106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
röviden miről szól a film? engem érdekel a film, meg seretném nézni -
Ramza #10640 Bár az tény, hogy elfogult vagyok, Edward Norton akkora atyaúristen, hogy azt szavakkal le sem tudom írni! -
Ramza #10639 Most biztos megint én vagyok a hőbörgő fikagép, de 25th hour akkora alapdráma, hogy az hihetetlen. Gyönyörű színészi munka, nagyszerűen megírt párbeszédek, és ráadásul iszonyatosan "átélhetővé" tették a főszereplő helyzetét - nekem nagy kedvencem. -
Most megy egy film őrjárat címen....
Ez is egy C kategóriás TV2 akciómúvi... A tapasztalt CIA ügynök pislog lövöldözés közben, de olyan intenzíven, hogy így nem is láthatna nem hogy lőne másik pedig, hogy lőnek egymásra de egyetlen autón sincs lövésnyom.... Imádom az ilyeneket ja és 10 perces üldözés alatt nincs fegyverújratöltés:)))
-
Akkor egyet éreztünk a film végén.
:-D -
Az melyik, nem tudom
A Vietcongban egyébként, melyik gombbal lehet bekapcsolni
harc közben azt a frakó zenét? -
Ez tény, Johnny Depp tényleg marha jól játsza a karakterét. :) De elsőre nem fogott meg annyira, mint pl. a Blöff, vagy a Kölykök -
+ ami a Vietcong elején is megy.... -
Na akkor itt vannak a legjobb zenék a Ravasz, az agy és a két füstölgő puskacsőből.
Dusty Sprinfield : Spooky ( éjszakai bár, csinos fenék)
James Brown : The Boss ( megérkezik a szoliba a pénzbehajtó)
The Castaways : Liar, liar ( megy a kártyaparti - a kedvencem)
The stone roses: Fools gold
James Brown : the big payback -
jobbak a filmzenék mint a blöffben legalábbis nekem jobban bejött.... -
Köszi szépen!:) Majd leszedem őket! Nos a Ravasz, az agy stb nem láttam, így nem tudom, hogy milyen a zenéje. De szerintem hamarosan pótolom, ugye a Blöff elődje ez a film, márcsak ezért is illik megnéznem:) -
az biztos, meg is kapta az oscar-t -
Dzenu #10629 Nicholas Cage nagyot alakít. -
és a Las Vegas, végállomás c. filmet látta valaki? -
Az utolsó éjjel zenéi: ( Limeware simán leszedi)
Cavern : Liquid, liquid (a diszkóban)
Cymande : Bra ( kiscsaj élvezi a diszkót)
Olympic runners : Put the music where your mouth is
Craig Mack : Flava in ya ear
A többi szar volt.
Más filmből is kell zene? Megvan a Ravasz, az agy... zenéi is.
-
láttam már kb 5x megvan a rendezői változat, de hogy miről szól az ne kérdezd, viszont tény hogy hatalmas film Johnny Depp pedig szokás szerint iszonyat jól nyomja.... -
a jelek pedig nagyon jó film... -
-Született Kretén Bazdki!:))))) -
És amikor nézik a felvételt a monitoron, és mondják, hogy nem ismerik azt a két embert, aztán benyit a Tyron erre ők:
Tyron, a nagyseggű Büdös Gyökér!:))))))) -
- Ne szívasd mááá. Be tud állni. Született tehetség vagy ugye?
- Még jó, hogy az vagyok. -
Most láttam a Félelem és rettegés Las Vegasban c. filmet. Kissé vegyesek az érzelmei utána...
Durván drogos film.
A haverok mondták, nézzem meg, mert ütős, főleg betépve. Mondom jó. Háát, eddig 2 film volt amit nem tudtam végignézni elsőre, annyira untam.
Az On/Lány (iszonyat gyenge), és a Jelek (álmos voltam), és ez a harmadik. :( -
Oké, köszi jöhet!:) -
na ja. 1ébként Roberto Benigni lett akkor a győztes (99-es oscar) az élet szép című filmmel -
- Egy bazi nagy anyahajó is beférne oda. -
Vagy amikor a Tyron nem tud beállni a furgon meg a másik kocsi közé és arra hivatkozik, hogy kicsi a hely:DDDDDD
Kb 10 méter különbség van a 2 között:))) -
Sok benne az unalmas rész.
Egypár zenét azért már letöltöttem belőle.
Ha kell megadom a címeit. -
25th hour? A magyarra forditott címe Az Utolsó Éjjel:) Hát nem tudom, egyszer nézhető azért. -
Igen, akkor ott volt a jelöltek között, de sajnos nem ő kapta meg, pedig nagyon megérdemelte volna:( -
Ott még milyen fiatal volt. Az Edward
Láttátok a 25.óra -t ?
De szar volt. Egyszer nézhető, vagy félszer. -
arra a filmre jelölték is, nem? -
:) Hát igen , nem elég egyszer megnézni. Megérdemelte volna akkor az Oscart Edward Norton! -
te most bekapod cukorfalat -
- Hagyjad már. Szegény emberek ezek, még új bútorra sem tellik nekik. -
az így van:
-rohadt északi köcsögök
-de utálom ezeket a déli buzikat :P -
mi kijöttünk a moziból elszívtunk egy cigit fújtunk egy nagyot és megvettük a másnapi jegyet -
azaz:))))))) És amikor beszélget a Tommy meg a Török:
-És mi van ha nem sikerül?
-Akkor Bunkó emberei elkapnak, felapritanak és megetetnek a disznókkal!
- Akkor miért vagy ilyen k*rva nyugodt??????:))))))))))))))) -
én még moziba láttam először, azt sem tudtam, hogy milyen filmre ültünk be a haverral... igaz, akkor még fiatal voltam nagyon, mert nem egy mai film már (19 vagyok). azóta vagy 3X láttam, tényleg döbbenetes egy film -
Azért a Sting is alakított egy keveset a Ravasz... -ban.
Ja meg.
- Ki nem állhatom ezeket az északi köcsögöket.
- De utálom ezeket a déli buzikat.
-
-
Amerikai História X-ről mi a véleményetek? Eszméletlen film az is, és a szinészi játék is hibátlan szerintem Edward Norton-tól, meg Edward Furlongtól is. És a film vége? Hát mit mondjak, amikor először láttam, akkor a döbbenettől nem tudtam megszólalni. Kihagyhatatlan!