106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Shep
    Lehet én nézem rosszul de ezek között nincs magyar 5.1
  • IMYke2.0.0.0
    Biztos, hogy jó forrásokból igyekszel filmeket beszerezni?

Kép:
  • Shep
    Megnéztem a fullos lemezt is 40 giga vagy mennyi, azon is csak 2 csatornás van. Fura.
  • IMYke2.0.0.0
    BR-en lehet, hogy nincs. BR-ek általában nem teljes értékű ripek.
    BD-Ripen szokott lenni.
  • Shep
    Az létezik ,hogy A galaxis őrzői 2-ből még BR-en sincsen 5.1-es hang?
  • Grove4
    Alien 4?
  • Kongy
    Benjamin Button?
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.09.05. 09:09:35
  • Jim Morrison
    Nicsak, ki beszél!
    ?
  • CommanDos
    hú segítsetek már mi annak a filmnek a címe amikor a kis baba kipattan az anyjából és már beszél jár futkározik xD pls?
    (régi film de negyon jó úgy megnézném újra)
    Utoljára szerkesztette: CommanDos, 2017.09.04. 23:03:54
  • IMYke2.0.0.0
    Hú az nagyon kaki film volt:

• darkSectorxxx #97367
    Huh ezt szerintem nem láttam, akkor lehet a 2. legrosszabb :)
  • Grove4
    Ez.
  • darkSectorxxx #97365
    Milyen cell?
    S.L.Jackson-al?
  • kutyakiki81
    "Jackson papa egyik legrosszabb filmje szerintem"

Rosszabb, mint a The cell?
  • Zephyr Retiring
    The Big Bounce (A nagy zsozsó) 2004 IMDb

Tetszett, hogy nem tudni ki kivel van, aztán ahogy haladnak az események kiderül, hogy mégsem az aki annak látszik, akinek hittük
    Szereplőgárda csillagos ötös, a sztori sem túl nézhetetlen, nem értem a 4,9-es átlagot..
    Feltornázom: 7/10

In Her Shoes (Egy cipőben) 2005 IMDb

Diaz nénit csípem. Már a Maszk óta nagy kedvenc, (ugye ott bukkant fel először) nem is beszélve a Holiday vagy a Gambit-ról.
    Bár nálam a Rossz tanárral teljesedett ki. Ott egyszerűen zseniális amit művel

Az Egy cipőben is jó választás volt (szerintem) mert ebből is lehet tanulni valamit. Mondjuk azt, hogy ne feküdjünk le a tesónk pasijával ha lehet. De ha mégis megtennénk, legalább ne tudja meg
    Nálam egy 7/10-esnek ez is elmegy.

Apropó: a film nem összekeverendő Csehy Tünde 2 perces kisfilmjével, amit a spoiler alá tettem..

Bár igazából az se lett rossz és tanulságos is, csak egy kicsit rövidke lett..
  • PhantomAss
    Még nem láttam, de jó is hogy mondod, fent van a listámon, utána is nézek :)
  • Katalizátor
    Hát nem a legvidámabb mozi! :D
    De tényleg nagyon odaütött, zeneileg is.
    Bakki... meg kéne újra nézni! :)
  • IMYke2.0.0.0
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az nagyon kemény volt. Valóban.
    Ha jól idézem fel, akkor én végig abban reménykedtem, hogy nem lesz rossz a vége...
    Arra viszont határozottan emlékszem, hogy ahogy haladt előre a történet, úgy tűntek el a színek, és a fények.
  • extra sensory
    A kivégzéses jelenete szinte sokkoló... ott érezhetően emelkedett a pulzusom
  • IMYke2.0.0.0
    "Táncos a sötétben"

Hú, az nagyon jó film! Björk fincsi volt benne.
  • vérpocok
    Frodónál már annak is tétje van ha kilép a házból és bemegy az erdőbe. Mert felöklelheti egy vaddisznó, vagy felzabálhatja egy nyest. Sőt, még a talajmenti fagy is az ellensége lehet, mert megcsípheti a tökét. Szóval nem annyira egyszerű az amennyire látszik.

