106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bucser
    Ryan-nek szerintem sem volt mondanivalója.... Hangulata az volt.. mondanivaló nem.... HA már háborús film akkor inkább Ellenség a kapuknál.... vagy Black Hawk Down... Azokat jobban szeretem... Amit még szeretek nagyon az a Híd Túl Messze van... Na ez ETALON!!!!!!!!! Így nagy betűvel...
  • Blasta
    A ryan közlegényben sem volt semmivel több mondanivaló mint az összes többi háborús filmben.
    Bátorság, önfelálldozás, usa póver.
    Ennyi.
    Viszont mesterien volt kivitelezve...
  • LezLee
    Én is csak nemrég láttam. Óriási film, etalon. Nemcsak szimpla háborús film, hanem hatalmas mondanivalója is van, nekem főleg az eleje és a vége tetszett. A Mohaa című játék végigjátszása után néztem és a partraszállás olyan volt, mintha a játékba csöppentem volna. Hatalmas érzés volt. :)
  • zaki
    ryan-t még nem láttam, de tegnapelőtt töltöttem le, és kedden megnézem :)
  • LezLee
    ja, hát elég okádék film lett az Ali, pedig magát a palit bírom. A black hawk down szerintem is nagyon király, szinte folyamatos pörgő akció az egész, a ryan után a legjobb háborús film szerintem.
  • zaki
    ali g nekem sem tetszett. nagyon nem tetszett. viszont a black hawk down kira nagyon
  • LezLee
    Én mindenképpen az Ellenség a kapuknált ajánlanám. Az Ali G szerintem gagyi szar, teljesen agyatlan (rossz értelemben), a poénok is gyengék 1-2 kivételtől eltekintve. Viszont a másik nagyon jó kis háborús film, kicsit hasonlít a Black Hawk Down-ra, tiszta snipah az egész :))) Fps rajongóknak kötelezőőő :))
  • Punker
    szinkronosan még én se láttam
  • Darko Ferkó
    Nem, túl messze mentél, ezeknek a filmeknek _nincsen_ tanulsága :D
  • Bandew
    Ellenség a kapuknál. Én nem láttam, de azt hallottam igen fasza.
  • mochee
    Ali G. Én nem láttam, de azt hallottam igen fasza.
  • Punker
    szerintetek mit nézzek ma este Ellenség a kapuknál (HBO) vagy Ali G (DVD)?
  • Bandew
    Ja, én láttam is. Tök gáz volt. :-)
  • fifi
  • Sephi
    Haver felhiv engem hogy most neztek meg paran a Spy kids 3D-et es eklezdett szidni mert valami rosz minosegut adhatam nekik mert most mindekinek faja feje.

Erre en nem tudtam mit valaszolni es siman racsaptam hogy talan kene hozza 3D-es szmuveg erre meg elkudot a francba.

Mint kiderult tenyleg kell hozza es nem a minoseg szar :)))
  • fifi
    Gotika-t megnézte már valaki?
    El kell mondjam, hogy kellemeset csalódtam, mert bár nem volt 100%/logikia bukták/, de egész jó!
  • Blasta
    Ezeknek a filmeknek az a tanulsága, hogy amerikában mindenhol (nemcsak texasban :-D) élnek beteg, kannibál emberek... :-DDD
  • zaki
    hát, eléggé lájtos film volt, már nem is emléxem rá, annyira felejthető múvi
  • zaki
    nekem az eleje tetszett a legjobban :D
  • Darko Ferkó
    Mind a kettőt láttam, mindkettővel módjával voltam elégedett (bár a CF-ről akár azt is kijelenthetem, hogy tetszett!)
    A mai horrorok között nem rosszak, de összességében volt jobb horror vagy ötezer.
  • Alien
    Láttam, az is jó film!:)
  • LezLee
    Tipikusan egyszer nézhető, kicsit gyengécske film a Wrong turn, de nekem tetszett. Az alapötlet jó. Viszont ehhez hasonló a Cabin Fever, és szerintem az sokkal durvább. Látta már valaki a Cabin Fevert?
  • mochee
    Asszem megnézem még egyszer a filmet, bennem tisztára ugy maradt meg, hogy jó volt.
    Kiképzés - A Dark Blue sokkal jobb.
  • RelakSfromhome
    A horrorra akadva 2-ről nekem két dolog maradt meg: a hányóverseny, meg mikor a rémült csaj rájon, hogy egy csontkollekció üldözi, és hirtelen átrendezi a pofát.
    Ez utóbbi még poénos is volt :Ð
  • mochee
    40 nap 40 éjszaka. Kellemesen elvoltam vele, röhögtem néhányat, de nem egy pite 2, az biztos.
  • mochee
    Na igy kora reggel...a wrong turn egész jó volt sztem is, bár azért nem igazán lehet a nagy durranás kategóriába besorolni.
  • Alien
    ....Nekem bejött, kiváncsi vagyok a TI véleményetekre is::)

Azt hiszem le kéne feküdnöm már
  • Alien
    A Wrong Turn című filmet látta már valaki? Nekem bejött, kiváncsi vagyok a véleményetekre is:)
  • Alien
    na igen kicsit fáradt vagyok már... Szóval:
    Az első rész nem valami JÓ... utána stimmelnek a dolgok (azt hiszem:)
  • Alien
    Az első rész nem valami, bár a második szerintem egyenesen pocsék volt, ezek után én kellemesen csalódtam a harmadik részben:) Na ez tényleg jó már
  • Sephi
    Brother Bear - Nos tan ez az elso olyan Disney film amiben csalodtam. Sajnos ez mesze nem hazota a Disney szinvonalat.
  • mochee
    A Horrorra akadva 3 a legnagyobb ász! Az első kettő részhez képest nem csökkent a színvonal, baromi sokat lehet rajta röhögni! A második rész óta nem röhögtem ennyit!
  • RelakSfromhome
    bÁÁÁÁZZZ :d:d:d

Freddy éppen gyilkol, mikor Alice-nak a hűtőben minden a szeme láttára rohad meg. Ekkor becsapódi kaz ajtó, és rá van írva, hogy Die Bitch. Hát ahogy a szinkron mondta, hogy dögölj meg, én majdnem lefordultam a székről :D:D:D
  • zaki
    1. nincs scannerem
    2. ha lenne ,akkor sem szeretném feltenni
    3. mert visszaélhetnek vele
  • zaki
    úgy van :)
  • zaki
    :DDD
  • Sephi
  • LittleL
    Majd lefigyelem.

Az is tettszett a Commandóban, ahogy a szigeten teljes harci felszerelésbe öltözött. Nagyon állat volt.

Ezt parodizálta ki Leslie Nielsen a Drágám add az életedben. Az is jó volt.
  • Bandew
  • cSuwwi
    A képtárban most nincs, de a tárhelyen még fenn van. :)

http://tagok.sg.hu/pictures/zaki_1.jpg ;)