106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
hú, azt még nagyon régen láttam. van belőle 2. rész is, tudtad? -
délelőtt megnéztem a Kegyetlen Játékokat. Érdekes film, nem rossz, tetszett, na meg Sarah Michelle Gellart amúgy is szeretjük 
-
Holdfényév - Egyszer nézhető "amerikai művészfilm". [60%]
Derült égből Polly - Derüs kis film, néhol jó poénokkal, de sajna azért még nem szabadúlt ki ez sem a kaki-pisi bilincsből. [65%] -
ha lenne zsém akkor vennék dvd filmeket (eredetiket). most is van 1 pár, de inkább csak "fénymásoltak", meg újság mellékletek -
túl közeli rokont látta valaki? -
Cat #11677 én már másfél éve nem voltam moziban, viszont havonta 3-4 filmet letöltök (többet nincs időm megnézni) -
Sajnos annyi szart csinálnak manapság, hogy megütne a guta utána, hogy pénzt adtam ki értük a moziban... -
mondjuk én nem itélem aki letőlti, vagy sok film csak Divx-ben van meg neki, csak kiváncsi voltam, szoktatok-e DVD-t venni -
na igen, van benne valami
-
szerintem is állati jó ez a film, a vége valami döbbenet:) nekem nagyon bejött -
Lényegében Te (és én is :-D) az az ember vagy aki veszi a drogot saját felhasználásra a dílertől.
Attól, hogy nem vagy díler még bűnözőnek számítasz.
Na ugyan ez a helyzet a letöltött filmekkel/játékokkal is... -
Ja láttam.
A moziban épp bombariadóztak mikor néztük.
Persze kaptunk tiszteletjegyet, így bennem maradt a film.
Kurva jó, csak kár, hogy ezt így megvalósítani, előre tudni a dolgokat, hogy mit fog tenni az ügyfél, teljesen lehetetlen.
De kurva király a film... -
a közönséges bűnözőket láttam én is régebben, nekem is tetszett:) -
én nem lopom el, csak letöltöm... nem ugyanaz:) amúgy a jobb filmeket igyekszem eredetiben megvenni, csak ugye mire eljut hozzánk az egy csomó idő... Így letöltöm őket előbb, hogy meglegyen, viszont amit arra érdemesnek találok (extrák miatt, vagy egyszerüen maga a film miatt) akkor azt igyekszem eredetiben megszerezni! vannak eredeti filmjeim és nem is egy db. -
jaja izlések és pofonok:)
a játsz/ma-t láttad? -
Pofa be! c. filmet látta valaki? én most néztem meg, jó vót :) igaz, a vége kicsit össze lett csapva, de tetszett a film, sokat lehetett rajta nevetni :) -
Kenny most feltenné ha itt lenne...
Én nem vagyok ilyen :-))))
Tolvaj gecó vagyok HUÁ -
Ramza #11665 A nagy kedvenceket igyekszem mindig megvenni dvd-n, még akkor is, ha megvan divx-ben. -
van itt olyan aki nem ellopja, hanem meg is veszi a filmeket?
tegye fel a kezét! -
valaki esetleg tudna segíteni? itt is megkérdezem hátha: a Bourne-rejtély c. film legvégén hallható szám címére lennék kíváncsi... lecibáltam a soundtrack-ot is, de nem volt rajta :( -
Ramza #11662 Nem kapsz makkot! -
Nincs mekk sajna.
Tőccsd le! -

Shaolin Soccer

-
Ramza #11659 Kapsz cserébe egy zsák 82-es olasz horrort, azokat úgyis szereted
-
Ramza #11658 Nézz utána vazze, mert köll :) -
Ja az nekem is teccet :) -

-
Na megnéztem a Hajó a vége-t (Boat Trip).
Háát... Ha a "kötelező" tolerancia-monilógokat kivágnák belőle, egész vicces film lenne---
A tipikus "szar, de halálra röhögtem magam rajta" kategória :) -
Ízlések és pofonok.
Nade, hogy gyenge lenne?! -
Majd kölcsön adom neki.
(vagy nincs is meg???????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Utána kell nézzek.... :-DDDD) -
Örülök Sephi fiam, hogy bejött!
Fejlődsz vazze, határozottan fejlődsz!
Büszke vagyok rád! :-))))
A közönséges bűnözők nagy iskolafilm! :-)
Csak így tovább!!!!!! ;-) -
en meg ha várok 1 hetet, akkor a dvd verziót látom, nem azt a borzalmas minőségű mozisat
-
Ohh nem tudok rola... mi is az a fontos elem? -
háááát nekem nem jött be ez a film, sőt egyenesen gyenge szerintem -
igen én is láttam, hogy kijött!:) én a dvd verziót várom, szedem le egyből ha kijön:) -
Szerintem is jó film! Mel Gibson pedig különben is egy remek szinész. -
Nyiri #11646 Sziki Szokevenyben is :] -
Nyiri #11645 Ez nem az a film, aminek egy nagyon fontos elemet felhasznaltak a Scary Movie-ban? -
nekem is volt szerencsém(vagyis inkább szerencsétlenségem) látni ezt a filmet. Hát mit mondjak... Valami iszonyatosan béna, pocsék, rossz film.... Sokkal-sokkal jobbra számitottam, helyette kaptam egy borzadályt... szörnyű film... -
utolsó szamurájból ma jött ki a dvdrip-es verzió. gondoltam szólok :)