106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem is olyan régen hallottam olyan hírt, hogy Zemeckis meg akarja csinálni a 4. részt, csak mivel ugye Fox beteg, a többiek sem vállalták el, ezért animációs film formájában. Azért nem lenne rossz :))) -
Ja ez a beszólás nagyon ott van. Meg volt ilyen is:
- Ez épp olyan különös, mint a rácsos ablak egy csatahajón.
- Mint a rácsos ablak egy tengeralattjárón, mindenki hülyének fog nézni, ha ezeket nem mondod jól.
Valami ilyesmi volt. Nem pontosan idéztem. De marha jók a poénjai. Nekem az első és a második rész tetszett leginkább, a 3. elég lájtosra sikeredett. -
Nekem a legjobban Biff beszólásai tetszettek (a fiatalé)
-Játszon olyat mint a festék és húzzon innen tata!!
-Játszon olyat mint a festék és kopjon le te marha ne csodáld ha mindenki hülyének néz... -
...az öreg Peabody-é... :DDD -
felig meglestem a BR2-t.. hat .. eddig nem jon be.. soot van amit kifejezetten baromsagnak talalok.. de mindegy.. idaig tetszik is meg nemis.. -
Meg:
-Emlékszem régen ez az egész terület (nem tom hogy hívjáké) volt. Az volt a rögeszmélye, hogy az egészet beülteti fenyőfákkal. -
-Hé te! Veszed le róla azt a koszos mancsod.... Muszály azt, hogy koszos mancsod? -
Szerintem Jim Carrey nélkül már nem lesz olyan jó. Ahogy látom Jamie Kennedy lesz a főszereplő, akinek általában iszonyat bugyuta filmjei vannak. Nem tudom mennyien láttátok a Malibu's Most Wanted c. filmjét, de aki nem látta az semmit nem veszitett. És aki esetleg tervezte, hogy megnézi, felejtse el szerény véleményem szerint:) -
-
- Egy pillanat! Egy pillanat, Doki! Csak nem...? Csak nem azt akarja mondani, hogy...?
- Hé, Apa! Hé, George! Hé, te ott a biciklivel!
- 1.21 GW??? 1.21GW??? Te magasságos! -
Viisza a jövőbe legjobb beszólásai:
- Uram, legyen olyan jó és hozzon nekem egy 17 -es kulcsot.
- Véletlenül nem 15- ösre gondolt ?
- Mi az McFly. Nyuszi vagy ?
- Á, mami. Te aztán tudsz pizzát hidratálni.
- Legyen 8 -kor. Én reggeli után szoktam ölni.
- Ha találkozik Jennyfer önmagával, annak beláthatatlan következményei lesznek.
Lehet , hogy megsemmisül a Naprendszer. Megsemmisülhet az egész galaxis is. Szerencsés esetben csak a mi Naprendszerünk fog megsemmisülni.
- Á, az sokkal megnyugtatóbb.
- Trágya !! Már megint trágya !!
- Remélem még látjuk egymást a JÖVŐBEN.
- Vagy a múltban. -
Örülök, hogy ilyen sok jót irtatok a
Vissza a jövőbe filmről.
Majd beírok még egypár mondatot, ami tettszett. -
Takezó #11070 aszittem paródiára ;) -
mondjuk nekem Robin Williams "viccesfilmjei" rettenetesen fárasztanak
de a komoly filmjei jók
pl. Ébredések (Awakenings) -
Pl. kamerás-ra gondolok. (Mielőtt még vki rosszra gondol ...) -
A "The Passion of Christ" című Mel Gibson filmet meg lehet már találni - khm... :) - bármilyen változatban? -
Nafene :
THE SON OF THE MASK -
Nekem a HOOK 1000x jobban teccet. -
Pán Péter
modern mesefilm. kicsit gügye, de azért nem rossz, szépen kivitelezett
igazából nem tudunk meg semmit, hiába 2 órás a film, illetve egy dolgot igen, ha gyerekek akrunk maradni, és fiúk vagyunk, a csajok mindent csak tönkretesznek :) -
Minden6ó - DVD verzió
nagy baromság, de jókat lehet rajta röhögni
a kihagyott jeleneteket rendezői kommentárral érdemes megnézni, csomó mindent pluszt meg lehet tudni a történetről - szvsz a vágószobában a poénok kedvéért kivéreztették a filmet -
Pedig abban voltak iszonyat poénok! :-dDDD -
Én a Manitu bocskora című szuperprodukción. :( (Bár nagyon fáradt voltam.) -
En a Contact filmen aludtam el :)
Na meg meg sok mason de azon a moziba :) -
Hannibal életem második filmje volt, amin elaludtam moziban (annyira nem volt azért rossz, csak nagyon fáradt és depressziós voltam).
A Vörös sárkány nagyon kellemes meglepetés volt, a Bárnyok pedig alap.
Ha győztest (= kedvencet) kellene kijelölni, akkor én meglepő módon a Vörös sárkányt választanám, szorosan mögötte a Bárányokkal. Hannibal messze mögöttük legalább 4 ponttal. -
Szerintem is a Hannibal butasag volt...
De tudod hogy mar keszul a negyedik film a szeriaban ?:) -
Cvd #11057 Oké.:) -
nekem az 1. rész tetszett a legjobban -
Hannibál jobban tetszett mint a Bárányok? Pedig az tök gagyi volt. -
na akkor majd ha megnéztem a filmet (szerintem szombaton fogom) majd megírom rájöttem-e mire gondolsz:) Ha nem akkor áruld majd el!:) -
Cvd #11053 Ja. Nagyon ígéretesen indul, de hihetetlenül ellaposodik a végére. Az először jól induló sztoriról menet közben kiderül hogy "gyanusan" hasonlít egy kb. 2 évvel ezelőtti filmre, aminek nem árulom ez a címét mert akkor végképp dögunalom lesz megnézni.:) De azonnal be fog ugrani ha láttad. -
Én majd a Gothika c. filmet fogom megnézni. Az előzetese alapján nem rossz. Látta már vki a filmet? -
Jaja es is nagyon jo :) -
szerintem tetszeni fog ez is:) -
Augustus Gigo #11049 Na msot ekzdem el nézni a Vörös sárkányt, majd írok vmi kritika félét róla, előző részek teccetek, leginkább a Hannibál. -
Jezusom! Megneztem a Looney Tunes : Back In Action! Te jo eg! Hogy lehet egy muvi ennyire unalmas? Meg jo hogy volt Dodo kacsa mert azon rohogtem meg parszor de hat ehez kepest a Space Jam mualkotas volt. -
jaja, pont nekem is vmi ilyesmi jutott róla az eszembe :) -
Megnéztem. Háááát, elég Potter feelingje volt. -
Zemeckis k*rva jó filmeket szokott csinálni. Remélem ez is jó lesz, mint a többi. -
1ébként lesz egy 3. Robert Zemeckis-Tom Hanks film (animációs), a címe The Polar Express, láttam a trailer-t -
ZemeCkis :)