106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Jól vagy összerakva? :-D
  • Sephi
    Ja! Ez az a csaj aki a Signs ba jacotta az Ufo-t a vegen aki elkapja a fiat?
  • Blasta
    VAZZZZZZZZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

• Sephi
    Nekem a a szinkron teccik... amikor Betty (Ahahahaha) nezi a kepeket az brutalis :))))))))))))))

Birdy birdy.... tiger... tiger tiger
  • Nyiri
    21 grams nem annyira jo, mint ahogyan vartam az itt elhangzottakbol, de nem is rossz.
  • Augustus Gigo
    ZULU: nagyon izgalams film, nem lászik rajta a kora/40 év/ a kor legjobb brit szinészeivel
  • ToMMo
    Kung Pow, idétlen nagy hülyeség, de röhögni lehet rajt csomót
  • Jano
    Mondom! Adriano Celentano lánya! Haverommal vitatkoztunk, ő aszonta csaj, én aszontam csávó. Csekkold csak imdb-n.
  • Blasta
    Melyik az?
    A kopasz, fehérbőrü?
    Nemár, hogy az lány!!!!
  • Jano
    Végig azt hittem, hogy a Gonoszt férfi alakítja, erre kiderül, hogy Celentano lánya!
  • PREMIERE1
    Jó az a Timeline!
  • PREMIERE1
    Ez pontosan nem úgy van, hogy mielőtt a kakas kukorékol, háromszor megtagadod Krisztust? Megtagadta, SNITT! A kamera mást mutat! :)
  • Sephi
    Jaj de hue vaok... nekifogtam a Timeline-t tolteni a Big Fish helyet... hogy nem szegyelemel magam?
  • Sephi
    Te cigany kiraly imado te hat rajotte?
  • Dynamic
    Igazad van, köszi.A vicc az egészben, hogy én ezt már állítgattam, csak filmlejátszás KÖZBEN, úgy meg semmit nem változtatott.
  • CSOCSO
    DEHULYE VAGYOK.. rajottem mi a bajod. nekem is ez volt regebben a bajom az ac3 mal van abajod!!! nekem is minden ac 3 film regen halk volt!!!! es a tobbi meg uvoltott... a megoldas hogy beallitod az ac3filter ben hogy normalisan szoljon! (mastert huzd fel fullosan)
  • SoDI---
    Godzilla Motrah And King Ghidorah

Az egyik pillanatban azt hiszed, megúsztad, vagy legalábbis nem vagy veszélyben. Következő pillanatban halott vagy... :) Király...

(sérült lány a kórházban, Owaku Hakone-nél fényképezgető házaspár stb...)

Már azért a technikai megvalóság hát... kicsit... nagyon... ööö... hagyományörző, na :-)))
  • Sephi
    Huje :))))
  • Ramza
    LOÁL! :)
  • Dynamic
    Próbáltam a hangszóró beállításokkal variálni, de nem jön össze.Illetve sikerült a filmet(Last Samurai) hangosabbá tenni, de amelyik meg eddig is jó volt az meg most már ordít, tehát ugyanott vagyok.Megmaradt a filmek közötti hangerő különbség.
  • Augustus Gigo
    nem minden evangéliumban van benne ez a kakasos sztori, szal ez magyarázat lehet rá
  • Jano
    Ja, a kedvenc szereplőm természetesen JÁNOS apostol.
  • Jano
    Szintén Passió.

Durván felzaklatott a film. Zseniális, rettentő hatással volt rám.
    Készüljön fel lelkileg, aki meg akarja nézni! Ez nem egy matinés Jézus-film, amiket Karácsony tájékán adnak a tvben.
    Soha nem ábrázolták ilyen naturalisztikusan Krisztus szenvedését, ez a legélethűbb, amit valaha filmre vittek.
    Egyetlen dolgon viszont megakadtam.
    Ugye Péter apostol, midőn 3x megtagadja Jézust, a kakas kukorékol. Csak nem ebben a filmben. Teljesen érthetetlen számomra, hogy miért hagyták ki. Nem olvastam még semmilyen írást a fimmel kapcsolatban, lehet, hogy valahol van rá magyarázat. Én nagyon hiányoltam, sőt egy kicsit fel is idegesített. Ettől eltekintve fullos a film.
  • Blasta
    Megnéztem a Passio-t.
    Nem tudok mit mondani. Látni kell! Mindenkinek!
    Aki esetleg elfelejtette a Shindler listája óta, hogy milyen egy elbaszott fajból származunk...

• CSOCSO
    nekem is annyi lenne ha VIPlennek.. csak innen nemtok sms-t kuldeni:(
  • CSOCSO
    nekem megvan es csak a szoveg a halk.. attettem surroundbol 5.1 be es most jo
  • Ramza
    Ezt nem tudtam, köszi, hogy figyelmeztettél!
  • Dynamic
    Jó minőségű.
    Big.Fish.DVDRip.XViD-DcN, 2 cd-s.
  • Sephi
    Nedma? Miota van nekem negy csillagom ?:)))
  • Sephi
    Big Fish neked milyen minosegben van meg?!
  • Dynamic
    Ki látta a Last Samurai Xvid-Brutus féle ripjét?Nektek is olyan kurva halk?Fel kell tekernem az erősítőmet majdnem 10-ig, holott más filmnél 4-en már a szomszéd is átkopog.
    A Big Fish-sel ugyanez a helyzet.Lehet valamit ezekkel csinálni??
  • CSOCSO
    a sugarhajtasu mocitol kitudja mitortenne.. az ablaktorest meg el is tudom kepzelni....a film eleg gagyisztikum... az fnf azert valamilyen szinten nezheto... es fasza autok vannak benne... SUPRA RULZ:) szal nekem a fel filmet orom volt nezni:)))
  • wizy
    mármint a Scary Movie 3-at:-)
  • wizy
    Scary Moviet látta már valaki? mennyire pontozzátok?
  • precision
    Hát azért sokkal jobb mint ez a film sztem. Ha erre 2-őt adtam, arra mondjuk 5-öt!
  • Tikal #11845
    nem jött össsze? halálos iramban sem egy nagy ersztés, 2/10 :)
    bár ezt még nem láttam...
  • djmarkee
    A VAS nekem speciel tetszett.....miért kell mindent feltétlenül reálisan felfogni...?Ilyen szempontból a VAS egy jó kis mese...mondjuk ha a végén az üldözést nem basszák el annyira, akkor jobb lenne...ott nagyon irreális...
  • precision
    Volt benne egy két jó darab, de azok is el voltak túlozva. Pl úgy manőverezik vele a csákó a városban hogy az emberekről lejön a ruha meg a kocsik ablaki betörnek...stb. El van túlozva az egész film.
  • Mike
    a motorok miatt sem?
  • precision
    Egyik haverom beráncigált megnézni ezt a Vas c. filmet (tudjátok ez a motoros izé). Hát nemtom a halálos(abb) iramban filmeket akarták hajazni de sajnos nem jött össze nekik! Nagyon gagyik lettek a jelenetek. Egy-két jó poéntol eltekintve szar film, a realitás hiányzik belőle de nagyon. Kisgyerekeknek esti mese helyett biztosan jó.
    Vas = 2/10, nem érdemes rá a mozijegy árát rákölteni.