106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LittleL
    off:
    mi újság nálad ?
  • FREAK
    végülis az igaz, jár a pont :)
  • LittleL
    Én is láttam Freak.
    De azért a csajszi az jó volt.
    3/10
  • FREAK
    "A szállító"

ZS kategóriás James Bond/Jackie Chan/Taxi keverék tele megmagyarázhatatlan jelenetekkel. Még izgulni sem lehet rajta, mert nincs kiért...

2/10
  • Sephi
    Megneztem a My Boss's Daughterc. vigjatekot. Ha' elege baromsag volt de az' lehett rohogni is egy ket jelentben.... kulomben baromsag.
  • Ramza
    Ezt a mondatot így nem tudom értelmezni, szerintem kb. 5 pont különbség van a kettő között.
  • harakiri
    jóvan nem kell megsértődni, mondtam, hogy lehet, hogy bejön, lehet hogy nem...
    és ezt is csak azért mondtam, mert az biztos, hogy nem egy többségnek tetsző darab...
    majd mesélj mi volt másodszorra a hatás
  • harakiri
    a legjobb eredeti forgatókönyvért megkapta az Oscart
  • Sephi
    Jouember. Nem asozntam hogy nem teccet. Aszonta elaludtam. Este is volt es faradt is voltam mert aznap meloztam. Ma nezem meg ha minden igaz. Ezuttal egyedul es kaveval.
  • Augustus Gigo
    Nekem azt mondták ,hogy olyan mint a bazi nagy görög lagzi:( megnézem mostmár
  • Nyiri
    Nem...
    Nem vagyok maradi vagy homofob de 100 perc tomeny buzi tema nem nekem valo :)
  • Augustus Gigo
    Mambo italiano jó? most szedem
  • Takezó
    jah, az 1 jó film volt...
  • Augustus Gigo
    az télleg jó film volt
  • Gandibá
    Tegnap néztem meg a Beavatás című filmet, egész jó volt. Al Pacino mindig jól szerepel :)
  • Augustus Gigo
    az meg a sofia coppolát jelölték legjobb rendezőre/első női rendező jelölés/
  • Dynamic
    Legjobb forgatókönyv vagy valami ilyesmi.
  • Blasta
    Oscar-t miért kapott a Lost in translation?
    Tudtommal csak jelölték.
    Golden Globe-ot kapott 3-at....
  • harakiri
    Mi is elmentünk 4-en megnézni a Lost in translation-t, és nekünk mindannyónknak bejött a film, lehet hogy csak nektek nem szól semmiről. Ezt nem leanyázásnak szántam, csak egyszerűen nem neked való, lehet hogy majd később, lehet, hogy soha nem fogod érteni miről szól, és miért tetszik másoknak, de ez csak annyit jelent, hogy nem neked szól.
    Szerintem egyébként megérdemelten kapta az Oscart, és szívesen megnézem többször is.
    Aki látta a Szerelemre hangolva című filmet és bejött neki, annak ajánlom, aki nem szereti a lassú témavezetésű, kevés cselekménnyel dolgozó filmeket, amelyekben nincsen kimondva a konklúzió és a belső feszültség, az keressen mást, ha moziba akar menni.
  • Augustus Gigo
    Moszkva tér szerű
  • Augustus Gigo
    Good bye Lenint fogom most megnézni, jókat hallottam róla:D
  • Sephi
    Nagy gonban vagyok. Es felek ezert le fogtok anyazni.

DE...

Leutunk negyen megnezni a Lost In Translation c. filmet es negybol harman el is aludtunk mar az elso fel ora utan. Csak a negyedik nezte vegig (az is mert kozbe sorozot) es aszonta hogy nem erdemes idot pocsekolni.