Egy szuperhősnél más a helyzet. Ott fel sem merül semmi ilyesmi... az pedig hogy a világ sorsa függ tőle az alap, hiszen szinte mindegyik filmben a föld meg az univerzum léte a tét. Így ezt szépen elinflálták. Itt az egyetlen tétnövelés már csak az lehet, ha kipurcan. Mondjuk én nem mondom hogy purcanjon ki. Csak annyit próbálok kihozni belőle, hogy pl. számomra egyetlen szuperhős film sem tud megközelítőleg sem olyan izgalmas lenni mint mondjuk egy Táncos a sötétben... pedig az még csak nem is akciófilm.
  • Tikal #97356
    A Narcos akkor gondolom meg van... :)
  • LasDen #97355
    nem egészen értem miért kell úgy csinálni, mintha a halál lenne az egyetlen eszköz arra, hogy növeljék a tétet...? Mintha minden második filmben meghalna a főszereplő. Mindenki tudta, hogy a Ed Norton Tyler Durden túsza lesz több kiló bombával a pincében. Mégsem zavart senkit. Mindenki tudta, hogy Frodo úgyis bele bassza azt a szart a hegybe. Mégse zavart senkit. És még van sok példa. Nem értem miért itt zavar bárkit is, hogy a szuperhősök nem halnak meg. Nem, nem halnak meg, mert lesz folytatás. Az a lényeg, hogy a kettő között mi történik. Ha szar, hát szar. Van elég bajuk ezeknek a filmnek, nem tudom miért pont azt kell ütni, ami a legkevésbé fontos.
  • Bokafix2
    Ezek a filmek szükségszerűen tétnélküliek... egyetlen stúdió sem olyan hülye, hogy kicsinálja az aranytojást tojó tyúkját. Főleg, hogyha egy jól bejáratott, népszerű brendről van szó.
  • Kandurex
    Ahh! Csak unalmas már a sok tét nélküli szuperhősös film.
  • PhantomAss
    Barry Seal: A beszállító (American Made) IMDB
    Nagyon vártam ezt a filmet mert érdekelnek a kábítószermaffiával/Medellín kartellel kapcsolatos filmek.
    Pl. a Betépve is nagyon bejött, és a 'megtörtént események alapján' nálam mindig plusz pont.
    Ez a film is tetszett, simán hozta azt a hangulatot és sztorit amit vártam. Aki szereti a repülést és a hasonló témát az ne hagyja ki, a többieket viszont nem biztos hogy annyira leköti.
    Nálam 8/10.
  • kastil
    de ha jól emlékszem még ki sem húzta a pár perce lezuhanó csávót a vízből már ott voltak a hajók, mióta ilyen gyorsak azok?
  • DantesHUN
    Wonder Woman....Nem értem a kritikusokat. A Batman vs Superman egy leírhatatlan nézhetetlen szutyok fos okádás a kritikusok szerint. mert hát Marthaaa. Hát micsoda baromságmárezhátmicsodahülyeség?! Földhözveremaseggembazdmeg! Úgy kb ilyeneket mondtak.

Ez meg jó film.

HE?! Én nem mondom WW-re hogy rossz. Mert Gal Gadot nagyon szép, Gal Gadot istennő. Gal Gadot nagyon menő. És van pár jó jelenet. De egy kimagasló jelenet sincs. Egy emlékezetes jelenet sincs. Egy emlékezetes alakítás nincs. Nem fog meg a zene. Nem maradandó egy akciójelenet sem.
    Jóindulattal egy közepes átlagos képregényfilm, egy eredettörténet, azoknak minden hibájával, problémájával és semmi érdemit nem tud nyújtani.

Szóval nem értem a kritikusokat.
  • darkSectorxxx #97349
    Ja már a cimére sem emlékszem. :)

Az csak nálam fordul elő, hogy már hányok a sablon story-któl?
    Mikor van 2 ember, egy jó és egy rossz, aztán a rosszról kiderül, hogy mégis jó.

