106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
qqatsi filmeket láttátok? na az pl. film -
ja és tőplem a fél világ a seggét csapdoshatta földhöz nagy örömében, de nekem akkor sem tetszik -
az jó, mert én meg azon filózom megtartsam-e a frissen vásárolt DVD-t, vagy szabaduljak meg tőle, még frissen
nem bugyuta? dehogynem
ilyen a valóságban nincs
(és most nem a csontvázakra gondolok)
szóval szerintem elég szar :) egy darab -
Nos mivel a ket filmet mar alapbol nem lehet oszehasonlitani elarulom neked hogy a KTK nagyon is sikert aratott es en az oszes JD film kozul szerintem o ebben fenomenalisat alakitott. Es mesze nem bugyutamesefilm hanem egy nagyon is jol megrendezet nemi mesebeli ellemekel megkrealt muvi. Oszt punktum. -
Te vegig birtad nezni ? 
En akkor amikor elkezdet a kamere korulottuk forogni es lottek kikapcsoltam a gepet es leturultem a filmet. -
szerintem a Biggus Dickus és Incontinencia jobb
de amúgy nagyon ott van a magyar szinkron, és szerencse, hogy azt tették fel a DVD verzióra is -
este betoltam megin a horroraakdva 1-2őt a listába
...
az 1. felénél elaludtam :D -
Karib-tenger kalózai
hát elég vegyesek az érzéseim evvel a filmmel kapcsolatban, nem igazán tudom most mit si szeretett volna a rendező: kalandfilmet, vagy valami bugyuta mesefilmet. Néhol klasszikusoakat idézve komoly, máskor roppant bugyuta, tele klisékkel. Johnny Depp-nek nem ez a legjobb filmje (pl. a Félelem és reszketés Las Vegasban)mérföldekkel jobb) -
Ramza #11194 Szerintem nagyon jó mindkettő. -
azért ezt nem olyan nehéz eldönteni :D -
Na azé. :o))))) -
Ramza #11191 De a végén.
Mert akkor már vége volt. És mert meg tudtam nézni, hogy mi a neve a nagymellű főszereplőnek. -
A stáblista sem tetszett??? -
Ramza #11189 Igen, HOTD jó példa arra, hogyan nem szabad filmet készíteni.
Nehezen tudnék 2 jó percet találni abban a filmben. -
house of the dead et meg ne nezzetek! , viszont az out of time egesz kellemes kis esti nyomozos film volt, csak kar hogy mar az elejen tudni lehetett mire megy ki az egesz, mivel ez is klisekre epult, de ettol meg jo volt. -
Ramza #11187 Zseniális.
Azt sem tudom, hogy az eredeti Biggus Dickus vagy a fordításban szereplő Fikusz Kukisz zseniálisabb :D -
Brian eletet lesem eppen..hat es LOL gecc:) -
Az operatőri munka az siralmas volt ezt még anno az értékelésemben is megjegyeztem.
A végén tul.képpen egyszerűen nem is láttam mi történt a rosszbácsi és a vonat között...
El tudom képzelni, de akkor se látszott szar se -
Igazad van, én is ezeket hiányoltam belőle.
Lényegében testőrséget játszottak, nagy ügy.
Azt a nemzeti gárda szokta vagy az INCAL szekuricsik :-D -
marad a nézd meg dvdn :D -
nem a trükkökről van szo, hanem rendezésről, a cselekménről egyszoval minden nulla ebben a filmben, főleg az operatőri muka nálam nem nagyon jött be.... ha megnézem a Helyszínelőket a viasat3-on, még ott is jobb SWAT jeleneteket látok néha mint ebben a filmben összesen.....
ja meg a szereposztás, tiszta bé muvi -
nem a titkokról van szó, csak a cím alapján joggal várná el az ember, hogy legalább a játék szintjéig belemerüljenek a témába
ez így egy sima ticsung film, mindenki lő mindenre :/
jólesett volna egy kis taktikai eligazítás, nagyobb hangsúly a fegyvereken és a csapatmunkán, nagyon hiányzott "A SNIPER" szerep, és a parás részek
mondjuk eleve a szereposztás is gáz, a főhős szépfiú, a menő feka, a vagány spanyol csaj (minek?), az ideg-gyenge stréberköcsög meg az átlag töltelékember, ja és a mindig cool öreg vezér :/ tiszta képregény
na erről ennyit, azért jobb volt, mint az RTL Klub :) -
Ez nem véletlen.
Titkokról lévén szó, nem teregethették ki a trükkjeiket, stb...
De én sem erre számítottam azért.... -
most néztem a SWAT-ot
az eleje jó, a nagy része átlagos, a vége szupergagyi ZS kategóriás sablonfos
egyszer nézhető, csak az a baj, pont a SWAT nincs benne, gyakorlatilag semmit nem tudtunk meg az alakulatról :/ -
A remake bizony. -
Igen. -
Az Tim Burton film volt?
-
Na lekaptam a Master & Commandert de sajna nem tudom megnézni mert szaggat és ez csöppet idegesít. Esetleg valami divx guru tud megoldást?:)
dmd-mac.cd1/2 a file név. -
Az szereintem is nagy xszar volt. Jo eszmeletlen erdetiek a maszkok de a story lehetett volna jobb is... nem tudom nekem nem gyutt be. -
Ezt a filmet én meg nem is láttam. Sokan mondták, hogy így szar meg úgy szar, gondoltam ennyien nem tévedhetnek, így aztán nem is néztem meg. De legalább nem csalódtam TB-ben :)))) -
Ramza #11172 Én talán csak a Majmok bolygójával nem voltam elégedett azok közül a filmjei közül, amiket láttam tőle. -
Persze, én is szeretem, nem is azt mondtam, hogy biztos szar film lesz a Nagy hal, eddig még nem nagyon okozott nekem csalódást TB, szerintem most se fog :) -
Hát igen, de nem is lenne jó, ha mindenki úgy gondolkodna mint a másik :))) -
Ráadásul nehez lesz találni majd 2 olyan embert, akinek dettóra ugyanaz lesz a véleménye róla. :) -
Ramza #11168 Persze.
Nagyon szeretem Tim Burton-t, bízom benne, hogy nem fogok csalódni. -
Jó, de én meg pont olyan kritikát olvastam róla a neten, hogy jó film, de nem hozza azt az eredményt, amit elvárnánk TB-től, állítólag túl komolytalanra veszi a fontos részeket, és ezáltal elveszíti mély mondanivalóját a film, ami benne rejlett. De persze ez majd csak akkor derül ki, ha megnéztük :)) -
Ramza #11166 Nem, dehogy.
Azért írtam, mert én eddig egy komolyabb kritikát olvastam róla, és az pont ezt állította.
Nem volt ebben semmi kötözködés :) -
Mindenbe bele kell kötni? :)))))
-
Ramza #11164 A Vox szerint pedig igenis TB legjobb filmje :) -
Igen én is jókat hallottam a Big Fishről, bár sokak szerint nem tartozik Tim Burton legjobb filmjei közé. De egy próbát mindenképpen megér.