106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
mondjuk ha nem érdekel mások véleménye, akkor mi a francnak fórumozol?
vagy nálad ez afféle hirdetőtábla, ahol megtehjeted kinyilatkoztatásaidat? -
ja nekem egy bajom volt csak a filmmel. Szerintem a császárt nem találták el vmi jól. -
nekem bejött a történet is, és az, ahogyan "tálalva" volt. egy tizes skálán mérve megérdemel egy 9-est!:) megyek is szavazni az imdb-n:) -
végre valaki velem van 
-
jó, ez kicsit durva volt, igaz. de mint mondtam, más ember véleménye nem változtatja meg az enyémet -
szerintem is nagyon jó film
-
thx -
láttam, jó film, nézd meg! -
a hadihajóik is ilyenek
a mélyűr meg egy baromság
magyarul nincs ilyen, hogy mélyűr
ez csak szolgai fordítása a deep space-nek -
ennyi. -
Ramza #11552 Semmi gáz, ne viccelj.
2003. dec. 5. -
hmmm, lehet, hogy így volt, ha zavart, vagy ilyesmi, akkor sorry -
Takezó #11550 ez okés, csak kicsit furin jön le, ha azt mondod, hogy nem érdekel a véleményetek... -
Ramza #11549 Azt pedig, hogy mikor, mivel kapcsolatban maradok csendben, vagy szólalok meg, azt majd én eldöntöm, ha megengeded . -
Ramza #11548 Nem, csak kicsit érdekes stílusban adtad elő magadat, ennyi. -
netán valami rosszat kérdeztem? ha nem tudsz, vagy nem akarsz rá válaszolni, akkor pls maradj csendben, ennyi, kösz -
nem. olvasom a topicot folyamatosan. pl xy-nak nem tetszett a film, attól még nekem tetszhet, és nem változik meg a filmről a véleményem. pl sok film van, amit a filmkritikusok össze-vissza fikáznak, de attól még nekem az 1ik kedvenc filmem -
Takezó #11545 lol, mellesleg megmondanám, de nemtom -
Ramza #11544 De azért az amerikai bemutató időpontját megírhatnánk :D -
Takezó #11543 Zaki drága:
"nagyon nem érdekel más ember véleménye a filmmel kapcsolatban"
Akkor csak azért jársz ide, hogy Te leírd a véleményed? -
Én láttam.
Jó film!
Nézd meg! -
Gandibá #11541 A Basic-et látta már valaki? Jó film? -
ja, az én osztályzataim alapján 10/9 -
megnéztem az utolsó szamurájt. a film eleje kicsit lájtos volt, de attól a résztől, mikor elvitték a faluba a szamrájok a kapitányt, onnan nagyon fasza volta a film. a film vége nekem is (nagyon) tetszett, ahogyan augustus-nak.nagyon nem érdekel más ember véleménye a filmmel kapcsolatban, nekem bejött a film, és ez a lényeg. ja, amerikaiaknál mikor volt a premier nem tudja valaki? -
Cat #11538 elvileg előtte mondja a felkelők tábornoka, hogy "összpontosítsátok a tűzet a vezérhajóra", emiatt válik le a pajzs, és közben tovább lövik a már pajzsnélküli hajót, eközben csapódik bele az a-wing -
Cat #11537 a voyager egy mélyűri felderítőhajó, nem pedig hadihajó -
jaja, de hát ez egy mese
miért, a Startrekben a tányért és a hajtóművet elég vékony kis szar köti össze, arról nem beszélve, hogy mekkora a hajó, mégis egy hídja van, meg lőnek kettőt és túlterhelődik a rendszer
akkor már a turbólézerek jobbak -
DecenS #11535 Az azért furcsa, hogy egy 8 kilométer hosszú csillagcirkálón egyetlen egy vezérhíd van, aminek az elpusztítása után irányíthatatlanná válik az egész monstrum.
