106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ryan-nek szerintem sem volt mondanivalója.... Hangulata az volt.. mondanivaló nem.... HA már háborús film akkor inkább Ellenség a kapuknál.... vagy Black Hawk Down... Azokat jobban szeretem... Amit még szeretek nagyon az a Híd Túl Messze van... Na ez ETALON!!!!!!!!! Így nagy betűvel... -
A ryan közlegényben sem volt semmivel több mondanivaló mint az összes többi háborús filmben.
Bátorság, önfelálldozás, usa póver.
Ennyi.
Viszont mesterien volt kivitelezve... -
Én is csak nemrég láttam. Óriási film, etalon. Nemcsak szimpla háborús film, hanem hatalmas mondanivalója is van, nekem főleg az eleje és a vége tetszett. A Mohaa című játék végigjátszása után néztem és a partraszállás olyan volt, mintha a játékba csöppentem volna. Hatalmas érzés volt. :) -
ryan-t még nem láttam, de tegnapelőtt töltöttem le, és kedden megnézem :) -
ja, hát elég okádék film lett az Ali, pedig magát a palit bírom. A black hawk down szerintem is nagyon király, szinte folyamatos pörgő akció az egész, a ryan után a legjobb háborús film szerintem. -
ali g nekem sem tetszett. nagyon nem tetszett. viszont a black hawk down kira nagyon
-
Én mindenképpen az Ellenség a kapuknált ajánlanám. Az Ali G szerintem gagyi szar, teljesen agyatlan (rossz értelemben), a poénok is gyengék 1-2 kivételtől eltekintve. Viszont a másik nagyon jó kis háborús film, kicsit hasonlít a Black Hawk Down-ra, tiszta snipah az egész :))) Fps rajongóknak kötelezőőő :)) -
szinkronosan még én se láttam -
Nem, túl messze mentél, ezeknek a filmeknek _nincsen_ tanulsága :D -
Ellenség a kapuknál. Én nem láttam, de azt hallottam igen fasza.
-
mochee #10711 Ali G. Én nem láttam, de azt hallottam igen fasza. -
szerintetek mit nézzek ma este Ellenség a kapuknál (HBO) vagy Ali G (DVD)? -
Ja, én láttam is. Tök gáz volt. :-) -
-
Haver felhiv engem hogy most neztek meg paran a Spy kids 3D-et es eklezdett szidni mert valami rosz minosegut adhatam nekik mert most mindekinek faja feje.
Erre en nem tudtam mit valaszolni es siman racsaptam hogy talan kene hozza 3D-es szmuveg erre meg elkudot a francba.
Mint kiderult tenyleg kell hozza es nem a minoseg szar :))) -
Gotika-t megnézte már valaki?
El kell mondjam, hogy kellemeset csalódtam, mert bár nem volt 100%/logikia bukták/, de egész jó! -
Ezeknek a filmeknek az a tanulsága, hogy amerikában mindenhol (nemcsak texasban :-D) élnek beteg, kannibál emberek... :-DDD -
hát, eléggé lájtos film volt, már nem is emléxem rá, annyira felejthető múvi -
nekem az eleje tetszett a legjobban :D -
Mind a kettőt láttam, mindkettővel módjával voltam elégedett (bár a CF-ről akár azt is kijelenthetem, hogy tetszett!)
A mai horrorok között nem rosszak, de összességében volt jobb horror vagy ötezer. -
Láttam, az is jó film!:) -
Tipikusan egyszer nézhető, kicsit gyengécske film a Wrong turn, de nekem tetszett. Az alapötlet jó. Viszont ehhez hasonló a Cabin Fever, és szerintem az sokkal durvább. Látta már valaki a Cabin Fevert? -
mochee #10699 Asszem megnézem még egyszer a filmet, bennem tisztára ugy maradt meg, hogy jó volt.
Kiképzés - A Dark Blue sokkal jobb. -
A horrorra akadva 2-ről nekem két dolog maradt meg: a hányóverseny, meg mikor a rémült csaj rájon, hogy egy csontkollekció üldözi, és hirtelen átrendezi a pofát.
Ez utóbbi még poénos is volt :Ð -
mochee #10697 40 nap 40 éjszaka. Kellemesen elvoltam vele, röhögtem néhányat, de nem egy pite 2, az biztos. -
mochee #10696 Na igy kora reggel...a wrong turn egész jó volt sztem is, bár azért nem igazán lehet a nagy durranás kategóriába besorolni. -
....Nekem bejött, kiváncsi vagyok a TI véleményetekre is::)
Azt hiszem le kéne feküdnöm már
-
A Wrong Turn című filmet látta már valaki? Nekem bejött, kiváncsi vagyok a véleményetekre is:) -
na igen kicsit fáradt vagyok már... Szóval:
Az első rész nem valami JÓ... utána stimmelnek a dolgok (azt hiszem:) -
Az első rész nem valami, bár a második szerintem egyenesen pocsék volt, ezek után én kellemesen csalódtam a harmadik részben:) Na ez tényleg jó már -
Brother Bear - Nos tan ez az elso olyan Disney film amiben csalodtam. Sajnos ez mesze nem hazota a Disney szinvonalat. -
mochee #10690 A Horrorra akadva 3 a legnagyobb ász! Az első kettő részhez képest nem csökkent a színvonal, baromi sokat lehet rajta röhögni! A második rész óta nem röhögtem ennyit! -
bÁÁÁÁZZZ :d:d:d
Freddy éppen gyilkol, mikor Alice-nak a hűtőben minden a szeme láttára rohad meg. Ekkor becsapódi kaz ajtó, és rá van írva, hogy Die Bitch. Hát ahogy a szinkron mondta, hogy dögölj meg, én majdnem lefordultam a székről :D:D:D -
1. nincs scannerem
2. ha lenne ,akkor sem szeretném feltenni
3. mert visszaélhetnek vele -
úgy van :) -
:DDD -
-
Majd lefigyelem.
Az is tettszett a Commandóban, ahogy a szigeten teljes harci felszerelésbe öltözött. Nagyon állat volt.
Ezt parodizálta ki Leslie Nielsen a Drágám add az életedben. Az is jó volt. -

-
A képtárban most nincs, de a tárhelyen még fenn van. :)
http://tagok.sg.hu/pictures/zaki_1.jpg ;)