106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LezLee
    Látta már valaki az Idővonal (Timeline) c. filmet? Érdemes leszedni? Mennyire jó a sztorija?
  • Augustus Gigo
    Nekem teccett:D
  • Cat #10960
    intolerable crueltyt meg ne nézzétek! katasztrófa
  • Gandibá
    Komoly :)
  • Bandew
  • Augustus Gigo
    Szerencsére vége:D
  • Blasta
    Igen, ez egy privátüzi volt amit Jony küldött nekem!
    Büszke vagyok rá nagyon :-dDD
  • Bandew
    Bocsika: Amúgy
  • Bandew
    Jaj, azt ne is mondd!

Amőgy mi van az aláírásodban? Ezt kaptad valakitől?
  • Blasta
    De vazze ez veri veri kemény!
    10-es skálán pontozni sem lehetne :-DDD

És mennyire idegesítő popey nőjének a szinkronhanja PFEJJJJJ
  • Bandew
    Az már nagyon régi film.
  • Blasta
    Vázze, ez veri hárd.
    Az HBO-n Popey film!
    Robin Williams mint popey. Énekel és táncol.
    Megáll az eszem...
    Hálivúd sux :-D
  • Augustus Gigo
    csak megint ez a nyitott vég, gondolkodnia kell az embernek:D
  • Augustus Gigo
    25th Hour Edward Nortonnal:
    Sajna nemtom most hirtelen a magyar címét, de nagyon eltaált film. Spike Lee bácsi aszem maradandót alkotott, nem gyakran látni olyan drámát, ami izgalmas is a néző számára. ha elkezded nézni akkor már véig is nézed egyhúzamban, szóval letehetlen. Jól tükrözi a szereplők lelki világát és az öszes karakter is jól el van találva. Ja és a zene is nagyon szép:D
    9.5/10

• a.carkey
    Jó Ő mindenben!

Kicsit olyan Liv Tyler-Milla Jovovich beütése van, némi melltöblettel megtoldva.
  • Tikal #10947
    A denzel-es filmben tényleg jo volt, mostanság több filmben is láttam, és ha már szoba kerult pélo, hát nála jobb az biztos....
  • Sephi
    Megneztem az Alex and Emma c. filmet. Hat aszonynak teccet de azert lehetett volna jobb is :)
  • Sephi
    Az nekem is teccet. Pedig tenyleg konnyu film.

Augustus az tenyleg jo kis film volt de aze' volt egy ket eros tulzas benne.
  • Augustus Gigo
    Scary Movie 3:
    Első kettő nem teccett, ez jó volt. Kapott rendesen az 8 mile, a Jelek, a Kör, a Mátrix. Összeségében jó, parodiák között is kitűnő, minőségi darab:D 8/10
  • a.carkey
    Out of Time

A változatosság kedvéért - tegnap ugye láttam a Stuck On You-t -, (ebben is) Eva Mendes, + Denzel Washington.

A mostani egy krimi. Amiben Denzel kettősen is hülye.
    1. Rendőr.
    2. Válik a feleségétől, Eva Mendes. (Evatól válni? Pff. Hülye! :)

Ráadásul bepalizzák. Aztán futhat az ügy után. Nem lövöm le a poént, bár nem lenne túl nehéz. A film, amolyan Colombo stílusú - rögtön lehet tudni mi is van - dolog, de azért jó nézni, ahogyan keveri a lapokat. :)

7.5/10

• Sephi
    De allat :)
  • Augustus Gigo
    Punishert várom nagyon, msot jött ki a második trailere, jónak tünik
  • LittleL
    Indyana Jones a legkirályabb király.

Amikor ott van Kairó terén, keresi a csajt, akit a kosárba rejtettek.
    Megjelenik a kardos fickó.

Ő meg csak lazán ledurrantja, hát az állati volt.
  • Darko Ferkó
    Ez de nagyon komoly!!! :D
  • Darko Ferkó
    Bezony...
    Én pedig utána vagy 10-15 évig reméltem, hogy egyszer ajándékként egy masnival becsomagolt muffot kapok egy nőtől :)
  • Jano
    Jesszus, elsős voltam, az osztállyal néztük meg moziban. :) Utána sok osztálytársam elvárta, hogy Gumikacsának szólítsák őket! :DDD
  • Roll
    Megszereztem gépre a Konvoj-t (kitünő minőségben)és újra megnéztem, nekem még ma is tetszik, szerinem király.
  • Augustus Gigo
    INDY Faneknek:
  • Augustus Gigo
    Peter Pan!

Mindenevő vagyok, ugyhogy ezt is megnéztem! A film megvalósítása, Sohaország ábrázolása 5-öst érdemel! Véletlenül sem akar igazinak tűnni, mindvégig szürreális, meseszerű, csodálatos (Moulin Rouge operatőre)! A gyermekszínészek nagyon jol játszanak, aranyosak, viccesek! A kalózok szintúgy!
    Magával ragadó mesefilm született, a vége felé kicsit már unalmas(persze lehet hogy csak nekem! "Öreg" vagyok én már kicsit ehhez)!
  • Darko Ferkó
    Igen, én is úgy vettem. DVD Film csillag.
    2ezer alatt van az ára, szereintem simán megéri.
  • Augustus Gigo
    vhol most dvd melléklet,akkor megveszem
  • Darko Ferkó
    Szarvasvadász - a Száll a kakukkhoz hasonlóan évek óta meg akartam nézni, mert könyvben többször is olvastam, és az egyik kedvencem volt.
    Nagyon szép alkotás, tetszett, a színészi alakítások döbbentesek.
  • mochee
    Hollywood Homicide - Nyomorék egy film...ha nem láttam volna ilyet vagy százat, még teccene is.
  • a.carkey
    Igen. Hollywoodtól kezdtem el néha én is röhögni. Előtte ritkán volt jó poén. A manager nagyon ott volt. :)

Eva Mendest amúgy nagyon felkapták. Jennyfer Lopeznek meg mintha csak bukásai lettek volna.

Amúgy egy új magyar film reklámja is volt. Érdekes lesz, ugyanis ritká forgat magyar filmes - aki itthon nyomul - Amerikában. :)
  • Jano
    Ábszolúte!!!
  • LezLee
    Hát igen, legalább kétszer meg kell nézni, hogy fölfogd, miről is szól valójában, és akkor üt igazán nagyot, amikor megérted a film mondanivalóját. Nekem azóta is az egyik, inkább a legnagyobb kedvencem, minden tekintetben etalon szerintem, nálam 10/10 a film.
    Nagyon sokan, akik látták így leszarozták, meg úgy leszarozták, aztán a végén kiderült, hogy csak azért nem tetszett nekik, mert nem értették meg a lényeget.
    Hatalmas film, slussz passz :))
  • Bandew
    Én is tegnap láttam. Nekem tetszett. Eva Mendes is tetszett.

Amikor előszőr mutatták a sorozatot, és Bob folyton bevillant a bal oldalon, azon hülyére röhögtem magam, főleg azon, amikor megjelent a papírzacskó. :-D
  • a.carkey
    Túl közeli rokon (Stuck On You)

Morbid, de nézhető. Farelli film ... :)

A nevek után a végén is van egy nem vicces, de a film szempontjából "aranyos" jelenet.

Eva Mendes nagyon, nagyon korrekt.
  • Bandew
    De bizony!
  • Tikal #10923