106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
  • mochee
    Hogyhogy nem tudom leszedni őket normálisan? Mit nem tudok kitörölni? Számít az, amit fennhagy, tehát bebaszik a többinek, vagy csak ott lesz, és kész?
  • Mike
    kell divx meg xvid

a többit felecsd el, a kodekpekkeket meg nagyon gyorsan

(igaz, normálisan leszedni úgyse tudod többé, ha már felraktad - hehe)

egyébként - szvsz - az Xvid a legjobb
  • Mike
    jaja

Monster Inc. mesefilm
  • Sephi
    Igen ?:) Erdekes... es megis megtudhatnam mikor? :) Mert nekem ugye kene tudnom rola!
  • Blasta
    Az száksz.
    Rílplaya amúgyis száksz, mert winamp megnyissa a bézdrjávot szal már az nem köll. :-D
  • FREAK
    nekem volt, nem ment többet a real player :D
  • Blasta
    Egyet értek Sephi-vel!
    Az ACE MCP -vel nekem se volt soha semmi gondom!!!!
  • mochee
    És most akkor mit használsz? Vagy még nincs meg az "igazi" ?
  • mochee
    Van egy film, az elhagyott bolygó, ezt nem tudom semmivel sem ugy lejátszani, hogy lehessen benne lépkedni. Mindig kifagy akkor, ha előre akarom pörgetni. Ez codec probléma vagy mi? Egyébként néhány south park se nagyon műxik csak már nem tudom mi volt fenn és mi nem a legutóbbi oprendszer reinstallom előtt, és ezzel nem minden megy, ami azelőtt jó volt
  • Jano
    De volt! :D
  • Sephi
    ACEMCP 593 PRO a legjobb.. nekem az van es meg soha semmi bajom nem volt semmivel.
  • Jano
    Egyik szarabb, mint a másik. Legutóbb a Gordian Knot pack-kal szívtam.
  • mochee
    Valaki elmondaná, melyik a legjobb codec pack, vagy ti mit használtok? Eddig az ace mega pro-val nyomtam, de szarakodik pls
  • Sephi
    Mondom en hogy ezek mar nem tudnak mit kitalalni :))))
  • PREMIERE1
    Derrick - A film :)

A Derrick animációs filmen? :) Hajrá!
  • Sephi
    Nem volt mar sok neki egy kicsit ?:)
  • zaki
    mondtam neki, és azt is, hogy 4 is lesz :)
  • Blasta
    megnéztem az uccsó szamurájt.
    6/10 de csak a főszereplő szamuráj miatt és az általan kedvelt kúltúra bemutatása véget ennyi, amúgy 5-öt érdemelne.
    Teljesen középszerű alkotás, még a csatajelenetek se hoztak semmi extra szinvonalat, egyszerűen MEG LEHET NÉZNI és kész, semmi katarzis, stb...

Ja és a vége....
    AZ VALAMI ISZONYAT NYÁL.
  • Sephi
    Ugy vagyok ezzel en is. Mostanaba csak regi filmeket nezek. Pl a King Rat c. filmet ami James Clavell muve szerint keszult es a The Great Escapepet is.
  • Gandibá
    Ja az mondjuk érdekes volt tényleg, de a zombi halaknál nincs jobb! :D
    Haverom azt mondta hogy a House of the Dead című alkotásnál még az Undead is szinvonalasabb. Milyen lehet az? :))
  • Ramza
    Na jó, de ki az, aki minden régebbi filmet látott? :)
    Én lehetőség szerint próbálom a régi alapművéket bepótolni, de idő hiányában reménytelen :(
  • Sephi
    Ez a Lost in Translation erdekel. Alitolag nagyon jo a film de meg mindig nem volt idom megvizualni. Esetleg aki mar latta nem ir rola valamit?
  • Sephi
    Hat en nem lepotdtem meg mar reg egy filmen sem. Mar minden otlet el van love egy regebbi filmben sajna.
  • Ramza
    Azért néha jönnek még innovatív dolgok, igaz, egyre kevesebb.
  • Sephi
    Ez itt a baj hogy mar nem tudnak elorukolni semmilyen uj otlettel mert mar minden meg volt valositva.
  • Ramza
    Nem, azt elsütötték már ezer filmben.
    Inkább arra, amikor 80 perc után kiderül, hogy akik ellen az egész filmben küzdöttek (vagy legalábbis hitték, hogy ellenük küzdenek), azok valójában pont azért vannak itt, hogy segítsenek.
    Nem mondom, hogy ez az ötlet nem szerepelt már filmekben, de az itteni megvalósítás és a végén a "tényleg!" érzés nekem nagyon bejött.
  • FREAK
    "gyengék táborát erősíti"

hehe :) na jó, bővíti :D
  • FREAK
    UNDERWORLD

Hát ha nem Kate Beckinsale () játsza a főszerepet, talán meg sem nézem. Kevés a jó vámpírfilm, és ez is a gyengék táborát erősíti, jó adag MATRIX nyalással... Jó volt magyar arcokat és helyeket látni, de ennyi, maga a film erősen felejthető. SZVSZ
  • Sephi
    Hamarosan jon a harmadik resz! mond meg neki bisztos orulni fog :))
  • zaki
    1-et, teszett neki, meg is akarja nézni holnap a 2-t :)
  • Gandibá
    Amikor majdnem mindenki megint zombi lett? :D
  • wizy
    melyik részét?:-))))
  • zaki
    most nézem faterrral a harry pottert, tetszik neki :P
  • Ramza
    Egyébként minden vicctől függetlenül (mert maga a film az tényleg inkább vicces volt) állítom, hogy a végén, amikor kiderült a slusszpoén, akkor lefostam a bokámat örömömben.
  • Gandibá
    :))
    Főleg a zombi halak :DDDDD
  • Ramza
    Undead bizony nagyon alap, iszonyatosat büntet az a film!
  • Gandibá
    Ha jót akartok röhögni, akkor szerezzétek be az Undead című filmet. Elvileg horror, de olyan gagyi, hogy a röhögéstől majdnem leestem az ágyról. Meteoreső következtében egy ausztrál városban kezdenek zombivá válni az emberek és a végén az ufok mentik meg a várost. Van benne minden ami kell a röhögéshez, feltétlen ajánlott film, ALAPMŰ! :DD
  • Laalee
    hő bazeg ktk egy kalandfilm nem dokumentum, még jó hogy tele van meseszerű részekkel :D
  • Sephi
    Tehat neked minden olyan film bugyuta ami ninca a valosagban? Nos akkor a Monster Inc. es bugyuta es a te nicked is bugyuta mert Mike Wazowski nincs a valosagban :)))))