Itt oké elmegy, meg ja nehéz mindig újat alkotni, kitalálni, de ettől még hányinger fog el. Lehet az hogy öregszem már.
  • Zephyr Retiring
    Nem.
    És ennek az az oka, hogy előre nem ítélkezek. Csak fogom magam, és amikor kedvem tartja belekezdek egy filmbe. Ha tetszik végig is nézem.
    Szerintem trailer vagy tartalom alapján nem lehet egyértelműen eldönteni előre egy filmről, hogy tetszeni fog e avagy sem.
    Ami azt illeti sokszor még a nevezett filmről írt kritikák alapján is nehéz döntést hozni.
    Erre az egyik legjobb példa az egykori akcióhős Stallone egy filmje, ami se nem döntött nézettségi rekordokat, se nem söpört be elismerési díjakat, sőt egyesek csúfos bukásként is tekintenek rá, de ezek ellenére én mégis megnéztem, és kitűnően szórakoztam rajta :)
    Az egykori Funes alapfilm feldolgozásáról, az Oscar-ról van szó egyébként...
  • Dynamic
    Mármint SOKKAL több, mint testőr.
    (Istenem, de gyűlölöm ezeket a kötelezően vicceskedő magyar címeket.)
  • darkSectorxxx #97346
    Több mint testőr:

Nagy elvárásokkal ne legyetek a filmmel kapcsolatban. Pedig én vártam nagyon. Jackson papa egyik legrosszabb filmje szerintem...sajnos.
    Ha pontozni kéne csakis 5/10, de inkább azt mondanám (sokat vártam és nagyon keveset kaptam / 10).
  • Jim Morrison
    Wonder Woman

Számomra se volt kiemelkedő. Elején pl

mikor jöttek a németek a hajókkal, akkor a 6 csónak még partra ért, de mi lett a rombolóval, ami a háttérben szintén bejött a területre? Lelőtték a nyilakkal és elsüllyedt?

De ha ezeket nem is nézem, (végén a szokásos DC harc...), akkor egy tök átlagos szuperhős filmet láttam, annyi plusszal, hogy nem ugyanazok a karaktereket láttam tizedszer megmenteni a világot. Bevezetés is hosszúra sikeredett (szerintem).
    ~50%/max
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.09.03. 14:02:09
  • kastil
    Suicide Squad vagy a Man of Steel is fényévekkel jobb volt ennél. /// béna színészkedésen és a kliséken kívül szinte semmit nem nyújt

Ámen
    Utoljára szerkesztette: kastil, 2017.09.03. 13:54:57
  • LasDen #97343
    Gifted (A tehetség)

Történetileg nem egy nagy kaland, sokszor látott gyerek elhelyezési mizéria. Csak itt most egy zseni gyerek körül bonyolódnak a dolgok Chris "nem vagyok én bosszúálló" Evans főszereplésével. Kellemes kis cucc, minden a helyén van.

7/10
  • IMYke2.0.0.0
    Zephir Ritiring

"Akkor ezek szerint te előre, már a megtekintés előtt tudod, hogy mi az ami érdekel :D
    Nem semmi..
    "

Miért, te nem érzed, hogy mit akarsz megnézni, és mit nem?! Rossz lehet neked.

Pares
    Értelek.
  • Zephyr Retiring
    Akkor ezek szerint te előre, már a megtekintés előtt tudod, hogy mi az ami érdekel :D
    Nem semmi..
    Egy rakat esetet tudnék felsorolni, amit egyébként csak a címe, vagy a trailere miatt meg sem akartam eredetileg nézni.
    De mint említettem, ahogy érzed..
  • Pares
    Értem én, hogy mit mondasz, de ha a film első 45 perce ilyen nevetséges cringefest, ami a béna színészkedésen és a kliséken kívül szinte semmit nem nyújt, akkor a végére sehogy se lesz belőle 9/10-es vagy 8/10-es film. Legalábbis szerintem. De nem is vagyok kíváncsi rá, eleget láttam belőle, hogy tudjam milyen film és hogy kitől szól és kinek...
  • IMYke2.0.0.0
    Megteheted.
    Viszont, akkor ennek fényében nem szabad(na) végérvényes ítéletet mondani felette, és így kifakadni:

"Számítottam rá, hogy bizonyos társadalmi/politikai okok miatt túlértékelt lehet a film, de hogy ez a fos az IMDB-n 7.8-on, a Rotten Tomatoes-on meg 92%-on áll, az tényleg felfoghatatlan számomra. Szerintem a közútálatnak örvendő Suicide Squad vagy a Man of Steel is fényévekkel jobb volt ennél."

Hiszen, ezek a vitatott értékelések (remélhetőleg) a teljes, megnézett film alapján születtek...
  • Pares
    45 perc alatt el tudom dönteni, hogy megérdemel-e többet az időmből, vagy sem. Nem érdemel meg.