106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Alien
    :)))
  • Instict
    igen, a haverom akivel mulatoztunk, régen nagyon sok filmet megnéztünk, és utána elemeztük őket. de egy időben csináltuk azt is, hogy feltankoltunk éjszakára valami hangulatjavítóval, lementünk a tékába, és kivettünk 3-4 olyan filmet, amiről úgy gondoltuk, hogy minimum harmad kategóriás filmek. reggelig mulatoztunk azokon a filmeken:)) soha nem felejtem el, volt egy film, a címét sajnos nem tudom, de annál elcseszettebb mozit életemben nem láttam. volt egy baleset, és mivel elég alacsony költségvetésű film lehetett, nem túlzok 2 azaz kettő darab statiszta nézelődött, állt velük szembe 1 méterre egy rendőr, és egy szócsőbe kiabált, hogy hagyják el a helyszínt, nincs semmi látnivaló. szintén abba a filmbe volt egy fontos jelenetnél egy mellékszereplő, akinek annyi volt a dolga, hogy átad egy telefont valakinek, aki egy ágyon feküdt. ha az Oscar gálán jutalmaznák a legjobb 20 másodperces szereplőket, azóta is folyamatosan ő nyerné a díjat:))
  • Alien
    nem semmi:) Egész jó filmeket választottatok! A Sólyom Végveszélyben is ott van a szeren:)
  • Instict
    meg volt még 1 film, de abból csak foszlányok maradtak meg :))
    Valami Boszniába lezuhant vadászrepülőgép volt... És a Gene Hackman meg valami hajó kapitánya volt, valami nagy anyahajóé... több nem ugrik be:)
  • Instict
    jaja, egy ferde éjszakát csaptunk egy haverommal, és aznap éjjel 4 filmet néztünk meg :))
    sorrendben:
    Terminator 1
    Lopakodó
    Sólyom végveszélyben
    Végső állomás 2
  • Alien
    Tényleg?:)))
  • Instict
    nagyon tetszett az is. egyébként pont aznap éjszaka néztem meg, mint a Végső állomás 2-t:)
  • Alien
    és hogy tetszett?:)
  • Instict
    ja azt láttam! :)
  • Alien
    Így van:)
  • Seth
    egy golyó két ember?
  • Alien
    jaja:))

Amúgy a Lopakodók-ban a Tom Berenger a főszereplő és egy mesterlövészt alakit. Szerintem nagyon jó film, főleg az első része!
  • Bucser
    Lopakodók???? első rész mikor Tom Berenger a panamai Dzsungelben nyomul egy másik mesterlövésszel és egy orosz rájuk vadászik ők meg egy drogbáróra????? Asszem a másik fószer (a CIA-s a Billy Zane volt....)
  • Instict
    jah, az is akkor van!:)) tűzforró!:) tényleg hihetetlen jelenetek vannak benne. nem igazán kedvelem az ilyen jellegű filmeket, de sok nagy névvel forgató híres rendező, illetve azon filmek forgatókönyv írói, példát vehetnének ebből a filmből.
  • Alien
    jujj az is durva:))) /többiek: enm áruljuk el mi történik vele nézzétek meg/

áááá és a légzsák?
  • Instict
    azt nem láttam. így be se ugrik melyik az, de ismerős a cím.
  • Alien
    Lopakodók 1 és 2? Láttátok? A második részt itt forgatták nálunk:) Az első rész szerintem sokkal jobb mint a második.
  • Instict
    most folymatosan jutnak eszembe a jelenetek :))

amikor a narkós srác.... hihetetlen az is:)
  • Alien
    az igaz, hogy túlvan misztifikálva a szerepe:)

• Seth
    én meg észre se vettem hogy elírtad :)
  • Instict
    *helyszín
    elnézést de biztos a tejszín járt az eszembe, azért írtam el:))
  • Instict
    nem mondok hejszíneket, és neveket, hátha így nem fog megszidni:))
  • Instict
    jajjj... ne is mondd! :))) az is "fantasztikus", mármint a látványt tekintve :))) viszont szerintem a hullaégető pasi szerepe egy kicsit túlmisztifikált:)))
  • Seth
    Vigyázz mert Shaba lenyom
  • Alien
    Az nagyon állati:))) És olyan hangok vannak ott, hogy az nem igaz, DTS-ben marha jól szól.
    Szegény zsaru:))))

jajj és a létrás jelenet?:)))
  • Instict
    én csak a második részt láttam, nekem nagyon tetszett. 2x is megnéztem. az országúti balesetet meg vagy 10x visszatekertem :) hihetetlen jelenet:)
  • Seth
    U.I.: SPOILER
    sry
  • Alien
  • Alien
    bocsi
  • shaba23 #11891
    hádde bázzeg ne írd má' le a sztorit, vagy figyelmeztessél...lőjj a levegőbe!
  • Seth
    Hú bakker...eszembe jutott az a jelenet, amikor a csajnak a pofájába robbant a monitor....most meg itt ülök előtte...háát
  • Seth
    Én is ilyesmire gondoltam, de aztán bekavartak,hogy mégse az halt meg akire számítottak
  • Alien
    ill a 2 már megvan...
  • Alien
    Nos, a terve az volt, hogy felrobantja a gépet, és a gépen mindenkit elpusztít. Viszont a srác ugyebár előre látta, hogy mi fog történni, így leszállt, és vele együtt még néhányan. A gép felrobbant, ők pedig túlélték akik enm voltak a gépen, keresztül húzták a halál tervét, aki végül is bosszúból, vagy, hogy teljes legyen a terve folytatja a túlélők meggyilkolását, olyan sorrendben, ahogyan ültek /vagy elhagyták a gépet?? erre már nem emlékszem pontosan, de most ez a rész is meglesz DVD-n, megnézem újra:) (a 2 már megvolt)
  • Seth
    Csak hadilábon állok a némettel, és nem volt világos hogy mi is volt a halál terve? Ezt nem értettem teljesen
  • Alien
    Aham, szerintem a kettőt is elég jól eltalálták, nézd meg mindenképpen, érdemes! Bár valahogy az egynél volt egyfajta para hangulat, pl nekem nagyon tetszik az eleje, ahogy a srác ideges meg minden, szerintem jól eltalálták ezt a részt, utána meg lejátszódik előtte, hogy mi fog történni. A másodiknál főleg a brutalitásra mennek, de attól függetlenül nagyon jó, itt is állati az eleje :D
  • Seth
    Én még csak az1 részt láttam a múltkor a Pro7-en de nagyon tetszett...,2 is ilyen jó?
  • Alien
    A Final Destination (Végső Állomás) 1-et és a 2-t láttátok már? szerintem jó mind a 2 rész.
  • Sephi
    Most me'?
  • janos666 #11881
    Hát, halagattad az eredetit is, mert én megtettem egymás után és nem mernék rá fogadni, hogy ez eredeti és nem csak hasonlít a hangja. Amúgy meg lehet, hogy baromkodtak a szinkronstudióban, és valaki ügyeske hazavitte, hogy mutogassa.