106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hát idén Tim Robins és Sean Penn kapott!
Del Toro nem! -
Az 2000-ben volt te! Most is kapott ezert :) -
egyszerre annyit? :D -
este rtl klubon: Ronin
-
Ma én is 21 grammozok! -
Del Toro nem is ezért kapott oscar-t, nem?
A Traffic-ért kapta meg, ha jól emléxem! -
Equilibrium!!!
Már láttam, de a mai napig megfog ahogy a főhősbek felnyílik a szeme...
Csak ajánlani tudom. -
Isten városa:
BAzijó film, de aki nem bírja az erőszakot, az ne nézze meg!
Brazil nyomornegyed bandáinak háborúi...kegyetlen. -
Ramza #11794 Megnéztem a Passiót.
Nem írok elemzést, semmi kedvem összevitatkozni itt senkivel, nem vagyok olyan hangulatban
Néhány megjegyzés:
- csak moziban érdemes megnézni, aki tv-n, monitoron nézi, az nem látott semmit
- csak nagyon erős idegzettel tessék beülni rá, és akkor is számítani lehet a legrosszabbakra
- nem akarok dobálózni a nagy szavakkal, nem nevezem minden idők legjobb filmjének (mert nem az), de hatását tekintve engem nem ütött meg ennyire eddig semmi
- vannak benne nyilvánvaló túlzások, aránytalanságok, esetleges ferdítések, de ki nem szarja le ezt egy műalkotásnál
Összességében: irgalmatlanul kemény, sokaknak nem fog tetszeni, de ők inkább el se menjenek kukoricás zacskót zörgetni a moziba -
Golyóálló szerzetes
Szombat délutáni mozi, nem nagyon fogott meg...egyszer nézhető. -
21 grams -
Akinek teccet a Memento annak kotelezo ez a film.
Kotelezo kibirni az elso kb 40 percet mert sokan azert nem nezik meg mert semmit sem ertenek meg addig a pontig.
Pontosan mirol is szol ez a film? Csak a vegen tudgyuk meg mint minden egyes filmben altalaban. Csak itt nem egy filmet nezunk. Ugyertem nem a megszokott mondon. Ez a film ugy van oszealitva hogy szepen felvagdaltak es oszevisza raktak a jeleneteket. Lassan annyira oszekeveredik a story harom fele hogy az ember nem tudgya igazan mirol is szol. Vegul persze minden jelenet (ami kb 5-8 perc) megkapja az ertelmet de egyik sincs egymashoz kotve idorendi sorendben.
Sean nagyot alakit mint mndig es DelToro alakitasa is megerdemelte az Oscar-t.
Ez nem egy kurva jo film ... ez egy hihetettlenul jo film! Ezt lehet nevezni a mostani 2003-2004 ben megjelent barosagok mellet hogy film. -
A Torque kurva hülye film! -
Na ma este megnezem vagy a 21 gramot vagy a Monster-t. -
én is, de ennek semmi köze nem volt a S.W.A.T.-hoz vagy bármi féle kommandóhoz és még csak nem is volt annyira látványos :((( -
szerintem ez vmi olyan konverzion lehetett, amit vmilyen ceg csinalt. innen a mondat. es igen, fizettek erte. vannak ebben az orszagban eppen elegen, akik ezt megtehetik.
de az is lehet, hogy siman felvette vmelyik hangmernok, siman megkerte mondja ezt fel.
mondjuk ha jobaratom lenne a Galvolgyi, akkor mondhatna par szot o is
(szal nem kell vmi bonyolult dologra gondolni) -
thx, akkor nem veszem meg dvd-n, mindenki szapulja csak, tehat akkor telleg szar lehetm, pedig imadom az ilyen kommandos jatekokat -
F. F. Coppola: Black Stallion (1979)
A film gyonyoruen fenykepezett, foleg az elso fele. A tortenet nem tul eredeti, de szerintem nem is ez a lenyeg, hanem hogy szembe allitotta a szabadsag es vadsag szepseget a mu, alkotoitt, steril vilaggal.
kellemes film
(minden lobolondnak kotelezo) -
DecenS #11785 Nem tudom, valóban létezik-e ilyen lehetőség. De két vagy három évvel ezelőtt olvastam már róla, mely szerint igen, lehetséges. Kérdés, hogy el lehet-e hinni. -
szerintem sehogy...
ennyire el lennék maradva? -
Más hangjára alakítani? Megszólalok mondjuk a Gálvölgyi hangján? Hogy lehetne már ezt megcsinálni? Ugyan már! :) -
lehetséges és annyira nem jó minőség -
vagy valaki átkonvertálta a felvételt a manusz hangjára
Ilyesmi lehetséges egyáltalán?
Túl jó ahhoz, az ilyesmit ki lehetne hallani belőle... -
vagy valaki átkonvertálta a felvételt a manusz hangjára -
lehet összevágták keverő progival... -
Na jó, csak egy három másodperces mondat, lehet hogy odaugrottak hozzá, hogy figyelj, itt van mondjuk "5 ezer forint, csak egy a néhány szót kellene elmondani", hogy aztán ezzel vághasson fel a konvertáló csávó...
Mert ahhoz, hogy ezt úgy összevágja, túl jól sikerült, az szerintem nem lehetséges. -
Nyiri #11777 Penzert mindent :] -
OFF!
Valaki magyarázza el nekem, hogy EZ a 300 Kb-os wav fájl egyáltalán hogyan létezhet :)
Mert nem hiszem, hogy ezt a híres dramaturgot felfogadták direkt a divx szinkron kedvéért. De akkor hogy a francba lehetséges ez? :-)))) -
áh, még multkor volt a sulinak egy hét siszünetje, és azt dolgoztuk le -
an engem is erdekeln... esetleg ha megszerezted vhonnan ramdobsz egy privit? -
Torque...ppff.. tele volt baromsagokkal.. mar az elejen latszott hgogy mindenki sport szeletet zabalo kis pocs... ettol fuggetlenul legalabb nem unatkoztam az elmult 2 oraban...nyugodt szivvel torlom a gepemrol a filmet:)
ja.. a japcsi cbr je azert nagyon bejon..+ a sugarhajtasu mocit lattam mar a spektrumon par eve.. ezerszer jobb hangja van... felelmetes! -
tegnap unalmamban megnéztem a S.W.A.T.-ot tényleg iszonyat gyenge film -
vasárnap???????? miért??????? -
Az száksz öcsém! :-DDDDDDDDDD -
holnap, hogy a fene egye meg:-( -
holnap???? -
megnézném én, "édes", csak holnap suli:-( -
Gandibá #11766 Asszem ma megnézem a Ronin-t, isten az a film. Aki nem látta nézze meg! :) -
Bronxi Mese M1-n 8-tól!!!!!! -
szeritem valami iszonyatosan sz*r film ez a house of 1000 corpses. 10-ből nulla pont....... -
egy szerveren valószínűbb :-)