Itt nyilván már megint a józan paraszti ésszel is követhető logikátlanságról van szó, aminek vajmi köze van a Star Wars-hoz; mindössze megjegyzem, hogy egy ekkora hajón még huszadlagos parancsnoki hídnak is kellene lennie. -
Ja télleg, Executor volt a neve.
Na kösze a kielégitően elfogadható választ!
Megvettem! :-DDDD -
lézerkard ... -
Az tény, hogy nekem is eszembe jutott a Shogun, de inkább a Farkasokkal táncolóra szavaznék.
Az biztos, a japán társadalom a XIX. században SEM volt az a tipikus demokratikus társadalom. Az nőket simán hozzáadták akaratukon kívűl férfiakhoz. Különösen ha szépek is voltak. Itt sem volt másként: Nagy harcos és szép japán nő=házasság. Aztán harcos kipurcan, asszony meg másfelé is kacsingat. Jelen esetben pont gyilkosa felé.
Amúgy a Shogunban Mariko még a férjétől sem vált el, de már dugott "Andzsin Szan"-nal. Úgyhogy kár meglepődni! :)
Vsz James Clawell is örült egy újabb keleti sztorinak. A Shogun is nagy siker volt - ráadásul az a "Ninja filmek" korában készült, lehet, hogy most is visszatérnek a ninják? :) (Last Ninja - The Movie :)
Lehet, hogy Dudikoffot ismét felkapják? Netán Oscar díjat kap az Utolsó szamuráj 2 után? :)
Vagy "Király" lenne egy Sho Koshugi vs. Michael Dudikoff kardpárbaj! :)
Esetleg mindez a Csillagok háborúja 3 során. A Star Wars III. eddig leforgatott jeleneteit törlik, és Lucas Dudival és Koshugival veszi újból a filmet és a végén a nagy lézerkar párbajt? A bíró meg Franco "Árpád vezér" Néró lesz ... :) -
Úgy van. -
Cat #11530 nemcsak itthon nem voltak commodore gépek, hanem sehol :) ha jól emlékszem a c=64 '82ben jelent meg, és az első részt 1977ben mutatták be -
Cat #11529 az executor (és nem interdictor) nem belezuhant, hanem nekiütközött a halálcsillagnak. Az egy dolog hogy alul volt a bolygó, és zuhanásként ábrázolták, de lehetett volna fordítva is, tökmind1. A lényeg, hogy megszünt a pajzsa, és egy a-wing belecsapodott az irányítótoronyba, ezáltal irányíthatatlanná vált (értsd: elkanyarodott) és ment tovább előre, csak ott a halálcsillag volt -
Takezó #11528 Az jogos, hogyha a hűbérura azt mondta, akkor odaadja... de azt bittos nem mondta, hogy smacizzanak is :D -
mivel valszeg a nő szamuráj, azt teszi, amit hűbérura mond
mondjuk a románc akkor is furcsa :) -
na mert aztán a Radiátor, nem :)
mondjuk a gladiátor rész jó, de a kerettörténet roppant nagy marhaság
és a buzakalászos rész is jó
Rómát is szépen megcsinálták -
na jó, annyit mondok: Akira Kurosava :) -
a Gladiátor első körben qrvára idegesített, ilyen Rómában elképzelhetetlen lett volna
aki ennyire impotens, az nem lesz fővezér
Marcus Aurelius, Commodus szerepéről nem is beszélve (mondjuk ez még megbocsátható)
az utolsó szamuráj is jó film, de messze nem hiteles
egyébként én meg Sógunos vonásokat fedeztem fel benne -
meg tömény unalom :)
"kimegyek megnézem aaz antennát" kiment, beszállt vmi kompba és ment, és ment, és ment, és ment, 10 perc, még mindig ment
ma ezt a filmet 10 percben lenyomnák
a filmeken is lehet látni, mennyire felgyorsult az életünk, anyáink még rettegtek pl. a Madaraktól, ma már elalszunk rajta, és úgy érezzük, olyan mint a rétestészta