106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Koszonseges Bunozok

nem tudom elhinni hogy soha sem halotam meg errol a filmrol!

Tegnapelott amikor haver nezte mik vannak jo filmej kezembe nyomta ezt a filmet mire en megkerdeztem hogy mijez es majdnem pofan vagott hogy micsoda kerdes ez es hogy volt ra merszem hogy nem lattam meg.

Most mar ertem miert volt ennyire felhaborodva!
  • Sephi
    The Usual Suspect

- a film 1995-ben keszult es en 9 evre ra sikerult megneznem ma este. Jelenleg szedem fel a fodlrol a pofamat. Egyszeruen nem hittem el hogy engem meg valaha valami le tud majd ennyire nyugozni! Foleg ami allat es extra utos az a film vegen levo csattano. Egyszeruen mualkotas es le vagyok tol nyugozve!

A vegeig a story nagyon bonyorult de a vegen egy kurva jelenettel minden megmagyarazodik es valami eszmeletlen mennyire erdeti otlet.

Ramza kolegga javaslom azonal szerezze be a filmet mert nem tudgya mirol marad le!
  • Augustus Gigo
    Magyar címe mia filmnek?
  • Nyiri
    Szerintem a Mel Gibson-s Patriot nem volt rossz. En azert nem neztem meg sokaig, mert csak rosszat hallottam rola. De miutan megneztem, szvsz nem rossz.

Nem kell mindig hallgatni masokra :P
  • zaki
    az is megvan, de még azt sem néztem meg
  • magus
    geci jo film, megeri megnezni, enis megneznem meg1x majd vmikor.
  • Mike
    te most utálsz? :)
  • zaki
    megnéztem az álomcsapdát. hát nem tudom, ohgy most sírjak, vagy nevessek, borzalmas egy film volt, a vége meg valami ultraLOL. ideges vagyok, elvett 2 órát az életemből a film
  • Ramza
    De legalább nem alszom el alapfilmeken
  • Ramza
    Hogy baszódnék meg :(
  • Blasta
    Vazze szóba sem állok veled addig amíg nem nézed meg a Közönséges bűnözőket Te MUCSAI JOBBÁGY!
    :-)
  • Blasta
    HUHHA HUHHAA!
    ECCERRE! :-D
  • Blasta
    Nade melyik patriot-ról van szó?
    A Sztívün Szegálosról, vagy a Mel Gibzonosról? :-D
  • Mike
    no várjunk csak, mert 2 Patriot is van - én a Mel Gibson féléről beszéltem, nem Segalról
  • zaki
    húúú, nagyon régen láttam azt a filmet, majd vmikor újra megnézem, felelevenítem a régi emlékeket :)
  • Mike
    Patriot-ot feltétlenül, de csak eredetiben, mert a szinkronban a lelőtt kiscsávesznek rettenetes kappanhangja van, és az ember a falat vakarja kínjában - meg hát egyébként is, általában az eredeti jobb (persze jó számmal vannak üdítő kivételek)
  • Ramza
    The 51th State - Guy Ritchie koppintás, szerintem rakás szar, bár vannak benne jó poénok

Heist - passz

The Usual Suspect - sokak szerint minden idők egyik legjobb filmje, én basszameg még mindig nem láttam

The Patriot - én kihagynám...

The 13th warrior - ezt is

Hullajo - ez pedig szerintem minden idők egyik legnagyobb filmje :D De szvsz nem fogod szeretni.
  • Ramza
    Hülye :D
    Das Boot minden idők legnagyobb tengeralattjárós filmje arról, hogy milyen érzés lehet a második világháborút egy eddig ritkán mutatott helyzetben megélni.
  • Punker
    jaja :)
  • Loál János #11623
    HULLAJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!! :DDDDD
  • Sephi
    Pah... tuti nem nezem meg.

Gyerekek van itt par film :

The 51th State
    Heist
    The Usual Suspect
    The Patriot
    The 13th warrior
    Hullajo

Melyiket eri meg megnezni?
  • Ramza
    Egy kiégett rendőr (akinek lelőtték a társát, elhagyta a felesége a gyerekével együtt és elkezdett erőteljesen inni) felveszi a harcot a maffia és a rendőrségi korrupció ellen.
    Alapfilm.
  • Mike at home
    ne bazz, gyerekek
    erre kattanjatok!
  • Mike at home
    mivel a velemenyemre nem vagy kivancsi, nem is mondom el, hogy en mar moziban is lattam anno, meg DVD-n is megvan
  • Mike at home
    nem tetszett a bazlihtir? :(
  • zaki
    DVD Magazinhoz
  • Bucser
    Megnéztem és tetszett.... Mármint a Farkasok szövetsége... Jó volt nagyon, hogy nem az akció dominált végig...
  • Punker
    enyém láttad, melyik újsághoz volt?
  • zaki
    ok, azt tudom, mert azért elolvastam a borítóját :)

csak a véleményekre voltam kíváncsi
  • Punker
    pár francia fószer valami farkasra vadászik
  • zaki
    sokkal okosabb nem lettem a filmmel kapcsolatban :)
  • Punker
    hát mivel az olyan kiábrándító volt hogy utánna elkapcsoltam
  • Punker
    Zaki tudja hogy poén volt
  • Dynamic
    Csatlakozom, nekem is az egyik kedvenc filmem.A fanyalgók meg tipikusan a kungfuzó indián kifogással jönnek, mintha e körül forogna a film.
  • Blasta
    Áhhh, úgyse tenném! Ennyire nem vagyok elvakult! :-D
  • Blasta
    Jó, de akkor ezt mond, és ne mást buzdíts arra, hogy dobja ki a DVD-t!
    Nem fogott meg, nem fogott meg. Előfordul az ilyen. :-)
  • Punker
    ha gondolod
  • Punker
    hát nem tom engem nem fogott meg
  • Blasta
    "mátrix-os indián harcstílus és a többi"

Korrekt. Ezt bemásolhatom pár filmes fórumba ugye?
    :-)))))))))))))
  • Blasta
    Mondj még egy olyan NEM AMERIKAI filmet, ami egyszerre akció/történelmi/thriller/kalandfilm és mégis VÉRPROFIN van megcsinálva!

Mert ez egy vérprofi munka, francia létére!