegesebb... Nekem jobban bejött mint a Blöff.. Az apró részletekért érdemesebb megnézni többször, mint a Blöfföt...
NA ez a véleményem:))
Lock Stock and Two Smoking BArrels
-
A Blöff az hatalmas film!:))) A Szinkron szerintem első osztályú! Annyira jó dumák vannak benne, hogy az nem igaz! A karakterek meg egyszerüen fenomenálisak:) -
Szevasztok Blöff rajongók.
Hát a Blöff tényleg kifinomultabb, de ne feledjük, hogy az
Guy Ritchie első filmje volt, a Blöff meg jött utána.
- Én egy sört kértem. Ez nem kocsma?
- Szamoai-kocsma
- Az nem rendes kocsma?
- De, Szamoai-kocsma
- Végül is tökmindegy, hoznál egy üdítőt. -
én most néztem meg a katonák voltunk c. filmet. nekem nagyon tetszett, elmehetnek a filmkritikusok a p*csába, összevissza fikázzák a filmet. na mind1. lényeg az, hogy a film nekem bejött, mások meg azt mondhatnak amit akarnak. osztályzat: 7-8/10 -
én majd letöltöm a netről, mert tegnap belenéztem, de annak nagyon csóri volt a szinkronja, és inkább nem néztem tovább -
nekem is tetszett... de akkor még nem láttam a blöfföt :P most is tetszik, de a blöff sokkal pörgősebb, jobb dumák vannak benne, szinkron is jobb, azért jó film. de a blöff a námbörván
-
nekem is -
És a: Ravasz, agy, és két füstölgő puskacső?
Kinek tettszett.
Nekem igen.
-
get shorty....
jol elbaszták a szinkront a kurva anyjukat (rtl klub) mindezt csak azért hogy a faszfej helyett balféket mondhasson ray barboni :)
amugy jo film :)
-
Ezt néztem meg tegnap: Grind
Nem az én stílusom a "deszkázás", de azért nevettem sokat...
Ő meg egy állat... Vince Vieluf
-
majd leszedem angol nyelven, néztem a feliratok.hu-n van hozzá az eredeti szinkron alapján elkészült felirat :) -
GAttaca-t én is imádtam:)))
Get Shorty-t sajnos átszinkronizálták:((( AZ erdeti jobb volt és James Gandolfini már itt is jól játszott, nem csak a Soppranosban:))) -
Igen nagyszerű és elgondolkodtató film.
- Egy riviérában fogantam. Na nem az olaszban, hanem a Detroitiben.
- Agyi rendellenesség esélye 65 %, koncetráció-képtelenség esélye 80 %
Szívbetegség esélye 99 %. Várható életkor: 30 egész 2 tized év.
( Csúcs ez a film)
Csak az volt durva, hogy öltönyben meg nyakkendőben
indultak űrutazásra. -
Dzenu #10586 Ethan Hawke -
Az egy atyaúristenség!
Gyönyörű film az akaratról, kitartásról, az álmok valóra váltásáról, ráadásul eközben egy kiváló antiutópia is. -
Na és a
Gattaca Uma Thurmannal a női főszerepben, és
a férfi, .. nem jut eszembe.
A jövőben csak tökéletes embereknek van jövőjük.
Eredeti ötlet.
-
Dzenu #10583 Kurvajó film. -
emberek: most jön a szóljatok a köpcösnek!
látta valaki? mert így elég jó kis filmnek tűnik a bemutatóból :) -
Köszike:))) Tényleg nem jutott az eszembe a cím:))
Thnx
-
tökéletes gyilkosság.....Gwyneth Paltrow a feleség...
Egyébként a Játsz/ma télleg ultrajó film...a végén a csavar óriási.... -
Közönséges Bűnözők!!!! NAgyon ott van....
És van egy nagyon fifikás Michael Douglas - Viggo Mortensen (=igen az Aragorn) film. Douglas ki akarja nyíratni a feleségét és megbízza vele a a Szeretőt akit Mortensen játszik... Nem jut eszembe se a magyar sem az angol címe a filmnek. Ja és a Női főszereplő sem hirtelen:))
Hetedik és az Azonosság nekem is tetszett. És egyik nagy kedvencem DAS BOOT!!! hasonló témájú pedig a Widowmaker ezt is szeretem:))) -
A Játsz/ma-t láttátok? Michael Douglas és Sean Penn szerepel benne. Szerintem nagyon ott van a film:)) Szerintem hatalmas a vége!!! Aki még nem látta ne mulassza el!! -
na akkor:)
Azonosság: nem rossz film, bár szerintem a vége irtóra össze-vissza van csavarva ami végül is jó, de szerintem kicsit sok.
