106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Koszonseges Bunozok
nem tudom elhinni hogy soha sem halotam meg errol a filmrol!
Tegnapelott amikor haver nezte mik vannak jo filmej kezembe nyomta ezt a filmet mire en megkerdeztem hogy mijez es majdnem pofan vagott hogy micsoda kerdes ez es hogy volt ra merszem hogy nem lattam meg.
Most mar ertem miert volt ennyire felhaborodva! -
The Usual Suspect
- a film 1995-ben keszult es en 9 evre ra sikerult megneznem ma este. Jelenleg szedem fel a fodlrol a pofamat. Egyszeruen nem hittem el hogy engem meg valaha valami le tud majd ennyire nyugozni! Foleg ami allat es extra utos az a film vegen levo csattano. Egyszeruen mualkotas es le vagyok tol nyugozve!
A vegeig a story nagyon bonyorult de a vegen egy kurva jelenettel minden megmagyarazodik es valami eszmeletlen mennyire erdeti otlet.
Ramza kolegga javaslom azonal szerezze be a filmet mert nem tudgya mirol marad le! -
Augustus Gigo #11640 Magyar címe mia filmnek? -
Nyiri #11639 Szerintem a Mel Gibson-s Patriot nem volt rossz. En azert nem neztem meg sokaig, mert csak rosszat hallottam rola. De miutan megneztem, szvsz nem rossz.
Nem kell mindig hallgatni masokra :P -
az is megvan, de még azt sem néztem meg
-
geci jo film, megeri megnezni, enis megneznem meg1x majd vmikor. -
te most utálsz? :) -
megnéztem az álomcsapdát. hát nem tudom, ohgy most sírjak, vagy nevessek, borzalmas egy film volt, a vége meg valami ultraLOL. ideges vagyok, elvett 2 órát az életemből a film -
Ramza #11634 De legalább nem alszom el alapfilmeken
-
Ramza #11633 Hogy baszódnék meg :( -
Vazze szóba sem állok veled addig amíg nem nézed meg a Közönséges bűnözőket Te MUCSAI JOBBÁGY!
:-) -
HUHHA HUHHAA!
ECCERRE! :-D -
Nade melyik patriot-ról van szó?
A Sztívün Szegálosról, vagy a Mel Gibzonosról? :-D -
no várjunk csak, mert 2 Patriot is van - én a Mel Gibson féléről beszéltem, nem Segalról -
húúú, nagyon régen láttam azt a filmet, majd vmikor újra megnézem, felelevenítem a régi emlékeket :) -
Patriot-ot feltétlenül, de csak eredetiben, mert a szinkronban a lelőtt kiscsávesznek rettenetes kappanhangja van, és az ember a falat vakarja kínjában - meg hát egyébként is, általában az eredeti jobb (persze jó számmal vannak üdítő kivételek) -
Ramza #11626 The 51th State - Guy Ritchie koppintás, szerintem rakás szar, bár vannak benne jó poénok
Heist - passz
The Usual Suspect - sokak szerint minden idők egyik legjobb filmje, én basszameg még mindig nem láttam
The Patriot - én kihagynám...
The 13th warrior - ezt is
Hullajo - ez pedig szerintem minden idők egyik legnagyobb filmje :D De szvsz nem fogod szeretni. -
Ramza #11625 Hülye :D
Das Boot minden idők legnagyobb tengeralattjárós filmje arról, hogy milyen érzés lehet a második világháborút egy eddig ritkán mutatott helyzetben megélni. -
jaja :) -
HULLAJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!! :DDDDD -
Pah... tuti nem nezem meg.
Gyerekek van itt par film :
The 51th State
Heist
The Usual Suspect
The Patriot
The 13th warrior
Hullajo
Melyiket eri meg megnezni? -
Ramza #11621 Egy kiégett rendőr (akinek lelőtték a társát, elhagyta a felesége a gyerekével együtt és elkezdett erőteljesen inni) felveszi a harcot a maffia és a rendőrségi korrupció ellen.
Alapfilm. -
ne bazz, gyerekek
erre kattanjatok! -
mivel a velemenyemre nem vagy kivancsi, nem is mondom el, hogy en mar moziban is lattam anno, meg DVD-n is megvan -
nem tetszett a bazlihtir? :( -
DVD Magazinhoz -
Megnéztem és tetszett.... Mármint a Farkasok szövetsége... Jó volt nagyon, hogy nem az akció dominált végig... -
enyém láttad, melyik újsághoz volt? -
ok, azt tudom, mert azért elolvastam a borítóját :)
csak a véleményekre voltam kíváncsi -
pár francia fószer valami farkasra vadászik -
sokkal okosabb nem lettem a filmmel kapcsolatban :) -
hát mivel az olyan kiábrándító volt hogy utánna elkapcsoltam -
Zaki tudja hogy poén volt -
Csatlakozom, nekem is az egyik kedvenc filmem.A fanyalgók meg tipikusan a kungfuzó indián kifogással jönnek, mintha e körül forogna a film. -
Áhhh, úgyse tenném! Ennyire nem vagyok elvakult! :-D -
Jó, de akkor ezt mond, és ne mást buzdíts arra, hogy dobja ki a DVD-t!
Nem fogott meg, nem fogott meg. Előfordul az ilyen. :-) -
ha gondolod -
hát nem tom engem nem fogott meg -
"mátrix-os indián harcstílus és a többi"
Korrekt. Ezt bemásolhatom pár filmes fórumba ugye?
:-))))))))))))) -
Mondj még egy olyan NEM AMERIKAI filmet, ami egyszerre akció/történelmi/thriller/kalandfilm és mégis VÉRPROFIN van megcsinálva!
Mert ez egy vérprofi munka, francia létére!