106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Látta már valaki az Idővonal (Timeline) c. filmet? Érdemes leszedni? Mennyire jó a sztorija? -
Augustus Gigo #10961 Nekem teccett:D -
Cat #10960 intolerable crueltyt meg ne nézzétek! katasztrófa -
Gandibá #10959 Komoly :) -
-
Augustus Gigo #10957 Szerencsére vége:D -
Igen, ez egy privátüzi volt amit Jony küldött nekem!
Büszke vagyok rá nagyon :-dDD -
Bocsika: Amúgy -
Jaj, azt ne is mondd!
Amőgy mi van az aláírásodban? Ezt kaptad valakitől? -
De vazze ez veri veri kemény!
10-es skálán pontozni sem lehetne :-DDD
És mennyire idegesítő popey nőjének a szinkronhanja PFEJJJJJ -
Az már nagyon régi film. -
Vázze, ez veri hárd.
Az HBO-n Popey film!
Robin Williams mint popey. Énekel és táncol.
Megáll az eszem...
Hálivúd sux :-D -
Augustus Gigo #10950 csak megint ez a nyitott vég, gondolkodnia kell az embernek:D -
Augustus Gigo #10949 25th Hour Edward Nortonnal:
Sajna nemtom most hirtelen a magyar címét, de nagyon eltaált film. Spike Lee bácsi aszem maradandót alkotott, nem gyakran látni olyan drámát, ami izgalmas is a néző számára. ha elkezded nézni akkor már véig is nézed egyhúzamban, szóval letehetlen. Jól tükrözi a szereplők lelki világát és az öszes karakter is jól el van találva. Ja és a zene is nagyon szép:D
9.5/10
-
Jó Ő mindenben! 

Kicsit olyan Liv Tyler-Milla Jovovich beütése van, némi melltöblettel megtoldva.
-
A denzel-es filmben tényleg jo volt, mostanság több filmben is láttam, és ha már szoba kerult pélo, hát nála jobb az biztos....
-
Megneztem az Alex and Emma c. filmet. Hat aszonynak teccet de azert lehetett volna jobb is :) -
Az nekem is teccet. Pedig tenyleg konnyu film.
Augustus az tenyleg jo kis film volt de aze' volt egy ket eros tulzas benne. -
Augustus Gigo #10944 Scary Movie 3:
Első kettő nem teccett, ez jó volt. Kapott rendesen az 8 mile, a Jelek, a Kör, a Mátrix. Összeségében jó, parodiák között is kitűnő, minőségi darab:D 8/10 -
Out of Time
A változatosság kedvéért - tegnap ugye láttam a Stuck On You-t -, (ebben is) Eva Mendes, + Denzel Washington.
A mostani egy krimi. Amiben Denzel kettősen is hülye.
1. Rendőr.
2. Válik a feleségétől, Eva Mendes. (Evatól válni? Pff. Hülye! :)
Ráadásul bepalizzák. Aztán futhat az ügy után. Nem lövöm le a poént, bár nem lenne túl nehéz. A film, amolyan Colombo stílusú - rögtön lehet tudni mi is van - dolog, de azért jó nézni, ahogyan keveri a lapokat. :)
7.5/10
-
De allat :) -
Augustus Gigo #10941 Punishert várom nagyon, msot jött ki a második trailere, jónak tünik -
Indyana Jones a legkirályabb király.
Amikor ott van Kairó terén, keresi a csajt, akit a kosárba rejtettek.
Megjelenik a kardos fickó.
Ő meg csak lazán ledurrantja, hát az állati volt. -
Ez de nagyon komoly!!! :D -
Bezony...
Én pedig utána vagy 10-15 évig reméltem, hogy egyszer ajándékként egy masnival becsomagolt muffot kapok egy nőtől :) -
Jesszus, elsős voltam, az osztállyal néztük meg moziban. :) Utána sok osztálytársam elvárta, hogy Gumikacsának szólítsák őket! :DDD -
Roll #10936 Megszereztem gépre a Konvoj-t (kitünő minőségben)és újra megnéztem, nekem még ma is tetszik, szerinem király. -
Augustus Gigo #10935 INDY Faneknek:
-
Augustus Gigo #10934 Peter Pan!
Mindenevő vagyok, ugyhogy ezt is megnéztem! A film megvalósítása, Sohaország ábrázolása 5-öst érdemel! Véletlenül sem akar igazinak tűnni, mindvégig szürreális, meseszerű, csodálatos (Moulin Rouge operatőre)! A gyermekszínészek nagyon jol játszanak, aranyosak, viccesek! A kalózok szintúgy!
Magával ragadó mesefilm született, a vége felé kicsit már unalmas(persze lehet hogy csak nekem! "Öreg" vagyok én már kicsit ehhez)! -
Igen, én is úgy vettem. DVD Film csillag.
2ezer alatt van az ára, szereintem simán megéri. -
Augustus Gigo #10932 vhol most dvd melléklet,akkor megveszem -
Szarvasvadász - a Száll a kakukkhoz hasonlóan évek óta meg akartam nézni, mert könyvben többször is olvastam, és az egyik kedvencem volt.
Nagyon szép alkotás, tetszett, a színészi alakítások döbbentesek. -
mochee #10930 Hollywood Homicide - Nyomorék egy film...ha nem láttam volna ilyet vagy százat, még teccene is. -
Igen. Hollywoodtól kezdtem el néha én is röhögni. Előtte ritkán volt jó poén. A manager nagyon ott volt. :)
Eva Mendest amúgy nagyon felkapták. Jennyfer Lopeznek meg mintha csak bukásai lettek volna.
Amúgy egy új magyar film reklámja is volt. Érdekes lesz, ugyanis ritká forgat magyar filmes - aki itthon nyomul - Amerikában. :) -
Ábszolúte!!! -
Hát igen, legalább kétszer meg kell nézni, hogy fölfogd, miről is szól valójában, és akkor üt igazán nagyot, amikor megérted a film mondanivalóját. Nekem azóta is az egyik, inkább a legnagyobb kedvencem, minden tekintetben etalon szerintem, nálam 10/10 a film.
Nagyon sokan, akik látták így leszarozták, meg úgy leszarozták, aztán a végén kiderült, hogy csak azért nem tetszett nekik, mert nem értették meg a lényeget.
Hatalmas film, slussz passz :)) -
Én is tegnap láttam. Nekem tetszett. Eva Mendes is tetszett. 
Amikor előszőr mutatták a sorozatot, és Bob folyton bevillant a bal oldalon, azon hülyére röhögtem magam, főleg azon, amikor megjelent a papírzacskó. :-D -
Túl közeli rokon (Stuck On You)
Morbid, de nézhető. Farelli film ... :)
A nevek után a végén is van egy nem vicces, de a film szempontjából "aranyos" jelenet.
Eva Mendes nagyon, nagyon korrekt.
-
De bizony!
-