106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Hát idén Tim Robins és Sean Penn kapott!
    Del Toro nem!
  • Sephi
    Az 2000-ben volt te! Most is kapott ezert :)
  • Tikal #11800
    egyszerre annyit? :D
  • Tikal #11799
    este rtl klubon: Ronin
  • Blasta
    Ma én is 21 grammozok!
  • Blasta
    Del Toro nem is ezért kapott oscar-t, nem?
    A Traffic-ért kapta meg, ha jól emléxem!
  • Bucser
    Equilibrium!!!

Már láttam, de a mai napig megfog ahogy a főhősbek felnyílik a szeme...

Csak ajánlani tudom.
  • Shan
    Isten városa:

BAzijó film, de aki nem bírja az erőszakot, az ne nézze meg!
    Brazil nyomornegyed bandáinak háborúi...kegyetlen.
  • Ramza
    Megnéztem a Passiót.
    Nem írok elemzést, semmi kedvem összevitatkozni itt senkivel, nem vagyok olyan hangulatban

Néhány megjegyzés:
    - csak moziban érdemes megnézni, aki tv-n, monitoron nézi, az nem látott semmit
    - csak nagyon erős idegzettel tessék beülni rá, és akkor is számítani lehet a legrosszabbakra
    - nem akarok dobálózni a nagy szavakkal, nem nevezem minden idők legjobb filmjének (mert nem az), de hatását tekintve engem nem ütött meg ennyire eddig semmi
    - vannak benne nyilvánvaló túlzások, aránytalanságok, esetleges ferdítések, de ki nem szarja le ezt egy műalkotásnál

Összességében: irgalmatlanul kemény, sokaknak nem fog tetszeni, de ők inkább el se menjenek kukoricás zacskót zörgetni a moziba
  • VinylToy #11793
    Golyóálló szerzetes

Szombat délutáni mozi, nem nagyon fogott meg...egyszer nézhető.
  • Sephi
    21 grams -

Akinek teccet a Memento annak kotelezo ez a film.
    Kotelezo kibirni az elso kb 40 percet mert sokan azert nem nezik meg mert semmit sem ertenek meg addig a pontig.

Pontosan mirol is szol ez a film? Csak a vegen tudgyuk meg mint minden egyes filmben altalaban. Csak itt nem egy filmet nezunk. Ugyertem nem a megszokott mondon. Ez a film ugy van oszealitva hogy szepen felvagdaltak es oszevisza raktak a jeleneteket. Lassan annyira oszekeveredik a story harom fele hogy az ember nem tudgya igazan mirol is szol. Vegul persze minden jelenet (ami kb 5-8 perc) megkapja az ertelmet de egyik sincs egymashoz kotve idorendi sorendben.

Sean nagyot alakit mint mndig es DelToro alakitasa is megerdemelte az Oscar-t.

Ez nem egy kurva jo film ... ez egy hihetettlenul jo film! Ezt lehet nevezni a mostani 2003-2004 ben megjelent barosagok mellet hogy film.
  • fifi
    A Torque kurva hülye film!
  • Sephi
    Na ma este megnezem vagy a 21 gramot vagy a Monster-t.
  • Punker
    én is, de ennek semmi köze nem volt a S.W.A.T.-hoz vagy bármi féle kommandóhoz és még csak nem is volt annyira látványos :(((
  • Mike at home
    szerintem ez vmi olyan konverzion lehetett, amit vmilyen ceg csinalt. innen a mondat. es igen, fizettek erte. vannak ebben az orszagban eppen elegen, akik ezt megtehetik.

de az is lehet, hogy siman felvette vmelyik hangmernok, siman megkerte mondja ezt fel.

mondjuk ha jobaratom lenne a Galvolgyi, akkor mondhatna par szot o is

(szal nem kell vmi bonyolult dologra gondolni)
  • Mike at home
    thx, akkor nem veszem meg dvd-n, mindenki szapulja csak, tehat akkor telleg szar lehetm, pedig imadom az ilyen kommandos jatekokat
  • Mike at home
    F. F. Coppola: Black Stallion (1979)

A film gyonyoruen fenykepezett, foleg az elso fele. A tortenet nem tul eredeti, de szerintem nem is ez a lenyeg, hanem hogy szembe allitotta a szabadsag es vadsag szepseget a mu, alkotoitt, steril vilaggal.

kellemes film
    (minden lobolondnak kotelezo)
  • DecenS
    Nem tudom, valóban létezik-e ilyen lehetőség. De két vagy három évvel ezelőtt olvastam már róla, mely szerint igen, lehetséges. Kérdés, hogy el lehet-e hinni.
  • SoDI---
    szerintem sehogy...
    ennyire el lennék maradva?
  • SoDI---
    Más hangjára alakítani? Megszólalok mondjuk a Gálvölgyi hangján? Hogy lehetne már ezt megcsinálni? Ugyan már! :)
  • Punker
    lehetséges és annyira nem jó minőség
  • SoDI---
    vagy valaki átkonvertálta a felvételt a manusz hangjára

Ilyesmi lehetséges egyáltalán?
    Túl jó ahhoz, az ilyesmit ki lehetne hallani belőle...
  • Punker
    vagy valaki átkonvertálta a felvételt a manusz hangjára
  • Punker
    lehet összevágták keverő progival...
  • SoDI---
    Na jó, csak egy három másodperces mondat, lehet hogy odaugrottak hozzá, hogy figyelj, itt van mondjuk "5 ezer forint, csak egy a néhány szót kellene elmondani", hogy aztán ezzel vághasson fel a konvertáló csávó...

Mert ahhoz, hogy ezt úgy összevágja, túl jól sikerült, az szerintem nem lehetséges.
  • Nyiri
    Penzert mindent :]
  • SoDI---
    OFF!

Valaki magyarázza el nekem, hogy EZ a 300 Kb-os wav fájl egyáltalán hogyan létezhet :)

Mert nem hiszem, hogy ezt a híres dramaturgot felfogadták direkt a divx szinkron kedvéért. De akkor hogy a francba lehetséges ez? :-))))
  • wizy
    áh, még multkor volt a sulinak egy hét siszünetje, és azt dolgoztuk le
  • CSOCSO
    an engem is erdekeln... esetleg ha megszerezted vhonnan ramdobsz egy privit?
  • CSOCSO
    Torque...ppff.. tele volt baromsagokkal.. mar az elejen latszott hgogy mindenki sport szeletet zabalo kis pocs... ettol fuggetlenul legalabb nem unatkoztam az elmult 2 oraban...nyugodt szivvel torlom a gepemrol a filmet:)
    ja.. a japcsi cbr je azert nagyon bejon..+ a sugarhajtasu mocit lattam mar a spektrumon par eve.. ezerszer jobb hangja van... felelmetes!
  • Punker
    tegnap unalmamban megnéztem a S.W.A.T.-ot tényleg iszonyat gyenge film
  • Punker
    vasárnap???????? miért???????
  • Blasta
    Az száksz öcsém! :-DDDDDDDDDD
  • wizy
    holnap, hogy a fene egye meg:-(
  • Alien
    holnap????
  • wizy
    megnézném én, "édes", csak holnap suli:-(
  • Gandibá
    Asszem ma megnézem a Ronin-t, isten az a film. Aki nem látta nézze meg! :)
  • Punker
    Bronxi Mese M1-n 8-tól!!!!!!
  • Alien
    szeritem valami iszonyatosan sz*r film ez a house of 1000 corpses. 10-ből nulla pont.......
  • Galy
    egy szerveren valószínűbb :-)