De en holnap delutan frisen kipihenve nekialok most mar vegig nezni. Nem tudom elhinni hogy nem szol semmirol.
  • a.carkey
    Ja. Az általában reális, bár van pár színész, akit kispéciztek maguknak, és akármit csinálhat - nagyhalál, legdámaibb és még annál is drámaibb szerep - megkapja a málnát, mint a Maci. :)
  • Tikal #11259
    az egyetlen amcsi dij ami normális, az amit a legszarabb filmekre, leggyengébb szinészeknek adnak :)
  • a.carkey
    Vagy a politikáról ...
  • a.carkey
    Egy Sophia Coppola egy nem jó filmre kap egy Oscart, mert FF Coppola lánya. Egy Russel Croweot jelölnek egy nagyon rosszul fényképezett filmmel - a lényeg, a csata, na az nem látszódott -, majd egy jó sztori, de nem túl zseniális film - Vágta - jelölve van. Ez nem lenne gond, de kimarad olyan film a nagyok közül, mint pl. az Utolsó szamuráj.

Tök olybá tűnik, hogy igyekeztek a GYUnak NEM konkurrenciát teremteni, nehogy már nagy legyen a verseny. Pedig inkább lett volna kevesebb, de akkor olyan ellenfelek ellen.

Szerintem amúgy direkt csinálják! Ritka, hogy Oscaron igazi színvonal lenne. (Lehet, hogy ez erős, de mégis ...) Nem is tudom, mikor volt igazán korrekt az Oscar. Nem hinném, hogy jót tesz egy rendezvénynek, hogyha a pénzről szól. Hasonlót az atlantai olimpia alatt éreztem, bár az is jó volt, de ...

• mochee
    Mindenképpen megérdemelte, ez az egyetlen film a felsoroltak közül, amit láttam. Majd megnézem az összeset, de nekem is van egy olyan érzésem, hogy hozzám lesznek, amik közelebb állnak.
  • Bandew
    Ez pontosan így van. Bár nem mondom, hogy nem örülök, hogy a Gyűrűk Ura annyit kapott.
  • Tikal #11254
    az oscar is csak arra jo hogy reklámozza a filmet, nevetséges az egész...
  • mochee
    Megnéztem az imént az Utolsó Szamurájt, és le vagyok nyűgözve. Természetesen 10/10, nem lehetett volna jobbra csinálni.
  • a.carkey
    Ja. És nem is jelölték Oscarra az elit kategóriákban. :(

Pedig bőven befért volna!

Legjobb film:
    A Gyűrűk Ura - A király visszatér
    Elveszett jelentés
    Kapitány és katona - A világ túlsó oldalán
    Titokzatos folyó
    Vágta

Legjobb rendező:
    Fernando Meirelles (Isten városa)
    Peter Jackson (A Gyűrűk Ura - A király visszatér)
    Sofia Coppola (Elveszett jelentés)
    Peter Weir (Kapitány és katona - A világ túlsó oldalán)
    Clint Eastwood (Titokzatos folyó)

Ezért nem jó ez az Oscar így ... :(
  • ÁjjLe BoBBi
    áhh nagyon szépek! akarooom :)
  • ÁjjLe BoBBi
    hát ha nem jobb :)) mondtam hogy azt nézzük... :) iszonyatkirály film!!
  • Sephi
    Alitolag fel van ujjitva es beleraktak 53 plusz percet :)
  • Mike at home
    mert szepen fel lett ujitva, ugy tudom
    vagy miben nem latszik? ritmusaban?
  • Augustus Gigo
    AN msot tartok az APOKALIPSZIS MOST felénél. Eddig nagyon teccik, alegjobb a Wagner zenére való helikopteres támadás:D NEm is láccik ,hogy már több mint 20 éves ez a film. Majd emgnézem a rendezői változatot is. Mia kettő között a különbség? más befejezés vagy ilyesmi?
  • Mike at home
    egyes jatekok utaljak
    normalisan meg nem uninstallaja magat
  • PResident Evil
    egy kis emlékeztető... Katana és Szamurájkard...

• PResident Evil
    váhh gecc az utolsó szamuráj kibaszott nagy film !!! 10/10 !!!
  • Roll
    Most néztem meg a THEY című filmet. Szerintem katasztrofális. 10/3.