Végső Állomás 2: Már az első része is tetszett
Hetedik: remek,sötét hangulatú thriller,kötelező darabok közé lehetne sorolni
Különvélemény: Nekem nagyon bejött ez a film, a történet, a helyszin, a szereplők, kihagyhatatlan!
a Vad Vágyakat régebben láttam, de ha jól emlékszem nem teljesen, így arról nem tudok mit mondani:) -
hmmm, a beavatás szerintem nem ennyire gáz film... a bennfentest látta valaki? -
hú, azok nagyon baba filmek... hetedik az eszméletlen para, 1ik legjobb thriller amit láttam. különvélemény is jó volt, nem is csoda, hiszen spielberg-től nem igen láttam eddig még sz*r filmet... -
Ja a Vad vágyak az meg tettszett.
Hát nemtudom, az biztos, hogy van benne csavar.
Talán az a sok perverz sexjelent, de ki tudja.
A végén a buta kiscsajról kiderül, hogy penge-eszű, fifikás, és mindenkit átvert.
Na és a Hetedik
Vagy a Különvélemény szerintem, ami az utóbbi idők legjobb filmje.
Bár nem nagyon emlékszem, hogy Tom Krúz -nak lett volna rossz filmje.
-
Ramza #10573 Szerintem mindenkinek más a többször nézhető film.
Nekem pl. a Donnie Darko (az elmúlt évben ötször láttam), vagy a Lynch klasszikusok. Másnak biztos ezek nézhetetlenek.
Amúgy nem állítom, hogy az Identity klasszikus lenne, de a benne lévő kettős csavar szerintem kategóriájában kiváló filmmé avatja. Ennél agyoncsavartabb (szép szó...) thrillerből most csak a Vad vágyak jut eszembe hirtelenjében. (bár az is tény, hogy az ide-oda csavargatás önmagában kevés ahhoz, hogy jó thriller legyen valami) -
Nem tudom, nekem meg az jött le, hogy szar film.
Nem nagyon eredeti az Azonnosság témája.
Mond légyszi egy többször is nézhető filmet, beszéljük ki. -
Ramza #10571 Már megbocsáss, de az előző hozzászólásod alapján nem ez jött át, ugyanis a film nem erről szól, amit leírtál, az a keret.
Tudod, a Keresztapában is sokat lőnek meg a Pusztító kommandó 7 című (talán létező) filmben is, mégsem hasonló témájúak. -
Persze, hogy megértettem.
Csak unalmas a sok hasonló témájú film.
Minden második amerikai filmnek a borítóján meg így kezdődik, hogy:
Egy amerikai CIA ügynök.....
Egy amerikai FBI ügynök...
Egy amerikai titkosügynök...
1 szer nézhető ilyen filmek:
A Beavatás , Rossz társaság, .... -
Ramza #10569 Végignézted? Megértetted? -
Egyszer nézhető film.
Egy társaság összejön a motleban, de nem tudnak semerre sem menni.
Miért is tudnának.
Aztán szép lassan elkezdenek fogyni, kihalni.
Hát ilyen film van elég.
Például még az Ideglelés
Tudom mit tettél ...stb.
-
Végső megálló 2 -
Ramza #10566 Igen, láttam.
Tudsz mondani egy hasonlót? -
Na láttam az Azonosságot.
Megint egy gagyi thriller. Unom már, hogy 1 kaptafára készülnek az amerikai filmek?
Ti is láttátok? -
Na láttam az Azonosságot.
Megint egy gagyi thriller. Unom már, hogy 1 kaptafára készülnek az amerikai filmek?
Ti is láttátok? -
Ramza #10563 Azért a Commando előtt volt egy-két "jelentéktelen" filmje :)
2 Conan-film, Vörös Sonja és a Terminator 1. -
Arnie csak 1 van