106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ááá, az is a lefikázandó listán van, mert '68-ban készült. -
DecenS #11481 2001 Űrodesszeia :) -
ez a lényeg
amíg nem volt olyan film, ahol ezt nem valósították meg "hihetőbb" formában, addig nem úgy néztük, de ma már sajna egy 8 éves gyereknek is feltűnnek a "hibák" a SW filmekben
megjegyzem én még mindig várom a filmet, ahol nem zúgnak az űrhajók, és nem robbannak fel hangos recsegéssel, narancs tűzgömbként :) -
Ha így nézzük a filmet, 2 percenként lehetne mondani a "hibákat" kezdve a fénysebességtől a fénykardig:) -
Dehogynem.
Mivel felnőttél, ilyen kérdések foglalkoztatnak ahelyett, hogy élveznéd a filmet. Anno, mikor először láttad, nyílván eszedbe sem jutott, csak állt a kis fütyid. -
NA! Valaki?! Senki ?! :( -
Hát ezen még nem gondolkoztam.
Fél kiló?
(jahogy a filmben levőnek?) :-DDDDD -
úgy kb szerinted mekkora lehet a Halálcsillag netto tömege? -
Ez így van, csupán az én kérdésemhez ennek köze nincs.
:-) -
Ez így van, csupán az én kérdésemhez ennek köze nincs. -
Azért azt se feledjük, hogy a Csillagok háborúja
20-25 éves trilógia, amikor itthon még Commodore gépek sem
voltak, csak primitívebbek,
akkor azok a trükkök kész csodának számítottak. -
Ja, mint a szamurájkardot.
Meg az a francia jégkrémárus. -
Augustus Gigo #11470 pisztolyelrakás az teccett benne:D -
Cseszed, felnőttél, megöregedtél. Tudom, nehéz elfogadni, de ez az élet rendje. -
Láttam a Szellemkutyát.
fsz.:Forest Whitaker.
5/10
Egyszer elég megnézni, de akkor sem túl nagy eresztés.
Egy néger,szamuráj lelkű bérgyilkos, meg bérgyilkos is.
Az olasz maffia vadászik rá, de bugyuták...
A végén meg lelöveti magát, mert a szamurájnak meg kell halnia.
Elég gagyi..... -
Ja tényleg!
Milyen okos!
HOGYEZNEKEMNEMJUTOTTESZEMBE! :-DDD -
Augustus Gigo #11466 Biztos egy haloot emebrke ráesett az iránító konzolra és az irányt ez megváltoztatta. -
DE MITŐL ZUHANT BELE A HALÁLCSILLAGBA?
Vágod?
BELEZUHANT!!!!!
Ez nem szerencse kérdése... -
Tudom hogy mesze nem ide tartozik de...
Valaki ki tudna segiteni ?
Megvan nekem a Somethings.Gotta.Give.DVDRip.XViD-DcN de sajnos a CD1-bol hianyzik a sgg-cd1-dcn.r17 nincs meg.... valaki tudna egy helyet ahonnan gyorsan letolthetnem ?:( -
DecenS #11463 A Panamai Szabó *** (kicsit zagyvalék a történet, gyenge közepes a film)
Antitrust *** (a sztori egy nagy nulla, kliséfilm, két gyönyörű nő miatt éri megnézni; Claire Forlani és Rachel Leigh Cook) -
lehet hogy szimpláán csak szerencséjük volt a lázadóknak. Olyan nehéz ezt elképzelni?:-)) -
Azt még nem sikerül megmagyaráznia nekem senkinek, hogy a Jedi visszatér végén a felrobantott Interdictor (asszem ez Vader zászlóshajójának a neve) miért zuhan bele a halálcsillagba?
Tömegvonzás?????
Szvsz ez hülyeség
Amúgy a film végén a csata az űrben tteljesen élvezhetően volt megcsinálva, mai szemmel is. Azzal nincs baj. Más jelenet már előfordul hogy gázos mai szemmel... -
"Ma meg csak benyomják a koordinátákat a gépnek, aztán lemodellezi egy nap alatt a 3d-s faszi"
Az a helyzet, hogy nagy tévedésben vagy. Sokkal nagyobb és nehezebb munka CG-ben megcsinálni valamit, hisz az a valóságban nincs ott, és nem elég a testet lemodellezni, az adott fényviszonyokat is reprodukálni kell, figyelni minden árnyékra, stb stb. De már maga a modellezés sem egy nap, hidd el nekem, olyan gép nincs, ami magától dolgozik. Egy gumiálarcot 1-2 ember csinál, egy animált CG karaktert meg néha több tucat, a gumiálarc tényleg megvan egy nap alatt, az animáció hónapokig készül.
Mindkettőből van szar és jó, és csak jelzem, hogy az Aliens sem egy mai film, abban sincs CG, és mégsem tűnik fel semmi, ha nézed.... -
Gothika - Szal en nem is tudom miert neztem vegig. Ez egy akkora szar muvi hogy nem is tudok rola irni a joizles hatarain belul. Egyszeruen minden dolog szintiszta volt es meg a jelentek elott ki lehetett siman kovetkeztentni!
Ez a film sem mutatott semmi ujjat! Nagy gane az egesz ugy ahogy van! Ennel van jobb muvi is ami mesze nem ilyen hiresztelt.
Kapjak be a keszitok! -
az effektek már tényleg idejét multak, de hát azért csak 20 éves film :) egyébként sok retekklubbos film szinvonalát uti vizuálban :D -
Derült égből Polly
Vígjáték, röhögtem is, semmi extra, Ben Stiller a szokásos, egyszer nézhető középszar. -
Nos en megneztem ezt az uj Steve Martin-os muvit a gyerekkel es nekem teccet :) Kellemes vigjatek volt :) -
nekem csak az az egy fájl kéne semmi több :( -
én nem vagyok most, de ha fájl kell nem ok, mert egybe vannak fönt a filmek... nézd meg a listát, sok minden van!!! -
Te nem vagy erre előfizetve? Mert azt se tudom, hogy ezen fent van-e az a fájl, ami nekem kéne (HDCN is egy másik verzió volt). 400 Ft kicsit sok egy szaros fájlért. -
privátba ment... :) -
Már fél órája folyamatosan megy, és semmi. -
jaja! -
Tudom, kicsit idegesítő, de beállítotod a reconnetiont vagy 500 próbálkozásra, 1 sec-es ismétlésekkel és egyszer csak beenged. -
adjak egy jobb oldalt??? SMS!!! -
Augustus Gigo #11447 150 a limit asszem -
Képtelenség bejutni erre az ftpre? Mennyi a userlimit? 1 vagy 2? -
Egyszer már sikerült belépni, de kapásból ki is vágott valamiért :( -
Gondolj bele régen mennyit gondolkozhattka, hogy most hogyan oldják meg ezt meg azt. Ma meg csak benyomják a koordinátákat a gépnek, aztán lemodellezi egy nap alatt a 3d-s faszi. -
jeh holnap letöltöm a Passiót... kiváncsi vagyok!