106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LezLee
    Nem is olyan régen hallottam olyan hírt, hogy Zemeckis meg akarja csinálni a 4. részt, csak mivel ugye Fox beteg, a többiek sem vállalták el, ezért animációs film formájában. Azért nem lenne rossz :)))
  • LezLee
    Ja ez a beszólás nagyon ott van. Meg volt ilyen is:

- Ez épp olyan különös, mint a rácsos ablak egy csatahajón.
    - Mint a rácsos ablak egy tengeralattjárón, mindenki hülyének fog nézni, ha ezeket nem mondod jól.

Valami ilyesmi volt. Nem pontosan idéztem. De marha jók a poénjai. Nekem az első és a második rész tetszett leginkább, a 3. elég lájtosra sikeredett.
  • Bucser
    Nekem a legjobban Biff beszólásai tetszettek (a fiatalé)

-Játszon olyat mint a festék és húzzon innen tata!!
    -Játszon olyat mint a festék és kopjon le te marha ne csodáld ha mindenki hülyének néz...
  • Jano
    ...az öreg Peabody-é... :DDD
  • CSOCSO
    felig meglestem a BR2-t.. hat .. eddig nem jon be.. soot van amit kifejezetten baromsagnak talalok.. de mindegy.. idaig tetszik is meg nemis..
  • Bandew
    Meg:

-Emlékszem régen ez az egész terület (nem tom hogy hívjáké) volt. Az volt a rögeszmélye, hogy az egészet beülteti fenyőfákkal.
  • Bandew
    -Hé te! Veszed le róla azt a koszos mancsod.... Muszály azt, hogy koszos mancsod?
  • Alien
    Szerintem Jim Carrey nélkül már nem lesz olyan jó. Ahogy látom Jamie Kennedy lesz a főszereplő, akinek általában iszonyat bugyuta filmjei vannak. Nem tudom mennyien láttátok a Malibu's Most Wanted c. filmjét, de aki nem látta az semmit nem veszitett. És aki esetleg tervezte, hogy megnézi, felejtse el szerény véleményem szerint:)
  • Sephi
  • Jano
    - Egy pillanat! Egy pillanat, Doki! Csak nem...? Csak nem azt akarja mondani, hogy...?

- Hé, Apa! Hé, George! Hé, te ott a biciklivel!

- 1.21 GW??? 1.21GW??? Te magasságos!
  • LittleL
    Viisza a jövőbe legjobb beszólásai:

- Uram, legyen olyan jó és hozzon nekem egy 17 -es kulcsot.
    - Véletlenül nem 15- ösre gondolt ?

- Mi az McFly. Nyuszi vagy ?

- Á, mami. Te aztán tudsz pizzát hidratálni.

- Legyen 8 -kor. Én reggeli után szoktam ölni.

- Ha találkozik Jennyfer önmagával, annak beláthatatlan következményei lesznek.
    Lehet , hogy megsemmisül a Naprendszer. Megsemmisülhet az egész galaxis is. Szerencsés esetben csak a mi Naprendszerünk fog megsemmisülni.
    - Á, az sokkal megnyugtatóbb.

- Trágya !! Már megint trágya !!

- Remélem még látjuk egymást a JÖVŐBEN.
    - Vagy a múltban.
  • LittleL
    Örülök, hogy ilyen sok jót irtatok a
    Vissza a jövőbe filmről.

Majd beírok még egypár mondatot, ami tettszett.
  • Takezó
    aszittem paródiára ;)
  • Mike
    mondjuk nekem Robin Williams "viccesfilmjei" rettenetesen fárasztanak
    de a komoly filmjei jók
    pl. Ébredések (Awakenings)
  • PREMIERE1
    Pl. kamerás-ra gondolok. (Mielőtt még vki rosszra gondol ...)
  • PREMIERE1
    A "The Passion of Christ" című Mel Gibson filmet meg lehet már találni - khm... :) - bármilyen változatban?
  • Sephi
    Nafene :

THE SON OF THE MASK
  • Sephi
    Nekem a HOOK 1000x jobban teccet.
  • Mike
    Pán Péter
    modern mesefilm. kicsit gügye, de azért nem rossz, szépen kivitelezett
    igazából nem tudunk meg semmit, hiába 2 órás a film, illetve egy dolgot igen, ha gyerekek akrunk maradni, és fiúk vagyunk, a csajok mindent csak tönkretesznek :)
  • Mike
    Minden6ó - DVD verzió
    nagy baromság, de jókat lehet rajta röhögni
    a kihagyott jeleneteket rendezői kommentárral érdemes megnézni, csomó mindent pluszt meg lehet tudni a történetről - szvsz a vágószobában a poénok kedvéért kivéreztették a filmet
  • Blasta
    Pedig abban voltak iszonyat poénok! :-dDDD
  • PREMIERE1
    Én a Manitu bocskora című szuperprodukción. :( (Bár nagyon fáradt voltam.)
  • Sephi
    En a Contact filmen aludtam el :)

Na meg meg sok mason de azon a moziba :)
  • Darko Ferkó
    Hannibal életem második filmje volt, amin elaludtam moziban (annyira nem volt azért rossz, csak nagyon fáradt és depressziós voltam).
    A Vörös sárkány nagyon kellemes meglepetés volt, a Bárnyok pedig alap.
    Ha győztest (= kedvencet) kellene kijelölni, akkor én meglepő módon a Vörös sárkányt választanám, szorosan mögötte a Bárányokkal. Hannibal messze mögöttük legalább 4 ponttal.
  • Sephi
    Szerintem is a Hannibal butasag volt...

De tudod hogy mar keszul a negyedik film a szeriaban ?:)
  • Cvd
    Oké.:)
  • zaki
    nekem az 1. rész tetszett a legjobban
  • Bandew
    Hannibál jobban tetszett mint a Bárányok? Pedig az tök gagyi volt.
  • Alien
    na akkor majd ha megnéztem a filmet (szerintem szombaton fogom) majd megírom rájöttem-e mire gondolsz:) Ha nem akkor áruld majd el!:)
  • Cvd
    Ja. Nagyon ígéretesen indul, de hihetetlenül ellaposodik a végére. Az először jól induló sztoriról menet közben kiderül hogy "gyanusan" hasonlít egy kb. 2 évvel ezelőtti filmre, aminek nem árulom ez a címét mert akkor végképp dögunalom lesz megnézni.:) De azonnal be fog ugrani ha láttad.
  • Alien
    Én majd a Gothika c. filmet fogom megnézni. Az előzetese alapján nem rossz. Látta már vki a filmet?
  • Sephi
    Jaja es is nagyon jo :)
  • Alien
    szerintem tetszeni fog ez is:)
  • Augustus Gigo
    Na msot ekzdem el nézni a Vörös sárkányt, majd írok vmi kritika félét róla, előző részek teccetek, leginkább a Hannibál.
  • Sephi
    Jezusom! Megneztem a Looney Tunes : Back In Action! Te jo eg! Hogy lehet egy muvi ennyire unalmas? Meg jo hogy volt Dodo kacsa mert azon rohogtem meg parszor de hat ehez kepest a Space Jam mualkotas volt.
  • zaki
    jaja, pont nekem is vmi ilyesmi jutott róla az eszembe :)
  • Bandew
    Megnéztem. Háááát, elég Potter feelingje volt.
  • Bandew
    Zemeckis k*rva jó filmeket szokott csinálni. Remélem ez is jó lesz, mint a többi.
  • zaki
    1ébként lesz egy 3. Robert Zemeckis-Tom Hanks film (animációs), a címe The Polar Express, láttam a trailer-t
  • zaki
    ZemeCkis :)